εγκυμοσυνη και sleeve - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 48 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 714
    Senior Member
    βασια μου εγω το μονο που θα σου πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο για τη μνημη σου!! που τα θυμασια βρε με τοση λεπτομερεια? εγω σαβουριασα χθες βραδυ ως συνηθως τωρα τελευταια και δεν θυμαμαι καν τι ετρωγα. μετα το πασχα λεω να ρχισω ατκινς. προς το παρων ομως κανω την αστην....
    αληθεια τα κριτσινια σου δεν ειναι τα κανονικα μεγαλα ε? γιατι δνε νομιζω να εχουν τοσες λιγες θερμιδες...

Senior Member
    α μην μου λες τετοια, ειναι τα μεγαλα και τα υπολογιζω 50 θερμιδες το 1, εχουν παραπανω?

Senior Member
    κοιτα εγω ετρωγα χθες-προχθες και ειδα την ετικετα που εγραφαν 80 το ενα. υπερβολικο μου φανηκε αλλά δεν μου εκοψε την ορεξη. πρεπει να εφαγα ολο το πακετο...και μετα αναρωτιεμαι γιατι δνε χανω....

οταν ξαναπαω σουπερ θα κοιταξω διαφορες συσκευασιες να σου πω. αυτη ηταν του αβ. νομιζω οτι θα παω σε 1 ωρα.....

ρε συ το κρεμα καραμελε sweet and balance εχει τοσες λιγες θερμιδες? 50? τρελαινομια για κρεμ καραμελε (οπως και πολλα αλλα φυσικα αλλά μη το κανουμε θεμα!!!!)

Senior Member
    44 θερμιδες η μεριδα λεει για την ακριβεια, γινεται με νερο και οχι γαλα αλλα η κρεμα εχει την ιδια γευση, η καραμελα ειναι λιγο νερουλη αλλα παλι ειναι πολυ καλο,
    θα προσπαθησω να βρω και την σοκολατα του να την δοκιμασω.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    μετα το πασχα λεω να ρχισω ατκινς. προς το παρων ομως κανω την αστην....
    Μπάρμπ, θα κάνεις ʼτκινς? Μα της pink butterfly η δίαιτα ειναι μια μορφή ʼτκινς,.....αν κι εγώ κουράστηκα και σκέφτομαι να κανω της Πέννυ (πολυκυστικές), θα δω το Σάββατο ζυγίζομαι επίσημα.

Βάσια, η ώρα η καλή και ένα υγιέστατο μωράκι να εχεις, με ένα πόνο!

Senior Member
    ευχαριστω μπετυ, η διαιτα της πενυς ειναι πολυ καλη και με σιγουρα αποτελεσματα

18/3/10

Π:1 κριτσινι, 1 καπουτσινο(100)
    Δ: 1 αραβ πιτα με 2 φετες ζαμπον+1 φ. σαλαμι+1 μαρουλοφυλλο(200)
    Μ: 1 μαρουλοσαλατα με παρμεζανα και 6 σαρμαδακια(300)
    Α: 3 κριτσινια+ 1 κρεμα καραμελε(200)
    Β: 1 μεριδα ριζοτο με γαριδες(500) και λιγες βαζω, α ρε μανα με εκαψες, τελειο ομως, απο τις 6 εως τις 7 το ετρωγα
    πιο βραδυ 1 χουφτα ξηρ καρπους+ 1/2 γιαουρτι με κακαο+1/4 μηλου (300)

45 λεπτα περπατημα, 3,5 χλμ

αυριο θα κανω και ενα DVD που κατεβασε ο αντρουλης μου με γυμναστικη για εγκυους.

αναγουλες καθολου, απο την μια αυτο ειναι καλο αλλα απο την αλλη τις προτιμω απο το να σκεφτομαι ολη την ωρα το φαι.

Senior Member
    καλημερα κουκλες
    λοιπον το κριτσινακι εχει 70-80 θερμιδες. το καρατσεκαρα στο σουπερ απο πολλες εταιριες!!!

παω να αγορασω κρεμες sweet and balance!! μπραβο για την ανακαλυψη βασια μου

betty μου, τωρα κανω την αστην οπως ειπα και παραπανω. καμια δεν κανω. παιρνω τα χαπακια μου (ξενικαλ), τρωω απο 5-10 το βραδυ περιπου (ταχα κανω if) οτι τυχει και οτι βρω. πινω τα τσαγια μου, τις βιταμινες μου οταν θυμηθω..... μαλιστα σημερα εφαγα στις 7 το πρωι και μια γωνιτσα κεικ νηστισιμο που ετοιμασα για τους κουμπαρους που θα μου ερθουν αυριο.......α, μεσα σε ολα αυτα κανω και τη διαιτα του ανανα (τρωω απο ολα εκτος ανανα) και μαλιστα την κυριακη τη σιεκοψα κιολας γιατι ειχα αγορασει ανανα!!!!!!!

βασουλινι ολα καλα και σημερα ε?

Senior Member
    βασουλινι γιατι χαθηκες? δεν θα μας γραψεις πως εισαι και τι εφαγες ? ολα καλα?

Senior Member
    Βασια και πάλι συγχαρητήρια. Εύχομαι να έχεις μία πολύ καλή εγκυμοσύνη.
    Εγω το μόνο που θα προσθέσω σε όλα τα παραπάνω είναι να προσέχεις λίγο παραπάνω το 1ο τρίμηνο - μέχρι να δέσει όπως λένε οι παλιές -και γιαυτό μην τρελαίνεσαι ακόμη με τη γυμναστική. Αν δεις ότι κουράζεσαι να σταματάς.
    Κατά τα άλλα όλα θα πάνε καλά. Μεταδίδεις πολύ θετική ενέργεια .. να είσαι καλά

Senior Member
    βρε βασια εισαι καλα?? πες μας ντε. μη μας κρατας σε αγωνια

Senior Member
    καλημερα!!!!!!!!!!!!
    μπηκα πεταχτα εχθες αλλα δεν προλαβαινα να γραψω, ειχα πολυ δουλεια..........

λοιπον το σ/κ περασε πολυ ωραια, με βολτες και τραπεζωματα, (εγω ακομα στο γιατρο δεν πηγα κοσμο τραπεζωνω)

ευτυχως δεν ξεφυγα στο φαγητο πολυ αλλα εφαγα χαζα πραγματα,
    την Παρασκευη δεν θυμαμαι καθολου, αλλα εκανα 20 λεπτα περπατημα., γιαυτο σας γραφω το Σ/Κ

Σαββατο 20/3/10

Π: μισο τοστ με ζαμπον και κασερι, 1 καπουτσινο(150)
    απο τις 1 μεχρι τις 7 εφαγα
    5 πηρουνιες μακαρονια με σουπιες(150)
    5 πηρουνιες ρυζι με κοτοπουλο(150)
    1 κρεμα ζαχαροπλαστικης sweet and balance (50)
    5 πηρουνιες ρυζι με γαριδες(150)
    2 φετες ζαμπον(50)
    Β: 1/2 πατατα βραστη με 5 κομματια τηγανια(200)
    πιο βραδυ:1 γλυκο(200)+20 αμυγδαλα(100)

κυριακη 21/3/10

απο το πρωι μεχρι τις 5 το απογευμα εφαγα
    4 λουκανικα βραστα+ 2 κριτσινια, 1 καπουτσινο(650)
    Μ: 5 τηγανιτες πατατες+2 ροδελες τηγανιτο καλαμαρακι+1/2 φετα ψωμι+λιγα χορτα σαλατα(300)
    Β: 1 κομματι πιτσα, 1 λουκανοπιττακι, 1 πεινιρλακι(600)
    πιο βραδυ : 5 πηρ ρυζι με γαριδες(150)

Δευτερα 22/3/10

Π: 1 σαντουιτς με 1 βραστο λουκανικο+1 αυγο+1 μαρουλι, 1 καπουτσινο(400)
    Μ: το υπολοιπο ρυζι με γαριδες(200) επιτελους τελειωσε 1 μεριδα την ετρωγα 3 μερες
    Α: 1/2 πιατο τραχανα+2 κριτσινια+ λιγο κρεμα ζαχαροπλαστικης sweet and balance (350)
    Β: 5 κομ τηγανια + 1/2 φετα ρολο κοτοπουλο(200)
    πιο βραδυ : 1 χουφτα ξηρους καρπους(200)

40 λεπτα περπατημα.

η αληθεια ειναι οτι εχθες το βραδυ εκανα εμετο 2 φορες γιατι με πειραξε και η τηγανια και οι ξηροι καρποι, δεν τα εβγαλα ολα ομως, τι λεω πρωινιατικα συγχωρηστε με

σημερα ενω σηκωθηκα καλα, πηγα την κορη μου στην μαμα μου, αλλα η μικρη με το που μπηκε μεσα στο σπιτι βρηκε μια αντιηλιακη της μαμας μου που ειχε πανω στο μπουφε του σαλονιου, φυσικα το ανοιξε και εβγαλε καμποσο και μυρισε κρεμα σε ολο το σπιτι. Απο εκεινη την ωρα εχω μια αναγουλα αλλο πραγμα, προσπαθω να φαω κατι αλλα δεν κατεβαινει αν και πειναω. πιστευω θα στρωσω σε λιγο.

γιωργια μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, πιστευω δεν το παρατραβαω με την γυμναστικη, μονο περπατημα κανω και αυτο χαλαρο, και την Παρασκευη που ειχα κατι πονακια σταματησα και εκανα μονο 20 λεπτα. δεν ζοριζομαι, μολις κουραστω η πονεσω σταματαω.

φιλακια σε ολες, θα τα ξαναπουμε, αντε παω να διαβασω και τιποτα αλλο

Junior Member
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΕΡΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΕΒΑΛΑ 25 ΚΙΛΑ ΤΑ 10 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΓΡΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ. ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ 7.ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ!!!!!!!

Senior Member
    για να πω και την αληθεια μου δεν εχω διαβασει ολες στις απαντησεις-συζητησεις

σου ευχομαι να εχεις μια τελειωμηνη εγκυμοσηνη και συντομα να κρατας ενα μωρακι με ροζ ροζ μαγουλακια που να σκαει απο υγεια!!!!

Εκανα το πρωτο μου παιδι πριν απο 6 μηνες περιπου, εκανα sleeve στις 22/5 οπως βλεπετε στην υπογραφη και απολαμβανω την αλλαγη στην ζυγαρια. Θελω να χασω συνολικα 50 κιλα εχω ηδη χασει τα 8...ελπιζω σε 6-9 μηνες να ειμαι κοντα στον στοχο μου...περιπου τον Φλεβαρη με Μαρτη θα ηθελα να ξεκινησουμε ξανα τις προσπαθειες για δευτερο μωρακι...και η ερωτηση μου ειναι...προς μανικομενες κτλ...τι γνωμη εχετε?

basia εσυ ηθελες και νωριτερα να ερθει εγκυμοσηνη αλλα επρεπε να περιμενεις? γενικα για πες...

Senior Member
    απ'οτι διαβασα εχεις και συ ηδη ενα ζουζουνακι...περιμενω την γνωμη σου για την περιπτωση μου!!

Senior Member
    gilie μου σε ευχαριστω

καλο ειναι να αρχισεις τις προσπαθειες για νεο μωρακι μετα το χρονο απο την σληβ.
    θα το δεις και μονη σου πως νωριτερα ισα που μπορεις να φας για τον εαυτο σου, πως να ταισεις και αυτο το μωρακι στην κοιλια?. για 1 χρονο περιπου θα εισαι σε μεταβατικο σταδιο με απωλεια και σχετικη αδυναμια.
    μολις νιωσεις οτι τρως αρκετα καλα, περνεις δηλαδη 1200 θερμιδες την ημερα το λιγοτερο, μπορεις να φας απο ολα, και κυριως κρεας, τοτε εισαι ετοιμη νομιζω.

εγω το ηθελα τωρα ακριβως, να εχει μια καλη διαφορα με την μεγαλη μου, αλλα και να μπορω να τρωω ανετα ωστε να μην νιωθω αδυναμια.

ελπιζω να σε βοηθησα

Page 2 of 48 FirstFirst 123412 ... LastLast