ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 400
    κοριτσια πιστευω δεν υπαρχει μεγαλυτερη επιτυχια απο το να ξαναμπαινεις στα παλια σου ρουχακια αν στο παρελθον(προσφατο) εχεις υπαρξει αδυνατη.. εγω στοχο εχω να ξαναμπω στα καλοκαιρινα μου κ να παρω ενα super μαγιουδακι μικρο κ χαριτωμενο που να το φαραω χωρις κομπλεξ για κυταρριτιδες κ κοιλιτσες που πετανε.. χωρις πλακα..καλος ο χειμωνας με τα κολαν κ τα μπουζοφορεματα.. αλλα ... :P

δαναηηηηηη!!!! σε ζηλευωωωωω(με την καλη εννοια)!!!! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πεταλουδίτσα, Σοφάκι και όποιος με ρωτάει πως αδυνάτισα,

κοίταξε το να αδυνατίσεις και βασικά να είσαι υγιής και γυμνασμένος είναι θέμα φιλοσοφίας. Το κακό είναι ότι η σύγχρονη ζωή μας δημιουργεί ακριβώς την αντίθετη ψυχολογία από αυτή που πρέπει. Δηλαδή άγχος, φοβερή κούραση, καθόλου σωματική κίνηση, φαγητό στο πόδι και φυσικά καθόλου χρόνο για μας.

Επειδή είμαι γυμνάστρια και έρχομαι συνεχώς σε επαφή με ανθρώπους που είναι στην ίδια φάση με εμάς, πρέπει να σου πω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι η έλλειψη προσήλωσης σε ένα στόχο και το άγχος να χάσουμε γρήγορα που μας έχει γεννήσει η απελπισία. Οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν συνεχώς διατροφές, δοκιμάζουν δίαιτες φίλων τους ή χημικές και βασικά βαριούνται να γυμναστούνε.

Το μεγαλύτερο λάθος είναι η σκέψη ότι "θα κάνω αυτό για 2 μήνες και μετά θα γυρίσω στα ίδια'. Δεν βγαίνει έτσι, πρέπει να αποφασίσουμε ότι αλλάζουμε τη ζωή μας. Ότι όταν πάμε σε τραπέζι δεν τρώμε σα να είναι η τελευταία μέρα μας πάνω στη γη, ότι δεν παραγγέλνουμε ντελίβερι, ότι παίρνουμε ταπεράκι μαζί μας, ότι γενικά δεν καταπονούμε το σώμα μας με μεγάλες ποσότητες και βασικά ότι αγαπάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να τον βλέπουμε δυνατό και υγιή.

Θέλει προσπάθεια λοιπόν. Καλές τροφές, αρκετή γυμναστική και καλή ψυχολογία. Αλλά δεν γίνεται τίποτα χωρίς κόπο. Δε μιλάμε για εξάντληση, μιλάμε για σωστό τρόπο ζωής.

Senior Member
    danah! exeis u2u!

Senior Member
    να σας πω κι εγω το δικό μου απωθημένο???

περιμένω πως και πως να καταφέρω να φορέσω στενό χαμηλοκάβαλο τζινάκι μου με ένα απλό t-shirt/φανελάκι και να φαίνονται πάνω μου άψογα! να μην πετάει τίποτα και να μη νιώθω την παραμικρή ανασφάλεια! νομίζω ότι ακόμα και το πιο απλό ρούχο αναδεικνύεται από μόνο του πάνω σε ένα ωραίο κορμί! (δεν έχετε ακούσει που λένε "αυτή και τσουβάλι να βάλει, πάλι όμορφη θα είναι"???)

συνειδητοποίησα τον τελευταίο καιρό λοιπόν ότι η ανάγκη μου να βρώ ωραία, περίτεχνα ρούχα, πηγάζει κυρίως από την προσπάθειά μου να τραβήξω την προσοχή των άλλων από το σώμα μου στο ρούχο και όχι τόσο από την ιδιαιτερότητα του ίδιου του ρούχου..... εεε λοιπόν αυτό ακριβώς είναι που θέλω..... να έχω τέτοια σιγουριά ώστε με το πιο απλό ένδυμα που θα βάλω πάνω μου να φαίνομαι σούπερ!!!!!!!!

Junior Member
    sofi22ri.. ποοοοσο δίκιο έχεις.. κι εγω αυτό ακριβώς ειχα στο μυαλό μου.. όταν το σώμα δεν εχει περιττά.. τότε με ένα τζινάκι και είσαι σουπερ!!
    αν το καταφέρω.. ακομα και στους γάμους, τα ρεβεγιον ΠΑΝΤΟΥ θα εμφανίζομαι με τζιν!! (γραφική θα γίνω χι χι)

Danai.. συγχαρητήρια!!! έβγε! είσαι ήρωας! και αυτό που λες περι στόχου μεγάλη αλήθεια! όταν μένεις προσηλωμένος στον στόχο.. δεν σου
    αποσπούν την προσοχή οι.. "σειρήνες".. πειρασμοί, αγχη κλπ κλπ

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri

περιμένω πως και πως να καταφέρω να φορέσω στενό χαμηλοκάβαλο τζινάκι μου με ένα απλό t-shirt/φανελάκι και να φαίνονται πάνω μου άψογα! να μην πετάει τίποτα και να μη νιώθω την παραμικρή ανασφάλεια! νομίζω ότι ακόμα και το πιο απλό ρούχο αναδεικνύεται από μόνο του πάνω σε ένα ωραίο κορμί! (δεν έχετε ακούσει που λένε "αυτή και τσουβάλι να βάλει, πάλι όμορφη θα είναι"???)

συνειδητοποίησα τον τελευταίο καιρό λοιπόν ότι η ανάγκη μου να βρώ ωραία, περίτεχνα ρούχα, πηγάζει κυρίως από την προσπάθειά μου να τραβήξω την προσοχή των άλλων από το σώμα μου στο ρούχο και όχι τόσο από την ιδιαιτερότητα του ίδιου του ρούχου..... εεε λοιπόν αυτό ακριβώς είναι που θέλω..... να έχω τέτοια σιγουριά ώστε με το πιο απλό ένδυμα που θα βάλω πάνω μου να φαίνομαι σούπερ!!!!!!!!
    + 1

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri

Αχ, τι μου θύμισες..μου έχει λείψει ο καιρός που διάλεγα ρούχα που μου άρεσαν και όχι ρούχα που μου πήγαιναν ή κάπλυπταν ή δεν τόνιζαν ή καμούφλαραν ή...ή...ή...

Senior Member
    Γεια σας κ απο μενα,
    το βλεφαριαζω μερες το θεμα κ δεν γραφω γιατι...μου τη δινει απιστευτα που μου εχουν φαρδυνει ολα κ ειμαι σαν "@εσμενη"...
    αλλα δε θελω να παρω νεα ωστε να χασω αλλα 10 κιλα να τελειωνω...ολο με φορμες κυκλοφορω που ειναι στρετς...
    Μαλλον θα λετε τι λεει αυτη τωρα...αλλα δε μπορω οσο σκκεφτομαι οτι καποτε μου ηταν τσιτα τα δια ρουχα...

Senior Member
    χαχαχαχα καλες ειναι και οι φορμουλες
    εγω ουτε με αυτες δεν αντεχω να με βλεπω γιατι πεταει ο @@λος!

Senior Member
    καλα για τωρα μη πολυκοιταζεσαι στο καθτρεφτη...συντομα θα δεις τελεια που θα νιωθεις! αυτο να σκεφτεσαι!

Senior Member
    οχι καλε τι να κοιταζομαι...εχω κοψει τους ολοσωμους καθρεφτες..μονο μουρη κοιταζω και πολυ μου ειναι!

Senior Member
    μαρεσει που μιλαμε σε 800 τοπικ κ στο μουσουνου χαχαχαχα

Senior Member
    αυτο θα πει ταχυτις!
    τα παιζουμε στα δαχτυλα.

Senior Member
    πω ασε εχω κατι λιγουρες τωρα...παω για μπανιο...

Καλημερα ... κι εγω διαβαζω μερες το θεμα και ηθελα κι εγω να πω την αποψη μου. Δυσκολευομαι κι εγω να βρω ομορφα νεανικα ρουχαλακια που να με κολακευουν. Ειδικα στην επαρχια που ζω εγω , δεν υπαρχουν πολλες επιλογες, καταλαβαινετε. Ευτυχως τα τελευταια χρονια καποια μαγαζια "κανονικα", συγνωμη για την εκφραση εννοω οχι μαγαζια αποκλειστικα για μεγαλα μεγεθη, φερνουν μεγαλυτερα μεγεθη και ετσι βολευομαι. Βεβαια αυτο ειναι και κακο απο την αποψη οτι καθε χρονο παιρνω καινουρια ρουχα ενα μεγεθος μεγαλυτερο, οποτε η ντουλαπα μου ειναι γεματη απο λογιων λογιων μεγελθη.
    Το ονειρο μου ομως ειναι να φορεσω καποια παλια μου ρουχαλακια .

Συμφωνω παντως οτι τα νουμερα ειναι υπερβολικα μικρα, δεν ξερω που οφειλεται αυτο, αλλα παντως το σημερινο xl δεν εχει καμια σχεση με το xl πριν μια δεκατια ας πουμε....
    καποιες παλιες καλες εποχες που ημουν 65 κιλα (με ψος 1,75) ειχα παρει ενα συνολο t@i m@i και ηταν xl...Εννοειται τωρα που εχω αγγιξει για τα καλα το τριψηφιο νουμερο δεν τολμω ουτε τη βιτρινα να κοιταξω απο αυτο το μαγαζι.

Οσο για την αγενεια ορισμενων πωλητριων , τι να πω, ειναι γεγονος ,οι περισσοτεροι το εχουμε βιωσει, κι εγω φυσικα καποιες φορες...περισσοτερο με ενοχλει το βλεμα τους, με ειχε κοιταξει καποτε μια τοσο υποτιμητικα, σαν να ημουν μυγα στο καφε της, ειχε σουφρωσει τα χειλια μολις της ζητησα να δω ενα μπλουζακι και να σκεφτειτε απεξω εγραφε "υπαρχουν και μεγαλα μεγεθη", πωπω μου ρθε να βαλω τα κλαματα...τοτε ειχα πεισμωσει και ειχα χασει 15 κιλα, τα οποια βεβαια μετα ξαναπηρα, ετερον εκατερον!

Εμενα αλλο με προβληματισε που ειπατε παραπανω...χτυπαει οντως συναγερμος οταν ενας υπερβαρος μπαινει στην τραπεζα ; Δεν εχει γινει ποτε και ειναι η δουλεια μου τετοια που συναλλασσομαι με πολλες τραπεζες...αλλα θυμηθηκα οτι καμια φορα αμα μπαινω σε ενα συτγκεκριμενο σουπερ μαρκετ χτυπαει κατι σαν συναγερμος , βεβαια γινεται και με αλλους πελατες.

Ουφ...καλα αμα αληθευει αυτο θα σαλταρω....

Page 4 of 27 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast