Results 106 to 120 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
12-03-2010, 12:03 #106
Originally posted by changes
εγω εχω παει στα ματ της ερμου,3 φορες.και τις 3,οπως μπηκα ετσι βγηκα.απιστευτα φλωρικα ρουχα.δεν ξερω τι γινεται με το εν λογω καταστημα.ειναι το βασιλειο της κιτσαριας.
στο καταστημα της Αγ.Μελετιου απο την αλλη,μια φορα ολη κ ολη που εχω παει,ειχα βρει 3-4 κομματια που μου αρεσαν και ηταν και τελειωμα εκπτωσεων.ακριβα μεν,αλλα ενταξει.ξερω οτι ισως δεν ακουγεται λογικο,δεδομενου οτι μια ειναι η εταιρεια,αλλα τι να πω...ισως δε φερνουν σε ολα τα καταστηματα ακριβως τα ιδια κομματια.
περι ορεξεως βεβαια...η αισθητικη ειναι πολυ υποκειμενικο πραμα.
- 12-03-2010, 12:24 #107
ααααχ.... πότε θα 'ρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή που θα καταφέρω να φορέσω τζινάκι "σωλήνα" και λευκό φανελάκι απο πάνω......... κολλημένα πάνω μου θα τα κρατήσω!!!!!
12-03-2010, 13:48 #108
Συγνωμη, δεν καταφερα τελικα να ξαναμπω, ειχα παρα πολυ δουλεια.
Ειπα θα παω να φτιαξω καφε και δεν ξαναεκατσα....ουφ!
Χτες εκανα τελικα την πρωτη μου on line παραγγελια , μολις παραλαβω θα σας πω.
Σας φιλω , καλο Σαβ/κο και τη Δευτερα η ζυγαρια μειον σε ολους μας....
12-03-2010, 14:10 #109
Originally posted by sofi22ri
ααααχ.... πότε θα 'ρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή που θα καταφέρω να φορέσω τζινάκι "σωλήνα" και λευκό φανελάκι απο πάνω......... κολλημένα πάνω μου θα τα κρατήσω!!!!!
12-03-2010, 14:11 #110
Originally posted by tidekpe
Originally posted by sofi22ri
12-03-2010, 14:12 #111
εννοείται ότι θα έρθει!!!!!!!!!! και για τις δυό μας!
έντιτ: και για τις τρείς μας!
12-03-2010, 14:13 #112
Κάντες τρεις..βρε τσιγγούνα....
12-03-2010, 14:29 #113
χεχεχε..... για όλες μας τέλος πάντων.......
12-03-2010, 15:12 #114
Εκτός από τα ΜΑΤ που ούτε και του δικού μου γούστου είναι , ελληνικές φίρμες με όμορφα κομμάτια (κατά περίσταση) είναι το phenomenon και η be cute. Μπείτε στα sites τους ,επικοινωνείστε μαζί τους και βρείτε τα μαγαζιά στα οποία δίνουν ρούχα. Η be cute ας πούμε, δίνει ρούχα σε ένα μαγαζί στην Αιόλου, το ΤΕΧΝΗΜΑ, υπόγειο κάπου απένταντι από την ulla popken. Τιμές αρκετά καλές και η κοπέλλα που το έχει εξαιρετική!
Σίγουρα δεν έχουν όλα τα μαγαζιά τα ίδια κομμάτια, βρήκα κομμάτια στο phenomenon του Ναυπλίου (!!!) που δεν τα είχε στην Αθήνα και μάλιστα στις εκπτώσεις του Ιουλίου.
Το κουλό είναι πως αν μπείτε στο site της ulla popken ας πούμε στην Αγγλία, θα βρείτε τα ίδια ακριβώς κομμάτια που έχει στον εδώ κατάλογό της, 10 με 20% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!!Δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω φυσικά και θα μείνω με την απορία...θεωρούμαστε πλουσιότεροι από τους ΄Αγγλους?
΄Οπως και νά χει, πριν βάλετε το χέρι στην τσέπη, ψάξτε το πολύ καλά. Ας μας τα πάρουν , αρκεί να αξίζει τον κόπο!
12-03-2010, 15:29 #115
Λοιπον κοριτσια και αγορια! Σήμερα πηγα στα Marks and Spencer και πηρα 2 τζην νουμερο 12! Για πρωτη φορα μερα απο απειρα χρονια...
12-03-2010, 17:24 #116
To εχω ψαξει το θεμα και εχω παραγγειλει πολλα ρουχα απο αγγλια γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και θελω ποιοτητα και καλες τιμες!
Και μη φοβηθειτε να κανετε αγορες μεσω ιντερνετ..Αν ακολουθησετε τις οδηγιες και μετρηθειτε σωστα δεν θα εχετε κανενα προβλημα..
Σας δινω μερικα ακομα links
http://www.newlook.co.uk/women/inspi...stLanding.aspx
http://www.sizeup.co.uk/
http://www.curvety.com/
13-03-2010, 16:36 #117
Tricky_Spider
θα μπορουσες να με βαλεις λιγο στο κλιμα των on-line αγορων;how to do it....,you know?
ειμαι ψιλοασχετη.πας στην τραπεζα,λεει και παιρνεις μια προπληρωμενη καρτα του ποσου που θες και δινεις τον αριθμο αυτης αντι της κανονικης σου,για περισσοτερη ασφαλεια.μεχρι εκει ξερω...μετα ???:P
σοβαρα τωρα,για βαλε με λιγο στο κλιμα αν θες.ιδιως αυτα τα περι φόρων πες μου...πχ εχω ακουσει να λενε οτι παρηγγειλαν κατι και με τους φορους τους βγηκε πιο ακριβο τελικα απο οτι αν το αγοραζαν εδω.
τι ακριβως παιζει?στην ΕΟΚ λογικα δεν πρεπει να παιζει φορος.για αμερικη λες να ελεγαν?xmmm.μπορει.και παλι ομως,δεν καταλαβαινω.οταν παραγγελνουν,δεν κανουν και ενα τηλεφωνακι να ρωτησουν,τελικο ποσο??:S
13-03-2010, 16:46 #118
changes, εγω προσωπικα ψωνιζω απο νετ χρονια τωρα και παντα με χρεωστικη καρτα.
Δλδ καθε φορα παω στο ΑΤΜ και την γεμιζω με το ποσο που κανει το καθετι που θελω να αγορασω, ωστε να μην υπαρχει το ενδεχομενο της υποκλοπης (μια φιλη μου πχ με απλη πιστωτικη χρεωθηκε αγορες μεσω νετ που δεν ειχε κανει η ιδια).
Τωρα για φορους στην Ευρωπη δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο, τουλαχιστον εμενα δεν μου εχει τυχει να πληρωσω κατι τετοιο.
Μια φορα μονο που ειχα παραγγειλει απο τα victorias secret κατι κρεμες σωματος μου ζητησαν να πληρωσω κατι εξτρα στο τελωνειο, για λογους ασφαλειας νομιζω επειδη και καλα τετοια ειδη δεν στα στελνουν στο ετσι...αλλα και παλι αυτο ισχυει μονο για Αμερικη, ειναι λιγο περιεργοι.
Για ρουχα απο Αμερικη παλι δεν ειχα προβλημα ποτε.
Ελπιζω να βοηθησα.
13-03-2010, 16:46 #119
σε ο,τι αφορα τα εξ αποστασεως,2 φορες παρηγγειλα laredoute κ τις δυο ο,τι να ναι..............πλεον εχω παρει το μαθημα μου.αν δεν πιασω στα χερια μου κατι ΣΥΝ δεν το δοκιμασω,δεν αγοραζω.τελεια και παυλα.και πριν το ελεγα - πιστευα αυτο,αλλα δεν ημουν απολυτη. μετα τις 2 ηττες που εφαγα,ειμαι απολυτη.
υποθετω οτι αν ειχα φυσιολογικο βαρος δε θα ηταν τοσο μεγαλο το ρισκο το να παραγγειλω απο καταλογο.οταν εισαι υπερβαρος η και παχυσαρκος ομως,το θεωρω αδυνατο.
ειλικρινα απορω που καποιες λετε οτι ψωνιζετε ετσι.πως γινεται;
τωρα σε ο,τι αφορα την ποιοτητα ειτε χοντρος ειτε αδυνατος, ρισκαρεις.αν δεν εχεις πιασει κατι στα χερια σου,δε μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι αγοραζεις.
13-03-2010, 16:49 #120
Originally posted by TETH
Για ρουχα απο Αμερικη παλι δεν ειχα προβλημα ποτε.
Ελπιζω να βοηθησα.
α,κι οταν λες τελωνειο τι εννοεις;
δε στα φερνουν σπιτι πρεπει να πας να τα παρεις απο τελωνεια και ιστοριες;
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία