εγκυμοσυνη και sleeve - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 48 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 714
    Senior Member
    χριστε μου πως εγραψα ετσι τον * ΧΥΜΟ* καταραμενα gkreeklish ...

Senior Member
    I am back!!!
    Μπήκα εδώ και κάποια ώρα μετά από πολύ καιρό και πόνεσαν τα μάτια μου να διαβάζω διάφορα άλλα τόπικ!! Και λίγο πριν βγω είδα ότι το τόπικ αυτό πήρε και πάλι μπρος και πολύ χάρηκα!:bigsmile:
    Θα γράψω στα γρήγορα...Εγώ γέννησα στις 27/02 το μπεμπούλη μου, 3.500 κιλά με καισαρική. Αν και ζορίστηκα πολύ ευτυχώς πήγαν όλα καλά και όλοι χαίρουμε άκρας υγείας! Ανάρρωσα πολύ καλά και τώρα προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νέα μου ζωή. Και με το τελευταίο εννοώ ότι τα έχω δει ΟΛΑ και δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο από τη φροντίδα ενός παιδιού!! Έλπίζω να μπω κάποια στιγμή σε πρόγραμμα!
    Όσον αφορά τα κιλά, με κόκκινα τα μάγουλα από ντροπή σας λέω ότι πήρα πάνω από 20 κιλά συνολικα, από τα οποία έχασα τα 13 μέχρι στιγμής. Αν υπολογίσουμε όμως ότι είχα ξεκινήσει από +5 κιλά την εγκυμοσύνη, θέλω να χάσω 15 κιλά ακόμα για να επανέλθω πλήρως. Το λιγότερο 10!! Μου φαίνεται αρκετά δύσκολο αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω. Επιπλέον έχω την απορία τι θα γίνει με την κοιλιά μου που μοιάζει με άδειο σακί! Θα επανέλθει ή θα μείνει για πάντα έτσι? Γυμναστήριο θα ξεκινήσω από το Μάιο κι ελπίζω να κάνω καμιά προκοπή γιατί και της γυμναστικής δεν είμαι, αλλά και το παιδί μου τρώει πολύ χρόνο!
    Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ το μιτσόκολο!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη. Φυσικά δεν πρέπει να σε ανησυχούν τα κιλά. Κοίτα να φροντίζεις τον εαυτό σου!! Επιπλέον θα σου πω αυτό που λένε όλες διότι το διαπίστωσα κι εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία. Η περίοδος της εγκυμοσύνης που κυλάει καλά είναι η πιο όμορφη περίοδος για τη γυναίκα, η στιγμή δε της γέννησης είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής σου. Δεν νομίζω ότι κάτι άλλο στη ζωή μου θα μου προκαλέσει τόσο δυνατά συναισθήματα!
    Απο εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά.
    Σας καληνυχτώ προς το παρόν, πάω για ύπνο γιατί ακόμα κάνω το γερμανικό ωράριο (ξύπνημα-τάισμα μωρού στις 03.00) και μου λείπει πολύς μα πολύς ύπνος!! Φιλάκια πολλά πολλά!

ΥΓ Η στιγμή που άκουσα τους πρώτους χτύπους της καρδιάς, από το μικρό μου πλάσμα που έμοιαζε με μπιζέλι, ήταν μακράν η πιο συγκινητική στιγμή της εγκυμοσύνης μου! :tumble::tumble:
    Φιλάκια προς το παρόν

Senior Member
    καλως το Χριστινακι!!!! πολυ χαιρομαι που ξαναεμφανιστηκες! να σου ζησει ο μπεμπαρος! και γεννηθηκε την ιδια μερα που εκανα σληβ! το ζουζουνακι σου!
    βρε Χριστινακι πως και πηρες τοσο βαρος? ελπιζω να χασεις αρκετα μιας που εχεις και βοηθημα την σληβ πλεον!
    να'σαι καλα χαρηκα που σε ειδα παλι εδω ελπιζω να μπαινεις που και που να ριχνεις το βλεφαρο σου και να λες σε μας τις απειρες κανενα τιπ!
    καλο βραδακι!!!!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    λοιπον ας γραψω και την σημερινη μου σαβουριαση, τωρα που ειναι νωρις γιατι με την υπνηλια που εχω ισως πεσω ξερη παλι !

~πρωι : 1 χυμω φρουτων χωρις ζαχαρη & 10 αμυγδαλα
    ~μεσημερι : 4 σουτζουκακια στο μεγεθος καρυδιου με σπιτικη σαλτσα ντοματας, 2κ.γ ρυζι , 4 ελιτσες & 1 σπιρτοκουτο φετα (τα παντα τα τρωω χωρις λαδι και αλατι)
    ~ απογευμα : 1 freddo μετριο & 1 φετα τσουρεκι σπιτικο :love:
    ~ βραδυ : 1 τοστ με μιλνερ & ζαμπον 0-3
    ~ προ υπνου : 1 ποτηρι γαλα 2%

αν προκειψει καμμια αλλη παρασπονδια μεχρι το βραδυ, θα σημειωθει .. :P :P
    * τελικα το προ υπνου το αλλαξα με ενα ποτηρι χυμο φρουτων αντι για γαλα

Senior Member
    γεια και πάλι! Αχ μιτσοκολο μου κι εγώ δεν ξέρω πως έγινε αυτό με τα κιλά! Πραγματικά δεν έτρωγα υπερβολικά, τουλάχιστον έτσι νόμιζα! Ούτε κατάλαβα πως μπήκαν. Τα περισσότερα μπήκαν τους τελευταίους μήνες.
    Βέβαια κοντεύω 4 χρόνια από τη σλιβ και το στομάχι έχει ανοίξει όσο να ναι και θέλει περισσότερη προσοχή (που δεν είχα και πριν την εγκυμοσύνη) αφού ήδη είχα πάρει 5 κιλά.
    Εντωμεταξύ όλοι μου έλεγαν ότι με το θηλασμό φεύγουν μόνα τους τα κιλά, αλλά δεν το βλέπω!
    Οπότε πρέπει να ξεκινήσω σωστή διατροφή. Μέχρι τώρα ήταν δύσκολο γιατί με το μικρό έχω κάνει τη μέρα-νύχτα και η διατροφή μου είναι λίγο άστατη.
    Από Δευτέρα όμως επιστρέφω στη δουλειά οπότε πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο να μπω σε πρόγραμμα! :starhit:
    Εσυ μιτσόκολο πέρσι έκανες τη σλιβ? 14 μήνες έχεις δλδ? Αν ναι νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βάλεις κιλά. Τρως και σωστά απ' ότι είδα κατα καιρούς οπότε θα είσαι μια χαρά.

Senior Member
    καλως το χριστινακι! ελα ντε δεν το καταλαβαινεις δυστηχως, αχ τα παλιοκιλα! ειδικα μετα το χρονο πρεπει να βαλουμε και μεις αρκετα το χερακι μας η αληθεια ειναι!
    ναι εχω 14 μηνες απ το χειρουργειο (27 Φλεβαρη) , το παλευω οσο μπορω και ειμαι αρκετα αυστηρη σε θεμα διατροφης και ασκησης, προσπαθω να μην ξεφευγω με ποσοτητες και ηδη με αυτα που τρωω νιωθω απολυτα χορτατη!
    χαιρομε που ''γυρισες'' ελπιζω να ερθουν και οι αλλες μανουλες καποια στιγμη.

Senior Member
    Καλά κάνεις και προσέχεις! Εχω γίνει κουραστική να γράφω συνέχεια στο φόρουμ πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε στη σωστή διατροφή εμείς οι μανικωμένοι από τον πρώτο χρόνο γιατί όσο περνάει ο καιρός το στομάχι ανοίγει και οι ποσότητες που τρώμε μεγαλώνουν. Εγώ κλασικά έχω μεγάλο θέμα με τα γλυκά καθώς και ότι πιέζω τον εαυτό μου να τρώει φρούτα και λαχανικά.
    Πότε θα πας για υπέρηχο? Πως αισθάνεσαι μέχρι στιγμής? Σωματικά και ψυχολογικά εννοώ.
    Ελπίζω κι εγώ να γίνουμε περισσότερες σε αυτό το τόπικ και πιστέυω ότι γενικά θα βοηθήσει αρκέτες μανικωμένες μέλλουσες μαμάδες.

Senior Member
    Nαι Χριστινακι μου και γω το ιδιο, πρεπει να καταλαβει ο κοσμος επιτελους πως ειναι απλα βοηθητικη μεθοδος και σε μαθαινει να τρεφεσε διαφορετικα, οτι μαθεις απο αρχης δηλαδη ... πιστευω. αρκετοι το περνουν στο φλου και δεν τηρουν την ''βαση'' . τελος παντων εχουμε δει και βλεπουμε πολλες και διαφορες περιπτωσεις...
    καλες ερωτησεις κατσε να τις παρω απο την αρχη γιατι εχει γινει ενα μπερδεμα που με εχει αναστατωσει αρκετα. προσεξε.
    η πρωτη μερα της τελευτεας μου περιοδου ηταν στις 24 Μαρτιου .
    καταλαβα αρκετα νωρις πως ημουν εγκυος ( 19 Απριλη ) κλεινω ραντεβου για την επομενη στο γυναικολογο (20 Απριλη) παω με βλεπει κανω κολπικο, μου λεει ελα στις 27 Απριλη (χθες) κανουμε κολπικο, μου λεει δε βλεπω τιποτα! πρωτο εγγεφαλικο! λεω τι εννοειτε?
    μου λεει εισαι 4 εβδομαδων και 6 ημερων με βαση την τελευτεα σου περιοδο επρεπε να δουμε σακο! φρικαρα!
    λεω και τι κανουμε τωρα? πας για χωριακη!
    παω καπακι για χωριακη! με 810 μοναδες! που αντιστιχουν στην 3η εβδομαδα κυησης με βαση το χαρτι που μου δωσανε
    αυριο το πρωι εχω επαναληπτικη να δουμε αν αυξηθηκε!
    πως ειναι δυνατων να μου ειπε αυτος οτι ειμαι σχεδον στην 5η εβδομαδα και απ τις αιματολογικες να ειμαι στην 3η? πως διαολο τελικα μετραμε την κυηση? απο πια μερα? δε σου κρυβω οτι ειμαι αρκετα φοβισμενη! μου εκοψε τα φτερα χθες, ολο για κατι εξωμητριες και κατι δεν αναπτυσετε το εμβρυο κλπ σεναρια που πηγαν να με στηλουν αδιαβαστη.
    οπως καταλαβενεις οση χαρα ειχα που καταφερα να χασω το βαρος μου και να κανω ενα παιδακι, μεσα σε λιγα λεπτα εγιναν τρομος.
    ελπιζω αυριο να διαλευκανει το θεμα γιατι ειναι αρκετα ψυχοφθορο.
    σορυ για την φλυαρια , ετσι εχουν τα πραγματα.

οσο για αυτο το τοπικ πραγματικα ειναι πολυ βοηθητικο για σληβατες μελλουσες μανουλες!

Senior Member
    Aς γραψω και το σημερινο μενου μιας που ειμαι εδω γιατι κουτουλαω απ τη νυστα χιχι :

~ πρωι 1 ποτηρι γαλα & 3κ.σ ALL BRAN κανελλας
    ~ δεκ. 1 τοστ μιλνερ ζαμπον 0-3 & 1 χυμο φρουτων χωρις ζαχαρη
    ~ μεσ. 3 σουτζουκακια & 2 δαχτυλα cheddar
    ~ απογ. 1 φρεντο μετριο & μια μπουκια ντερμπυ απ το αμορε
    ~βραδυ. 1 κοματι πιτσα με μανιταρια

Senior Member
    καλημερα mitsokolo μην ανυσηχεις.ο γιατρος μετραει απο την τελαιταια περιοδο αλλα ποτε δεν ειναι ετσι.η συληψη λογικα ειναι 2 βδομαδες μετα αρα λογικο να εισαι 3 βδομαδων στις εξετασεις. ισως στην αρχη να χρειαστει να παρεις καποια χαπακια,κ εμενα η χοριακη ηταν λιγο χαμηλη κ ειχα παρει για κανενα μηνα,αλλες γνωστες μου πηραν τετραμηνο ειναιι για να μειωθει ο κυνδινος της αποβολης απο οτι θυμαμαι. ολα θα πανε καλα! πιστευω απλα οτι εμεινες εγκυος λιγο πιο μετα απο αυτο που πιστευε ο γιατρος.κ εμενα ετσι εγινε.στον υπερυχο δε φανηκε τιποτα! ,ουτε στις πρωτες εξετασεις αιματος φανηκε καθαρα! ηταν πολυ νωρις.με επιασε πονος κ το καταλαβα πριν την καθυστερηση πρεπει να ημουν μερικων ημερων!

Senior Member
    γεια σου Νινακι! τελικα ολα καλα. εκανα και 2η χοριακη σημερα επαναληπτικη και εδειξε 1450, ο σακος φαινετε απ τις 1000 μοναδες και μετα, γιαυτο δεν ειδαμε προχθες τιποτα, γιατι ειχα χοριακη 810.
    την Τριτη εχω παλι υπερηχο μακαρι να πανε ολα καλα και να δω το νινι
    με βαση την πρωτη μερα της τελευταιας μου περιοδου ειμαι 5 εβδομαδων.

Νινακι και συ νωρις το καταλαβες? και εγω 5 ημερες πριν την αναμενωμενη περιοδο ημουν 100% σιγουρη πως ειμαι εγκυος... ενστικτο ε? εμενα μιλησε και το σωμα πολυ! ειχα πονο στο στηθος και κραμπες στη μητρα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τι ωραία που όλα πάνε καλά!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιι

Senior Member
    na'sai kala gluko mou aggeloudaki! :love:

Senior Member
    Αχ τί ωραία νέα είναι αυτά μιτσοκόλο μου!!! Είδες που ανυσυχούσες καλή μου? Αντε τώρα προσοχή και όλα θα παν καλά!!

Senior Member
    ναι ναι ναι.....με προσοχη κ ολα θα ειναι τελειαααααααααααααααααααα ααααααααα:thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup:

Page 14 of 48 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast