εγκυμοσυνη και sleeve - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 48 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 714
    Senior Member
    Κοριτσια μου στις 6 εχω ραντεβου θα σας πω μολις γυρησω! Φιλακια πολλα πολλα και χιλια ευχαριστω, η αγωνια δεν περιγραφεται

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=NVk4vENObiI

H σκεψη μου ειναι κοντα σου ... GOOD LUCK!!!

Senior Member
    σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! με σιγκινησες! το'χω και ευκολο το δακρυ τις τελευταιες μερες :love:

Senior Member
    σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια :love: :love: :love: :love:

σε 4 μερες μπαινουμε στον 3ο μηνα :love:

Senior Member
    πηρα 800 γραμμαρια!

Senior Member
    τελεια μιτσοκολακι

Senior Member
    μιτσοκολακι μου μπραβο!!! Είναι πράγματι μεγαλειώδης η στιγμή που έζησες. Αντε καλή αυχενικη διαφάνεια τώρα και όλα σουπερ. Το πιστεύεις ότι μεγαλώνει ένας άνθρωπος μέσα σου? σε λίγους μηνες θα το κρατάς στην αγκαλια σου και δεν θα το πιστεύεις. πως πανε οι νύστες? εμένα η μικρή μου άρχισε να λέει λέξεις. καλά πολύ γέλιο. σήμερα είπε , την πιπιλα της 'πιπι'. Χριστινάκι πως πάει η κούραση? Τώρα που καλοκαιριάζει βγάζε το βόλτες συνέχεια γουστάρουν απίστευτα. Έτσι θα έχεις ένα χαρούμενο και όχι γκρινιάρικο μωράκι. Ασε που κοιματε καλύτερα με τις βόλτες γιατι παίρνει νέα ερεθίσματα.

Senior Member
    Υπέροχα νέα κρακεράκι μου!Και τι συγκινητικά τα λόγια σου!
    Μακάρι όλα τα παιδιά να γεννιούνται απ'το θαύμα μιας μεγάλης αγάπης!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    μιτσοκολακι μου μπραβο!!! Είναι πράγματι μεγαλειώδης η στιγμή που έζησες. Αντε καλή αυχενικη διαφάνεια τώρα και όλα σουπερ. Το πιστεύεις ότι μεγαλώνει ένας άνθρωπος μέσα σου? σε λίγους μηνες θα το κρατάς στην αγκαλια σου και δεν θα το πιστεύεις. πως πανε οι νύστες? εμένα η μικρή μου άρχισε να λέει λέξεις. καλά πολύ γέλιο. σήμερα είπε , την πιπιλα της 'πιπι'. Χριστινάκι πως πάει η κούραση? Τώρα που καλοκαιριάζει βγάζε το βόλτες συνέχεια γουστάρουν απίστευτα. Έτσι θα έχεις ένα χαρούμενο και όχι γκρινιάρικο μωράκι. Ασε που κοιματε καλύτερα με τις βόλτες γιατι παίρνει νέα ερεθίσματα.
    μακαρι Κατι μου και σ'ευχαριστω πολυ! η αληθεια ειναι οτι μολις ειδα αυτο το μικρο νινακι στην οθονη του γιατρου μου εμεινα λιγο καγκελο! αλλα μολις ακουσα την καρδια του δακρυσα, οι νυστες καλα κρατουν! και η κουραση επεισης! χιχιχ
    αρχισε να μιλαει το ζουζουνι ε? θα εχεις τρελλαθει και συ μανουλα!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Υπέροχα νέα κρακεράκι μου!Και τι συγκινητικά τα λόγια σου!
    Μακάρι όλα τα παιδιά να γεννιούνται απ'το θαύμα μιας μεγάλης αγάπης!
    αχ Ναταλακι μου! μακαρι κοριτσακι μου!!!!!
    φιλακια πολλα πολλα και σ'ευχαριστω που με σκευτεσαι! :love: :love:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    σημερα ακουσα την ομορφοτερη μελωδια της ζωης μου και αντικρισα ενα πλασματακι που διμιουργησα με τον αντρα της ζωης μου, εχει μεγαλο κεφαλακι χερακια ποδαρακια και ο ομφαλιος λορος μας εχει δημιουργηθει! η καρδουλα μας χτυπαει δυνατα και εκαναν τη μαμα και το μπαμπα να δακρυσουν, νιωθω ευλογημενη, νιωθω ολοκληρωμενη, ενιωσα το νοημα της ζωης οι μανουλες θα με καταλαβουν.. ευχομαι σε καθε γυναικα να γινει μανουλα, νιωθω την απολυτη ευτηχια :love: :love: :love: :love:

σε 4 μερες μπαινουμε στον 3ο μηνα :love:
    Συγχαρητηρια κουκλα! Mονο με τετοιες στιγμες να ειναι γεματη η ζωη σου απο'δω και περα!

Senior Member
    σ'ευχαριστω πολυ αγαπημενε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!:lo ve: :love: αντευχομαι καθε ευτηχια στη ζωη σου! φιλακια πολλα κουμπαριστικα! :lol: :lol:

Senior Member
    ωχ τέλειο το τικερ με το νινι!!! ζουζουνακι μεγαλωνεις με ταχύς ρυθμούς.

Senior Member
    Ειδες Κατι μου μεγαλωνει και με τυρανναει , σημερα ξυπνησα με αιμμοραγια στις 5 το ξημερωμα και μεχρι να παω στο γιατρο ειχα τρελλαθει... Τελικα πηγα και με το που ακουσα την καρδουλα του και το ειδα ηρεμησα καπως. Μου εδωσε τα ουτρογκεσταν και ξαπλα 24/24ωρο

Senior Member
    μιτσοκολακι μου και εγω τα επερνα για ολο το πρωτο τριμηνο λογω συσπασεων. Οσο μπορεις ηρεμια. και όταν σου σταματησει μην ξεμουρησεις κατευθειαν. Εργάζεσαι? Αν ναι παρε αναρρωτικη για κανα μηνα. θετικες σκεψεις ολα καλα θα πανε.

Page 22 of 48 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast