ΝΗΣΤΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    εμενα η καθηγητρια των ιταλικων μου μου χε πει παλια που εγω δεν εκανα διαιτα απλα κατι λεγαμε για αρρωστειες οτι με το που την πονεσει κατι πχ το κεφαλι της κοβει το φαγητο για 3-4 μερες γιατι λεει ετσι γιατρευεται το σώμα της.βεβαια ημουν κ μικρη και δεν την ρωτησα τπτ γιατι μου φανηκε απιστευτη βλακεια και δε μπορουσα να συνειδητοποιησω πως μπορει να μην τρωει 3-4 μερες τπτ!εγω αν δεν φαω κατι μεχρι τις 3 το μεσημερι μετα με ποναει το κεφαλι μου.!α παρεπιπτοντως η καθηγητρια μου ειχε ΠΟΛΛΑ κιλά παραπάνω και οσο καιρο καναμε μαθημα δεν εχασε ποτε ουτε ενα κιλο.

Senior Member
    Ενας γνωστος μου το κανει.Το λεει ξηρασία ομως και δεν πινει ουτε νερο.Το κραταει λεει για λιγες μερες.Αυτος βεβαια ειναι κανονικος σε βαρος και του το εχει πει λεει ειδικος για να αντιμετωπισει ιωσεις και τετοια, δηλαδη δε το κανει για αδυνατισμα.Προσωπικα το θεωρω λαθος και παρακινδυνευμενο οσο αφορα την απωλεια κιλων.Απο κατι τετοιες βλακειες που τις εκανα στην εφηβεία χαλασα το μεταβολισμο μου και παιδευομαι χρονια τωρα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12