ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast
Results 361 to 375 of 400
    Senior Member
    καλα μη λετε για στήθος γιατι κ εμενα μ ενοχλει πολύ.βεβαια δε θα θελα να μικρύνει παρα πολύ ωστε να μην έχω καθολου γιατι μου λενε που μου λενε οτι εχω baby face αν δεν εχω κ στηθος θα μοιαζω με κοριτσάκι.αλλα ενα νουμεράκι αν επεφτε θα ταν τέλειο.ε ελεος δλδ αν χασω άλλα 8 κιλά δεν θα μικρύνει λίγο?δεν ειχα παντα μεγαλο στηθος.

Senior Member
    σας βλεπω τοση ωρα να μιλατε στο θεμα για τα ρουχα κ το μονο που σκεφτομαι διαρκως οτι θα ερχομουν λεει να ψωνισω ρουχα στα 80+ κιλα αθηνα τετοια εποχη
    κ τελικα ψωνισε ο ανδρας μου δικα του, εγω δε θελω καν να βγω απο το σπιτι, ποσο μαλλον να ψωνισω,
    κ πλεον ειμαι κοντα στα 90 κιλα κ οχι τα 80...
    κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο Θεος...γελα!

Senior Member
    το κοντα στο 90 , παλι ειναι 80+ !!
    ολα ειναι θεμα οπτικης
    κακως δεν ψωνισες!!
    ας μη σηκωνες τα μαγαζια αλλα κατι καινουριο κ ομορφο σιγουρα θα σου φτιαχνε τη διαθεση.
    δεν υπαρχει λογος να σε τιμωρεις....
    ανθρωπος εισαι!!
    αντι να προσπαθεις να νιωσεις καλυτερα εσυ θα προσπαθεις να νιωθεις χειροτερα?

Senior Member
    εχεις δικιο, τωρα αλλαζω πορεια, σευχαριστω! κ για την παρεα κ την κατανοηση

Senior Member
    Καλα τα λεμε σε 2-3 μερες...με -15 κιλα.

Senior Member
    Badgirl μου, τι απαισιοδοξία είναι αυτή? Κατανοώ απόλυτα το πώς αισθάνεσαι, αλλά θα σου πω ότι και εβδομήντα κιλά να ήσουν, πάλι θα έλεγες μέσα σου ότι είσαι απαράδεκτη, ότι δε χωράς στα ρούχα που σου αρέσουν, ότι πρέπει να εντείνεις την προσπάθεια, κλπ, κλπ. Κι αυτό γιατί τα ρούχα που κυκλοφορούν είναι στην πλειοψηφία τους αποκαρδιωτικά. Βγαίνουν σε απίστευτα μικρά νούμερα, έχουν στενές γραμμές και σε κάνουν να απογοητεύεσαι, όσα κιλά κι αν έχεις χάσει. Στενοχωρήθηκα με κάτι φορεματάκια πλεκτά, μούρλια. Έχει και σε μεγάλα νούμερα, αλλά αν έχετε παραπάνω κιλά, δεν σας προτείνω να τα δοκιμάσετε. Έκανα εγώ το λάθος και ένιωσα άθλια. Διαγράφουν τα πάντα, τονίζουν τις ατέλειες, απευθύνονται σε άτομα πενήντα κιλών. Σημασία δεν έχει τα ρούχα απλά να μας χωράνε, αλλά και να μας πάνε. Και για να γίνει αυτό μάλλον θα αργήσουμε.

Senior Member
    Originally posted by Constance

Ηρεμησε ρε!

Senior Member
    Ηρεμη ειμαι απλα γελω.:P

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Originally posted by Constance

Ηρεμησε ρε!
    :starhit:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Σημασία δεν έχει τα ρούχα απλά να μας χωράνε, αλλά και να μας πάνε. Και για να γίνει αυτό μάλλον θα αργήσουμε.
    ναι αμα εισαι 80 και κοιτας ρουχα για 50κιλες, θα αργησεις οντως.

Originally posted by Allie

Εχω ξενοιασει αληθεια..Ουτε να τρεχω σε μαγαζια να βαζω, να βγαζω να ιδρωνω και ταλαιπωριες (και να τα πληρωνω χρυσα)
    Απλα ενα κλικ σε οτι μου αρεσει και τα εχω σε μια βδομαδα
    Καλημέρα:starhit: Μπήκα στο site που προτείνεις και πραγματικά έχει υπέροχα ρούχα. Αλλά ήθελα να σε ρωτήσω τα νούμερα είναι όπως τα αμερικάνικα; Και με τι τρόπο πληρώνεις;

Senior Member
    Λοιπον κορίτσια, σήμερα το έσκασα από την δουλιά για να φτιάξω την ντουλάπα μου. Να πακετάρω καλοκαιρινά και να βγάλω χειμερινά. Και τι ανακαλύπτω. Πως τίποτα από παντελονια/φούστες/φορέματα δεν μου κάνουν...... μόνο οι μπλούζες μου είναι καλές. Τοπικό πάχος κάτω απτην μέση βλέπετε....
    Και αποφάσισα πως:
    1) Θα τα βάλω ΟΛΑ στην ντουλάπα μου, ακόμα και τα μικρά, για να βλέπω και να προσπαθώ να μπώ μέσα
    2) Βρήκα κιόλας την τελευταία διατροφή που είχα κάνει και ήμουνα περίπου στα ίδια κιλά, και την ξεκινάω από απόψε κιόλας. Τελιώνω την ντουλάπα και πάω για ψώνια τροφίμων.

Originally posted by polinaki1983
    Λοιπον κορίτσια, σήμερα το έσκασα από την δουλιά για να φτιάξω την ντουλάπα μου. Να πακετάρω καλοκαιρινά και να βγάλω χειμερινά. Και τι ανακαλύπτω. Πως τίποτα από παντελονια/φούστες/φορέματα δεν μου κάνουν...... μόνο οι μπλούζες μου είναι καλές. Τοπικό πάχος κάτω απτην μέση βλέπετε....
    Και αποφάσισα πως:
    1) Θα τα βάλω ΟΛΑ στην ντουλάπα μου, ακόμα και τα μικρά, για να βλέπω και να προσπαθώ να μπώ μέσα
    2) Βρήκα κιόλας την τελευταία διατροφή που είχα κάνει και ήμουνα περίπου στα ίδια κιλά, και την ξεκινάω από απόψε κιόλας. Τελιώνω την ντουλάπα και πάω για ψώνια τροφίμων.
    Και εγώ σήμερα ξεκίνησα να κάνω περικοπές στο τι τρώω Καλή μας αρχή Πωλινάκι εύχομαι να τα πάμε καλά και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ επίσης lixouditsa μου. Εσύ σε τί κιλά βρίσκεσε?

Senior Member
    Α είσαι η κοπελίτσα που είμαστε στα ίδια πάνω κάτω έτσι? Αντε καλή μας αρχή λοιπόν!!!!

Page 25 of 27 FirstFirst ... 152324252627 LastLast