εγκυμοσυνη και sleeve - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 48 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 714
    Senior Member
    Καλησπερα κι απο μενα Μιτσοκολο, διαβαζω εδω και μερες για την εγκυμοσυνη σου και θα ηθελα να σου δωσω κι εγω τις ευχες μου, ολα να πανε καλα και με το καλο το μωρακι σου! Να μη στενοχωριεσαι καθολου για την αιμοραγια αρκει να ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες του γιατρου σου! Το επαθα κι εγω στην 8η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και μεχρι να παω στο νοσοκομειο εκλαιγα συνεχεια γιατι νομιζα οτι απεβαλλα καθοτι ειχα βεβαρυμενη εγκυμοσυνη (διδυμα) και ελεγα συνεχεια απο μεσα μου "Οχι και τα δυο μωρα!Μη χασω και τα δυο μωρα!". Τελικα ολα πηγαν μια χαρα,βεβαια με πααααρα πολλες μερες στο κρεβατι και ατελειωτη ξεκουραση αλλα σημερα ειμαι μια τυχερη και ευτυχισμενη μανουλα με δυο πανεμορφα κοριτσακια 6 ετων! Οποτε να μη στενοχωριεσαι ΑΛΛΑ στο κρεβατι τουλαχιστον για ενα διαστημα. Καλη συνεχεια στο δρομο σου!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια μου! Και σας ευχαριστω για το ενδιαφερων καπως καθησυχαζομαι.. Ευτηχως. Δεν δουλευω και ειμαι ολη μερα ξαπλα ειδηκα τωρα μονο γοα τουαλετα! Γκατε μου ειχες και συ πολυ αιμα;; Γιατι εμενα γεμησε ολο το χαρτι κατακκοκινο και εχασα τη γη κατω απ τα ποδια μου!τωρα με τα χαπια που περνω απο χθες το πρωι μονο στο σκουπισμα 1-2 καφε κυλιδες, αλλα και παλι τρεμω, παρολο που η καρδουλα του ηταν τελεια στον υπερηχο και η αποκολληση σχεδον μηδαμηνη... Τι να πω υπομονη! Εσυ ποσο καιρο πηρες ουτρογκεσταν; Και ποτε σταματησε το αιμα;

Senior Member
    Να σου ζησουν ξαι οι διδυμουλες σου να ειναι γερες κι τυχερες!!

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα,
    Μιτσόκολο μου πως πας? Ελπίζω να νιώθεις λίγο καλύτερα ψυχολογικά. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο (ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι πως ήταν όταν είδες το αίμαι!), αλλά πιστεύω πραγματικά ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Από το λίγο που γνωρίζω, είναι κάτι που συμβαίνει και με προσοχή και παρακολούθηση όλα πάνε σούπερ!

Senior Member
    Καίτη μου γεια σου! Πως τα πέρασες στο ταξίδι σου? Η μικρούλα σου τι κάνει? Εμείς πλέον κυκλοφορούμε μόνο με το φανελάκι μας! Έχει πολλή πλάκα. Όλο φιλάμε και δαγκώνουμε μπουτάκια! Τον βγάζω κάθε μέρα βόλτα και όντως είναι πολύ πιο ήρεμος από το να τον έχω σπίτι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει πρόγραμμα σε ύπνο. Η κούραση φυσικά καλά κρατεί!!! Έχω μάθει αναγκαστικά να λειτουργώ με 4 ώρες ύπνο την ημέρα και επίσης τελειοποιώ την ικάνοτητα που αναπτύσει κάθε μάνα να κάνει όλες τις δουλειές με ένα χέρι! :bigsmile:

Senior Member
    Καλημερα Χριστινακι μου! Ψυχολογικα εχω μια ισσοροπια αν ξαι καμια φορα με πιανει φοβος οτι θα ξαναδω κλπ. Σημερα το αιμα σταματησε τελειως και μακαρι να μην ξαναδω ποτε!!! Αυτο που αντικρησα δεν θα το ξεχασω ποτε .. Συνεχιζω να ειμαι ξαπλα και χαλαρη οσο μπορω.. Σημερα μπαινουμε στον 3ο! Μακαρι να κυλησει νερακι Παναγια μου! Στις 22 Ιουνιου εχω αυχενικη και τεστ αλφα .. Φιλια στο νινι! Ελπιζω να πηγαινουν καλητερα οι ρυθμοι σας

Senior Member
    Καλημερα σε ολες!! Μιτσοκολο πως παει σημερα?? Ελπιζω να εισαι καλυτερα! Ειχα κι εγω αρκετο αιμα και κατατρομαξα και μετα για μερες αρκετες καφε κηλιδες και σημαδια. Δεν ειναι τιποτα μη φοβασαι, ειναι τα απομειναρια της αποκολλησης, πρεπει αυτα να φυγουν ουτως ή αλλως.Το αιμα σταματησε μετα απο 1-2 μερες. Τα ουτρογκεσταν τα επαιρνα για καμποσο διαστημα αλλα δεν θυμαμαι για ποσο (περασαν και καμποσα χρονια). Καλα κανεις και εισαι συνεχεια ξαπλα, μονο για τουαλετα ορθια. Εγω θυμαμαι τοτε ειχα τελειωσει 4-5 μυθιστορηματα, ειχα τρελαθει στο διαβασμα για να περναει η ωρα.

Senior Member
    gkate μου καλημερα! πιστευω ειμαι λιγο καλητερα σημερα δεν ειχα καθολου αιμα ουτε καν καφε κυλιδα οπως χθες, μακαρι μακαρι θεε μου να σταματησε, ημουν τοσο τρομαγμενη με το αιμα... ηταν και πολυ! ψυχολογικα τωρα το παλευω να ειμαι δυνατη αλλα μου εχει μεινει αυτη η εικονα και καπως με ριχνει... θελω να κοιμηθω, και να ξυπνησω στην αυχενικη, να περασει αυτο το αγχωδες τριμηνο...
    σ'ευχαριστω που με σκευτηκες! εσυ πως εισαι? τι κανουν τα κουκλακια σου? :yes:

Senior Member
    Μια χαρα ειναι τα κοριτσακια μου, τις εχω στειλει σχολειο! Κοιτα να εισαι αισιοδοξη γιατι περναει και στο μωρο σου η καλη σου διαθεση και δυνατη γιατι εχεις και μια ψυχουλα μεσα σου να μεγαλωνει, δεν εισαι μονη σου πια!:wink1:Θετικη σκεψη πανω απ'ολα και ολα θα πανε μια χαρα!

Senior Member
    Αχ να ναι καλα τα ζουζουνακια σου και να τα χαιρεσε καθε στιγμη και λεπτο!!! Προσπαθω. Να ειμαι ηρεμη σκευτομαι και αυτην την καρδουλα μεσα μου και σφιγγω τα δοντια σε ολα! Φιλακια και ευχαριστω.

Senior Member
    μιτσοκολακι μου φιλια και απο μενα και πολλες ευχες να μην ξαναδεις αιματακι ποτε ξανα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης σου. Μην εκπλαγεις εαν πρηστεις λιγο με το ουτροτζεσταν και η ζυγαρια δειξει κατι παραπανω ειναι φυσιολογικο ( ειναι ορμονες αλλωστε αυτα που σου δινει) . Μολις τα σταματησεις θα επανελθεις γρηγορα. Επισης μπορει να προκαλεσουν δυσκοιλιοτητα. Φροντισε να τρως καταλληλες τροφες για να βοηθαν το συστημα. Σημειοτεων δεν συμβαινει σε ολους. Το δικο μου ζουζουνι επιδιδεται στο να λεει νεες λεξεις τωρα και εχει πολυ πλακα. Χθες γκρινιαζε και ελεγε "πιπι, πιπι" βλεπω οτι δειχνει καπου και κοιταω τι να ειναι ?? η πιπιλα του. το λα δεν το λεει ακομη.

Χριστινακι μου σουπερ τελεια με τον μπεμπη. Η δικια μου ενα βραδυ κοιματε , 3 ξυπνα. Τεινω να καταληξω οτι αυτο το παιδι δεν τον αγαπα τον υπνο . Ο πονος της μανας. Τωρα κοιταμε να το κουραζουμε πολυ πριν παει για υπνο, ( παιδικη χαρα κλπ) . Ειδωμεν. Αρχισε να θελει να τρωει μονη της ... καλα χαμος , βομβαρδισμενο τοπιο η κουζινα, με τα μπιφτεκια στα πιο απιθανα σημεια, τρελο γελιο, μετα κανουμε μπανιο γιατι εχουμε γινει χαλια. Φιλια σε ολες τις μανουλες , κουραγιο και ψυχραιμια ,μια συνηθεια ειναι ολα. Μακια:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Σευχαριστω πολυ κοριτσακι μου μακαρι να περασει ! μωρε και μουστακι να βγαλω αρκει το μωρο μου να ειναι καλα! Προσεχω με τη διατροφη ολα καλα! Τωρα που θα σου λεει λεξουλες το νινι να δω ποιος θα σε μαζευει που θα λιωνεις! χιχιχι

Senior Member
    καλησπερα μας στις μανουλες και στις μελλουσες!
    σημερα ειναι η τριτη μερα που παιρνω τα utrogestan χωρις ιχνος αιμα (φτου φτου φτου) ψυχολογικα προσπαθω να ξεπερασω αυτην την καταραμενη εικονα απο εκεινο το ξημερωμα που μου εχει καρφωθει στο μυαλο.
    ειδικα τις 2 πρωτες μερες δεν επινα καθολου νερο για να μην σηκωθω καν για τουαλετα και αντικρισω κατι.
    αλλα μετα σκευτηκα τι μαλακιες κανεις? για συνελθε λιγο! χρειαζεσαι νερο για να εισαι καλα ενυδατωμενη, τωρα πια δεν εισαι μονη σου, και αλλα χιλιαδες τετοια κοριτσια μου και καπως ''ξυπνησα''
    την δευτερα εχω ξανα υπερηχο για να δουμε το νινι και αν ολα πανε καλα..
    κλασσικα οι μερες κυλανε αργαααααααααααααααααααααα α αργα και μου ψιλοβγαζουν την ψυχουλα εξω απ το σωμα...
    ειμαι ηδη στον 3ο μηνα και εχω ενα μικρουτσικο καρουμπαλακι στην κοιλιτσα, που φυσικα δεν γινετε αντιλιπτο απ τους αλλους , εξακολουθω να κοιμαμαι σαν μοσχαρακι, τρωω ακομα λιγο και πολλες φορες, και εχω παρει 800 γραμμαρια.
    αυτα...

Senior Member
    Μπραβο σου κοριτσακι μου! Να φροντιζεις τον εαυτο σου και το νινι σου και ολα θα πανε καλα!! Φιλια σε ολες τις μανουλες!

Senior Member
    Σημερα μετραω μια εβδομαδα κρεββατοθεραπια με χαπια εκ τω οποιων οι 4 τελευταιες ηταν χωρις αιμα, και χθες το βραδυ παλι ειδα κατι σημαδια.. Νομιζω πως δεν αντεχω αλλο στη σκεψη οτι θα γινει κατι κακο..βλεπω και κατι εφιαλτες γ@μω τον Δια ! Αυριο στις 9:30 υπερηχος

Page 23 of 48 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast