διαιτα με γλυκαιμικο δεικτη?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

διαιτα με γλυκαιμικο δεικτη?

ξερει κανενας τι ειναι?
    εχει κανει κανεις?
    πως τον μετρας το δεικτη?
    που μπορω να βρω πληροφοριες?

Senior Member
    δεν ειναι δίαιτα, ειναι κάτι που ούτως ή άλλως θα πρέπει να εφαρμόζουμε στα πλαίσια μια σωστής διατροφής. οπως εχω ξαναγραψει σε αυτο που εχω καταλήξει οτι μια διατροφη για να ειξναι σωστη πρέπει να εχει λάβει υπ όψην της

1. θερμιδες
    2. μακροθρεπτικα στοιχεια (πρωτεινες, υδατανθρακες, βιταμίνες, φυτικες ινες ...)
    3. το γλυκαιμικό δείκτη.

Senior Member
    τζενακι εχεις u2u

Senior Member
    ζωιτσα αν ειναι το u2u κατι σχετικο με γλυκαιμικο δεικτη στειλε το μου σε παρακαλω

Senior Member
    Originally posted by τζενη
    ξερει κανενας τι ειναι?
    εχει κανει κανεις?
    Τζενούλα μου ότι χρειαστείς για το γλυκαιμικό δέικτη/γλυκαιμικό φορτίο θα το βρείς εδώ

http://www.nutridiet.gr/site/index.p...id=44&Itemid=9

device, συμφωνώ απόλυτα για τις τρείς συνιστώσες της σωστής διατροφης, έτσι ακριβώς πρέπει να διαμορφώνουμε τη διατροφή μας.

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Originally posted by τζενη
    ξερει κανενας τι ειναι?
    εχει κανει κανεις?
    Τζενούλα μου ότι χρειαστείς για το γλυκαιμικό δέικτη/γλυκαιμικό φορτίο θα το βρείς εδώ

http://www.nutridiet.gr/site/index.p...id=44&Itemid=9

device, συμφωνώ απόλυτα για τις τρείς συνιστώσες της σωστής διατροφης, έτσι ακριβώς πρέπει να διαμορφώνουμε τη διατροφή μας.
    Συμφωνω με προλαλησαντες, προσθετω οτι υπαρχει διαιτα γλυκαιμικου δεικτη, στο αντιστοιχο βιβλιο (αν θες το ψαχνω να σου πω τιτλο, ναι το εχω ΚΑΙ αυτο) εχει ολους τους πινακες.
    Ειναι εξαιρετικο βιβλιο, με βοηθησε πολυ κ οταν εμφανισε η μητερα μου σακχαρο...κ δεν ηθελε να παει σε γιατρο με τιποτε! κ τοτε λειπαμε ταξιδι αλλα παρολαυτα τα ειχα μαθει απεξω τα πολυ βασικα...
    Τελος να πω προσωπικη γνωμη οτι οποιος μαθει να τρεφεται με βαση τον γλυκαιμικο δεικτη που δεν ειναι τοσο διαδεδομενος στις ετικεττες των τροφιμων κτλ θα κανει μεγαλη χαρη στον εαυτο του...ειναι τροπος διατροφης που ελεγχει την πεινα...τον κορεσμο...την υγεια...τα παντα...