Results 16 to 19 of 19
Thread: EURODIET
-
04-02-2011, 13:31 #16
Originally posted by ANGEL?
Ακολούθησα τη δίαιτα αυτή στη Μαρία Ψωμά (βγαίνει στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" το Σ/Κ) κ όντως έχασα κιλά γρήγορα!
Το θέμα είναι οτι παραγγέλνεις τα προιόντα για 2 βδομάδες (εγώ είχα πληρώσει γύρω στα 200 ευρώ, χώρια την επίσκεψη) κ πέρα απο κάτι κεκάκια κ μπάρες τ' άλλα είναι σκόνη που προσθέτεις νερό κ μαγειρεύεις δλδ ομελέτα, πουρέ, μακαρόνια κ σούπες.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμμία σχέση με φαγητό ουτε καν με τις διάφορες άλλες σκόνες που πίνεις σαν ρόφημα. Εδώ μιλάμε για πολυ κακή εξομοίωση φαγητού κ πρέπει να τρως μονο αυτά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!! εκτός απο λαχανικά π.χ πιπεριά που μπορεί να προσθέσεις στη δήθεν ομελέτα. Ο μόνος λόγος που την έκανα για αυτές τις 2 βδομάδες ήταν γιατί είχα δώσει ήδη τα λεφταδάκια μου....
Πότε θα καταλάβουμε οτι το μόνο σίγουρο κ υγιεινό είναι η σωστή διατροφή με μέτρο κ ολα τα άλλα καθαρά εμπόριο???????
ο ίδιος μου είπε ότι είναι μια χαρά σε γεύση και θα μου έλεγε να το δοκιμάσω.
όπως λοιπόν καταλαβαίνετε ο καθένας έχει άλλη γνώμη και είναι λογικό...
το θέμα είναι τι ψάχνει κανείς και πόσο αποφασισμένος είναι να αλλάξει τρόπο διατροφής....
τώρα 200 ευρώ για 2 εβδομάδες μάλλον είναι πολλά!!!!
- 05-02-2011, 22:58 #17
χμμμμ 25 κιλά σε 5 μήνες..... τι να πώ ......είναι κ γιατρός????!!!
06-02-2011, 02:48 #18
Originally posted by ANGEL?
Ακολούθησα τη δίαιτα αυτή στη Μαρία Ψωμά (βγαίνει στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" το Σ/Κ) κ όντως έχασα κιλά γρήγορα!
Το θέμα είναι οτι παραγγέλνεις τα προιόντα για 2 βδομάδες (εγώ είχα πληρώσει γύρω στα 200 ευρώ, χώρια την επίσκεψη) κ πέρα απο κάτι κεκάκια κ μπάρες τ' άλλα είναι σκόνη που προσθέτεις νερό κ μαγειρεύεις δλδ ομελέτα, πουρέ, μακαρόνια κ σούπες.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμμία σχέση με φαγητό ουτε καν με τις διάφορες άλλες σκόνες που πίνεις σαν ρόφημα. Εδώ μιλάμε για πολυ κακή εξομοίωση φαγητού κ πρέπει να τρως μονο αυτά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!!!! εκτός απο λαχανικά π.χ πιπεριά που μπορεί να προσθέσεις στη δήθεν ομελέτα. Ο μόνος λόγος που την έκανα για αυτές τις 2 βδομάδες ήταν γιατί είχα δώσει ήδη τα λεφταδάκια μου....
Πότε θα καταλάβουμε οτι το μόνο σίγουρο κ υγιεινό είναι η σωστή διατροφή με μέτρο κ ολα τα άλλα καθαρά εμπόριο???????
06-02-2011, 14:50 #19
καλησπέρα!
λοιπόν επιδή και εμένα η δουλειά μου έχει να κάνει με τον ιατρικό χόρο...αυτές τις μέρες ψάχνω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη διατροφή μέσα από διαβητολόγους και ειδικούς παθολόγους με εξειδίκευση στην παχυσαρκία.τα μηνύματα είναι πολλά...το θέμα της γεύσης διαφοροποιείται πολύ για να πω την αλήθεια.από εκεί και πέρα όμως στο αν είναι υγειινή διατροφή όλοι λένε ναι.και δε μιλάω μόνο για γιατρούς που είναι στην εταιρεία και το προωθούν.στο μέρος του αποτελέσματος φαίνεται να το αποδέχονται.
να πω εδώ πως και εφαρμόζεται και σε παιδιά από ειδικά κέντρα παχυσαρκίας που βρίσκονατι σε κάποια νοσοκομεία.
δεν εφαρμόζεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε διδικασία απόκτησης παιδιού γιατί η αλλαγή στη διατροφή πιθανόν να διαταράξη αρχικά ορμόνες.
εχθές μίλαγα με έναν παθολόγο δημόσιου νοσοκομείου και έκανα και εγώ μία παραγκελία μικρή για 1 εβδομάδα να δω πως είναι γεύσεις κτλπ...τρίτη θα τα παραλάβω και τετάρτ θα ξεκινήσω οπότε θα σας πω τη γνώμη μου.
αυτό πάντως που προτείνω είναι όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει ΓΙΑΤΡΟΥΣ και μόνο γιατρούς και κυρίως ανεξάρτητα από την εταιρεία...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....