εγκυμοσυνη και sleeve - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 48 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 714
    Senior Member
    Καλημερα Χριστινακι! καλα παω εχασα 2 κιλα και ειμαι στον δευτερο τουλαχιστον θα εχω ''τρατο'' 2 κιλων :lol:

Χριστινα μου οχι οτι εχω θυλασει και ξερω αλλα πρεπει να παιζει ρολο! εγω θα ρωταγα το γιατρο κλασσικα :lol: το παιδι των ερωτησεων
    ενταξει ενα γλυκακι καλο ειναι μεσα στη διατροφη μας , εμεις δε μπορουμε να φαμε και τρελλη ποσοτητα οποτε οκ (πιστευω)

υγ. : τα χθεσινα μου καμωματα δεν τα εγραψα , απ την αγωνια μου ολη μερα μεχρι να παω στο γυναικολογο ουτε που θυμαμαι τι εφαγα. απο σημερα παλι σπαθι! :bouncing:

Senior Member
    και εκει που ειχα φαει μεχρι το μεσημερι μια χαρα σωστα και θρεπτικα, τι μου καρφωνετε στο μυαλο?????????????

~ Ρ-Α-Β-Α-Ν-Ι ~ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι στο καλο επαθα? ειχα να φαω ραβανι απ τα 5 μου! που με ειχαν κερασει σε καποιο μοναστηρι! ουτε που θυμομουν τη γευση του!
    φυσικα αμα σου κολλησει κατι, κανεις σαν τον δαιμονισμενο μεχρι να το φας!
    προσπαθουσα να πειστω οτι, αφου πλεον δεν τα τρωω τα γλυκα, θα ειναι απλα η ιδεα μου!
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ! ΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ι ΤΟ ΜΥΑΛΟ! βρε μπας και το θελει το νινι? χα! μαρεσει που το κοροιδευα!
    εν τελη.... παω νιαουριζοντας και με βλεφαριδες να πεταριζουν στον αντρα μου και του λεω με φωνη -090- : '' μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυ θελω ραβανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι '' εκει εσκασα και το χαμογελο της CREST!

ο Δημητρης ειχε μεινει με ανοιχτο το στομα και με κοιταγε σαν χαμενος.

εγω οσο τον κοιτουσα και περιμενα απαντηση, ΕΒΛΕΠΑ το κεφαλι του ΝΑ εχε μεταμορφωθει σε ενα ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΕΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΗΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ ΡΑΒΑΝΙ!

''ΕΣΥ ΡΑΒΑΝΙ? ΑΦΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ! αλλα παμε να παρουμε! σηκω!''

γυρησαμε 495885939485883848 ζαχαροπλαστεια , και εγω πλεον χρειαζομουν εξορκιστη! τι λυσσα με επιασε?!
    ξαφνικα μια τελευταια ελπιδα , βρηκαμε ραβανι! ενα πανεμορφο καλοψημενο μελωμενο κομματι κιτρινωπο κιτρινωπο!
    με το που το πληρωσαμε, ο εξορκισμος ειχε πιασει και δεν το ηθελα πια! αλλα ποιος το ελεγε στον Δημητρη? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    απλα τον γεμησα φιλια και τον ευχαριστησα που μου βρηκε ραβανι!
    οπου ναναι θα με ρωτησει αν το εφαγα! αλοιμονο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    εγω οσο τον κοιτουσα και περιμενα απαντηση, ΕΒΛΕΠΑ το κεφαλι του ΝΑ εχε μεταμορφωθει σε ενα ΠΕΛΩΡΙΟ ΜΕΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΗΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ ΡΑΒΑΝΙ!
    :shocked2:.....mitsokolo... γίνεσαι επικίνδυνη :bigsmile:

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχα λιγο κοντεψα να τον δαγκωσω :saint:

Senior Member
    mitsokolo πετα το και πες οτι ήταν υπεροχο και ποσο τελειος είναι που στο βρηκε!!! :smilegrin::wink1:

Senior Member
    Χαχαχχαχαχα
    Φαντάσου τι άλλες μορφές θα πάρει ο Δημήτρης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!
    Και τι γύρισμα έχει να κάνει σε πατισερι-κονφισερι, ντελικατέσεν, κρεπερί, ψησταριές, σουβλατζιδικα, μανάβικα, μπακάλικα και λοιπά συναφή ώστε να προλαβαίνει τις επιθυμίες του μωρού (λέμε τώρα!)
    Τελικά το πολυπόθητο ραβανί τι απέγινε?

Senior Member
    χαχαχαχαχαχα κοριτσια γελαω με αυτα που μου γραφετε ! εφαγα λιγο αλλα με ληγωσε παααααααρα πολυ! αφου μετα την σληβ δεν εχω καλες σχεσεις με τα γλυκα! τωρα θα γραψω και τι εφαγα σημερης! χριστινακι εσυ ολα καλα? το νινακι?
    κατιε μου εσυ?

Senior Member
    ~ πρωι . 1 τοστ με cheddar & κοτοπουλο
    ~δεκ. 1 χυμο φρουτων χωρις ζαχαρη
    ~μεση. 1 μπιφτεκι μικρο γαλοπουλας 2 κσ. σπανακι κοκκινιστο & 1 σπιρτοκουτο φετα
    ~ απογ. 1 freddo μετριο & 3κσ. ραβανι :lol:
    ~Βραδυ. 1 μικρο μπιφτεκι γαλοπουλας 2κσ. σπανακι κοκκινιστο &1 σπρτκτ. φετα
    ~προ υπνου. 1 RIBENA STICK φανταστικο παγωτακι/γρανιτα απο χυμο ριμπενα μονο 25 θερμιδες! :spin:

Senior Member
    Μιτσοκόλο μου, για δες στο τοπικ μου προτελευταία και τελευταία σελίδα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα στα κοριτσακια ! Την μικρη μου την έχω αφησει στους παπούδες στην βορεια Ελλαδα και θα παω να την παρω το Σαββατο. Ειχαμε 2 βδομαδες ξεκουρασης και ηρεμιας με τον αντρα μου αλλα μου λειπει φρικτα. Απο Δευτερα θα έχουμε παρτυ και εμεις Χριστινακι, αντε να δω πως θα την συμαζεψω ετσι που την κακομαθαν οι παπουδες τωρα. :bouncy:

Senior Member
    Καλημερα όλη μέρα!

Katie μου πως είναι ο αποχωρισμός? Πρώτη φορά την αποχωρίζεσαι? Εχω την απορία όταν θα έρθει η ώρα να αποχωριστώ κι εγώ το παιδί μου και να το αφήσω σε καμιά γιαγιά θα μπορέσω να χαρώ την ελευθερία μου ή θα είμαι μές στο άγχος??...Μάλλον το δεύτερο η μαζόχα!

Μιτσόκολο πολύ σε ζηλεύω που δεν έχεις καλές σχέσεις με τα γλυκά! Εγώ πάλι τα έχω συνέχεια από κοντά μη μου θυμώσουν και δε μου μιλάνε μετά! Χθες έσφιξα τις σχέσεις μου με μια φέτα κορμό σοκολάτας (λεπτή τουλάχιστον!)
    Όσον αφορά το νινί μου, παλεύω κάθε μέρα με την κούραση και την έλλειψη ύπνου! Χθες το βράδυ λες κι είχα βάλει ξυπνητήρι μέσα στις πυτζάμες του μπέμπη και ξυπνούσε κάθε 1,5 ώρα! ακριβώς όμως! Αν είναι δυνατόν!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλά την τούρτα σου της λες να δει? Πρόσεχε γιατι τον βλέπω το σύζυγο Δημητράκη να τρέχει Κύπρο άρων άρων για να φέρει τούρτα by Polinaki!

Senior Member
    χαχαχα οχι οχι ευτηχως δεν κινδυνευουμε απο τουρτες! :lol: :lol:

Senior Member
    Χριστινακι δεν ξερω αλλα μετα την επεμβαση μου κανουν πολυ κακη γευση και με ληγωνουν πολυ. ειρωνικο γιατι ημουν η υπερτατη γλυκατζου

ετσι το νινι ε? ξυπνητhρι ακριβειας παρακαλω! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by Christine1312
    Originally posted by polinaki1983
    Καλά την τούρτα σου της λες να δει? Πρόσεχε γιατι τον βλέπω το σύζυγο Δημητράκη να τρέχει Κύπρο άρων άρων για να φέρει τούρτα by Polinaki!
    Ηθελα comments για την διακόσμηση της τούρτας!!! Η μιτσοκόλο είναι μέσα στα πράγματα σε θέματα σχεδιασμού κτλ και ήθελα την γνώμη της.

Page 17 of 48 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast