Results 31 to 45 of 194
Thread: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ
-
12-03-2010, 20:34 #31
Originally posted by sofoubi
λέτε να φταίνε τα κιλά μου που δεν μου έρχεται περίοδος;με έχει πιάσει πολύ άγχος
Έχασες 21 κιλά σε 7 μήνες, με ύψος 1.60 και σημερινό βάρος 47 κιλά, είναι οι κατάλληλες προυποθέσεις για να τινάξεις τις ορμόνες σου στον αέρα.
Ψάξε το επειγόντως με το γιατρό σου, για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα....
- 12-03-2010, 20:40 #32
στο πρόγραμμα το ομαδικό κάνουμε βαράκια, κ τις 2 φορές που δεν κάνω ομαδικό κάνω μόνη μου, μου έχει πει ο γυμναστής...αναφορικά με την διατροφή μου πιστεύετε δηλαδή ότι είναι λίγα αυτά που τρώω;σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο...έχω μάλιστα 2 κοπέλες διαιτολόγους 1 όροφο πάνω από μένα...απλά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ζητήσω διαιτολόγιο γιατί μένω μόνη μου επειδή είμαι φοιτήτρια και δεν μαγειρεύω πάντα...ίσως να πήγαινα για μερικές συμβουλές...
12-03-2010, 20:42 #33
Originally posted by pennou
δεν ξέρω,με έχει πιάσει τόσο άγχος που όλοι μου λένε πως μπορεί να φταίει κ αυτό...δεν ξέρω τί να κάνω...
δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι προσπαθησε να θυμηθεις ποσο ησουν οταν ειχες κανονικα περιοδο και θα σου λεγα να ανεβαινες σε αυτα...γιατι η περιοδος ειναι ενα δειγμα που κατι δεν παει σωστα και μπορεις να το παρατηρησεις...
12-03-2010, 20:44 #34
δεν ξέρω,με έχει πιάσει τόσο άγχος που όλοι μου λένε πως μπορεί να φταίει κ αυτό...δεν ξέρω τί να κάνω...
δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι προσπαθησε να θυμηθεις ποσο ησουν οταν ειχες κανονικα περιοδο και θα σου λεγα να ανεβαινες σε αυτα...γιατι η περιοδος ειναι ενα δειγμα που κατι δεν παει σωστα και μπορεις να το παρατηρησεις...
12-03-2010, 20:45 #35
Και εγώ φοιτήτρια είμαι και μένω μόνη μου. Μαγειρεύω το βράδυ και φτιάχνω ταπεράκια ή το ένα γεύμα το τρώω στη σχολή. Ειδικά αν μπορείς να πας σε διαιτολόγο, δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο απελπισμένη. Πήγαινε και σε ένα γιατρό και το θέμα θα λυθεί σίγουρα.
12-03-2010, 20:46 #36
Originally posted by BettyG
12-03-2010, 20:48 #37
Originally posted by device
"Πώς σας φαίνεται να τρώτε ό,τι θέλετε
και να χάνετε βάρος;"
εμενα αυτο μου φαίνεται 100% ψέμα και΄ετσι οπως το παρουσιαζει νιώθω ότι απλα θέλει να με εκμεταλλευτει γελώντας εις βάρος μου.
Ειναι σαν να λες σε ένα παιδακι "ελα να σου πω πως θα περάσεις την τάξη με το να διαβαζεις όποτε και όσο θες"
"ελα να σου πω πως θα τερματίσεις μαραθώνιο με το να προπονείσαι όταν και όσο θες"
Σκετη κοροιδεια.
ΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ....Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ....Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...65 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST...ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ...ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ?
το βιβλιο το εχω διαβασει εδω κ καποιους μηνες κ μου αλλαξε ολο τον τροπο σκεψης, παροτι δεν λεει κατι διαφορετικο απο οσα ξεραμε...
σεμενα λειτουργησε νομιζω αφου τελικα εδω κ καιρο δεν καταφερνω να "υπακουσω" σε διαιτες αλλα χανω βαρος μονη...
γιατι να το διαγραψεις? μονο το πρωτο ποστ ειχα διαβασει κ ετυυχως ειδα και αυτο...αν ηταν να διαγραφαμε οτι δεν αρεσει στους αλλους τοτε θα ειμασταν διαγεγραμμενες... ολοκληρες~!
Να συμβουλευεσαι τους αλλους αλλα να τολμας και μονη να δοκιμασεις...αλλωστε ποτε μη λες ποτε.
Εμενα ολα τα βιβλια που πηρα τον τελευταιο χρονο, καθενα με τον δικο του τροπο, με εχει βοηθησει, εχει βαλει κ αυτο ενα λιθαρακι στον αγωνα μου...
Και εχω παρει ουκ ολιγα βιβλια, αρα μου προσφεραν πολλα λιθαρακια...
παντα ημουν του βιβλιου κ παντα κραταω απολα εστω και κατι μικρο, καθε βιβλιο εχει μια αληθεια μεσα...
Απτο συγκεκριμενο βιβλιο κρατησα πολλα κ καθε φορα που το ξαναδιαβαζω ακομα περισσοτερα!
12-03-2010, 20:49 #38
Originally posted by BettyG
12-03-2010, 20:51 #39
έχετε δίκιο όλες...σας ευχαριστώ πολύ, μου δώσατε δύναμη γιατί με είχε πιάσει μία απελπισία τις τελευταίες μέρες με το θέμα αυτό
12-03-2010, 20:54 #40
έχετε δίκιο όλες...σας ευχαριστώ πολύ, μου δώσατε δύναμη γιατί με είχε πιάσει μία απελπισία τις τελευταίες μέρες με το θέμα αυτό
12-03-2010, 21:59 #41
σοφουμπι ευχομαι περαστικα...
12-03-2010, 22:04 #42
σιγουρα το πιο ευκολο ειναι να παρεις ενα κιλο και να δεις απο κει και περα...αν συνεχισει σιγουρα πηγαινε σε γιατρο...εγω προσωπικα που λογω διαιτας ειχα χασει την περιοδο μου για τρεις μηνες και πηγα σε γυναικολογο μου πε να ηρεμησω να τρωω σωστα και να σταματησω τις στερητικες διαιτες και θα επανελθει...η αλλη λυση ηταν να μου δωσει χαπια αλλα μου πε οτι καλυτερα να αποφευγονται τετοιες λυσεις...δεν ξερω αν σε βοηθησα καπως
12-03-2010, 22:32 #43
παρεμπιπτόντως, pennou διάβασα το βιβλίο και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ και πιστεύω πως θα με βοηθήσει!
12-03-2010, 22:39 #44
τοχω διπλα στο κρεβατι κ το ξαναδιαβαζω που κ που κ παιρνω δυναμεις...σοφουμπι διαβασε και το μυστικο, the secret, εχει αφιερωσει λιγες σελιδες στην απωλεια βαρους, ειναι ομως πολυ ουσιαστικες!
12-03-2010, 23:20 #45
κ πως θα γινουμε αδυνατοι??? καλησπερα σε ολους
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία