!_________o00o____?(?¿?)?____o00o_________ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    Senior Member
    θελω να φτασω:

στοιθος (δε με ενοχλει να μεινει οπως εχει...!
    μεση 80
    περιφερεια 100
    κοιλια 90

για να δουμε..... γεματες καμπυλες, αλλα καλες για αρχη

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    καλημερουδια καλη μου!!!

με τη γυμανστικη φευγουν οι ποντοι μωρε, αλλα μπορει να εισαι στα ιδια κιλα πανω κατω..... μην απογοητευεσαι, μια χαρα τα πας!!!! κ Θα εισαι κ μια νυφη ΘΕΑ!!!!! αντε να δω οτα ερθει η ωρα για το δικο μου νυφικο πως θα ειμαι....
    κουκλαρες θαμαστε! αι αμ σουρ!
    παντως μετα απο εκτενη συζητηση καταληξαμε οτι εχω αντρικο σωμα, παιζει ναχω λιποαποθηκες στα μπρατσα κ κοιλια κ οχι τοσο περιφερεια κτλ...
    Ρωτησα το γυμναστη αν ειναι να κανω καθε μερα μυικη ομαδα χερια + αλλη μια αλλα δε συμφωνει...θελει ολικη γυμναστικη...

Γυμναστης κ διαιτολογος λενε οτι μ τη μειωση των κιλων θα μικρυνει κ το μπρατσο θελει δε θελει λογω απωλειας λιπους, απλα παιζει να γινει τελευταιο σαν λιποαποθηκη που ειναι...

εντωμεταξυ εχει πεσει κ το μπρατσο μη τρελαθουμε, θα αρχισω κ να το μετραω απτην επομενη φορα... απλα εχει πεσει τρομακτικα η περιφερεια κ φαινομαι δυσαναλογη...

Ο δε γυμναστης λεει οτι το σωμα μου επελεξε νακαψει πρωτα το λιπος της περιφερειας, αγνωστο ομως γιατι...
    Πωπω κ βιβλιο θα μπορουσ ανα γραψω γιαυτο...ειναι ο πονος μου τα μπρατσα μου κ οι πλατες μου, μια ζωη ογκωδης εκει...κ με μπρατσα σαν μπρατσακια ρε γμτ...δε βουλιαζω στη θαλασσα ομως

Senior Member
    αρε μπαντ!!!συμπασχουσεες ειμαστε..και γω εχω λεπτα ποδια και μικρο πωπο σε σχεση με το πανω μερος κοιλια πλαινα μπρατσα στοιθος κλπ...αλλα και μενα μου ειπαν οτι ο οσο χανω ολα θα μικρυνουν...

Senior Member
    ε φαντασου εσενα +10 κιλα...εχεις κ στηθος μεγαλο? 90 D

Senior Member
    μια χαρουλα θα ειμστε εχεις δικιο...! εγω δεν εχω ιδιατερα μεγαλα μπρατσα κλπ.... αλλα εχω πολυ περιφερεια... στομαχι- κοιλια τπτ.... περιφερεια ομως που σκοτωνει...!!!!!!!!

Senior Member
    εγω φορουσα ΠΑΛΙΑ 75 Α ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ 80 Ε ...αστα...τουλαχιστον θα γινει γ!!!πιο κατω δεν θα παει.

Member
    Και τι το θες το πιο μικρό σανέλ;Εγώ έχω 84 πόντους στήθος κάπου στο 70-75 Α(δεν φοράω σουτιέν).Ξέρεις πως φαίνεται η περιφέρειά μου σε σχέση μ'αυτό;ʼστα να πάνε.

Senior Member
    ΣΑνελακι οταν παχαινα μαζι με τα εσωρουχα που ηταν 90D μετα τα εσωρουχα ξεχειλωσαν κ μοιαζουν για 100 F χαχαχαχ
    Που θελω να καταληξω...οτι πλεον στα ιδια κιλα με παλια παλι 90 D φοραω αλλα μου πλεουν...

Μαφαλντα δεν φορας σουτιεν?

παιδια τελευταια ειμαι χαρουμενη κ μαλλον επεσε το IQ μου πανε αντιστροφως αναλογα αυτα? γενικα δεν επικοινωνω?

ααααααα λοιπον περι σουτιεν, καλσον ιστοριες κτλ πιστευετε στο λαμπροπουλο εχει τις περισσοτερες μαρκες ή καπου αλλου? παω να δω που υπαρχουν σαντελ μπας κ βρω υποκααταστημα...

Member
    Originally posted by badgirl11
    ΣΑνελακι οταν παχαινα μαζι με τα εσωρουχα που ηταν 90D μετα τα εσωρουχα ξεχειλωσαν κ μοιαζουν για 100 F χαχαχαχ
    Που θελω να καταληξω...οτι πλεον στα ιδια κιλα με παλια παλι 90 D φοραω αλλα μου πλεουν...

Μαφαλντα δεν φορας σουτιεν?
    Το πρώτο και τελευταίο μου σουτιέν το βαλα στα 14.Μία ώρα αφότου το βαλα άρχισα τα με ζεσταίνει,με τρώει το κούμπωμα,με σφίγγουν οι τιράντες ώσπου το ξεφορτώθηκα.Δεν είχα και πολλά να βάλω μέσα.

Senior Member
    αχ τυχερουλα! κ γω μονο εξω φοραω...δε τα μπορω!

Μετρήθηκα και εγώ σήμερα!
    στήθος 92
    μέση 73
    περιφέρεια 104(όλα εδώ τα έχω!)

Senior Member
    δεν θελω να μου μικρυνει αλλο..ελπιζω μεχρι σι να παει!!!!

Senior Member
    ναι εδω καλα ειμαστε, δε λεει αλλο ουφ

Senior Member
    θελω να χασω στην περιφερια ποντους ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ας γράψω και τα δικά μου
    κιλά 58
    στήθος 75
    μπράτσο 24
    μέση 68
    λεκάνη 87
    περιφέρεια 95

Όντως όμως βρε κορίτσια ποιά είναι τα ιδανικά??

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast