ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

εχω βαρεθει να παιρνω μαζι μου το κλασσικο λαιτ μαυρο τοστ...
    και κανα φρουτο ή κανενα γιαουρτι...

ριξτε καμια ιδεα στο τραπεζι για πραγματα που και λαιτ ειναι και μεταφερονται ευκολα...

εχω σκεφτει και να ετοιμαζω σαλατα σε ταπερακι αλλα θα κουβαλαω μαζι μου λαδι κλπκλπ...???
    τι σαλατα να ετοιμασω πχ απο το προηγουμενο βραδυ και την αλλη τη μερα το μεσημερι απλα να ανοιξω το ταπερακι να τη φαω????

δε θελω να τρωω στο μεταξυ μπαρες και τετοια γιατι μου ανοιγει επικινδυνα η ορεξη μετα...

πηρα και ατομικα μικρα πλαστικα 30γρ με μελι για τα γιαουρτια αλλα, ψαχνω και κατι διαφορετικο...
    πραγματα απλα που τρωγονται ευκολα και διατηρουνται...

Senior Member
    αμ δε μαγειρευω και συχνα!!

αλλα και να μαγειρεψω να φτιαξω πχ κοτοπουλο+λιγες πατατες, την αλλη μερα στο ταπερ μεσα θα μου φαινεται αηδια...
    και το μαγειρεμενο φαι χωρις τυρι-ψωμι δε λεει...ποσα να κουβαλαω πια?????
    ειμαι και ιδιοτροπη βλεπεις...

Senior Member
    Συμφωνω με την Ελενη.Το εχω κανει πολλες φορες και το κανουν κι αλλοι δλδ στη δουλεια.

Senior Member
    α εμενα το 80% παραγγελνει απ`εξω,και ειδικα μαλακιες σαβουρες,σουβλακια, τυροπιτες,σαντουιτς...
    οτι δηλ κανω και εγω οταν ΔΕΝ κανω διατροφη...

εσυ Constance περα απο το ταπερακι παιρνεις και ολο τον εξοπλισμο μαζι(ψωμι, τυρι κλπ,κλπ...) ή απλα συμβιβαζεσαι με ταπερακι και το περιεχομενο του ως εχει???

Senior Member
    πχ τωρα εφτιαξα 2 μπιφτεκια μιμικος κοτοπουλο και φρεσκοτατη σαλατα+2 κλγ λαδι+λεμονι και ηταν μια χαρα...

αλλα επειδη τα εφαγα τωρα ηταν μια χαρα,ζεστα και φρεσκα...

και εκει εχουμε φουρνο μυκροκυματων βεβαια,αλλα δεν με εμπνεει το περιβαλλον για "κανονικο"φαι....

Senior Member
    εμεις εχουμε κουζινουλα κ φουρνο μικροκυματων κ ολα τα κομφορ κ εγω παιρνω κανονικο φαγητο απο χτες κ το ξαναζεσταίνω.ή σαλάτα ετοιμη απο σουπερμάρκετ. πάντως κ να με κοιτουσαν περιεργα εγω αυτο θα έκανα.γιατι κ δε χαλάς λεφτα και τρως υγιεινά. κ ειμαι σιγουρη οτι σιγα σιγα θα το κανανε ολοι.

Senior Member
    Ναι αμα θελω να φαω και ψωμι περνω.Εχω και κατι ατομικα τυρακια μεριδουλες που πουλανε και βαζω 1 ξερω γω στη σακουλα.Φουρνος μικροκυματων παιζει πολυ και ειναι λυση.Δε γινεται διαιτα και φαγητο απεξω δυστυχως.Πρεπει να αρχισεις τα ταπερ.

Συμφωνω με granita!

Senior Member
    καλα τα λεφτα που τα πας??????
    καλα εγω τωρα που κανω διαιτα φυσικα εχω κανει τρελες οικονομιες...καθε μερα το χαλαγα το 10ευρω και βαλε σε μ@λακιες!!!

δεν ειναι οτι με κοιτανε περιεργα, και τωρα που φερνω το τοστ με κοιτανε περιεργα ή οταν πινω το κουτακι 500μλ γαλα 1%...απλα πιστευω δεν το εχω συνιθισει μαλλον το κλασσικο φαγητο...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ναι αμα θελω να φαω και ψωμι περνω.Εχω και κατι ατομικα τυρακια μεριδουλες που πουλανε και βαζω 1 ξερω γω στη σακουλα.Φουρνος μικροκυματων παιζει πολυ και ειναι λυση.Δε γινεται διαιτα και φαγητο απεξω δυστυχως.Πρεπει να αρχισεις τα ταπερ.

Συμφωνω με granita!
    καλα απ`εξω αν παρω θα παρω καλαμακια κοτοπουλο και τετοια...οχι το κλασσικο "απ`εξω", δεν με παιρνει κιολας!!!

σκεφτηκα για αυριο να φτιαξω παντως το κλασσικο μαυρο τοστ λιγο διαφοροποιημενο:να ψησω αλλο 1 μπιφτεκι μιμικος,να βαλω μαρουλι,τυρι λαιτ και μαγιονεζα 3%...

Senior Member
    ναι κανε παραλλαγες.κ εγω στην αρχή δεν ηξερα αλλα τωρα σκεψου οτι μεχρι κ φακες κ σουπες κουβαλαω με μεγαλη ανεση

Senior Member
    καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ πέρνω ταπεράκι με φαγητό από το βράδυ μαζί, το ζεστένω και είμαστε μια χαρά. Ακόμα και τριμμένο τυράκι μέσα σε αλουμινόχαρτο πέρνω άμμα τύχει και έχω μακαρόνια μαζί μου παράδειγμα. Είναι η πιο υγιηνή λύση και για το σώμα αλλά και για την τζέπη!!!!

Senior Member
    ολες μαγειρευετε...τελικα μονο εγω ειμαι ανεπροκοπη εδω μεσα.....

Senior Member
    Μπορεις να δοκιμασεις διαφορετικα ψωμια και διαφορετικη γεμιση για τα σαντουιτς που παιρνεις μαζι σου
    Κατι να μοιαζει περισσοτερο σε γευμα αλλα σε μεγεθος σαντουιτς

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Μπορεις να δοκιμασεις διαφορετικα ψωμια και διαφορετικη γεμιση για τα σαντουιτς που παιρνεις μαζι σου
    Κατι να μοιαζει περισσοτερο σε γευμα αλλα σε μεγεθος σαντουιτς

ναι προς το παρον αυτο κανω...βαζω μεσα και ντοματα ή μαρουλι ή και τα δυο...αλλες φορες φιλαδελφεια λαιτ
    ,αλλες φορες αυγο βρασμενο, αυριο ειπαμε το μπιφτεκι μιμικος κοκ...

απλα ελεγα μηπως υπαρχει τιποτα αλλο που δεν εχω σκεφτει...
    :wink1::wink1:

Senior Member
    μπορεις να βαλεις κοτοπουλο, τονο, ψαροκροκετες, αυγο, κρεας με οοολα τα λαχανικα
    μπορεις να φτιαξεις jacket potato επισης με διαφορετικη γεμιση την καθε φορα
    μπορεις να παρεις bagels με σουσαμι, με παπαρουνοσπορο, να δοκιμασεις βαυαριας ψωμι κτλ
    να χρησιμοποιησεις διαφορετικα τυρια

Page 1 of 3 123 LastLast