ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 400
    Senior Member
    Αυτές οι ανασφάλειες μας φέρνουνε στα άκρα τελικά....φοβερός διάλογος ομολογώ!

Senior Member
    Μαλακα πραγματικα εγω αν ημουν ο γκομενος σ παιζει και να σε χωριζα! Αυτα του λες του ανθρωπου συνεχεια?

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Μαλακα πραγματικα εγω αν ημουν ο γκομενος σ παιζει και να σε χωριζα! Αυτα του λες του ανθρωπου συνεχεια?
    γιατι καλε?κ εγω του λεω κατι τετοια!πολυ πλακα εχει!γιατι μετα νομιζει οτι εγω ειμαι θεα!

Senior Member
    bouliana
    αχαχαχαχαχα απίστευτος διάλογος!

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    κεγώ θα με χώριζα άμα ήμουν γκόμενός μου.΄πάρόλαά ο διάλογος είναι μεταξύ αστ αυτείου κ σοβαρού.

Senior Member
    ...επειδή ότι δε μπορείς να πεις στα σοβαρά,το λες στην πλάκα ως γνωστόν...

Senior Member
    Το θέμα είναι τι γίνεται όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που καταλαβαίνουν πότε κάποιος κάνει δήθεν πλάκα. Αυτό συνέβαινε με τον πρώην μου. Προσπαθούσε να κάνει αστειάκια και μέσα από αυτά να περάσει τα παράπονα ή τις ανασφάλειές του και το μόνο που κατάφερνε είναι να με εξοργίζει. Κι αυτό για το πλάγιο του θέματος. Η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια. Γιατί δεν τα αφήνεις αυτά, να μου πεις ευθέως τι σε απασχολεί?
    Ιδίως η ανασφάλεια είναι κάτι που κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα. Γι' αυτό και έκοψα παρόμοιες συζητήσεις. Αν είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου και παρόλα αυτά ένιωθα ανασφαλής, θα του περιέγραφα απλά το πώς αισθάνομαι και θα περίμενα αντιδράσεις.

Senior Member
    ηρεμίστε λίγο ρε girls μην λέτε τα αυτονόητα με τόσο δραματικό τόνο.!αυτό ακριβώς που λέτε περιγράφω για τον εαυτό μου μέσα απτο διάλογο.

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ δεν υπάρχει ο διάλογος boulianas με φίλο της, τα καλύτερα χάνω!!!

Αν δεν είχες χαρακτηρίσει τον φίλο σου παχουλοκομψό, θα πίστευα ότι μου έχεις φάει τον γκόμενο αλλά είναι τσίρος κι έτσι γλιτώσαμε το μαλλιοτράβηγμα. Μιλάμε, καρμπόν τα άτομα :-Ρ

Senior Member
    κατάλαβα!ωραία περνάτε κ εσείς!
    τον καημένο τι τον περιμένει,θα πάμε και διήμερο τώρα. χαχαχαχαχ!στην κόλαση θα πάω΄!

Senior Member
    Μην τον λυπάσαι καθόλου, μια χαρά περνάει, αλλιώς δεν θα καθόταν! :-D

Senior Member
    Σημερα τιμησα κι εγω την αγορα της Ερμου.Τι λαοθαλασσα ηταν αυτη!Σαν ακριδες εχει πεσει ο κοσμος να προλαβει.Πηρα ρουχα σε μικροτερα νουμερα, πχ φορεμα σε Medium(αν ειναι δυνατον εγω εψαχνα παντα τα large και δε μου μπαινανε κιολας), και παντελονακι επισης σε μικροτερο νουμερο.Μια χαρα.Αλλα πολυ ταλαιπωρια.Τρεξτε να προλαβετε γιατι δε βλεπω να μενει τπτ καλο.

Senior Member
    αχ κ γω παντελονι γυμναστικης medium!!!!!!!!!!!!!!!
    κ μου ειναι χαλαρο!!!!!!!
    κ τι nick fit fry
    που ειναι στενα τα ατιμα στημεση!!!
    παλια δεν τα εβαζα καν γιατι πιεζαν κ πετουσαν ολα...

Senior Member
    κοραλακι υπεροχη αισθηση εεε??
    εγω ακομα μια καταθλιψη την παθαινω οταν βλεπω τα παλια παλια μου ρουχα αλλα ηδη χωραω σε αρκετα, τα περισσοτερα μπορω να πω, προ εγκυμοσυνης αγαπημενα ρουχα που ειχα κρατησει με την ελπιδα πως καποτε θα τα ξαναφορεσω... και τελικα, τα καταφερα.
    θελω και τα αλλα ομως!!!
    παντως, τρια νουμερακια αντιο!!!!

Senior Member
    μπράβο σου λουκουμάκι, εις κατώτερα!!

Page 22 of 27 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast