ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 27 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 400
    Senior Member
    Όσο για σένα κακό μου κοριτσάκι, ξαμολήσου για ανάλαφρα, χρωματιστά ρουχαλάκια.
    Ξέχασα να σου ευχηθώ για το γάμο σου. Να ζήσετε ευτυχισμένοι! Και με την ευκαιρία να σου πω πως τον πρώτο καιρό μάλλον δεν θα χρειαστείς και πολλά ρούχα.... Το πιασες το υποννοούμενο...

Senior Member
    μπορεις να βρεις νεανικα ρουχα και στην ulla popken που εγραψα παραπανω, αλλα και στο mat fashion! εκει βασικα εχει γαματα ρουχαλακια και μεγαλα μεγεθη!!!

Originally posted by asximi36
    εγω ρε κοριτσια στα 82 δεν μπορω να βρω ρουχα να μου αρεσουν...Παντα κυκλοφορω με φορμα και αθλητικο παπουτσι...το παιζω και αθλητρια ..!!!!

Senior Member
    Αααχ εμείς οι αθλήτριες!
    Για να ντυθείς σέξυ πρέπει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και τα κυβικά σου, οπότε μάλλον τα ανάλογα ρουχαλάκια θα αργήσουν για μένα.
    Καλέ asximi, δε μου βγαίνει να σε αποκαλώ έτσι. Όλες είμαστε εν δυνάμει ομορφότερες, γιατί όμορφες είμαστε ήδη!

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    μπορεις να βρεις νεανικα ρουχα και στην ulla popken που εγραψα παραπανω, αλλα και στο mat fashion! εκει βασικα εχει γαματα ρουχαλακια και μεγαλα μεγεθη!!!

Originally posted by asximi36
    εγω ρε κοριτσια στα 82 δεν μπορω να βρω ρουχα να μου αρεσουν...Παντα κυκλοφορω με φορμα και αθλητικο παπουτσι...το παιζω και αθλητρια ..!!!!
    του ματ δε μου ειχαν βγει καλα, ουτε ενα καλοκαιρι δεν ειχαν κρατησει.
    Ξεβαφαν κ διαλυονταν...
    Ευτχως εχω βρει εδω στο νησι μια μπουτικ που φενει γνωστες φιρμες
    πχ φορελ, γκλενστερ κ διαφορα αλλα
    τα χτυπαει σε τιμες αλλα ειναι πολυ ωραια κ ποιοτικα...

Ναι Ava μου φετος το αποφασισα, θα ψωνισω, δε θα ξαναπω ποτε "ας περιμενω να χασω βαρος"
    Θα ψωνισω κ ας αδυνατισω κ παιρνω αλλα! α στο καλο. μια ζωη με φορμες κ γω, αηδια καταντησα.
    Κ το καλοκαιρι ειμαι εκτεθιμενη σε πολυ κοσμο λογω δουλειας κ πρεπει ναμαι στην τριχα...
    αλλα φετος δε μπορω να πλενω διαρκως 10 ρουχα κ να τα βαζω αφου...θα τα πλενω εγω η ιδια

Senior Member
    Συμφωνώ με το να ψωνίζουμε για τα κιλά που είμαστε τώρα και ας πετάμε τα ρούχα μετά.
    Η μεγαλύτερη ηδονή που νιώθω αυτό τον καιρό είναι όταν αφαιρώ από τη ντουλάπα και τα συρτάρια μου ρούχα και εσώρουχα που μου είναι μεγάλα. Γι' αυτό συνεχίζω να ψωνίζω, για να συνεχίσω να χαίρομαι στην καθοδική μου πορεία. Και φυσικά ρούχα που δεν θέλουν και πολύ σίδερο, γιατί το βαριέμαι θανάσιμα.

Senior Member
    οτι εχω παρει εγω απο mat μια χαρα μου ειναι!!! μονο με ενα μπουφαν ειχα ενα θεμα, αλλα το πηγα πισω μου το αλλαξαν (μετα απο 1 μηνα κιολας) και το δευτερο που πηρα ηταν μια χαρα!

Senior Member
    οσο περιεργο κι αν σας φαινεται ψοφαω να φορεσω τζιν με κοντο μπλουζακι,χωρις να καλυπτει δηλαδη τον ποπο τον οποιο εχω πλουσιο

Senior Member
    LaLuna περιμενω πως κ πως να βαλω τα παλια μου τζιν!!!!! (τι παλια δλδ μεχρι πριν 3 χρονια τα φοραγα....) 10 κιλακια το πολυ και μπηκα!!!

Senior Member
    αχ,εγω θελω ακομα περιπου 8

Senior Member
    ποσα εισαι τωρα? ε φτανουμε μωρε σιγα σιγα!!! το χειμωνα θα τα φοραμε στανταρ!!! (γιατι τωρα καλοκαιρι θα σκασουμε με το τζιν οποτε δε πειραζει...)

Senior Member
    με την μια ζυγαρια ειμαι 73 και με την αλλη που υπολογιζει χωρις ρουχα 71.7
    ευελπιστω καλοκαιρι να βλεπομαι

Senior Member
    μια χαρουλα εισαι καλε!!!
    αν ημουν κ 75 θα πεταγα τωρα!!!!

Senior Member
    χαχαχα!!!!!ξεκινησα απο 77.3
    οποτε ναι,ειμαι χαρουμενη κι εγω...απλα περιμενω το καλυτερο!!!!!

Senior Member
    αχ γιατι δεν μπηκε το τικερακι μου?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Συμφωνώ με το να ψωνίζουμε για τα κιλά που είμαστε τώρα και ας πετάμε τα ρούχα μετά.
    Η μεγαλύτερη ηδονή που νιώθω αυτό τον καιρό είναι όταν αφαιρώ από τη ντουλάπα και τα συρτάρια μου ρούχα και εσώρουχα που μου είναι μεγάλα. Γι' αυτό συνεχίζω να ψωνίζω, για να συνεχίσω να χαίρομαι στην καθοδική μου πορεία. Και φυσικά ρούχα που δεν θέλουν και πολύ σίδερο, γιατί το βαριέμαι θανάσιμα.
    ava moy πρωτη φορα στη ζωη μου εκτιμησα οτι ειμαι οσα κιλα ειμαι κ ψωνισα...
    μεχρι τωρα ολο ελεγα " θα αδυνατισω κ μετα θα ψωνισω" ακομα κ αδυνατη...
    φετος κ μετα το πατατρακ το περσινο των 100 κιλων πηγα ψωνισα κ το καταφχαριστηθηκα!
    Πηρα ενα καρο παντελονια θεικα κολλητα (δεν εχω περιφερεια κ εδειχναν τελεια)
    πηρα κ τοπακια σευ για αποπανω με κοντα πουκαμισακια ανοιχτα
    κ ειμαι μιση μεριδα...
    πηρα κ κοντομανικα κολλητα, τα φαρδυα δεν τα εβαλα ποτε κ δε θελω ουτε να τα βλεπω...
    βεβαια στα 100 αναζητουσα φαρδιες μπλουζες κ δεν ειχα...

Εν ολιγοις πηρα ρουχα κ μαλιστα δε μου αρεσε τιποτε αλλο κ σταματησα...
    αλλιως ακομα θαπαιρνα!

Κ οταν γυρισα απο τα ψωνια λεει ο φιλος μου
    "σωπα ψωνισες, ειδες που συνειδητοποιησες οτι αδυνατισες κ εισαι ωραια ετσι"
    κ του ειπα οτι κ πριν στα ιδια κιλα ημουν
    κ απαντα
    "ναι αλλα δε ψωνιζες ομως γιατι δε τα εκτιμουσες!"
    ακου να δεις πως με εχει καταλαβει...

Page 18 of 27 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast