Results 166 to 180 of 194
Thread: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ
-
02-06-2010, 15:49 #166
Originally posted by herts
Κορίτσια σας καταλαβαίνω όλες...καθένας έχει τον τρόπο του...?το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω οταν λανθασμενα νομιζα οτι μπορω να τρωω απ'ολα? αλλά βρε forty μου κάποια στιγμή όταν με το καλό φτάσεις εκεί που θέλεις...δεν θα τρώως από όλα;;;
γιατί βρε μάτια μου εγώ αυτό φοβάμαι και εκεί κάνω λάθος..τα χάνω με δίαιτα κλασσικά
και μετά τα ξαναπαίρνω...για αυτο προβληματίζομαι και δεν θέλω να στερούμαι...
γιατί μετά καλώς τα κιλάκια πάλι..
Εχω αντικαταστησει παρα πολλα!θα σου πω ενα παραδειγμα...αυριο θα κανω τσισκεικ και αντι για ζαχαρη θα βαλω λιγη φρουκτοζη,αντι για μασκαρπονε θα βαλω ανθοτυρο απαχο και μπισκοτα σε λαιτ εκδοχη.Παρα πολλα απο οσα ετρωγα δεν τα τρωω πια.
Αυτα τα δυο χρονια εκανα τουλαχιστον 3 φορες το λαθος να αφεθω νομιζοντας οτι μπορω να τρωω οτι ηθελα και αμεσως αρχισαν να ανεβαινουν τα κιλα και ξανα παλι να τα χασω.... και μην μου αναφερετε φαγητα μαγειρευτα οπως τα γεμιστα,κρεας με ρυζι και τετοια,δεν παχυνα μ'αυτα αλλα με τις ετοιμες βλακειες,και ναι πιστευω οτι ΠΟΤΕ δεν πρεπει να τις ξαναφαω η τουλαχιστον οχι συχνα.
Αν φας μια φορα το μηνα μια μεριδα τηγανιτες πατατες δεν χαθηκε ο κοσμος οταν ομως αυτο το κανεις καθε φορα που βγαινεις εξω η 2-3 φορες τη βδομαδα στο υπογραφω οτι θα ξαναπαρεις ολα τα κιλα
Αυτο θελω να πω απο την αρχη που αναφερθηκα στο βιβλιο,οταν λεει σε ενα παχυσαρκο ανθρωπο φαε οτι επιθυμεις,για σκεψου θα μπορουσε να επιθυμει?μπριζολα απαχη με βραστη πατατα?
- 02-06-2010, 16:32 #167
Πολύ σωστά αυτά που έγραψες. Αν και εγώ αν μου τραβούσε η όρεξη μου θα έτρωγα ένα κομμάτι κανονικό γλυκό.. απλά όχι ένα τεράστιο, ένα κανονικό προς μικρό αργά και απολαυστικά για να το χαρώ..
Αν ακόμα αποκλείσουμε ότι πρόκειται για έναν συνειδητοποιημένο, με μία άλφα λογική και αποφασισμένο να χάσει βάρος, παχύσαρκο άνθρωπο που ακολουθεί το συνδυασμό αυτών των κανόνων και θέλει να τρώει κάθε μέρα παχυντικά (χωρίς να μπαίνει στο κόπο να σκεφτεί τι πρέπει να φάει και πως και περιμένοντας τα πάντα από ένα βιβλίο) ακόμα και τότε επειδή δε θα έχει λυσάξει στη πείνα και θα πρέπει να τρώει τη κάθε μπουκιά ξεχωριστά αργά και βασανιστικά, σταματώντας τη στιγμή που νοιώθει κορεσμό, δε θα φάει μεγάλες ποσότητες. Δε μπορεί να χλαπακιάσει ένα ολόκληρο τσιζκέικ ούτε 2 μπέργκερ στη καθισιά..
Και ακόμα με αυτή τη λογική ένας παχύσαρκος άνθρωπος θα χάσει γιατί δε θα καταναλώνει τις ποσότητες που κατανάλωνε πριν.
Φυσικά όμως όλοι μας ξέρουμε λίγο πολύ τι είναι καλό να φάμε, πως να το μαγειρέψουμε και ας ξεφύγουμε και με λίγο γλυκό.. και είμαστε αποφασισμένοι να χάσουμε!
02-06-2010, 17:29 #168
Originally posted by forty
Κορίτσια σας καταλαβαίνω όλες...καθένας έχει τον τρόπο του...?το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω οταν λανθασμενα νομιζα οτι μπορω να τρωω απ'ολα? αλλά βρε forty μου κάποια στιγμή όταν με το καλό φτάσεις εκεί που θέλεις...δεν θα τρώως από όλα;;;
γιατί βρε μάτια μου εγώ αυτό φοβάμαι και εκεί κάνω λάθος..τα χάνω με δίαιτα κλασσικά
Εχω αντικαταστησει παρα πολλα!θα σου πω ενα παραδειγμα...αυριο θα κανω τσισκεικ και αντι για ζαχαρη θα βαλω λιγη φρουκτοζη,αντι για μασκαρπονε θα βαλω ανθοτυρο απαχο και μπισκοτα σε λαιτ εκδοχη.Παρα πολλα απο οσα ετρωγα δεν τα τρωω πια.
Αυτα τα δυο χρονια εκανα τουλαχιστον 3 φορες το λαθος να αφεθω νομιζοντας οτι μπορω να τρωω οτι ηθελα και αμεσως αρχισαν να ανεβαινουν τα κιλα και ξανα παλι να τα χασω.... και μην μου αναφερετε φαγητα μαγειρευτα οπως τα γεμιστα,κρεας με ρυζι και τετοια,δεν παχυνα μ'αυτα αλλα με τις ετοιμες βλακειες,και ναι πιστευω οτι ΠΟΤΕ δεν πρεπει να τις ξαναφαω η τουλαχιστον οχι συχνα.
Αν φας μια φορα το μηνα μια μεριδα τηγανιτες πατατες δεν χαθηκε ο κοσμος οταν ομως αυτο το κανεις καθε φορα που βγαινεις εξω η 2-3 φορες τη βδομαδα στο υπογραφω οτι θα ξαναπαρεις ολα τα κιλα
Αυτο θελω να πω απο την αρχη που αναφερθηκα στο βιβλιο,οταν λεει σε ενα παχυσαρκο ανθρωπο φαε οτι επιθυμεις,για σκεψου θα μπορουσε να επιθυμει?μπριζολα απαχη με βραστη πατατα?
απλά σου λέω ότι το θέμα είναι να μην υπάρχει στέρηση
όπως εγώ που έκανα διαιτούλα και μετά λόγω στέρησης
ετρωγα και εσένα...απλά το ποτέ σε τροφές δεν ειναι εφικτό τουλάχιστον για εμένα...
για εμένα απλά να μην κάνω συχνά υπερφαγικά...
02-06-2010, 20:16 #169
υπερφαγικα δεν εχω κανει ποτε γιαυτο εγραψα απο την αρχη οτι σε αλλους δουλευει αυτο το βιβλιο αλλα σε μενα οχι
αν εγω φαω ας πουμε 300 θερμιδες την ημερα πανω απο τις κανονικες μου μανι μανι σε 10 μερες το πηρα το 1/2 κιλο,και οι 300 θερμιδες με αυτα τα φαγητα που μου αρεσουν δεν ειναι τιποτα γιατι αν πρεπει να τρωω 1800 για συντηρηση τι ειναι ενα παγωτακι απλο την ημερα επιπλεον?γιαυτο λεω οτι ορισμενα τροφιμα το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα τα τρωω και δεν αισθανομαι καθολου στερηση γιατι εχω βρει αλλα να τα υποκαθιστω
02-06-2010, 20:27 #170
badgirl11 ν'αξερες πως σε καταλαβαινω!!!το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω οταν λανθασμενα νομιζα οτι μπορω να τρωω απ'ολα,δεν πειραζει ομως ολα αυτα τα μαθηματα μας κανουν πιο δυνατους και μας δινουν γνωση,ετσι να το παρεις σαν κατι θετικο και ξεκινα παλι αυτο που εσυ ξερεις οτι δουλευει καλυτερα στον οργανισμο σου.Μην το βαζεις κατω με τιποτα!!
Originally posted by dew
Δεν είναι δίκαιο για τους ανθρώπους που προσπαθούν με τον τάδε τρόπο να ακυρώνετε τη προσπάθειά τους..Originally posted by pennou
...αλλοι μπορουν αλλοι δεν μπορουν ετσι...αλλα μην μας ακυρωνεται την προσπαθεια...
ειπα την δικια μου εμπειρια απο τον κυριο μακΚενα
δε φταιει αυτος αλλα εγω που τον εβαλα "οδηγο" μου
πολλες φορες θελουμε σε κατι να πιστεψουμε,
τελικα δεν αξιζει να πιστευουμε σε τιποτε παρα στον εαυτο μας,
αν ειμαστε δυνατοι οποιαδηποτε διαιτα θα καρποφορησει.
Δηστυχως φορτυ μου βγηκες κ παλι αληθινη,
πολυ θαθελα να εβγαινες λαθος κ να μπορουσα να τρωω κ γω απο οσα τρωει ο ανδρας μου...
δυστηχως δεν γινεται κ ουτε θα γινει ποτε,
κ αν εφτασα τα 100 κιλα χωρις πολλες
βαφλες κ σουβλακια σκεψου με αυτα...
Πενου πολυ χαιρομαι που σου λειτουργησε, εμενα με εριξε στον πατο.
αλλα απο τον πατο παντα σηκωνομαι πιο δυνατη.
Οποτε εν τελει καλο μου εκανε.
Μιλησα κ με τον ανδρα μου κ καταλαβα οτι εχω μεσα μου τη λυση, πρωτοτυπο ε?
02-06-2010, 20:30 #171
απλά σου λέω ότι το θέμα είναι να μην υπάρχει στέρηση
όπως εγώ που έκανα διαιτούλα και μετά λόγω στέρησης
ετρωγα και εσένα...απλά το ποτέ σε τροφές δεν ειναι εφικτό τουλάχιστον για εμένα...
για εμένα απλά να μην κάνω συχνά υπερφαγικά...
εγω δεν ετρωγα ποτε πατατες τηγανιτες
κ τωρα ετρωγα, ποσο λιγες να φαω?
3? 10?
ε οχι δεν μου φτανουν.
Καλυτερα λοιπον καθολου οπως παλια κ μια φορα το μηνα που πηγαιναμε για τηγανιτα να εξακολουθω να τρωω!
02-06-2010, 20:33 #172
τελοσπαντων δεν γραφω αλλο τωρα, εχω συγχιστει απιστευτα που αφεθηκα σε τετοιου ειδους διαιτες, ουτε πρωταρα ναμουν.
Οσο για το λιγο απολα ναι ειναι η καλυτερη διαιτα,
οταν δεν εχεις μετρο δεν υφισταται ομως. Φορτυ σευχαριστω για ολα πραγματικα, ο,τι λες το κανω σταμπα στο μυαλο μου,
ταιριαζουμε κ διατροφικα. ευχομαι να εισαι καλα.
Κοριτσια καλη δυναμη,
σας ειπα τι μου συνεβη μη παει κ την πατησετε κε σεις, φιλικα παντα. τα μελε!
02-06-2010, 20:44 #173
εγω παλι δεν μπορω να πιστεψω οτι ειμαστε μια ειδικη ομαδα ανθρωπων που ολα μας παχαινουν ενω υπαρχουν αλλοι που τρωνε οτι θελουν και δεν παχαινουν. απλα σταματανε να τρωνε οταν χορτασουν. οτι και να τους δωσουν δεν θα το φανε. εμεις και οταν χορτασουμε συνεχιζουμε να τρωμε, νομιζοντας οτι ακομη πειναμε. ολοι οι αγιοι γεροντες της εκκλησιας μας αυτο λενε. να σηκωνομαστε απο το τραπεζι μισοχορτατοι. οχι σκασμενοι. δεν γουσταρω να λεω οχι στον εαυτο μου. αυτο δεν σημαινει οτι καθε μερα τρωω ασχημα πραγματα. απλα με αυτο τον τροπο απελευθερωθηκα και δεν το σκεφτομαι καθολου το φαγητο. ειναι απιστευτο αγχος συνεχεια να μετρας θερμιδες, να λιγουρευεσαι κατι και να μην μπορεις να το φας.
03-06-2010, 08:04 #174
καλημέρα...
δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο καθένας κάνει ότι του ταιριάζει...
bad μου εγώ συμφωνώ με το λίγο από όλα...και το μέτρο πρέπει να βρεθεί...
εάν ήταν τόσο εύκολο δεν θα είχαμε διατροφικές διαταραχές...απλά εγώ προσωπικά
σταματάω να κάνω συγκεκριμένη δίαιτα και ακολουθώ το τρώω από όλα με μέτρο..
και αυτό γιατί θέλω να είμαι φυσιολογική κάποια στιγμή και να απολαμβάνω το φαγητό
μου σαν νορμάλ άνθρωπος...
03-06-2010, 08:41 #175
καλημέρα!
κορίτσια εσείς που το ακολουθείτε αυτό το σύστημα...δεν νιώθετε ότι σας έχει φύγει ένα βάρος για το τι θα φάτε και πότε θα φάτε? εμένα προσωπικά μου δημιουργούσε τεράστιο άγχος να μαγειρεύω άλλο φαγητό για μένα και άλλο για τον πατέρα μου...ή το χειρότερο απ'όλα ότι εκείνος έτρωγε σάντουιτς για να μην με ταλαιπωρεί!!!! όπως επίσης και το ότι έπρεπε να φαω σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα....ειδικά με τη δουλειά μου είναι πολύ δύσκολο...άσε που το Σαββατοκύριακο ξέφευγα από αυτό το χρονοδιάγραμμα γιατί κοιμόμουν άλλες ώρες...ούφ!!!!
03-06-2010, 08:44 #176
Κατερινάκι μου όχι απλά βάρος μου έφυγε αλλά απίστευτο βάρος...
τρώω ότι υπάρχει σπίτι σε νορμαλ ποσότητες...μιλάμε νιώθω άλλος άνθρωπος..
και δεν με νοιάζει σε πόσο καιρό θα χάσω τα κιλά..αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα τα χάσω
έστω και πιο αργά..
03-06-2010, 08:52 #177
kalh epityxia herts! αμα εχεις μετρο ολα γινονται
03-06-2010, 08:55 #178
Originally posted by badgirl11
kalh epityxia herts! αμα εχεις μετρο ολα γινονται
03-06-2010, 08:57 #179
ποσα κιλα εισαι?
03-06-2010, 08:59 #180
71,900 το μεγαλύτερο μου είναι 85...
αλλά ρε καλοκόριτσο...η εμμονή με το φαγητο με σκοτώνει..
θέλω να την διώξω...για αυτό προσπαθώ να τρώω από όλα
για να νιώθω ότι δεν στερούμαι...
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία