Results 1 to 15 of 194
Thread: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ
-
11-03-2010, 22:56 #1
Δεν ξέρεις αν δουλεύει αλλά έχεις dvd και cd του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Οξύμωρο, μωρόπιστο....
- 11-03-2010, 23:08 #2
Το έχω διαβάσει ΚΑΙ αυτό ! Προσωπική μου γνώμη, τίποτα το ιδιαίτερο, αμερικανιά μου φάνηκε.
By the way , το πιό εύστοχο βιβλίο που έχω διαβάσει για "μας" είναι "ο παχουλός μου εαυτός"της Σουζάνε Φρέλιχ. Γραμμένο από φυσιολογική γυναίκα, εργαζόμενη, με οικογένεια, με καριέρα, με τρεξίματα και πολλά παραπάνω κιλά όπου με απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό διηγείται όλη τη πορεία της προς το μεγάλο στόχο...το αδυνάτισμα.
Και τα καταφέρνει στο τέλος. Αργά και μεθοδικά.
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ με γυναίκα (βασικός παράγων Α), όχι πιτσιρίκα, με δουλειά και υποχρεώσεις βρήκα πάρα πολλά κοινά σημεία!
11-03-2010, 23:55 #3
"Πώς σας φαίνεται να τρώτε ό,τι θέλετε
και να χάνετε βάρος;"
εμενα αυτο μου φαίνεται 100% ψέμα και΄ετσι οπως το παρουσιαζει νιώθω ότι απλα θέλει να με εκμεταλλευτει γελώντας εις βάρος μου.
Ειναι σαν να λες σε ένα παιδακι "ελα να σου πω πως θα περάσεις την τάξη με το να διαβαζεις όποτε και όσο θες"
"ελα να σου πω πως θα τερματίσεις μαραθώνιο με το να προπονείσαι όταν και όσο θες"
Σκετη κοροιδεια.
12-03-2010, 00:00 #4
device
εχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης όσοι λένε ότι τρώω πολύ και δεν παχαίνω, λένε ψέματα. Ή δεν τρώνε όσο θέλουν να δείχνουν ή γυμνάζονται τόσο ώστε να έχουν αρνητικό ισοζύγιο θερμίδων.
12-03-2010, 00:03 #5
Pennou
καλά έκανες και το ανέβασες. Και με τα σχόλια μας θα βγούνε στην επιφάνεια πράγματα που θα βοηθήσουν τελικά
12-03-2010, 00:13 #6
Originally posted by pennou
Originally posted by device
"Πώς σας φαίνεται να τρώτε ό,τι θέλετε
και να χάνετε βάρος;"
εμενα αυτο μου φαίνεται 100% ψέμα και΄ετσι οπως το παρουσιαζει νιώθω ότι απλα θέλει να με εκμεταλλευτει γελώντας εις βάρος μου.
Ειναι σαν να λες σε ένα παιδακι "ελα να σου πω πως θα περάσεις την τάξη με το να διαβαζεις όποτε και όσο θες"
"ελα να σου πω πως θα τερματίσεις μαραθώνιο με το να προπονείσαι όταν και όσο θες"
Σκετη κοροιδεια.
ΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ....Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ....Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...65 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST...ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ...ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ?
δεν θελω να πω κάτι για σενα, εσυ απλα πειστηκες απο ωραια λογια, δεν πουλας το προιον σου. Ο τυπος ομως που το γραψε, ξερει καλα οτι πουλάει φουμαρα.
12-03-2010, 00:13 #7
Originally posted by Danai20
Pennou
καλά έκανες και το ανέβασες. Και με τα σχόλια μας θα βγούνε στην επιφάνεια πράγματα που θα βοηθήσουν τελικά
ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ...ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ...
12-03-2010, 00:19 #8
δεν υπαρχει μαγικο φιλτρο.
μακαρι να υπηρχε ωστε να επαιρνα το διδακτορικό μου χωρις να διαβασω, να παρω χρυσο μετάλλειο στο τρεξιμο χωρις να ιδρωσω, να βγαλω λεφτα χωρις να δουλέψω.........
12-03-2010, 00:21 #9
Originally posted by device
δεν ειπα οτι κακως το ανεβασες, εγω τη γνωμη μου ειπα ακουγοντας κάτι τετοιο. Που αν πραγματικα δουλευε τοτε ολες θα ειμασταν μονικες μπελουτσες αλλα...... δεν ειμαστε!!!
δεν θελω να πω κάτι για σενα, εσυ απλα πειστηκες απο ωραια λογια, δεν πουλας το προιον σου. Ο τυπος ομως που το γραψε, ξερει καλα οτι πουλάει φουμαρα.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΩ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΩ...
αυτο με τσατιζει σε αυτους τους αγύρτες, πατάνε πανω στις ευαισθησιες των ανθρωπων και το μονο που τους προσφερουν ειναι μια ακόμα απογοητευση.
πόσα κιλά εχεις να χασεις και ποσα κιλα εισαι τώρα?
12-03-2010, 00:23 #10
ʼρα εισαι οκ και δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Ακόμα και 2 κιλά το μηνα να χανεις το καλοκαίρι θα εισαι μια χαρα!!
τι ηλικια εχεις?
12-03-2010, 00:30 #11
"ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 58 ΚΙΛΑ.." ---> προφανώς προκειται για μια υπεραυστηρη διαιτα (ετσι ειναι αυτες πριν το χειρουργειο) και ειναι εντελώς λογικο να μην κρατησεις αυτη την απωλεια.
εσυ συνεχισες να νομιζεις οτι με τετοιες διατροφες θα αδυνατισεις και το μονο που πετυχαινεις ειναι να χαλάς το μεταβολισμο σου και συνεχως να παχαινεις, και καθε φορα να εισαι ολο και περισσότερο απογοητευμένη.
σταμάτα τις στερητικές δίαιτες, κοψε την τηλεοραση και τις μαλακιες που σου πουλάει και πήγαινε σε διαιτολογο και σε γυμναστηριο. Τόσο απλα.
12-03-2010, 00:34 #12
ε, τι λεμε τόση ώρα!!!!!!!!!!!!
κοψε τα πειράματα και απευθυνσου στους ειδικους!!!
πηγαινε σε διαιτολόγο ΤΩΡΑ!!
και πες του να σου δωσει προγραμμα διατροφης ωστε να μαθεις να τρεφεσαι σωστα, και οχι διαιτα λιμοκτονίας.
12-03-2010, 00:40 #13
Pennou
μόνο μια παράκλιση. Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στο μάτι.
12-03-2010, 00:50 #14
Γνώμη μου είναι να μην ακούς κανέναν. Κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο για τον εαυτό σου και μην το συζητάς. Πάρε διατροφή από ένα καλό διαιτολόγο, ασκήσου και να είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου.
12-03-2010, 06:06 #15
επειδη ψιλοεριξα μια ανάγνωση στο βιβλίο, ωραια τα λέει και πραγματικά έχει δικιο σε πολλά.
Αλλά αυτο το βιβλίο ΔΕΝ θα σε αδυνατίσει, απλα θα σε βοηθήσει να τηρήσεις το πρόγραμμα του διαιτολόγου το οποίο ούτως ή άλλως δεν πρεπει να ειναι αυστηρο.
1. ο τυπος ειναι σωστος ως προς τις δίαιτες. ¨Οντως σε παχαινουν.
2. εχει δικιο για το ζυγισμα πριν περασουν 2 μήνες. Και τέλειο το παράδειγμα με τους σπόρους.
3. δίκιο για το μεταβολισμό και σωστός ως προς τη γυμναστικη.
απλά εκει που καταλήγει μου φαινεται υπερβολικός. Πρέπει να εχεις ενα μπουσουλα για το τι σου χρειάζεται να τρως καθημερινά. Σου δημιουργει προσδοκίες που αν το ψαξεις καλα μεσα στα γραπτά του, ειναι αρκετα προσεκτικος και δεν τις γραφει.
Εμένα μου θυμησε έντονα το βιβλίο "οι Μάγισσες της Σμυρνης" που αν το διαβασεις προσεκτικα, δειχνει πεντακάθαρα ότι τα μάγια δεν βοήθησαν την ηρωίδα πουθενά, όμως το 90% όσων το διάβασαν έτρεχε σε μάγισσες να αγοράσει μπουγιούμια.
Εσύ πως νομίζεις ότι μπορει να σε βοηθήσει?
Αλήθεια, μήπως πρέπει να ελέγξεις και λίγο την καταναλωτική μανία σου? φιλικά στο λέω.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία