Results 91 to 105 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
11-03-2010, 12:16 #91
Δεν ξερω γιατι αλλα η συζητηση μας μου εφτιαξε τη διαθεση, με ανεβασε...μαλλον το γεγονος οτι εχουμε τους ιδιους προβληματισμους, τις ιδιες αγωνίες...Το πιο ενθαρρυντικο ειναι οτι βλεπω σχεδον σε ολες σας απωλεια, αυτο προσωπικα με κανει να προσπαθησω να σας μιμηθω...κι αυτη τη φορα να το κανω χωρις πισωγυρισματα.
Γιατι καλα την ξεκιναω τη διαιτα, στη συνεχεια σκονταφτω κι εκει που εχω χασει 2 κιλα παιρνω 5 και παει λεγοντας, γνωστη ιστορια. Αν δεν αλλαξω μυαλα δε θα τα καταφερω ποτε.
- 11-03-2010, 12:17 #92
Καααααατ!Πού είσαι,πουλάκι μου εσύ,τόσον καιρό;Καλά είσαι;
Έπρεπε ν'ανοίξει τόπικ για ρούχα για να μας θυμηθείς;
Να ξέρω την επόμενη φορά που θα ρίξεις μαύρη πέτρα
πίσω σου,ν'ανοίξω ένα για εσώρουχα...
Σόρυ για το εκτός θέματος,αλλά μόλις την είδα,
γούρλωσαν τα μάτια μου!Μας έλειψες,κοριτσάκι!Πολύ!
11-03-2010, 12:23 #93
Originally posted by NADINE
Ναντινακι, αμα θες ανοιγουμε και τετοιο τοπικ!
Κοτζαμαν σεξυ γυναικαρες ειμαστε...καμπυλογραμμες και ζουμπουρλουδες!
Σωστα?
11-03-2010, 12:25 #94
Κι επι τη ευκαιρια, να χαιρετησω ιδιαιτερως τη Nadine που πολλες φορες εχω διαβασει post της και μπορω να πω οτι υποκλινομαι στο μεγαλειο της και την ευαισθησια της.
Nadine δε σε γνωριζω, δεν εχουμε μιλησει , αλλα θεωρω οτι εισαι ενα αξιολατρευτο κοριτσι , τα δε γραφομενα σου πολλες φορες με εχουν αγγιξει και με εχουν συγκινησει.
Καλη επιτυχια σε οτι σχεδιαζεις, καπου πηρε το ματι μου οτι κατι περιμενεις.
11-03-2010, 12:27 #95
Originally posted by TETH
Ναντινακι, αμα θες ανοιγουμε και τετοιο τοπικ!
Κοτζαμαν σεξυ γυναικαρες ειμαστε...καμπυλογραμμες και ζουμπουρλουδες!
Σωστα?
ʼσε να το κρατήσουμε για καβάντζα γιατί την ξέρω την άσωτη...
Πάλι θα μας ξεχάσει μέχρι κάτι να τη συγκινήσει να γράψει δυό λέξεις...
Βέβαια,άμα το πάμε έτσι,λίγο λίγο και θα φτάσουμε στα σεξουαλικά βοηθήματα
και την πορνοβιομηχανία για να κρατήσουμε κοντά τις δύσκολες πελάτισες μας...
Τι να κάνουμε;Θα πέσουμε χαμηλά!Πολύ χαμηλά!Και στα τέσσερα αν χρειαστεί...
11-03-2010, 12:32 #96
Θ'ανοίξουμε,Τετάκι μου,αλλά όχι ακόμα...
ʼσε να το κρατήσουμε για καβάντζα γιατί την ξέρω την άσωτη...
Πάλι θα μας ξεχάσει μέχρι κάτι να τη συγκινήσει να γράψει δυό λέξεις...
Βέβαια,άμα το πάμε έτσι,λίγο λίγο και θα φτάσουμε στα σεξουαλικά βοηθήματα
και την πορνοβιομηχανία για να κρατήσουμε κοντά τις δύσκολες πελάτισες μας...
Τι να κάνουμε;Θα πέσουμε χαμηλά!Πολύ χαμηλά!Και στα τέσσερα αν χρειαστεί...
Επιπεδου Τζουλιας σα να λεμε?
Αστο μωρε δεν ειναι αυτα για μας..
καλυτερα με ψωμακια παρα σκετα κοκκαλα..και διαφορα αλλα, να μην ανοιξω το στομα μου πρωινιατικα! :P
11-03-2010, 12:33 #97
Originally posted by DALIA
Καλη επιτυχια σε οτι σχεδιαζεις, καπου πηρε το ματι μου οτι κατι περιμενεις.
επιβεβαιώνοντας έτσι το μεγαλείο μου,που λες κι εσύ...Ε;
Σ'ευχαριστώ πολύ,καρδιά μου!Έχεις και το όνομα
που με φωνάζει η Πέννυ(γιατί άραγε;)
Κάτι όντως περιμένω...Λες να'ρθει στα κοντά;
--->http://www.youtube.com/watch?v=wOipajR4YkY
11-03-2010, 12:36 #98
Καααααατ!Πού είσαι,πουλάκι μου εσύ,τόσον καιρό;Καλά είσαι;
Έπρεπε ν'ανοίξει τόπικ για ρούχα για να μας θυμηθείς;
Σόρυ για το εκτός θέματος,αλλά μόλις την είδα,
γούρλωσαν τα μάτια μου!Μας έλειψες,κοριτσάκι!Πολύ!
Και είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, σε είχα μεσ΄το μυαλό μου αυτές τις μέρες συνέχεια και μια και σήμερα έχουμε απεργία και δεν έχω "μπελάτες" αρμενίζω στο φόρουμ από το πρωί.
Μια δε και είπαμε για εσώρουχα...κορίτσια, αν παραγγείλετε σλιπ ας πούμε, έχουν φαρδιά γραμμή και παραγγείλετε ένα νούμερο μικρότερο γιατί θα σας πέσουν τεράστια, εγώ την πάτησα αν και μου το είχαν πει!
Και, DALIA μου, εντάξει , σε ανεβάζει η κουβεντούλα για ρούχα, αλλά που την είδες την απώλεια καλέ? Γραμμάριο δεν έχω χάσει τον τελευταίο καιρό, μη σου πω πως έχω πάρει κιόλας, αλλά... καλά να είμαστε και ίσως, κάποτε, να γίνει κι αυτό!
11-03-2010, 12:41 #99
Οι περισσοτερες απο δω που μιλαμε σημερα βλεπω εχουν τικερακια που δειχνουν μεγαλη απωλεια...Να δω ποτε θα αξιωθω να βαλω κι εγω ενα αντιστοιχο.
Δηλαδη Kat τα υπολοιπα ρουχα που πηρες αντιστοιχουσαν με τις αναλογιες σου; σε ρωτησ ακαι παραπανω αλλα δε θα το ειδες μαλλον.
Και να πεις οτι ειμαι καμια μικροσωμη και δε φαινομαι....ολοκληρο θεριο ειμαι τρομαρα μου!
11-03-2010, 12:55 #100
Originally posted by DALIA
Οι περισσοτερες απο δω που μιλαμε σημερα βλεπω εχουν τικερακια που δειχνουν μεγαλη απωλεια...Να δω ποτε θα αξιωθω να βαλω κι εγω ενα αντιστοιχο.
Δηλαδη Kat τα υπολοιπα ρουχα που πηρες αντιστοιχουσαν με τις αναλογιες σου; σε ρωτησ ακαι παραπανω αλλα δε θα το ειδες μαλλον.
Και να πεις οτι ειμαι καμια μικροσωμη και δε φαινομαι....ολοκληρο θεριο ειμαι τρομαρα μου!
Επίσης με βολεύει πολύ το στυλάκι του "διπλού" ρούχου, που το πανω να κάνει σαν ζακετάκι ενώ είναι ενσωματωμένο στο ρούχο,καταλαβαίνετε τι εννοώ, κρύβει ψωμάκια,περιφέρειες και τα σχετικά και έχουν και οι δύο φίρμες άπειρα τέτοια.
Επίσης πολύ βολικά βρίσκω και τα διάφορα ζακετοειδή που κρύβουν μπρατσάκια-εγώ και λόγω δουλειάς δεν φοράω sleevless στο γραφείο και με κάτι που πέφτει από πάνω φοράω και πιο παλιά μου μπλουζάκια που τώρα μου έρχονται στενά (αχ,βαχ!)
11-03-2010, 13:13 #101
Να σου πω ...εμενα δε μου αρεσει να κολλανε πανω μου και να διαγραφουν , αλλα ουτε και να ειμαι πολυ φαρδια...αυτο οντως ειναι θεμα γουστου.
Ωστοσο εχω παρατηρησει κι εγω, οπως προαναφερθηκε, οτι τα πολυ φαρδια ρουχα , ριχτά δηλαδη χωρις γραμμες δεν κολακευουν και πολυ. Βεβαια και εδω παιζει ρολο ποσο ανετα αισθανεται κανεις.
Πωπω σκοτωθηκα στη δουλεια παλι σημερα....
11-03-2010, 13:58 #102
εγώ κορίτσια ψωνίζω απο τα ΜΑΤ εχει και μεγάλα μεγέθη και μοντέρνα, είμαι casual τύπος, παντα ημουν και στα 64 κιλα μου.
11-03-2010, 20:00 #103
εγω εχω παει στα ματ της ερμου,3 φορες.και τις 3,οπως μπηκα ετσι βγηκα.απιστευτα φλωρικα ρουχα.δεν ξερω τι γινεται με το εν λογω καταστημα.ειναι το βασιλειο της κιτσαριας.
στο καταστημα της Αγ.Μελετιου απο την αλλη,μια φορα ολη κ ολη που εχω παει,ειχα βρει 3-4 κομματια που μου αρεσαν και ηταν και τελειωμα εκπτωσεων.ακριβα μεν,αλλα ενταξει.ξερω οτι ισως δεν ακουγεται λογικο,δεδομενου οτι μια ειναι η εταιρεια,αλλα τι να πω...ισως δε φερνουν σε ολα τα καταστηματα ακριβως τα ιδια κομματια.
περι ορεξεως βεβαια...η αισθητικη ειναι πολυ υποκειμενικο πραμα.
11-03-2010, 20:31 #104
Καλησπερα και απο μενα..μολις βρηκα αυτο το site και μου φαινεται παρα πολυ καλο!! εγω εχω παει σε ενα μαγαζι της ματ στην παλληνη και ειναι αναλογος..μερικες φορες θα εχει super ρουχα και αλλες χαλιααα....αλλα πολυ ακριβα.. θα κοιταξω και στα 2 site που δωσατε..ευχαριστω πολυ!!!!!!
12-03-2010, 09:24 #105
Μια καλημερα κι απο μενα....παω να φτιαξω καφεδακι κι ερχομαι να τα πουμε...
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία