ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 194 of 194
    Senior Member
    εγω δεν ειχα κανει ποτε διαιτα εκτος απο το Σεπτεμβρη κ μετα, αντε αλλη μια φορα,
    κ μετα το βιβλιο ετρωγα οσα δεν ετρωγα ποτε...
    μακαρι να σου κατσει εσενα, για μενα δεν υπαρχει απολα,
    να σκεφτεις ειχα παει 100 κιλα αλλα βαφλα δεν ηξερα τι ειναι, απλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε κ δεν ηθελα...
    τωρα που αρχισα να εξερευνω τον κοσμο των γλυκων εχω πατωσει!

Senior Member
    να θυμάσαι κάτι όσο περισσότερη ζάχαρη τρώως τόση περισσότερη ζητάς...
    εγώ έτσι παχαίνω λόγω γλυκών...μπορώ εάν αρχίσω να γλυκά να πάρω 5-7 κιλά
    το μήνα και το εννοώ...δεν μπορώ να σταματήσω...
    κοίτα από το βιβλίο πήρα την ιδέα...αλλά φροντίζω να τρώω υγιεινά και με μέτρο...
    όσο γίνεται τέλος πάντων..απλά δεν θέλω να στερούμαι..αλλά πχ τρώω στη δουλειά
    ανάλατους ξηρούς καρπούς ενώ δεν πεινάω γιατί δεν θέλω να σταματήσει να δουλεύει
    ο μεταβολισμός μου...θα προσπαθήσω να ακολουθώ τους κανόνες υγιεινής διατροφής
    σαν μπούσουλα...αλλά εάν ζηλέψω κάτι δεν θα το στερήσω από τον οργανισμό μου..
    και βλέπουμε..

Senior Member
    ναι το ξερω αυτο με τη ζαχαρη, γενικα δεν ημουν του γλυκου, αρχισα να τρωω ζαχαρη οτν εκοψα το τσιγαρο.
    μετα την εκοψα μαχαιρι, συνηθισα την αποχη, εως πριν καποιους μηνες.
    δειλα δειλα την απολαμβανα
    κ πλεον λογω του αντρα μου που μονο ζαχαρη τρωει επεσα με τα μουτρα... (μετα τον γαμο)
    αρα κομμενα αυτα.
    αποψε μαλιστα στην προσπαθεια μου να μην φαω γλυκα εφαγα πολλα φρουτα + τοστ αλλα δε με πειραζει.
    το τοστ κοβεται, η ζαχαρη οχι.
    Υπαρχει ενα βιβλιο, "ρυθμισε τον μεταβολισμο σου"
    εει πολλα ενδιαφεροντα μεσα, εξηγει για την ζαχαρη κ παρα πολλα αλλα, αν εισαι διαβαστερη να σου πω συγγραφεα...
    κανε κ μια αναζητηση ισως βγαλει το παλιο τοπικ, ταχα γραψει εκει αντιγραφη καποια λογια του...

παντως σε βλεπω σε πολυ καλο μουντ, διαθεση,
    οποτε ο,τι κι αν κανεις θα πετυχει!

Senior Member
    Originally posted by herts
    forty σε εμένα πιάνει πάντως γιατί δεν πιέζομαι ψυχολογικά..
    επειδή νιώθω ότι δεν κάνω δίαιτα τρώω νορμαλ...
    σήμερα έφαγα τα γεμιστά μου και φέτα και σαλάτα για μεσημεριανο
    όταν έκανα δίαιτα δεν τα έτρωγα λόγω λαδιού κτλ....
    κοίτα δεν τρώω πααρα πολύ και δεν κάνω βουλιμικά επεισόδια
    ααα και τις βλακείες με τα χτυπηματάκια δεν τα κάνω...
    το μόνο που κάνω είναι να μην κόβω τροφές...και όσο
    και εάν σου φαίνεται παράξενο δεν τρώω γλύκά και τυρόπιτες..
    κανονικά...σαν νορμαλ άνθρωπος...
    και μακαρόνια με σαλάτα
    και κουλουράκι σουσαμένιο με χυμό
    και ξηρούς καρπούς και κρουασανάκια έφαγα..
    και πατάτες με μπιφτέκια και ότι θέλω..απλά τόσο όσο
    μέχρι να νιώσω χορτάτη και τρώω όσο αργά μπορώ..
    όσες φορές έχω κάνει δίατα (μέχρι και τη λέξη σιχαίνομαι πλέον)
    πάντα τα χάνω μεν..αλλά τα ξαναπαίρνω..
    άυτό που θέλω όπως είπα και πριν είναι να σταματήσω να έχω εμμονή με το
    φαγητό...πεινάω τρώω..δεν σκέφτομαι αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ κτλ...
    φιλάκια
    φιλάκια
    φιλάκια σε όλους
    παρεπιπτοντως επειδη ανησυχησα με αυτα που λεει η πενου κ ηρθα να διαβασω τι λεγατε,
    ειδα αυτο που ειπες,
    καμια διαιτα δεν απαγορευει τα γεμιστα, (πληροφοριακα παντα)
    αλλα μιλαμε για διαιτα διατροφολογου σωστου...
    εμενα μου εβαζε 2 γεμιστα με φετα μεσημερι κ βραδυ αν ηθελα 1
    Originally posted by Pelagia1000 Μα οταν πεινασουμε πρεπει να φαμε. Οχι πριν πεινασουμε. οταν νυσταζουμε παμε για υπνο, οταν γουσταρουμε παμε βολτα. πρωτα ερχεται η επιθυμια και μετα την καλυπτουμε. το ιδιο πρεπει να ισχυει και με το φαγητο.
    οχι αυτο, τουλαχιστο σεμενα, στο φαγητο δεν ισχυει,
    οταν πεινασω ειναι παντα πολυ αργα.
    οταν διψασω επισης,
    20 κιλα εχασα τρωγοντας πριν πεινασω,
    πινοντας πριν διψασω,
    τωρα που τρωω οταν πειναω κ δεν πινω νερο εχω βαλει κιλα...
    παιδια συγνωμη που πιανω παλια κουβεντα σας αλλα ελειπα κ λετε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα που μου εδωσαν τη δυνατοτητα μιας συντομης ενδοσκοπησης!

ειμαι στη φαση αναζητησης του τι εκανα κ αδυνατισα να το ξανακανω, κ βοηθατε παρα πολυ αθελα σας

Senior Member
    bad μου καλημέρα...
    καταρχήν να σου πω για τα γεμιστά...κανείς διαιτολόγος δεν τα απαγορεύει
    αλλά εμένα επειδή μου αρέσουν και έφτιαξα ένα ταψί έφαγα 3 ημέρες σερί.. μην το σχολιάσεις αυτό...μωρέ bad κανένα φαγητό δεν είναι κακό όταν το τρώως σε νορμαλ ποσότητα και με σαλατούλα...αλλά εμείς που έχουμε διατροφικές διαταραχές κάνουμε το φαγητό το κέντρο του κόσμου...άσχετα με τον μακένα και δεν ξέρω ποιόν, το θέμα μου εμένα είναι να μάθω να τρέφομαι σαν νορμάλ άνθρωπος και να μην το κάνω θέμα...καταλαβαίνεις τί εννοώ...έτσι...
    και να σου πω δεν κάνω κατά γράμμα του τυπά ..αλλά η ιδέα του να μην στερούμαι με φτιάχνει...προσπαθώ απλά να μην σκέφτομαι τί θα φάω τώρα πόση ώρα πέρασε κτλ...με
    καταλαβαίνεις;έχω περάσει αμέτρητες ημέρες από τα 30 χρόνια που με το που ανοίγει το μάτι να λέω από σήμερα δίαιτα κτλ..και μέχρι το τέλος της ημέρες να τρώω και εσένα...
    το μόνο μου θέλω είναι να τρώω νορμαλ και από όλα...α!και να αποφεύγω όσο γίνεται τα γλυκά..

Senior Member
    αχ ευτυχως δεν ειχα κανει ποτε διαιτες πριν τουλαχιστο σαυτο ειμαι τυχερη, γιατι οπως το περιγραφεις βασανο ειναι....
    οχι οτι ετρωγα νορμαλ, απλα ποτε δεν σκεφτηκα αραγε τι τρωω...ποσο τρωω κτλ

Senior Member
    Και καλά έκανες...επειδή λοιπόν βαρέθηκα προτιμώ το΄νορμάλ από όλα...

Senior Member
    μεσα στα νορμαλ εχε κ καμια σουπα κνορ προχειρη, μπορεις να φας να σκασεις,
    κ αγγουρακια τωρα που ειναι καλοκαιρι,
    κ ζελε.
    οταν το λιγο απολα δνε πιασει κ θες να φας το συμπαν μπορεις να φας απο αυτα κ να το σωσεις ευκολα την επομενη,
    οχι με 5 κιλα πανω ουφ

Senior Member
    eευχαριστώ bad μου αλλά το θέμα είναι να μην σκεφτω να κάνω υπερφαγικό..
    εάν το σκεφτώ...The end

Senior Member
    τιποτε δεν τελειωνει με ενα υπερφαγικο,
    μη σου πω ολα τοτε αρχιζουν,
    σουρχεται η σφαλιαρα, ξυπνας, σκεφτεσαι, νοιαζεσαι, ψαχνεσαι κτλ...
    παω για ζυγισμα κ δουλεια φιλιαααααααααααααα

Senior Member
    κορίτσια το πιο σωστό είναι από ότι διαβάζουμε να κρατάμε κάτι, έστω και μικρό....ας πούμε εγώ από το βιβλίο αυτό κράτισα ότι τρώω όταν πεινάω και όχι αν δεν πεινάω...και ότι τρώω ότι έχω στο σπίτι...επειδή εγώ μαγειρεύω πλέον κανονίζω και είναι λίγο Light τα φαγητά μας...κομμένα τα πολλά λάδια..κοιτάω συνδιασμούς και αποφεύγω τα πολλά αλάτια...με το σκεπτικό αυτό και το ότι όπως και να το κάνουμε κάνουμε δίαιτα δεν λέω ότι τρώω κάθε μέρα σουβλάκια, πίτσες, μακαρονάδες κοκ. απλά αν αποφασίσουμε για σουβλάκια και εγώ μέσα αλλά θα πάρω 2 καλαμάκια και θα φτιάξω λίγη σαλατούλα....τρώω ότι μαγειρεύω...ομολογώ ότι έχουν μικρηνει πολύ οι ποσότητες που τρώω τώρα γιατί τρώω πιο αργά...και ότι μέσα σε κοντά μία εβδομάδα που το εφαρμόζω αυτό έχω χάσει 1,5 κιλό!!! δεν είναι πολλά αλλά εμένα με υπερκαλύπτει...γιατί δεν έχω στερηθεί ούτε τα γλυκάκια μου (είμαι και εγώ γλυκαντζού και αυτό ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ)

Senior Member
    bad δεν εννοώ ότι τελειώνουν όλα με υπερφαγικό αλλά όταν μου έρθει
    το κάνω...και μετά συνεχίζω κανονικά...
    κατερινάκι μου συμφωνώ με αυτά που λες...εγώ κάνω τη δίαιτα του
    τρώω ότι λαχταρώ αλλά με μέτρο...

Senior Member
    Αγόρασα το βιβλίο, θα προσπαθήσω να το διαβάσω το ΣΚ αν προλάβω... Προσπαθώ να εφαρμόσω τους 4 κονόνες εδώ και δύο μέρες και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχα γευτεί καμία τροφή απλώς τις έτρωγα, αν προσπαθείς να τις γευτείς νομίζω ότι ικανοποιείσαι πιο γρήγορα. Ολα τα έχουμε κάνει ας κάνουμε και αυτό τι παραπάνω έχουμε να χάσουμε !!!!!!

Καλό ΣΚ, θα σας πω τις εντυπώσεις μου τη Δευτέρα.

Senior Member
    λοιπόν αφού επέστρεψα από σχεδόν 10 μέρες αδειούλα και ενώ δεν έκανα καμία απολύτως δίαιτα διαπίστωσα ότι δεν πήρα ούτε γραμμάριο!!! ξαφνιάστικα τόσο πολύ γιατί κυριολεκτικά έτρωγα ότι τραβούσε η όρεξή μου...κάθε μέρα ένα μπολ παγωτό...τοστάκια ενισχυμένα...κανονικό φαγητό το μεσημέρι (από ψητά με σαλάτα μέχρι και καρμπονάρα)...το μόνο που έκανα ήταν να σταματάω μόλις χόρταινα!!!! βέβαια λόγω των λιπαρών της διατροφής δεν έχασα τίποτα αλλά δεν πήρα και τίποτα...μπορώ να πω ότι επέστρεψα πολύ χαρούμενη...με αυτό κατάλαβα ότι όσα χάσω θα τα κρατήσω όταν ξεκινήσω πάλι κανονική διατροφή...αρκεί να σταματάς όταν χορταίνεις...γενικά αν ακολουθώ τους 4 κανόνες...από σήμερα πάλι δίαιτα...πιο light γεύματα και ας χάσω μόνο λίγα...αρκεί να χάνω...ελπίζω και εσείς να πηγαίνετε καλά κορίτσια...

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213