Results 1 to 10 of 10
Thread: θερμη παρακληση
-
09-03-2010, 12:54 #1
θερμη παρακληση
Αφιερωμενο σε οσους ταλαιπωρουνται απο διατροφικες διαταραχες και αρνουνται να παρακολουθησουν ειδικο- ειδικα σε περιπτωσεις οπου επηρεζει σοβαρα την διαθεση και τα παντα γυρω σας.
και εγω αρχικα δεν ηθελα να παω. απλα δεν πηγαινε αλλο. παρακολουθω ψυχιατρο πλεον- ειδικο στις διατρ διαταραχες και πηγα και με τους γονεις μου , ειναι απαραιτητο γιατι ξερουν πια πως να μου συμπεριφερονται. δεν χρειαζεται να παρεις χαπια. μπορει να μην ειμαι ακομα ΚΑΛΑ αλλα σιγουρα ειμαι αρκετα καλυτερα. μπορει να μην εχουν βελτιωθει οι διατρ μου συνηθειες αισθητα αλλα σιγουρα εχω καλυτερη διαθεση. μπορει να κανω πιο πολυ εμετο απο παλια αλλα εμαθα να μην πανικοβαλλομαι. Εμαθα ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και να το σταματαω. Γιατι το φαγητο δεν ειναι το θεμα, το προβλημα μας, ειτε το να τρωμε ειτε το να μην τρωμε. ειναι κατι σαν διεξοδος , ενας τροπος για να αποφυγουμε κατι. Αυτο πρεπει να αντιλαμβανομαστε και να το αντιμετωπιζουμε.
Καθε μερα πιστευω πως γινομαι καλυτερα και ελπιζω να φτασει η μερα που θα τα εχω αφησει ολα πισω.
Μην ντεπεστε. προκειται για τη ζωη σας , την υγεια σας τοσο την ψυχολογικη οσο και την σωματικη. Και κατι τελευταιο. Καλυτερα να ψαξετε να βρειτε εναν ειδικο περι του θεματος γιατι οι περισσοτεροι ψυχολογοι δεν εχουν ιδεα.
Καντε κατι λοιπον για τον εαυτο σας. κατι που να οδηγει σε αυτοβελτιωση και οχι πια σε αυτοκαταστροφη.. οχι πια..
- 09-03-2010, 12:55 #2irenepGuest
δωρα καταρχας συγχαρητηρια! μπραβο σου που κοιτας μπροστα! να σε ρωτησω τι υψος εχεις?
09-03-2010, 12:58 #3
Mπράβο,Δωράκι!Χαίρομαι πολύ που αντιμετωπίζεις το ζήτημα σου με τη σοβαρότητα,που του χρειάζεται
και που προτρέπεις και όσους επίσης ταλαιπωρούνται να κάνουν το ίδιο!Ελπίζω κάθε μέρα να νιώθεις
όλο και πιο δυνατή να το διαχειρίζεσαι,μέχρι ν'απελευθερωθείς εντελώς από εμετούς,έμμονες σκέψεις
και απαιτητικά τικεράκια...Να σε προσέχεις όσο πιο τρυφερά μπορείς!Φιλάκια πολλά!
09-03-2010, 13:00 #4
Με χαρά βλέπω πως ήδη το έσβησες το τικεράκι σου!
Αν δεν είναι θέμα διόρθωσης κι είναι στάση,ακόμα περισσότερα μπράβο σου!
09-03-2010, 13:00 #5irenepGuestδεν χρειαζοταν να βγαλεις το τικερακι...απλα μου φανηκαν οκ τα κιλα σου για αυτο σε ρωτησα. με συγχωρεις αν σε εφερα σε δυσκολη θεση. α και θα συμφωνησω με την nadine!
09-03-2010, 13:08 #6
Σας ευχαριστω πολυ. Ειμαι 1.65 , τα κιλα μου ειναι θεωρητικα οκ, 51 πλεον. Απλα δεν νιωθω και πολυ καλα σε αυτα τα κιλα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. οχι δεν με εφερες σε δυσκολη θεση απλα ηταν οντως καπως το τικερακι! βασικα τοτε που το ειχα βαλει ημουν σε κατασταση απελπισιας..
τελοσπαντων απλα ηθελα να πω οτι πρεπει τουλαχιστον να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!!! γιατι η ιδια ιστορια σε πολλα μελη του φορουμ πιστευω (και διαβαζω) οτι ταλαιπωρει πολυ κοσμο.!
09-03-2010, 13:10 #7
nadine εισαι τοσο γλυκια!
09-03-2010, 13:27 #8
08-04-2010, 08:37 #9
Μπραβο Δωρα, ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα! Για την προσπαθεια σου να βγεις απο ολο αυτο και να το αντιμετωπισεις αλλα και την πρωτοβουλια σου να γραψεις εδω για να παροτρυνεις κι αλλους ! Ευχομαι τα καλυτερα.
08-04-2010, 10:53 #10
fairy ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα. =]
και εχω να πω και κατι αλλο. απαλαχθηκα απο τους εμετους! καλα μπορει και να ειναι η ιδεα μου και να ξαναγυρισουν αλλα δεν θελω να σκεφτομαι ετσι. εχω να κανω 12 μερες και πριν απο εκεινη τη μερα μια βδομαδα!! επισης απ κει που σκεφτομουν ολη μερα τι δεν εφαγα και τι εφαγα νιωθω πιο ελευθερη απο σκεψεις φαγητου. εχασα και 1 κιλο με σωστη διατροφη και νιωθω επιτελους λιγακι αυτοπεποιθηση, σαν να αρχισα να με αγαπω περισσοτερο. ισως επειδη βρισκω και τροπους να απασχολω το μυαλο μου,, εχω λιωσει στο διαβασμα για τις πανελληνιες. (ασχετο τα μαθηματικα ομορφαινουν τη ζωηηη =]]] )
επιτελους αρχισε να μου χαμογελαει αυτη η χρονια!!
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....