ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.. - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 27 FirstFirst ... 17252627
Results 391 to 400 of 400
    Senior Member
    Originally posted by lixouditsa83
    Originally posted by polinaki1983
    Σε ευχαριστώ επίσης lixouditsa μου. Εσύ σε τί κιλά βρίσκεσε?
    130 κάπου εκεί. Θέλω να φτάσω γι αρχή τα 100
    Εγώ 125 σήμερα. Για αρχή να φτάσω τα 120. Το δικό μου χάσιμο βάρους είναι δύσκολο γιατί χάλασε ο μεταβολισμός μου με εμετούς που έκανα. εχω και τον καταραμένο τον δακτύλιο... Τώρα να δούμε πώς θα πάω!

Τώρα έβαλες το δαχτυλίδι ή το έχεις καιρό; Δεν είδες κάποια διαφορά;
    6μισι χρονια το εχω!!!! Μα καμία διαφορά όμως!!! Μόνο προβλήματα μου δημιουργεί.... τώρα περιμένω να με ιδοποιήσουν να το βγάλω και να κάνω μανίκι.
    Αχ βρε κορίτσι μου μεγάλη ταλαιπωρία πρέπει να έχεις περάσει. Και σκέφτεσαι να κάνεις μανίκι ε; Χαρ΄στο κουράγιο σου και τη δυναμή σου. Εγώ δε θέλω με τίποτα να καταφύγω σε επέμβαση οπότε λέω να το παλέψω με νύχια και με δόντια με δίαιτα και άσκηση και βλέπουμε
    Εχω κάνει κιάλλα χειρουργία, δεν τα φοβάμαι. Φτάνει να μου εκπέμπει εμπιστοσύνη ο χειρούργος.

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσακια μου.
    Τωρα που εχει εκπτωσεις θα ηθελα να παρω κανενα ρουχαλακι,οχι οτι ειναι ευκολες εποχες,αλλα πραγματικα δεν εχω τιποτα.Τα καταστηματα τα γνωστα με μεγαλα μεγεθη ειναι ακομη και στις εκπτωσεις πανακριβα(ασε που ακομη και εκει καποιες πωλητριες παρ'ολο που ειναι παχιες ειναι αγενεστατες)τοσες φιλες που εχω και αλλαζουν τα ρουχα τους ειναι συλφιδες πρεπει να ενωσω10 για να μπω σε ενα και αν χι χι.Ξερετε κανενα μαγαζι με οικονομικα ρουχα?

Senior Member
    βασικά είμαι η μόνη που δε θελει να ψωνίσει τπτ επειδη εχω παχύνει?σκεφτομαι οτι εχω ενα σωρό ρούχα απ οταν ημουν στα 53 κιλά κ δε θέλω να αγοράσω τπτ.ακομα κ μπουφαν που δεν εχω γιατι δε μου κανουν δε θελω να παρω γιατι ελπίζω του χρονου το χειμωνα να μου μπαινουν τα παλια.ειναι φυσιολογικό αυτο?

Senior Member
    Nαι ρε συ! Γιατι εσυ εχεις παρε βαρος αποτομα και δεν εχεις συμβιβαστει με αυτη την εικονα...

Senior Member
    Εγω εχω αλλο προβλημα με τα ρουχα..
    Ακομη εχω στο μυαλο μου οτι δεν θα βρω κατι να μου κανει ή δεν θα μου πηγαινει γιατι θα "πεταει" η κοιλια μου!
    Παω και δοκιμαζω τζιν σε Μπερσκα,Ζαρα κτλ και παιρνω το 42 που φορουσα παλια ενω κανονικα ανακαλυψα πως πλεον μου κανει το 36 μια χαρα!!
    Βεβαια μου πεφτει κοντο αλλα αλλο θεμα αυτο.
    Και στα μπλουζακια, το L ειναι μεγαλο ενω το M μου ειναι κανονικο ναι μεν,κοντο ομως δε!
    Καλα ειμαι περιπτωση,το ξερω:P

Senior Member
    βασικα εγω δε θελω να παρω ρουχα γιατι σκεφτομαι οτι τοτε θα επαναπαυτω και δε θα κανω προσπαθεια να χασω κιλά.αλλα χωρις ρουχα δεν εχω κ πολύ ορεξη για εξω.πουθενα δε με πιανω τλκ!

τα εσωρουχα ειναι πανεμορφα,οσο για τα ρουχα πανω κατβ τα ιδια με εδω και επισης πανακριβα
    φιλια

Senior Member
    Εκτος απο αυτα τα σαιτ που ειπατε υπαρχει κ κατι αλλο για ρουχα;Να μην ειναι συντηρητικα

Senior Member
    Originally posted by ria
    http://www.curvety.com/
    ΚΑΛΑ εισαι το κατι αλλο!Προσκυνω!

Page 27 of 27 FirstFirst ... 17252627