EURODIET
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: EURODIET

Member

EURODIET

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ EURODIET ? ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ?ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ?
    ΡΩΤΑΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟ!
    ΑΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ..

Senior Member
    μου φαινεται σαν την παλια - γνωστοτατη μεθοδο αντικαταστασης γευματων με κάποια συμπληρωματα (πρωτεινικά προφανώς) της εν λογω εταιρειας.

καταδικασμένο να αποτύχει. Αλλιως θα ειχαν πετύχει τόσες και τόσες άλλες εταιρείες πριν την eurodiet.

Senior Member
    αν ειναι αυτο με τις σκονες κοριτσια μακρια... εγω οχι μονο δεν εχασα αλα πηρα και ολας βαρος και μου κατεστρεψε τον μεταβολισμο..

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Senior Member
    σε ποσο καιρο τα εχασες τα 14κιλά μαίρη?μπορείς να μας πεισ κατι παραπανω αν θες για αυτην την μέθοδο?

Junior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!!!το κόστος περίπου θα μπορούσες να μας πεις?
    ευχαριστώ

Junior Member
    Το κόστος κυμαίνεται από 6 έως 12 ? τη μέρα. Έχει να κάνει με τη φάση του προγράμματος που πρέπει να ακολουθήσεις. Πρακτικά δεν έχει μεγάλη διαφορά από το κόστος για μία κανονική διατροφή σωστής ποιότητας.

Originally posted by mary26
    Το κόστος κυμαίνεται από 6 έως 12 ? τη μέρα. Έχει να κάνει με τη φάση του προγράμματος που πρέπει να ακολουθήσεις. Πρακτικά δεν έχει μεγάλη διαφορά από το κόστος για μία κανονική διατροφή σωστής ποιότητας.
    δεν ειναι απαγορευτικό το κόστος όπως βλέπω..μμμ με βάζεις σε σκέψεις γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και αποτέλεσμα μηδέν...
    διάβασα και στο site της εταιρειας αλλά το έχεις δοκιμάσει κ εσύ με αποτελέσματα και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά.
    δεν έχει σχέση με herbal life γιατί αθτό το δοκίμασα και έχασα με μεγάααααλο κόπο 4 κιλά σε 3 μήνες.ουσιαστικά τα λεφτά μου έχασα!

Senior Member
    Mary 26 αυτα τα τροφιμα που λες(μπισκοτα σοκολατες μακαρονια κ.α.)τι διαφορα εχουν απο αυτα των καταστηματων υγιεινης διατροφης τα οποια επισης εχουν τετοιου τυπου τροφιμα ''βιο-λογικα'' π.χ.μαυρα μακαρονια,σοκολατα υγειας μαυρη με 85%κακαο,μπισκοτα ολικης κ.λ.π.;

Junior Member
    Είναι τρόφιμα πολύ πιο εμπλουτισμένα σε θρεπτικά συστατικά και κυρίως σε πρωτεΐνες γι'αυτό και τρώγοντας ένα τέτοιο προϊόν νιώθεις κορεσμό σαν να έχεις φάει κανονική μερίδα φαγητό. Είναι απίστευτο το πόσο με χόρταινε ξαφνικά μία μπάρα σοκολάτα-καρύδα (εμένα που έτρωγα μία τούρτα για πλάκα!).

καλημερα κι εγω την εκανα αυτη την διατροφη και η μαμα μου οντως χανεις βαρος,απλα εγω κουραστικα λιγο με τις γευσεις ειναι καλο και λειτουργει κι εγω θα το συνιστουσα παντωςειδικα αν ειναι για 10 με 20 κιλα,που δεν θα κουραστει καποιος.

Originally posted by Αδαμαντια
    καλημερα κι εγω την εκανα αυτη την διατροφη και η μαμα μου οντως χανεις βαρος,απλα εγω κουραστικα λιγο με τις γευσεις ειναι καλο και λειτουργει κι εγω θα το συνιστουσα παντωςειδικα αν ειναι για 10 με 20 κιλα,που δεν θα κουραστει καποιος.
    αδαμαντία εσύ πόσα κιλά έχασες και σε πόσο διάστημα?

Member
    Ακολούθησα τη δίαιτα αυτή στη Μαρία Ψωμά (βγαίνει στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" το Σ/Κ) κ όντως έχασα κιλά γρήγορα!
    Το θέμα είναι οτι παραγγέλνεις τα προιόντα για 2 βδομάδες (εγώ είχα πληρώσει γύρω στα 200 ευρώ, χώρια την επίσκεψη) κ πέρα απο κάτι κεκάκια κ μπάρες τ' άλλα είναι σκόνη που προσθέτεις νερό κ μαγειρεύεις δλδ ομελέτα, πουρέ, μακαρόνια κ σούπες.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καμμία σχέση με φαγητό ουτε καν με τις διάφορες άλλες σκόνες που πίνεις σαν ρόφημα. Εδώ μιλάμε για πολυ κακή εξομοίωση φαγητού κ πρέπει να τρως μονο αυτά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!! εκτός απο λαχανικά π.χ πιπεριά που μπορεί να προσθέσεις στη δήθεν ομελέτα. Ο μόνος λόγος που την έκανα για αυτές τις 2 βδομάδες ήταν γιατί είχα δώσει ήδη τα λεφταδάκια μου....

Πότε θα καταλάβουμε οτι το μόνο σίγουρο κ υγιεινό είναι η σωστή διατροφή με μέτρο κ ολα τα άλλα καθαρά εμπόριο???????

Page 1 of 2 12 LastLast