εγκυμοσυνη και sleeve - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 48 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 714
    Senior Member
    Χριστινάκι μου, ακόμα αυτό ήταν μόνο η τελευταία βδομάδα της εγκυμοσύνης. Το τί πέρασα πριν, και το τί πέρασα μετά είναι μεγάαααααααααααααλη ιστορία....

Πάντος όποτε με ρωτάν αν θα ξαναέκανα μωρό μετά από όλα όσα πέρασα, πάντα δίνω την ίδια απάντηση: Αν είναι να πάρω ένα υγιές μωρό, και ειδικά εγκεφαλικά, γιατί τα άλλα φτιάχνωνται, τότε ναι θα τα ξαναπερνούσα μέχρι την τελευταία λεπτομέρια.
    Γέννησα 30 εβδομάδων οπότε καταλαβαίνεις έστω και λίγο το τί ακολούθησε!

Πάντος ο θεός μου χάρισε έναν πανέμορφο και πανέξυπνο γιο και τον ευχαριστώ πολύ γιαυτό!!!!

Μην σε αναστατώνουν τα εμβόλια, είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε αναστατώνει όσον αφορά το καμάρι σου!

Senior Member
    Τέλεια!Όλα περίφημα με το πρώην φασολάκι μας,νυν καρυδάκι φτάσαμε;Πωπωωω!
    Και σύντομα,αν θέλουμε,θα ξέρουμε και το φύλο;Θα πάρει και γένος από ουδέτερο που μας είναι;
    Ούτε μπορώ να διανοηθώ τη συγκίνηση σας,κρακεράκι μου!Ύψιστη απόδειξη πως η αγάπη σας δημιουργεί θαύματα και λογικά
    πρέπει να πιάνει τ'ανώτερα επίπεδα της,εκείνη τη στιγμή ε;Α,ρε κρακεράκι,που μου γίνεσαι κάθε μέρα όλο και πιο μανούλα!
    Με το καλό!Όλα με το καλό!Και επιλεκτικά το σερφάρισμα!Μη φρικάρουμε χωρίς λόγο!Έχουμε που έχουμε το θεματάκι μας!

Πωλινάκι,τέλος καλό όλα καλά!ʼριστο μάλιστα τέλος,αν κρίνω από το καμάρι σου!Ν'αξιωθείς το αδερφάκι του
    στην πιο εύκολη κι ευχάριστη εγκυμοσύνη!Θα έχεις σίγουρα ένα υγιέστερο σώμα κι όση από την τύχη στερήθηκες!

Χριστινάκι,φαντάζομαι,είνα ι σα να σε τρυπούν εσένα με τρυπάνι,όσο βλέπεις τη βελόνα στο μωράκι σου.
    Όλα τα πρωτόγνωρα αφήνουν έντονο απόηχο...Ήδη θα σε παρατηρείς κάθε μέρα όλο και πιο έμπειρη,
    όλο και πιο ψύχραιμη στα όποια ζητήματα το αφορούν.Κρατώ αυτό που είπες για τις προσδοκίες τελειότητας
    σε ομορφιά κι εξυπνάδα,κάνοντας το μεγάλο λάθος να λογίζουμε την υγεία δεδομένη!Ίσως έχει να κάνει και με τα νιάτα...
    Οι νέες μανούλες που σφίζουν από υγεία τείνουν να το θεωρούν συνεπακόλουθο και για τα βλαστάρια τους.
    Ενώ όσο μεγαλώνεις και φοβάσαι για το σώμα σου πόσο θ'ανταποκριθεί στην κύηση,όσο ακούς όλο και πιο συχνά
    για αρρώστιες,για σύνδρομα και δε συμμαζεύεται,όσο πιο συνειδητοποιημένα και με δυσκολία συλαμβάνεις ίσως τότε
    το θέμα της υγείας και να θέλεις να το προσπεράσεις δεν μπορείς.Πρόσφατα χώρισα με τον καλό μου.
    Κι ένας από τους σημαντικούς λόγους που με ώθησαν εκεί,ήταν αυτό ακριβώς.Η μεγάλη πιθανότητα από την ένωση μας
    να γεννηθεί ένα παιδί με σοβαρό πρόβλημα υγείας.Και τώρα που το γράφω με πονά.Με απασχολεί πολύ το θέμα.

Τέλος πάντων...Το καρυδάκι μας είναι μια χαρά και χορεύει τρελά μέσα στου κρακερακίου μου την κοιλιά!Τελεία και παύλα!

Σίγουρα ροχαλίζεις αυτήν τη στιγμή,σου στέλνω ωστόσο τις ευχές μου για παραμυθένιο έβδομο όνειρο(κάπου εκεί θα βρίσκεσαι)
    κι άλλη μια εικόνα που την είδα και σε σκέφτηκα...Κάπως έτσι γαλήνιο θα κοιμάται το μωράκι μας μέσα σου!Φιλάκιααααααα

Senior Member
    Ναταλακι εχεις γινει πλεον ενας ανθρωπος αγαπημενος για μενα , μου ξυπνας πανεμορφες αναμνησεις και νοσταλγιες, και με κανεις παντα και νιωθω ομορφα, ευχομαι να στο ανταποδωσω με καποιο τροπο, μεσα απο την καρδια μου... σε φιλω πολυ !!!

Senior Member
    Μου το ανταποδίδεις,καρδιά μου!Ήδη χαμογελώ!Φιλάκια πολλά με την αγάπη μου! :love:

Senior Member
    χαιρομαι που χαμογελας και χαιρομαι που εχω γνωρισει εναν τοσο πλουσιο ανθρωπο στη ζωη μου!

Senior Member
    μιτσόκολο χάρηκα που διαβασα τα ωραία νέα σου ! Αντε καλή αυχενική διαφάνεια τώρα και ποιός σε πιάνει!! μετά την 16η εβδομάδα μπορει και να το "ακουσεις"! φιλια

Senior Member
    να σαι καλα Κατι μου σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!! ααα καλα αμα το νιωσω κιολλας θα αποτρελλαθω!

Senior Member
    12 μερες απ την αιμοραγια με χαπια utrogestan εχει σταματησει για τα καλα! -φτου φτου φτου- ακομα ξεκουραζομαι αλλα απο χθες κανω καμια βολτιτσα χαλαρη, τα χαπια θα τα συνεχισω μεχρι την αυχενικη, και βλεπουμε, εχουν ξεκινησει κατι ζαλαδες σουπερ! αν και πιστευω οτι ειναι πιο πολυ απ την ξαπλα και την κλεισουρα.
    Η διατροφη καλα κρατει και μεχρι τωρα εχω χασει 4 κιλα! σουπερ...
    τα μονα συμπτωματα μεχρι τωρα -και κοντευω να κλεισω το 3μηνο- ηταν ποοοοολυ κουραση νυστα, δε μπορω να παρω τα ποδια μου, και ζαλαδουλες.

Senior Member
    κοριτσια εσεις που εχετε γεννησει... τι παιζει με αυτα τα ονειρα ρε γαμωτο? ειχατε και εσεις? ρωτησα και κατι αλλες κοπελες και ειχαν και αυτες τετοια ''ακαταλληλα''
    με τις επαφες τι κανατε? ψιλοντρεπομαι να το συζητησω με τον ντοκ, με γδυνει που με γδυνει , να του λεω και για το σεξ εκεινη την ωρα?
    επεσε μια μικρη απαγορευση τωρα που ειχα αυτο, και τα χω δει ολα :lol:
    ελπιζω να μην μας το απαγορευσει για ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι προβλεπω οταν γεννησω να τον μαζευω με τα κουταλακια απ τις επιθεσεις! :lol: :lol:

sorry που ανοιξα τετοιο θεμα, αλλα δεν το θεωρω ταμπου, και βασικα ηθελα να μαθω τι ειπε σε εσας ο ντοκ!

Senior Member
    αυτο με τα ονειρα ισχυει!!! Να μια η στερηση, μια οι ορμονες ξερω γω οι περισσοτερες το εχουν περασει. Ο δικος μου γιατρος μου ειχε πει κανονικα επαφη αλλα οχι "ταρζανιές" . Τωρα εσυ που ειχες το αιματακι δεν ξερω μπορει και να σου πει να απεχεις για ενα διαστημα μεχρι την αυχενικη και μετα βλεπετε. Παντως μην ντρεπεσε να τον ρωτησεις τα εχει ακουσει χιλιαααααααδες φορες. Εξαλλου πως φτασατε μεχρι την πορτα του ? με τον κρινο????? Και εσυ μην του το πεις κατα την διαρκεια της εξετασης πες του μετα οταν θα μιλατε. Ποσα κιλα εισαι τωρα μιτσοκολο , γιατι δεν φτιαχνεις το τικερ σου? Αν θυμαμαι καλα εισαι κοντα στον 1,5 χρονο απο την επεμβαση?

Α, οι ζαλαδες στανταρακι ειναι μεσα στα παρελκομενα. Θα φυγουν και αυτες συντομα.

Senior Member
    Δεν εχεις και αδικο αυτο θα κανω θα περιμενω μεχρι την επομενη φορα! Τωρα ειμαη 84 κιλα αλλα ειπα να μην το αλλαξω ολο το δοαστημα της εγκοσυνης γιατι ολο πανω κατω θα ειναι χεχεχε. Εσυ τι κανεις κατι μου ολα καλα; ;;;

Χριστινακι μου σε καταλαβαινω για τα εμβολια εγω το ιδιο ενιωθα με την μικρη ειδικα οταν καταλαβα οτι το κλαμα της οταν της κανουν το εμβολιο ειναι διαφορετικο :no:,αλλα ετσι ειναι τι να κανουμε,τους κανουμε την ποιο μεγαλη μας και ζεστη αγκαλια και ηρεμουν:bisou:
    Πωλινακι μου τελος καλο.ολα καλα και ο κουκλος σου ειναι εκει να σε τρελαινει,γιατι πραγματικα νομιζω πως ειναι η πιο γλυκια τρελα τα παιδια μας!!!:bouncy::bouncy::bouncy:
    Μιτσοκολακι μου,ολα θα σου πανε καλα και το πρωην φασολακι σου και νυν καρυδακι σου,οπως λεει και το Ναταλακι,μας θα μεγαλωσει μεσα σου και θα ειναι τελειο και γεματο υγεια και αγαπη:kiss::kiss::starhit::starhit:
    Ναταλακι μου γλυκο το να γινει καποιος γονιος ειναι μεγαλη ευτυχια,ομως εχθες που ειμασταν για αλλη μια φορα στο νοσοκομειο με την μικρη(ευτυχως περαστικο αυτη τη φορα)ελεγα στον αντρα μου τελεια τα παιδακια,αλλα ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη που μπορει να εχει κανεις ,πρεπει να προσεχεις τα παντα και παντου!!!Μπραβο σου που σκεφτεσαι ετσι,ισως ηταν εγωιστικο που εμεινα εγκυος εγω στα 136 κιλα,χωρις να σκεφτομαι τοσο εντονα,ωστε να μην μεινω εγκυος οτι μπορει να εχει κατι το μωρακι μας!Ευχομαι να εισαι καλα,να χαμογελας και ποτε δεν ξερεις πως θα σου τα φερει η ζωη και ο Θεος,πραγματικα εισαι απιστευτη!!!
    Φιλακια γλυκες μου!!!

Senior Member
    Ευχαριστω πολυ γλυκια μου Αδαμαντουλα! Πολλα φιλακια στο Αννακι μας και περαστικα!!

Να σαι καλα Μιτσοκολακι μου,οσοσ για τα ονειρα τετοιο αγχος που εχουμε οταν ειναι να γινουμεμανουλες,λογικο ειανι να βλεπουμε ονειρα.Οσο για το κοκο:lol:εμας δεν μας αφησε ο γιατρος,αλλα ειναι θεμα γιατρου πιστευω πραγματικα.Η αληθεια ειναι οτι δεν τον ακουσαμε και 100 τις 100:lol::lol:
    Προσεχε με την αιμοραγια σου κοριτσακι μου και ηρεμα πολυ ηρεμα οι βολτουλες.
    Περαστικουλια,ααα μπραβο και για τα κιλακια αστερακι!!!

Senior Member
    ναι Αδαμαντουλα μου τρελλα εργα βλεπω μιλαμε οχι αστεια? :lol:
    κοιτα στην αρχη μου ειπε να εχω επαφες κανονικα , αλλα απ την αιμοραγια και μετα δεν το συζητησαμε, ουτε το σκευτομουνα βασικα με την τρομαρα που πηρα, τωρα ειμαι καλητερα απλα σηκωνωμαι γιατι εχει γινει η μεση μου κουρελι τοσες μερες ξαπλα..
    εσυ πως τα πας κοριτσακι μου??? δεν ειναι φοβερη η Ατκινς? εγω ειμαι πολυ υπερ [παντως! :bouncy:

Page 25 of 48 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast