Results 76 to 90 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
11-03-2010, 10:52 #76
το κανουν με τη σκεψη (επειδη το αιτιολογησε ο υπαλληλος στη μαμα μου) πως δεν εχει να ακνει με το βαρος του ανθρωπου, αλλα μηπως κουβαλαε κατι αλλο μαζι του που μπορει να θεσει σε κυνδινο τους υπαλληλους ή τον κοσμο...
Στη συγκεκριμενη τραπεζα (δε θελω να αναφερω αλλα ειναι πολυ γνωστη και με πολλους πελατες) υπαρχει σα συστημα...και πραγμταικα, της ετυχε ξανα και σε αλλο υποκαταστημα της ιδιας τραπεζας και πραγματικα σκεφτομαστε να μεταφερουμε το λογαριασμό αλλού, σε ποιο ανθρωπινο περιβαλλον.
Originally posted by DALIA
Εγω προσφατως μπηκα σε τραπεζα με προθαλαμο συγκεκριμενα στο ταχ.ταμιευτηριο και δε χτυπησε κατι. Παντως δεν εχει λογικη να χτυπαει αν εισαι υπερβαρος...δηλαδη ενας υπερβαρος δεν μπορει να κανει τραπεζικες συναλλαγες; αν ισχυει εστω και μεμονωμενα, ειναι οχι απλα ρατσιστικο, αλλα απανθρωπο.
- 11-03-2010, 10:57 #77
Originally posted by DALIA
Originally posted by kat201161
κορίτσια καλημέρα,
επειδή κι εγώ είχα για χρόνια το πρόβλημα με τα ρούχα, και το πρόβλημα του να είμαι πάντα καλοντυμένη και με διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα...
"ανακάλυψα" προσφάτως (τον τελευταίο χρόνο δηλαδή), διάφορα sites, από Αγγλία κυρίως, απ΄όπου αγοράζετε ωραιότατα ρουχαλάκια στα νούμερά "μας" `100% cotton (πολύ σημαντικό για μένα που δεν ανέχομαι πλαστικό πάνω μου) και σε εξαιρετικές για τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τιμές!
Απλά βάλτε "sizeplus clothing" ή sizeup ή κάτι σχετικό και απολαύστε shopping!
Τα νούμερα είναι φυσικά διαφορετικά από τα δικά μας, εγώ ας πούμε φοράω το 20 στο αγγλικό, αλλά υπάρχουν πίνακες μεγεθών και, η πρώτη παραγγελία σας ας είναι για ένα δυό κομμάτια για να δείτε πως σας έρχονται!
Τα παίρνετε σε δύο εβδομάδες κατά μέσο όρο.
Εγώ έχω βολευτεί πάαααααρα πολυ, ελπίζω να βοήθησα!
Σε ελληνικα νουμερα τι φορας εσυ; γιατι εγω φοραω 54++ και κανοντας μετρησεις με τη μεζουρα ειδα οτι στα αγγλικα ειναι 20...θα κανω δοκιμαστικη παραγγελια να δουμε τι παιζει. Γιατι παλιοτερα ειχα παρει απο bonprix 52 νουμερο και ηταν ολα τεραστια, σε καποια ειχα κανει αλλαγη, καποια τα ειχα παει για μεταποιηση ,γενικα τα ειχα κανει σαλατα.
Κοριτσια, οποτε πετυχαινετε τετοια sites που στελνουν ρουχα Ελλαδα, ποσταρετε εδω διευθυνσεις να παιρνουμε κι εμεις ματι!
Κι εγω ψωνιζω συχνα απο νετ και μπορω να πω ειμαι ευχαριστημενη.
11-03-2010, 10:59 #78
Κορίτσια πως τα πληρώνετε με visa?
11-03-2010, 10:59 #79
ωραια ρουχα μοντερνα και λογικες τιμες εχουν και τα la redoute!!!!
δεν εχω κανει μεχρι στιγμης καποια αγορα, αλλα εμαι μελος και μου στελνουν καταλογους και εχει πολυ ωραια κομματια!. Ψωνιζει και μια γνωστη μου αποκει και ειναι πολυ ικανοποιημενη!
11-03-2010, 11:02 #80
Originally posted by Lily
Λιλακι εγω εχω την Enter Visa της Alpha,
η οποια ειναι χρεωστικη και παραγγελνω χωρις φοβο.
Χρεωστικες για ψωνια στο νετ ειναι οι ασφαλεστερες.
11-03-2010, 11:05 #81
Τα εχω ανακαλυψει κι εγω αυτα που λες, εχει παρα πολλα και μαλλον θα κινηθω προς τα κει, γιατι η αισχροκερδεια εδω που ζουμε δεν εχει ορια.
