Results 121 to 135 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
13-03-2010, 16:56 #121
Οταν λεω τελωνειο εννοω οτι στην καρτα μου χρεωθηκε κατι παραπανω απο αυτο που εκανε το συκεκριμενο ειδος..οχι μην τρομαζεις..ο κουριερ μου εφερε το πακετο στην πορτα μου.
Αλλα περα απο τη φαση αυτη η οποια εγινε μια φορα..τις υπολοιπες φορες που εχει τυχει να παραγγειλω απο αμερικη ειναι το κοστος του ρουχου πχ + τα μεταφορικα δλδ ποσο παιρνει η κουριερ απο εκει μεχρι την πορτα μου.
- 13-03-2010, 18:50 #122
Καταρχην στα παραπανω λινκ τα καταστηματα ειναι στην Αγγλια (ευρωπη δηλαδη) και δεν υπαρχει καθολου φορος! Δηλαδη πληρωνεις τα ρουχα και τα μεταφορικα ΜΟΝΟ και τιποτα παραπανω.
Στο θεμα πληρωμης για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο βγαζεις μια χρεωστικη. Θα σου πω τι εχω κανει εγω αλλα φυσικα υπαρχουν πολλες τραπεζες και διαλεγεις αυτο που θες. Εγω εχω ανοιξει καταθετικο λογαριασμο στην πειραιως και εχω βγαλει χρεωστικη που συνδεεται με αυτον τον λογαριασμο. Δεν κοστιζει απολυτως τιποτα και στα βγαζουν αμεσως, την ιδια στιγμη. Ετσι βαζεις το ποσο που θες στο λογαριασμο και κανεις τις αγορες με την χρεωστικη. Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος να σου παρουν λεφτα αν βαζεις μονο οσα θα χρησιμοποιησεις.
Τωρα στο θεμα του νουμερου. Εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα σε καμια αγορα. Το θεμα ειναι να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες του καθε site. Και αν εισαι μεταξυ σε 2 νουμερα, αν το θες πιο ανετο παιρνεις το μεγαλυτερο ή το μικροτερο αντιθετα.
13-03-2010, 22:34 #123
thank you και τις δυο που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε
Originally posted by Tricky_Spider
Τωρα στο θεμα του νουμερου. Εγω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα σε καμια αγορα. Το θεμα ειναι να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες του καθε site. Και αν εισαι μεταξυ σε 2 νουμερα, αν το θες πιο ανετο παιρνεις το μεγαλυτερο ή το μικροτερο αντιθετα.
13-03-2010, 23:53 #124
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ; Η μαμά μου πάντα φορούσε και την Πέμπτη που έμεινα σπίτι λόγω απεργίας παρασύρθηκα από μια τηλεπώληση και παρήγγειλα ένα προϊόν που υποτίθεται ότι συσφίγγει από τους μηρούς μέχρι κάτω από το στήθος. Εννοείται ότι το έχω ήδη μετανοιώσει. Ας όψεται η απεργία. Δε φθάνει που θα μου κάνουν περικοπή στο μισθό πλήρωσα άλλα τόσα σε τηλεπροϊόν. Τελικά συμφέρει να δουλεύεις.
14-03-2010, 01:42 #125
Originally posted by mag
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ; Η μαμά μου πάντα φορούσε και την Πέμπτη που έμεινα σπίτι λόγω απεργίας παρασύρθηκα από μια τηλεπώληση και παρήγγειλα ένα προϊόν που υποτίθεται ότι συσφίγγει από τους μηρούς μέχρι κάτω από το στήθος. Εννοείται ότι το έχω ήδη μετανοιώσει. Ας όψεται η απεργία. Δε φθάνει που θα μου κάνουν περικοπή στο μισθό πλήρωσα άλλα τόσα σε τηλεπροϊόν. Τελικά συμφέρει να δουλεύεις.
παντως ο,τι σφιγγει δεν το μπορω...μου τη δινει που λεει κ ο γκρινιαρης!
14-03-2010, 22:22 #126
Originally posted by mag
αφηστε τους κορσεδες,ρε κοριτσια.διατροφη και ασκηση.δεν υπαρχει αλλος τροπος.παρτε το χαμπαρι.
15-03-2010, 09:43 #127
Καλημερα , καλη εβδομαδα...
Παλιοτερα (που δεν ειχα και τοσο προβλημα με τα κιλα μου) φορουσα κορσεδες και μου αρεσε...τα τελευταια χρονια απλα δεν τους αντεχω, ασφυκτιω. Πριν κανενα τριμηνο ειχε βαλει δωρο εναν ενα περιοδικο, το shape νομιζω...Μιλαμε τοσο σφιχτο κορσε δεν εχω ξαναβαλει στη ζωη μου, ελεγε οτι αδυνατιζει 2 νουμερα και οντως κοβει πολυ, αλλα ειπαμε δεν αντεχεται, τουλαχιστον για πολυ ωρα.
Βεβαια ολα αυτα ειναι λυσεις αναγκης...το καλυτερο ειναι να χαθουν τα κιλα και να σφιξει ομοιομορφα το σωμα με ασκηση...τοτε δεν εχουμε αναγκη ουτε κορσεδες ουτε τιποτα.
15-03-2010, 10:02 #128
να ενημερωσω για τα κοριτσα που ειναι Αθηνα και κοντα Β. Προαστεια, υπαρχει ενα μαγαζι στη Νεα Ιωνια, το Prive που εχει πολυ ωραια ρουχαλακια, καλες τιμες, πολυ μοντερνα και ειναι απο νουμερα xsmall μεχρι και 5xlarge
15-03-2010, 16:17 #129
Οτιδήποτε περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου δεν είναι απλά κακό, είναι καταστροφικό ,για το αδυνάτισμα, για την κυτταρίτιδα, για το σώμα το ίδιο. Εκτός αν, για μία φορά, για μία εμφάνιση που θέλετε ντε και σώνει να φορέσετε το εξής αυτό φουστανάκι που δεν σας μπαίνει διαφορετικά και για λίγες ώρες. Ποτέ σε καθημερινή ,μόνιμη βάση ,είναι εγκληματικό για τον οργανισμό σας!
Be yourself και μην κάνετε σ΄αυτό καμμία παραχώρηση ποτέ.-
15-03-2010, 16:43 #130
Originally posted by kat201161
Οτιδήποτε περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου δεν είναι απλά κακό, είναι καταστροφικό ,για το αδυνάτισμα, για την κυτταρίτιδα, για το σώμα το ίδιο. Εκτός αν, για μία φορά, για μία εμφάνιση που θέλετε ντε και σώνει να φορέσετε το εξής αυτό φουστανάκι που δεν σας μπαίνει διαφορετικά και για λίγες ώρες. Ποτέ σε καθημερινή ,μόνιμη βάση ,είναι εγκληματικό για τον οργανισμό σας!
Be yourself και μην κάνετε σ΄αυτό καμμία παραχώρηση ποτέ.-
15-03-2010, 22:22 #131
16-03-2010, 14:29 #132
γεια ειμαι η Σονυα
λοιπον εγω βρισκω xl στα H/M sfera sprider και στα κινεζικα για προχειρα καθημερινα ρουχα και φθηνα
επισης μεγαλα νεανικα εχει η ΜΑΤ και πιο κυριλε και για +30 εχει και η ulla popken (καπως ετσι λεγεται)
ααα και στα marks and spencer εχει
τωρα αν τα πα******κια ή οι μποτες ειναι στενα ή βαζω ενα spray που τα ανοιγει λιγο ή τα δινω σε τσαγκαρη
υπαρχουν και οι γαλοτσες βεβαια κα οι ελαστικες μποτες οποτε ειναι οκ για τις πιο γεματες γαμπες
αυτα
μακια
18-03-2010, 10:18 #133
Κοριτσια τι νεα; κανατε καμια αναζητηση στα plus size sites?
Εγω ανυπομονω να παραλαβω την πρωτη μου παραγγελια...αν και η νεοαποχθησεισα ζυγαρια μου μου ειπε κατι ευχαριστο σημερα το πρωι, οποτε ελπιζω να εχω πεσει εξω στα νουμερα που παρηγγειλα. Να θελουν ολα στενεμα!!!!!
19-03-2010, 08:23 #134
Καλημερα...ειμαι πολυ χαρουμενη, χτες ελαβα την παραγγελια μου απο το yours.... πολυ γρηγορα σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα, η ποιοτητα ειναι αψογη, η εφαρμογη στα περισσοτερα φοβερη...επεσα εξω στο νουμερο για δυο κομματια , δεν πειραζει με μικρη μεταποιηση θα κατσουν μια χαρα και θα ξερω για την επομνη φορα...Η οποια δεν θα ειναι συντομα....Θα ξαναπαραγγειλω οταν κατεβω τουλαχιστον 2 νουμερα δηλαδη ζησε Μαη μου (κυριολεκτικα)...
19-03-2010, 12:31 #135
καλοφορετα
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία