εγκυμοσυνη και sleeve - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 48 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 714
    Senior Member
    Η μιτσοκόλο είναι μέσα στα πράγματα σε θέματα σχεδιασμού κτλ και ήθελα την γνώμη της. [/quote]

Μιτσόκολο μου τι επαγγέλεσαι? Είναι σχετικό με σχεδιασμό? Εγώ είμαι διακοσμήτρια και λέω μήπως είμαστε σε κοντινό κλάδο!
    Το μικρό μου θα το βάλω να μου ρυθμίζει τα ρολόγια στο σπίτι για να μη χάνουμε λεπτο!! χοχοχοχο

Senior Member
    Πολύ ωραίο το επάγγελμά σου Χριστίνα μου!!!! εγώ είμαι λογίστρια!!!! Καμία σχέση δηλαδή, αλλά λατρέβω οτιδήποτε έχει σχέση με την τέχνη, την διακόσμηση κτλ

Senior Member
    Χριστινακι κανω tattoo & piercing

Senior Member
    Εγω κανω παλι την πιο τεχνοκρατικη δουλεια απο ολους σας ( στα κεντρικα μεγαλης τραπεζας , στις εγκρισεις στεγαστικων δανειων) μπλιαχ. Θελω και εγω τατοοο

Senior Member
    Αχ Χριστινα , την πρωτη φορα που την αποχωριστηκα ήταν τον Φεβρουαριο ( η Μαριλενα 13 μηνων) για 4 μερες. Δεν το πολυευχαριστηθηκα να σου πω . Ολο μες στο αγχος ημουν. Τωρα την αφησα 2η φορα για 2 βδομαδες. Τις πρωτες 2-3 μερες ολο αναστεναζα , μετα αρχισα να περναω καλα. ΚΟΙΜΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτο ειναι τελειο. Εκανα και ενα σωρο δουλειες και πεντικιουρ και ψωνια!!!!! Την ακουω στο τηλεφωνο και μου πιανετε η ψυχη ....αλλα μετα το βραδυ τι ωραια κοιμαμε.....και μετα ποσο θα ηθελα να την ειχα να παιξουμε και να κανουνε αγγαλιτσες και σβουριχτα φιλακια..... και μετα βρισκομαι με μια φιλη μου και τι τελεια πεινουμε καφε με την ησυχια μας και μετα..... αντε ξανα απο την αρχη. Με καταλαβαινετε? Σχιζοφρενεια :dork:

Senior Member
    Ασχετο με το θεμα μας αλλα θα το πω: Σημερα είναι μια μερα περισυλογης, μια μερα πενθους για εμενα . Σαν σημερα χασαμε 3 αθωους ανθρωπους και ενα αγεννητο παιδι. Θλιβομαι και αγανακτω ( ναι για αυτη την τραπεζα δουλευω). Να εκτιμαμε και να σεβομαστε την ζωη, η ζωη είναι αναντικαταστατη.Δεν θελω να πω περισσοτερα και παλι συγνωμη για το ασχετο θεμα.

Senior Member
    καλε οχι ψυχοπλακωμα εγκυο γυναικααααααα, ειχαμε και τα χθεσινα ! :no:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    λατρέβω οτιδήποτε έχει σχέση με την τέχνη, την διακόσμηση κτλ
    Ναι κάτι υποψιάστηκα βλέποντας την τούρτα!:spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Αχ Χριστινα , την πρωτη φορα που την αποχωριστηκα ήταν τον Φεβρουαριο ( η Μαριλενα 13 μηνων) για 4 μερες. Δεν το πολυευχαριστηθηκα να σου πω . Ολο μες στο αγχος ημουν. Τωρα την αφησα 2η φορα για 2 βδομαδες. Τις πρωτες 2-3 μερες ολο αναστεναζα , μετα αρχισα να περναω καλα. ΚΟΙΜΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτο ειναι τελειο. Εκανα και ενα σωρο δουλειες και πεντικιουρ και ψωνια!!!!! Την ακουω στο τηλεφωνο και μου πιανετε η ψυχη ....αλλα μετα το βραδυ τι ωραια κοιμαμε.....και μετα ποσο θα ηθελα να την ειχα να παιξουμε και να κανουνε αγγαλιτσες και σβουριχτα φιλακια..... και μετα βρισκομαι με μια φιλη μου και τι τελεια πεινουμε καφε με την ησυχια μας και μετα..... αντε ξανα απο την αρχη. Με καταλαβαινετε? Σχιζοφρενεια :dork:
    Σχιζοφρένια...ακριβώς αυτή η λέξη με χαρακτηρίζει 2 και κάτι μήνες τώρα! 'Χαιρομαι' πολύ που βλέπω ότι έτσι θα είναι από δω και πέρα!!! Μια έτσι μία γιουβέτσι! :wow::wow:

Senior Member
    καλησπερα! ξεχασα τα χθεσινα κλασσικα!

~ πρωι . 1 ποτηρι γαλα & 2κσ. ALL BRAN κανελλας
    ~ δεκ. 1 χυμο φρουτων χωρις ζαχαρη
    ~ μεσ. 3 δαχτυλα γαλοπουλα ψητη 2κσ. σπανακι κοκκινιστο & 1 σπιρτοκουτο φετα
    ~ απογ. 1 φρεντο μετριο & λιγο ραβανι (επιτελους τελιωσε) :bouncy:
    ~βραδυ. 3 κοτομπουκιες & 2 πατατες.
    ~προ υπνου. 1 ribena stick ~ 25 kcal

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Χριστινακι κανω tattoo & piercing
    :thumbup:Και που να ερθω να μου κανεις ενα mitsokolo μου;

Senior Member
    χαχαχα Στελλακι μου παρε καραβι και δεσε στην Κερκυρα! :bouncing:

Senior Member
    Ερχομαιιιιιιι!!!!Αυριο,πρωι πρωι θα ειμαι εκει!!!:cul:

Το εχω απωθημενο!Εδω και χρονια λεω ''τωρα θα το κανω'', ''μετα θα το κανω'' και τελικα δεν κανω τιποτα!Λες κατα βαθος να μην το θελω τελικα;χαχαχαχα

Senior Member
    ε για να σου γυροφερνει στο μυαλο τοσα χρονια! απωθημενο ειναι , και ως γνωστον απωθημενο φυγειν αδυνατο! :P

Senior Member
    ευκαιρια να γραψω μια μπαμ μπαμ και τα σημερινα μου , εχω αποκτησει μια σχεση ΠΑΘΟΥΣ με τον υπνο, χθες κοιμηθηκα 14 ωρες!

~πρωι . 1 ποτηρι γαλα & 2κσ. coco pops
    ~μεσημ. 3 δαχτυλα παστιτσιο
    ~ απογ. 1,5 μπαλα παγωτο τσιχλοφουσκα
    ~βραδυ. 3 κοτομπουκιες & 2 πατατες
    ~προ υπνου. 1 χυμο φρουτων χωρις ζαχαρη

:roll:

Page 18 of 48 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast