Results 1 to 15 of 400
Thread: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
-
09-03-2010, 11:53 #1
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ..
Ειπα να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...μιας και τις τελευταιες μερες μας εχει πεσει λγο βαρυ!
Κοριτσια τι ρουχα φορατε γενικα? Βρισκετε ευκολα?
Και επισης τι ειδος ρουχου εχετε να βαλετε καιρο και επιθυμειτε διακαως να ξαναφορεσετε (-->στοχος για πολλες κοπελες).
Εγω παντως ψοφαω για να ξαναβαλω φουστα!
Αλλα βλεποντας και απο τα λιγα ανοιξιατικα που εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης στην πολη μου, δεν κρυβω οτι εχω απογοητευτει!
Βλεπω κατι παντελονακια στις βιτρινες..που ανετα θα μου εμπαιναν..αλλα οχι στα ποδια..στα χερια, τυπου μπολερο!!!
Απελπισια...!!
- 09-03-2010, 12:40 #2
Εγω δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τυπο ντυσιματος! Το καλο ειναι πως εχω λεπτα ποδια και γαμπα, οποτε συνηθως φοραω κολλαν και απο πανω καποιο μπλουζοφορεμα τυπου μπαλουν σε υψος να καλοιπτει τον πισινο και κατω... Επισης, φοραω συχνα φορμες κολλητες μεε ασυμετρα μπλουζακια που αφηνουν τον ομο εξω ή την πλατη (να φαινεται και το τατοο χιχι) και φορεματα που μεχρι τη μεση να ειναι κολλητα (μεχρι εκει ειμαι κανονικη και μου αρεσει το κολλητο) και απο τη μεση και κατω να γινεται αερινο. Αυτο ειναι το ντυσιμο μου αυτη την περιοδο. Γενικα ρουχα δεν παιρνω πολλα αυτο τον καιρο και δεν εχω μπει στο τρυπακι να ψαξω ρουχα γιατι απογοητευομαι. Αναλογα το μαγαζι παντως παιζει και το αν θα βρω ευκολα η οχι... Το μεγεθος παιζει με το μαγαζι παντα... Τα σχεδια δε με γεμιζαν ποτε, παντα ειχα περιεργο γουστο στο ντυσιμο και θα παρω μονο κατι που θα μου κανει ποοοοολυ κλικ!!!!
Τωρα με τους στοχους μου.... εχω κρατησει 5 τζινακια που εχω να τα φορεσω πανω απο 3 χρονια και το πρωτο που θελω ειναι να μπω εκει... Επισης, τα περισσοτερα καλα μου ρουχα και επισημα ειναι απο την εποχη που ημουν 60-65 κιλα, με αποτελεσμα, φορεματα, σατεν ρουχα, κουστουμια ολα να ειναι μαζεμενα...
Θελω να πετυχω να μπω στα ρουχα του παλαιου μου εαυτου, για να νιωθω πιο καλα με μενα, να νιωθω ανετη και πως μπορω να συμβαδιζω με το πλοιθος και μη με περιοριζει ενα νουμερο... Και να νιωσω και πιο γυναικα, γιατι μπορει να ειναι χαρητομενα τα μπλουζοφορεματα και πολυ μοντερνα, αλλα δε θα παρω νεα κουστουμια, θα μπω στα παλια μου και θα παω ξανα κυριλε στη δουλεια μου.
09-03-2010, 12:50 #3
αχχχχ τετη μου τι θεμα ειναι αυτο;;;;πικρα σκετη!!!!!τα ρουχα ειναι μεγαλο προβλημα ιδιως οταν θες να εισαι κοκετα οπως εγω που παντα μου αρεσε ο καλλωπισμος.καημο το εχω να βαλω σορτσακι εστω μια φορα στη ζωη μου!και ακομη μετανιωνω που δεν φορεσα οταν καταφερα πριν 7 χρονια στα 18 μου δηλαδη κι εφθασα 58 κιλα απο 83.τοτε βλεπεις νομιζα πως ακομη ειχα χοντρα μπουτια.ενταξει δεν ηταν και αδυνατα επειδη ποδια περιφερεια αστιαζεται το προβλημα αλλα θα μπορουσα να εχω βαλει τωρα καλα να παθω,ομως πρεπει να πω οτι θα τα καταφερω και παλι!οι πωλητρειες στα μαγαζια που μας κοιταζουν με μισο ματι τι σας λενε;πιο πολυ με νευριαζουν αυτες παρα τα ρουχα.
09-03-2010, 12:54 #4
Στα 81 μου,πήγα σε μαγαζί να βρω ένα πουκάμισο.Ήθελα 8 κιλά για να είμαι στο ανώτατο φυσιολογικό.Με κοίταξε η πωλήτρια υποτιμητικά από πάνω μέχρι κάτω και με έστειλε στην U.P.το μαγαζί για παχουλές.Τώρα που θα με έστελνε;;;Χαχαχαχα
Προτιμώ να ψωνίζω από μαγαζιά χωρίς πωλήτριες,βλέπε MAR.SP. έχει και μεγάλα νούμερα και βολεύομαι χωρίς να συγχίζομαι.
(υποθέτω ότι καταλαβαίνετε τα αρχικά,είπα να μην κάνω και διαφήμιση)
09-03-2010, 12:55 #5
Όταν τα χάσω πάντως,αλλά ακόμα και στη διάρκεια του ταξιδιού προς την "Ιθάκη",θα έχω να βάλω.Η ντουλάπα μου είναι τίγκα με ρούχα για όλα τα νούμερα κι όλες τις εποχές...
09-03-2010, 12:59 #6
Καλα δεν χρειαζεται να μιλησουμε για τις πωλητριες...εγω αν δω κρυοκωλη πωλητρια δεν ξαναμπαινω στο μαγαζι..
Φανταστειτε περσι που ημουν εγκυος (και παντα στις εγκυμοσυνες μου αλλα και γενικα φορουσα στενα μπλουζακια, δεν ηθελα τπτ φαρδυ)
μπηκα σε ενα μαγαζι και χαζευα μπλουζες και σχεδον με εδιωξε η #$##$#@νη!
09-03-2010, 13:02 #7
Originally posted by nera
Όταν τα χάσω πάντως,αλλά ακόμα και στη διάρκεια του ταξιδιού προς την "Ιθάκη",θα έχω να βάλω.Η ντουλάπα μου είναι τίγκα με ρούχα για όλα τα νούμερα κι όλες τις εποχές...
Μια απο τα ιδια!
09-03-2010, 13:03 #8
κοιτα υπαρχουν 2 οψεις στο νομισμα αυτο εχω να δηλωσω... Οι καλες πωλητριες και οι κακες ή ο πελατης που προκαλει και αυτός που δεν προκαλεί. ΠΧ εχω μπει σε καταστημα που ενω ειχε νορμαλ μεγεθη και εγω ημουν στο λιγο παραπανω απο αυτα, εκεινη ειχε ολη την καλη διαθεση να μου βρει το ειδος του ρουχου που θα μπορεσει να ερθει στα μετρα μου. Εκει οκ παει κ ερχεται η κατασταση...
Απο την αλλη, υπαρχουν ατομα που ειναι παχουλα και κανουν εντασεις που ενα καταστημα εχει μονο μικρα ρουχα ή τη λενε στις πωλητριες που τις κοιτουν με μισο ματι που προβαρουν ρουχα 10 νουμερα μικροτερα απο το κανονικο τους...
Για ολα υπαρχει ενα μετρο θεωρω και θα πρεπει να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι...
Εγω θα ηθελα να θεσω αλλο θεμα.... τα ατομα που μπαινουν στην τραπεζα, στον προθαλαμο και ειναι υπερβαρα και αρχιζει να χτυπα ο συναγιαρμος και τα βαζουν απο την πισω πορτα γιατι το συστνμα αυτο ειναι για μεχρι 110 κιλα????? Τι λετε???
09-03-2010, 13:06 #9
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό,είναι το ότι δεν προσλαμβάνουν υπαλλήλους με ΔΜΣ παραπάνω από το κανονικό...οπότε δε δίνουν και σημασία στους ανάλογους πελάτες
09-03-2010, 13:07 #10
Ναι βρε Τέτη πίκρα θέμα... Λοιπόν εμένα ευτυχώς η δουλειά απαιτεί φόρμα και αθλητικά οπότε όσο και να είχα παχύνει τα ίδια φορούσα Τις υπόλοιπες ώρες όμως ένα δράμα. Δεν μου κάνε εννοείται κανένα ρούχο. Ειδικά στις πλάτες και στη μέση τίποτα δεν κούμπωνε. Τώρα ξαναμπαίνω στα τζιν και τα παντελόνια, αλλά όχι ακόμα στα ξεκ...λα ρούχα
Ε ναι θέλω να ξαναφορέσω μίνι, σορτσάκια και γενικώς ότι κυκλοφορεί σε κοντό και στενό. Βαρέθηκα να διαλέγω με γνώμονα το τι καλύπτει. Θέλω σε 1 μήνα να διαλέγω σύμφωνα με το τι ΔΕΝ καλύπτει! (τα πα και ξεθύμανα)
09-03-2010, 13:10 #11
φτανεις Δαναη στο στοχο σου, οποτε συντομα θα δεις τα σορτσακια και ολα τα μινιααααααα!!!!
09-03-2010, 13:13 #12
δαναη μου βλεπω φοβερα αποτελεσματα λοιπον ακουω χρονο που χρειαστηκες και διαιοτολογιο που ακολουθησες!αααα και πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!
09-03-2010, 13:14 #13
Εγω δεν ζηταω πολλα...τις απειρες φουστιτσες που εχω στην ντουλαπα να μπορεσω να ξαναβαλω μονο, καλε θεουλη!
Πραγματικα οταν τα χασω δεν θα χρειαστει να ξοδεψω ουτε ενα ευρω για ρουχα..θα τα δωσω ολα σε παπουτσια!!! (το φετιχ μου)
09-03-2010, 13:16 #14
Εντωμεταξύ mtsek85 εμένα μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Ενώ ας πούμε τα 100 κιλά με τα 70 δεν είχαν την τρελή διαφορά στην εμφάνιση. Τα 55 με τα 60 έχουν πολύ διαφορά. Τώρα δεν μπορώ να βάλω ότι θέλω ας πούμε. Είναι κατανοητό αυτό που λέω ή συμβαινει μόνο σε μένα;
09-03-2010, 13:20 #15
Originally posted by ΚΕΛΥ
δαναη μου βλεπω φοβερα αποτελεσματα λοιπον ακουω χρονο που χρειαστηκες και διαιοτολογιο που ακολουθησες!αααα και πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!
Πραγματικα Δαναη τα εχεις καταφερει περιφημα!
Μπραβο και παλι μπραβο!
Νομιζω το τικερακι σου μπορει να αποτελει παραδειγμα για ολες μας.
Tony σκέψεις
13-09-2024, 07:12 in Με καφέ και συμπάθεια....