Νεα αρχη!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Νεα αρχη!

Γεια σας, καιρο μπαινω στο φορουμ αλλα σημερα ενιωσα την αναγκη να συμμετεχω και εγω γραπτως. Θα προσπαθησω να σας πω λιγα πραγματα για την δικη μου ιστορια....
    Ως παιδι ημουν κακοφαγο και αδυνατο σαν καλαμακι που με πιεζαν, τρομαζαν, απειλουσαν, εταζαν για να φαω λιγακι. Στο Δημοτικο τα πραγματα ηταν αρκετα καλυτερα αλλα με μικρη γκαμα απο οτι μου λεει η μαμα μου. Παντως δεν με ζοριζαν ιδιαιτερα. Την μεγαλη πιεση την θυμαμαι μεχρι τα 4,5-5 μου περιπου. Στα 16 μου περιπου αρχιζω να τρωω πιο πολυ, κυριως υδατανθρακες. Μεχρι τα 25 μου ειμαι κανονικη προς αδυνατη αλλα εγω τον περισσοτερο καιρο με βλεπω χοντρη και προσπαθω να κανω διαιτα, τι διαιτα? βλακειες! Αφου δεν ειχα ιδεα και νομιζα οτι αμα λιμοκτονω για λιγες μερες θα αδυνατισω. Μιλαμε παντα για 3-4 κιλα να ειχα παραπανω ουτε καν 5. Βλεπω τωρα φωτογραφιες και λεω καλα ποσο τυφλη, τρελη κλπ κλπ ημουν!!!!
    Απο τα 25 αρχιζω να βαζω σιγα σιγα κιλα. Συμβαινουν διαφορες μεγαλες αλλαγες στην ζωη μου που καποια στιγμη ξερω οτι πρεπει να αντιμετωπισω και να λυσω διαφορα....(ναι ειμαι 37 και ακομα δεν το εχω κανει....) Βεβαια δεν θελω να τα αποδωσω και ολα στο ψυχολογικο γιατι η αληθεια ειναι οτι το φαγητο μου αρεσει πολυ. Δεν πιστευω οτι ειμαι βουλιμικη με την εννοια οτι δεν εχω ποτε προκαλεσει εμετο, εχω μαλλον υπερφαγικες κρισης και σιγουρα ενοχες πολλες μετα. Δεν εχω ξυπνησει ποτε για να φαω αλλα μου αρεσει πολυ περισσοτερο να τρωω μονη μου χωρις να νιωθω οτι καποιος βλεπει τι και ποσο τρωω, οχι οτι το κανουν αλλα εγω πιστευω οτι ολοι αυτο κανουν..... μετρανε τις μπουκιες μου!!!
    Το 2005 με βρισκει 91 κιλα παντρεμενη και εγκυο. Με ευκολια καταφερα να παρω το απιστευτο νουμερο των 33 κιλων. Γεννησα 124 κιλα αυτο ειναι και το μεγαλυτερο βαρος που ειχα ποτε.
    Μεχρι το 2008 εκανα σχεδον τα παντα - διαιτολογους, ινστιτουτα, μονη μου, το καλυτερο που εφτασα ηταν θυμαμαι τα 93 οσπου πλεον κουραστηκα πολυ εγινε και κατι πολυ τραγικο και εφτασα σε χρονο ντε τε παλι τα 98 με ταση να ξεπερασω τα 100 ευκολα. Καταλαβαινα οτι δεν πηγαινε αλλο. Για εμενα και πλεον ομως και το παιδι μου. Πολλοι λογοι που δεν αναλυσω τωρα με οδηγησαν στην αποφαση να κανω δακτυλιο το 2008, ολα πηγαν καλα εχασα πολλα κιλα ευκολα τον πρωτο χρονο και η αυτοπεποιθηση ανεβηκε στα υψη. Τον δευτερο χρονο διατηρησα τα χαμενα κιλα σχεδον 30 αλλα αρχισα να χαλαρωνω και να μην προσεχω την διατροφη μου και εφτασα στο τελευταιο 6μηνο οπου χαλαρωσα παντελως, δεν προσεχω καθολου ουτε τι τρωω αλλα ουτε και τον δακτυλιο και φοβαμαι μην την πατησω, εβαλα και κιλα, και εκει που μου ελειπαν 3 για τον στοχο τωρα εγιναν 10!!!! Αυτο με εριξε για αρκετα αλλα με το νεο ετος θελω να κανω νεα αρχη. Απο χτες προσεχω οσο μπορω την διατροφη και απο Δευτερα θα πηγαινω συστηματικα γυμναστηριο. Ελπιζω με την βοηθεια σας να τα καταφερω. Την εχω πολυ αναγκη.....

Συγνωμη για το τεραστιο ποστ... ελπιζω να μην σας κουρασα....

Senior Member
    δε μας κουρασες
    καλη νεα αρχη κ καλη επιτυχια

Senior Member
    Ευχαριστω!:starhit::starhit:

Senior Member
    Ξανά καλος ορισες λοιπόν και από εδώ!!! Και καλή νέα αρχη καλή μου!!!! Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εμείς!

Senior Member
    kat μπραβο για τα κιλά που εχεις χασει μέχρι τώρα! και καλή αρχή (ξανά όπως λές)
    αλήθεια πόσο ύψος έχεις? 10 κιλά πάντως εντάξει είναι , θα μας γράφεις εδώ και θα τα χάσεις :yes:

Senior Member
    Αχ πραγματικα νιωθω οτι βρηκα παλι την δυναμη και την ορεξη να προσπαθησω σοβαρα. Οσο για το υψος, πρωτο μποι.....1,63!!!
    Τριτη μερα σημερα και νιωθω οτι θα τα καταφερω, για να δουμε πως θα παει....