Results 301 to 315 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
07-07-2010, 15:38 #301
Η οπτική γωνία μου πρέπει να αλλάξει.Αυτό που βλέπω εγώ στον καθρέφτη,δεν είναι το ίδιο με αυτό που βλέπουν οι άλλοι.Για χρόνια δεν έβγαινα φωτογραφίες για να μη βλέπω.Κάπως έτσι είμαι και τώρα,απλά παρηγοριέμαι με το ότι τώρα κάνω κάτι για αυτό.Καμιά δεν είναι τέλεια,το ξέρω.Αλλά έχοντας αυτοπεποίθηση,πράγμα που δεν κατέχω,μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Φαντάζομαι ότι θα πάω για μπάνιο κάαααποια στιγμή.Πέρυσι έφτασε Αύγουστος για να κάνω... είχα ήδη λιώσει δηλαδή...
- 07-07-2010, 16:24 #302
Οταν πας καποια στιγμη για μπανιο ριξε μια ματια γυρω σου και θα καταλαβεις τι εννοω. Ειναι πολυ λιγες αυτες που εχουν πραγματικα αψεγαδιαστα σωματα.
Οι περισσοτερες ειναι κοπελες σαν κι εμας με λιγα η περισσοτερα παραπανω κιλα, με κυτταριτιδα, με ραγαδες απο γεννες και τα λοιπα. Κι ομως αυτες χαιρονται το καλοκαιρι, την θαλασσα και την παρεα τους η την οικογενεια τους και περνανε μια χαρα. Εμεις γιατι να μην μπορουμε? Πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε τοσο αυστηρες με τον εαυτο μας και να τον τιμωρουμε με το να απεχουμε απο ολες αυτες τις δραστηριοτητες που κανει ενας κανονικος ανθρωπος. Ναι ειμαστε διαφορετικες ομως καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος.
Σκεψου να ησουν εσυ αδυνατη με ομορφο σωμα και να ειχες μια καλη φιλη με τα κιλα που εισαι εσυ τωρα. θα την κατεκρινες και θα της ελεγες να μην παει για μπανιο γιατι εχει ασχημο σωμα? Οχι βεβαια, ισα ισα θα την αγαπουσες οπως ειναι και θα ενιωθες πολυ ομορφα οταν εισαι μαζι της. Και δεν λεω να επαναπαυτουμε και να μεινουμε στα ιδια. Παντα να προσπαθουμε για το καλυτερο χωρις ομως να μας γινεται εμμονη και να χανουμε τοσα πραγματα απο τη ζωη μας.
08-07-2010, 01:27 #303
Originally posted by nera
Η οπτική γωνία μου πρέπει να αλλάξει.Αυτό που βλέπω εγώ στον καθρέφτη,δεν είναι το ίδιο με αυτό που βλέπουν οι άλλοι.Για χρόνια δεν έβγαινα φωτογραφίες για να μη βλέπω.Κάπως έτσι είμαι και τώρα,απλά παρηγοριέμαι με το ότι τώρα κάνω κάτι για αυτό.Καμιά δεν είναι τέλεια,το ξέρω.Αλλά έχοντας αυτοπεποίθηση,πράγμα που δεν κατέχω,μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Φαντάζομαι ότι θα πάω για μπάνιο κάαααποια στιγμή.Πέρυσι έφτασε Αύγουστος για να κάνω... είχα ήδη λιώσει δηλαδή...
ολη μου τη ζωη απεφευγα να με δω.
τωρα με βλεπω σε καθε ευκαιρια, κ με βοηθα πολυ. πιστεψε με το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να σε βλεπεις!
08-07-2010, 08:51 #304
Για να μην τρώω το λες μάλλον...Πως λέγαμε στα πιτσιρίκια παλιά,φάε το φαγητό σου αλλιώς θα έρθει ο μπαμπούλας κτλ...Αχ! Λέω να βγω καμιά πάντως,να κάνω το άλμπουμ "πριν και μετά"...
Καλημέρα !
12-07-2010, 18:06 #305
Μιας και μιλάμε και ρούχα,μαγιό κλπ..ας πω κι εγώ την απορία μου, όσον αφορά το μαγιό..Ψάχνω να βρω ένα μαγιό που να χει καλή στήριξη στο στήθος γιατί εκεί έχουμε ένα θέμα λόγω μεγέθους αλλά δυστυχώς δε βρίσκω γιατί είτε τα σχέδια είναι για τη γιαγιά μου είτε γιατί το κάτω είναι τεράστιο..Έτσι η καλύτερη λύση θα ήταν να βρω κάποιο κάτω με κορδελάκια ή σε μικρότερο μέγεθος εάν φυσικά μπορώ να τα πάρω ξεχωριστά..Τι λέτε, έχετε κάτι υπόψη σας??
12-07-2010, 18:43 #306
Μπιζέλι,
αν ψάχνεις για μπικίνι, μπορείς σε ορισμένα καταστήματα να πάρεις άλλο για από πάνω και άλλο για από κάτω (είναι και στη μόδα).
Υπάρχουν όμως και ολόσωμα, σαν το δικό μου για παράδειγμα, που έχουν ενίσχυση στο στήθος (σαν σουτιέν από μέσα) και δένουν στο λαιμό και δεν έχουν καμία σχέση με γιαγιάδες, θείτσες κλπ.
Να πω και ότι έκανα το πρώτο μπάνιο για φέτος. Χωρίς κόμπλεξ, αλλά ένα ψιλοχάλι το ένιωσα. Ιδίως όταν κατευθυνόμουν στη θάλασσα, όπου από όπου περνάς από δίπλα από τις ξαπλώστρες σε κοιτάνε και με τα μπουτάκια να εφάπτονται μεταξύ τους... Ιδίως μετά από αποτρίχωση με κερί. Καλύτερα να έμενα αξούριστη που λένε... Κατά τα άλλα ξεσάλωσα στο φαγητό. Είχα μανία εδώ και πάρα πολύ καιρό να φάω ψάρι και θαλασσινό. Έφαγα λοιπόν σε μία προβλήτα μέσα στη θάλασσα (όνειρο ήταν!) χταπόδι, το νοστιμότερο γαύρο που δοκίμασα ποτέ και γλώσσα. Και επίσης, την άλλη μέρα, τσάκισα χωρίς τύψεις μακαρόνια μπολονέζ, παγωτό, σχεδόν ένα κουτί μπισκότα και μισό φακελάκι πατατάκια. Από ποτά ήπια στις δύο μέρες μισό μπουκάλι κρασί. Του έδωσα και κατάλαβε!! Αν ζούσα κοντά σε θάλασσα, νομίζω πως θα έτρωγα συχνά ψάρι, που είναι νόστιμο, υγιεινό και διαιτητικό.
Και Μπιζέλι, ότι είδους μαγιώ και αν πάρεις, κοίτα προπάντων να είναι κάτι με το οποίο θα νιώσεις άνετα. Ιδίως αν σκοπεύεις να το φοράς για ώρες. Ότι ισχύει και για τα ρούχα μας δηλαδή. Καλά ψώνια!
12-07-2010, 18:56 #307
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου Ava μου..Σίγουρα τα ψαράκια είναι πάρα πολύ νόστιμα, μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να τρώγαμε πιο συχνά!Όσο για την αυτοπεποίθηση, πρέπει να νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας όσα κιλά κι αν είμαστε γιατί ο,τι νοιώθουμε μέσα μας αυτό εισπράττουν και οι γύρω μας..Όσον αφορά το μαγιό, ολόσομο όχι δε θέλω, τη κοιλίτσα μου δε τη κρύβω κι ας μην είναι φέτες αλλά μια φέτα ολόκληρη..αυτό ψάχνω κι εγώ να βρω κάπου που να μπορώ να τα πάρω ξεχωριστά αλλά προς το παρόν τζίφος!Και πάλι ευχαριστώ!
12-07-2010, 19:17 #308
Νομιζω,οτι στα calcedonia βρισκεις ξεχωριστα σουτιεν και σλιπ.
12-07-2010, 19:31 #309
Ναι το ξέρω για τα calcedonia MariaZ αλλά τα σουτιέν τους είναι πάρα πολύ μικρά και δεν ενδείκνυνται για μεγάλο στήθος...
13-07-2010, 01:31 #310
xontrompizeli, εχω κι εγω τις ιδιες αναζητησεις με σενα οσον αφορα τα μαγιω! Αλλα, μηπως καποια κοπελα εχει κατι συγκεκριμενο να προτεινει? Εννοω καποιο μαγαζι που να εχει βρει βολικο μαγιω, γτ κι εγω εχω στηθος (85D) και δεν εχω υποψιν μου καποιο μαγαζι, που να βρω ωραιο μοντερνο κι οχι γιαγιαδιστικο μαγιω... Καμια προταση??Μπικινι μ ενδιαφερει...
13-07-2010, 07:33 #311
85D εχουν και τα H&M Δεν ειναι και τοσο προβληματικο νουμερο!
13-07-2010, 10:05 #312
Φυσικα και δεν ειναι προβληματικο νουμερο! Απλα στα h&m, εχει μονο κατι εναπομειναντα 36αρια!!! Τα εψαξα ενδελεχως!
13-07-2010, 11:24 #313
συζήτηση στην παραλία μεταξύκομπλεξικού εγωπαθούς καλλικαντζάρου(εγώ) και καλής θειτσας νεράιδας(το έτερον):
εγώ:αχ δεν κατάφερα να χάσω κανά κιλό.έχω πρισμένη κοιλιά
αυτός:μια χαρά είσαι. θα ξεπριστείς
εγώ:'αρα 'εχω πρισμένη κοιλιά αυτό θες να πεις?
αυτός:εσύ το είπες
εγώ :μμ κ εσύ δεν πας πίσω (βλέμμα με σήκωμα του φρυδιού στο σκεμπέ)
σιγή
μετά από δύο λεπτά..
αυτός:μωρό μου είμαι χονδρός?
εγώ: όχι ο κύριος δίπλα είναι χονδρός.(του δείχνω ένα κύριο που είναι 20 κιλά πιο παχύς) εσύ είσαι απλά παχουλοκομψός.
κεγώ είμαι παχουλοκομψή οπότε μια χαρά είμαστε.
αυτός:οκ τέλεια θα κάνουμε δίαιτα μαζί
εγώ:θεωρείς οτι χρειάζομαι δίαιτα? δεν σαρέσω έτσι όπως είμαι?
αυτός:όχι μια χαρά είσαι όπως είσαι.εμένα μαρέσεις.έχεις πιασίματα
εγώ:δηλαδή με θεωρείς χονδρή?
αυτός:όχι όπως τοπες παχουλοκομψή.
εγώ:ιιιιιιιιιι. δεν σου μιλώ άσε με. που θα με πεις και παχουλή.
αυτός: ε δεν μπορώ να σε πω και μοντέλο.ψέματα να σου πω? εμένα μαρέσεις έτσι πάντως
εγώ:δηλαδή άμα χάσω κιλά δεν θα με θες?
αυτός:πάντα θα σε θέλω.
εγώ:άμα βάλω 20 κιλά?
αυτός:....παύση.δηλαδή εσύ θα με ήθελες 20 κιλά πιο βαρύ?
εγώ:όχι φυσικά αλλά δεν έχει καμία σημασία τι θα έκανα εγώ. εγώ είμαι μια θεά οφείλεις να μαι θες όπως κ ναχει.
αυτός: έχεις δίκιο. δεδομένου ότι εσύ είσαι μια θεά ξεκίνα να βάλεις 20 κιλά,ξεκινώ κεγώ να κάνω δίαιτα και γυμναστική για να σου αποδείξω την αγάπη μου.μέσα?
παύση
μετά από λίγη ώρα:
εγώ:αυτή η κοπέλα δίπλα φοράει ωραίο μαγιό. πια είναι πιιο γεμάτη εγώ η αυτή?
αυτός:στα ίδια
εγώ:τι λες ρε που έχω εγώ τόσο μεγάλα μπούτια
αυτός:ναι αλλά εσύ έχεις τα διπλάσια μπράτσα από αυτή
εγώ:αυτή σαρέσει πιο πολύ δηλαδή από μένα
αυτός: είπα απλά οτι τρώτε την ίδια ποσότητα φαγητού με την κοπέλα όχι οτι είναι πιο ωραία από εσένα. εσύ μαρέσεις πιο πολύ απόλες στην παραλία.κ το εννοώ.ενώ εσύ έχεις σκανάρει τον φέτα απέναντι με τα τατου, τον ξανθούλι τον πιτσιρίκο με το βε κάτω απτους κοιλιακούς, κ τον κύριο δίπλα που είναι χονδρός αλλά έχει ένα κιμπαρλίκι όπως λες. αλλά φυσικά δεν έχει σημασία τι κάνεις εσύ εσύ είσαι μια ημίθεα κ βάλε.
κ μπήκε στη θάλασσα και βγήκε μετά από ώρα. κ όταν το ρώτησα γιατί άργησε μου είπε οτι ξεκίνησε τη γυμναστική και τη δίαιτα που λέγαμε.και καλά θα κάνω να αρχίσω να παχαίνω γιατί θα μείνω πίσω.
13-07-2010, 11:40 #314
απορω γιατι δεν σε επνιξε :P :P
13-07-2010, 11:59 #315
bouliana χαχαχαχαχα!!!!!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία