ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 27 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 400
    Senior Member
    Λοιπόν παιδiά ξέρω ότι όταν το διαβάζει κάποιος το νούμερο φαίνεται φοβερό. Αλλά ειλικρινά ούτε η προσπάθεια ήταν τίποτα φοβερό, αλλά και οι γύρω μου κάτι σα να μην το καταλάβαν ιδιαίτερα όλο αυτό που έγινε.

Το είχα ξαναγάψει, αλλά θα το ξαναγράψω, ελπίζω να μην κουράζω τις παλιές. Τα έχασα επειδή άρχισα πάλι να δουλεύω στο γήπεδο και σταμάτησα τη δουλειά γραφείου. Στη διατροφή, αντικατέστησα το βραδινό με σαλάτα. Τώρα τελευταία δε που χάνω πιο αργά, δε βάζω ούτε λάδι στη βραδινή σαλάτα, παρά μόνο λεμόνι. Έχω φάει τόσο λεμόνι γενικά που άνετα μπορείτε να με φωνάζετε μις Λεμονίτα.
    Α μετά ερωτεύτηκα κιόλας και όπως καταλαβαίνεις δε σήκωνε άλλη αναβολή το θέμα

Senior Member
    και το δικο μου φετιχ!!! πιο συγκεκριμενα οι μποτες.....! και φετος δεν αγορασα καθολου ρουχα, αλλα 4 ζευγαρα μποτες... ξεσπαω εκει που στανταρ θα βρω κατι να μου πηγαινει... ΑΝ κ δε μπορω να βαλω τακουνι οσο ειμαι σε αυτα τα κιλα, γιατι εχω θεμα με τη εση μου κ το βαρος επιβαρινει την κατασταση...

Originally posted by TETH
    Εγω δεν ζηταω πολλα...τις απειρες φουστιτσες που εχω στην ντουλαπα να μπορεσω να ξαναβαλω μονο, καλε θεουλη!
    Πραγματικα οταν τα χασω δεν θα χρειαστει να ξοδεψω ουτε ενα ευρω για ρουχα..θα τα δωσω ολα σε παπουτσια!!! (το φετιχ μου)

Senior Member
    Α ρε ερως...αυτος κανει τα παντα...κι εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν Η συλφιδα!

Senior Member
    Εχεις δικιο Δαναη σε αυτο που λες! Στα μικρα νουμερα παιζει μεγαλο ρολο το ποοοοοσο εισαι....κοιτα εγω εχω φτασει στο παρελθον μεχρι και 55 κιλα αλλα τα νορμαλ μου ειναι στα 70-65 το κατωτερο.... εκει τα νουμερα ειναι εφτοκα οπως κ τα ρουχα!!!

Originally posted by Danai20
    Εντωμεταξύ mtsek85 εμένα μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Ενώ ας πούμε τα 100 κιλά με τα 70 δεν είχαν την τρελή διαφορά στην εμφάνιση. Τα 55 με τα 60 έχουν πολύ διαφορά. Τώρα δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω ας πούμε. Είναι κατανοητό αυτό που λέω ή συμβαινει μόνο σε μένα;

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    και το δικο μου φετιχ!!! πιο συγκεκριμενα οι μποτες.....! και φετος δεν αγορασα καθολου ρουχα, αλλα 4 ζευγαρα μποτες... ξεσπαω εκει που στανταρ θα βρω κατι να μου πηγαινει... ΑΝ κ δε μπορω να βαλω τακουνι οσο ειμαι σε αυτα τα κιλα, γιατι εχω θεμα με τη εση μου κ το βαρος επιβαρινει την κατασταση...

Εγω εχω παθος με γοβες και μπαλαρινες σε οτι χρωμα κυκλοφορει...τις μποτες τις εχω λιγο αφησει στην ακρη λογω χοντρης γαμπας (το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι απο τη μεση και κατω και ειδικα τα ποδια-κοινως ειμαι η γυναικα "αχλαδι")

Senior Member
    θελω επιτελους να βαλω φουστα... και σορτσακι το καλοκαιρι... εχω 10 χρονια να τα δω αυτου του ειδους τα ρουχα πανω μου ...
    στις 24 ιουλιου εχω να παω σε γαμο και ευχομαι με το κολυμβητηριο που ξεκιναω αυτη τη βδομαδα να καταφερω να φορεσω εκεινη την εμρα ενα ωραιο φουστακι.. το εχω σκεφτει ηδη πως θα ειναι ..:P

Senior Member
    Αντε βρε Ζωητσα σου ευχομαι να τα καταφερεις και να φορεσεις το φορεματακι των ονειρων σου!
    Κι εγω τα επομενα Χριστουγεννα θα γινω νονα και πρεπει να ειμαι μοντελακι! (οχι τζουλια εννοειται!:P)

Senior Member
    Λεμονι ε???? Βοηθα? σε ρωτω, γιατι μιλαγα χθες με ενα φιλο που ασχοληται χρονια με τον αθλητισμό και γυμναστικη και που είπε για πιο ευκολη απωλεια βαρους, να πινω καθε πρωι 2 ποτηρια νεροκαι να εχω στιψει απο 1 λεμονι στο καθενα.... Κανει δουλεια?

Senior Member
    Είναι πολύ κρίμα κορίτσια!Βλέπω κοπέλες εκεί έξω,με μια χαρά σώμα, να φοράνε φαρδιά ρούχα,να φοράνε ότι τους κατέβει και απορώ! Δεν προσέχουν καθόλου. Κι από την άλλη εμείς,που με την πρώτη απώλεια,θα κάνουμε πάρτυ που μπορούμε να βάλουμε ένα γυναικείο ρούχο της προκοπής

Senior Member
    Εχεις ενα θεματακι με τη Τζουλια αγαπητη ΤΕΤΗ ε...???
    χαχαχα

εγω εχω πολυ λεπτη γαμπα, απο μποτα μου κανουν ολα, το βασικο μου πρόβλημα ειναι πισινος και περιφερεια..

Originally posted by TETH
    Αντε βρε Ζωητσα σου ευχομαι να τα καταφερεις και να φορεσεις το φορεματακι των ονειρων σου!
    Κι εγω τα επομενα Χριστουγεννα θα γινω νονα και πρεπει να ειμαι μοντελακι! (οχι τζουλια εννοειται!:P)

Senior Member
    mtsek δεν ξέρω αν βοηθάει στο αδυνάτισμα. Ότι δεν παχαίνει και σου δίνει βιταμίνη C σίγουρα.
    Το πρωί λένε ότι βοηθάει γιατί καθαρίζει τον οργανισμό.
    Σίγουρα πάντως είναι αντιοξειδωτικό και σου κάνει ένα δέρμα σούπερ

Senior Member
    Κοριιιιιιιιτσιαααα...μολις απεκτησα ελλειπτικο στο σπιτι μου!
    Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη, επιτελους θα γυμναζομαι με κατι που με ευχαριστει!

Senior Member
    μεγεια μεγεια!!! αχ οταν θανεβεις πανω για να το ρυθμισεις κ θα κουραστεις θα σου πω εγω χαχαχαχαχ παθουσα! οκ θαρχισω κ γω να κανω αλλα μολις ξανακαθαρισω το δωματιο γιατι τρυπησε να βαλει το φως κ ειναι ολο σκονες...

Senior Member
    Thanks thanks!
    Μωρε ας κουραστω, δεν με νοιαζει, ειναι για καλοοοοο!

Senior Member
    αντε αντε μεγειααααααα
    καλες απωλειεςςςςςς

χιχι

Page 2 of 27 FirstFirst 123412 ... LastLast