Σε ελληνικα νουμερα τι φορας εσυ; γιατι εγω φοραω 54++ και κανοντας μετρησεις με τη μεζουρα ειδα οτι στα αγγλικα ειναι 20...θα κανω δοκιμαστικη παραγγελια να δουμε τι παιζει. Γιατι παλιοτερα ειχα παρει απο bonprix 52 νουμερο και ηταν ολα τεραστια, σε καποια ειχα κανει αλλαγη, καποια τα ειχα παει για μεταποιηση ,γενικα τα ειχα κανει σαλατα.
Επιπλέον, υπάρχουν και sites όπου είναι οι προσφορές και οι εκπτώσεις...εκεί να δείτε γλέντια, τοπ ,μπλουζάκια, φούστες και ότι άλλο με 2,3,5,10 λιρίτσες...εντάξει, μπορεί να μη βρεις το νούμερό σου σ΄αυτό που σ΄αρέσει αλλάσε κάτι παραπλήσιο , ωστόσο, αν το παρακολουθείς, σίγουρα θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Χαρακτηριστικά θα σου πω πως ψώνισα καλοκαιρινά με 100 ευρώ και πήρα 14(!) μπλουζάκια, έκλεισα για καλοκαίρι. Μέσος όρος δηλαδή 7(!) ευρώ.Δεν χάνετε τίποτα να το κοιτάξετε, ειδικά εκτός Αθηνών που οι επιλογές στενεύουν!
11-03-2010, 11:06 #82
Λοιπον να σας πω, τελευταια εχω ανακαλυψει το www.boden.co.uk,
το οποιο απ' οτι τσεκαρα στελνει Ελλαδα,
και εχει ωραια φορεματακια και φουστιτσες..
και απο νουμερα μια χαρα..εχει και 20 και 22 σε αγγλικο νουμερο.
11-03-2010, 11:16 #83
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τα sites, αλλά με μηνυματάκι στα στέλνω πολύ ευχαρίστως!΄Οχι τίποτε άλλο αλλά έχω κι εγώ αγανακτήσει με την αισχροκέρδεια , την αγένεια και τον ρατσισμό όλων όσων ασχολούνται με το ρούχο.
Υγ: Καλά και τα ρούχα του laredoute αλλά εγώ με τας Αγγλίας έχω βολευτεί περισσότερο!
Υγ 2: πληρώνω με πιστωτική, οι άνθρωποι είναι εξπέρ του είδους και τυπικότατοι (ίσα με πέντε μέιλ,τώρα σας τα στέλνουμε, τώρα είναι στο καράβι, τώρα είναι στο τραίνο, τώρα είναι στο ταχυδρομείο, ευχαριστούμε για την παραγγελιά σας κλπ)
Αν νοιώθεις οποιαδήποτε ανασφάλεια για τη χρήση της πιστωτικής στο διαδίκτυο, παίρνεις μία προπληρωμένη (από τράπεζες Αττικής ή Κύπρου νομίζω) και κάνεις δουλειά σου και...
Υγ 3..δουλεύω σε Τράπεζα, παιδιά μιά απλή κάμερα είναι και δεν έχει καμμία σχέση το βάρος του πελάτη, μην τρελλαθούμε, την κόρη του ματιού τσεκάρει και τίποτε άλλο. Και εγώ θα ήμουν η πρώτη που δεν θα μου επιτρεπόταν η εισοδος αν είχε να κάνει με το βάρος(!!!)
΄Αντε, γελάσαμε και σήμερα!
11-03-2010, 11:21 #84
Originally posted by kat201161
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τα sites, αλλά με μηνυματάκι στα στέλνω πολύ ευχαρίστως!΄Οχι τίποτε άλλο αλλά έχω κι εγώ αγανακτήσει με την αισχροκέρδεια , την αγένεια και τον ρατσισμό όλων όσων ασχολούνται με το ρούχο.
Υγ: Καλά και τα ρούχα του laredoute αλλά εγώ με τας Αγγλίας έχω βολευτεί περισσότερο!
Υγ 2: πληρώνω με πιστωτική, οι άνθρωποι είναι εξπέρ του είδους και τυπικότατοι (ίσα με πέντε μέιλ,τώρα σας τα στέλνουμε, τώρα είναι στο καράβι, τώρα είναι στο τραίνο, τώρα είναι στο ταχυδρομείο, ευχαριστούμε για την παραγγελιά σας κλπ)
Αν νοιώθεις οποιαδήποτε ανασφάλεια για τη χρήση της πιστωτικής στο διαδίκτυο, παίρνεις μία προπληρωμένη (από τράπεζες Αττικής ή Κύπρου νομίζω) και κάνεις δουλειά σου και...
Υγ 3..δουλεύω σε Τράπεζα, παιδιά μιά απλή κάμερα είναι και δεν έχει καμμία σχέση το βάρος του πελάτη, μην τρελλαθούμε, την κόρη του ματιού τσεκάρει και τίποτε άλλο. Και εγώ θα ήμουν η πρώτη που δεν θα μου επιτρεπόταν η εισοδος αν είχε να κάνει με το βάρος(!!!)
΄Αντε, γελάσαμε και σήμερα!
Αν δεν σου κανει κοπο και οποτε εχεις ευκαιρια,
στειλε σε u2u
11-03-2010, 11:37 #85
Εγω ευχαριστως θα σας πω την εμπειρια μου απο ψωνια ρουχων στο νετ μολις κανω και λαβω την πρωτη μου παραγγελια, δε θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. Εχω καταληξει παντως σε καποια. Τωρα τελευταια καθιερωσα τις αγορες μεσω νετ , και γι αυτο το λογο εχω βγαλει μια προπληρωμενη πιστωτικη απο την πειρ@ιως και τη φορτιζω με οσα χρηματα θελω καθε φορα, ετσι δεν υπαρχει κινδυνος να χασω μεγαλο ποσο, αν και δε μου εχει τυχει ποτε τιποτα. Βασικα μονο καλλυντικα εχω παραγγειλει απο διαφορα σαιτ και μονο ενα με εχει απογοητευσει , με εχει καθυστερησει πααααααρα πολυ και δεν ξερω αν τελικα τα λαβω ποτε.
Απλα βαρεθηκα να πληρωνω καθε τι που αγοραζω σε πολλαπλασια τιμη...ειναι κοροιδια.
kat201161 θυμασαι καθολου τις αναλογιες σου; τα ρουχα που ελαβες ειναι ενταξει πανω σου; εννοω σαν νουμερο.
συγνωμη που δεν γραφω αμεσως, ειμαι στη δουλεια και ανεβοκατεβαζω παραθυρα.
11-03-2010, 11:47 #86
Τετη κι εγω σου εστειλα u2u ,δεν ξερω αν το ελαβες....
11-03-2010, 11:48 #87
Κοριτσια τα ελαβα και τα 2, ειστε σουπερ, ευχαριστω
11-03-2010, 11:54 #88
Originally posted by TETH
Λιλακι εγω εχω την Enter Visa της Alpha,
η οποια ειναι χρεωστικη και παραγγελνω χωρις φοβο.
Χρεωστικες για ψωνια στο νετ ειναι οι ασφαλεστερες.
11-03-2010, 12:10 #89
Σ΄ευχαριστώ πολύ Τετάκι μου, να σκεφτείς οτι έχω και λογ/σμό στην ʼλφα και δε το έχω κάνει ακόμη. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ.
Αν εχεις και λογαριασμο ηδη, ακομη καλυτερα, κι εγω ειχα (χωρις να τον κινω καθολου, απλα υπηρχε)
και μεσα σε μια εβδομαδα ειχα την καρτα σπιτι μου μεσω ελτα.
11-03-2010, 12:14 #90
Λοιπόν, θα το γράψω κι ας το σβήσει ο admin αν δεν επιτρέπεται
www.evans co.uk.com και www.yoursclothing.uk.com...
η evans είναι πιο ακριβή αλλά έχει πιο ξεχωριστά κομμάτια, η yours πιο καθημερινά και ευκολοφόρετα. Κόστος αποστολής 5-7 ευρώ. Η evans με εντυπωσίασε, τα έστειλε με τις κρεμάστρες τους, μέσα σε νάυλον, όπως τα φυλάμε εμείς στη ντουλάπα και με κούριερ σε πέντε μέρες στη διεύθυνση που θέλουμε. Η yours στο ταχυδρομείο της περιοχής μας σε 15 μέρες περίπου.
Στη yours κάτω αριστερά στο site έχει το κομμάτι των εκπτώσεων και των προσφορών, αν το παρακολουθείτε συχνά πετυχαίνετε κα-τα-πλη-κτι-κά κομμάτια σε αστείες τιμές. ΄Εχω παραγγείλει-αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα, ένα ζευγάρι πεδιλάκια με 3 λίρες, πρώτη φορά πήρα παπούτσια, θα σας ενημερώσω όταν τα πάρω. Μου κάνει εντύπωση ότι έχουν το Ε-fit που σημαίνει παπούτσι σε φαρδιά γραμμή, που σημαίνει το προσέχουν γαμώτο!Στην Αθήνα, το μοναδικό μαγαζί που έχει παπούτσια σε φαρδιά γραμμή είναι ένα ψηλά στηνΕρμού και οι τιμές είναι εξωφρενικά ψηλές. Πήρα μπότες στις εκπτώσεις ας πούμε με 170 ευρώ!
Εν καιρώ θα το ψάξω κι αυτό πιο επισταμένα και θα σας ενημερώσω.
Το σημαντικό είναι πως είναι sites που ειδικεύονται σε μεγάλα μεγέθη, οπότε δεν ψυχοπλακώνεσαι-έστω και από τον καναπέ-βλέποντας ένα μοντελάκι που δεν το έχει στο νούμερό σου.
Καλό shopping!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία