εγκυμοσυνη και sleeve - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 48 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 714
    Senior Member
    σμαρτακι και κριστιν μου καλημερα!
    και γω ετσι ελεγα οτι θα κανω οτι περναει απ το χερι μου απο εξετασεις, αλλα η αμνιοπαρακεντηση ειναι πακετο καπως -αν γνωριζεις την διαδικασια-
    τελος παντων ας μην λεω πολλα ακομα, θα περιμενω μεχρι την αυχενικη με το καλο... και βλεπουμε!
    απο διακοπες ουτε με το κυαλι κριστιν! :lol:

Senior Member
    Εσύ αγάπη μου τουλάχιστον έχεις και μια Κέρκυρανα να παρηγοριέσαι!!!Εγώ τι να πω εδώ που είμαστε! Που το μόνο υγρό στοιχείο είναι το ποτάμι (αυτό το ξέφραγο που διασχίζουν οι λαθρομετανάστες!!!) και από θάλασσα μόνο τις χρυσές καλλιέργειες σιταριού, καλαμποκιού και λοιπών γεωργικών προϊόντων!
    Μου έχει λείψει η θάλασσα! Πέρσι κι εγώ δεν έκανα μπάνια λόγω εγκυμοσύνης (ο γιατρός μου ήταν παλιάς σχολής και απαγόρευε μπανάκια στη θάλασσα) οπότε μόνο πλατσούρισα τα ποδαράκια μου και φέτος η παιδίατρος λέει καλύτερα όχι θάλασσα για το μωρό γιατί είναι ευαίσθητο το δερματάκι του, περισσότερο με τον ήλιο είναι το θέμα και λέω να μη το ρισκάρουμε! Οπότε σε κανένα βουνό με βλέπω!! κι αν!

Senior Member
    καλα τα λες αλλα θα ξεροσταλιαζω την θαλλασα που ειναι ακριβως απεναντι απ το σπιτι μου και την πισινα που εχουμε! δεν θα μπορω να κανω μπανιο, οποτε χειροτερα ειναι! :lol: :lol: :lol:
    αντε πιστευω και οι 2 μας να βρουμε μια μεση λυση , γιατι το φετινο καλοκαιρι δεν θα παλευτει με ευκολια! :/

Senior Member
    Εχεις πισινα μιτσοκόλο????????????? ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ναι Πωλινακι μου!!! αλλα φετος με βλεπω να την ξεροσταλιαζω! δε με αφηνει ο ντοκτορ να βουταω τουλαχιστον εχουμε ενα στρογγυλο υδρομασαζ κολλητα με την πισινα και θα πηγαινω να βαζω εστω τα ποδια μου εκει να χαλαρωνω, κατι ειναι και αυτο.
    αντε Πωλινα κανονισε για διακοπες! θα παμε και στον Αγιο! :saint2:

Senior Member
    Πισίνες... Υδρομασαζ..... Τώρα σε ζηλεύω ακόμα πιο πολύ!!! Αλήθια, πόσο μεγάλο είναι το σπίτι σου? εμένα 175 τετραγονικά χωρίς αποθήκες και βεράντες αλλα δυστυχώς δεν έχω αυλή για να έκανα πισίνα. Και μου αρέσει πολύ.....

Θα κανωνίσω να έρθω όταν θα μπορείς και εσύ να βουτύξεις, μην με βλέπεις μόνο και ζηλεύεις :P

Senior Member
    εεεε τουλαχιστον εχεις μερος για τις διακοπες σου Πωλινα!
    γυρω στα 65 τμ ειναι το σπιτι 2 δωματια ενα WC σαλονι/κουζινα μαζι, και βεραντα -εισογειο-
    δεν το παλευω το μεγαλο σπιτι με την καμια ομως! :lol:

Senior Member
    Αχ τι ωραία, μικρό, συμμαζεμένο... εμένα είναι ανώγιο, 2όροφο, με 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα με καθυστικό, 2 τουαλέτες με ντουζιέρες και 1 τουαλέτα μόνη της. αστα να πάνε, το μετανιώνω. Ευτυχώς που το δικο μου δωμάτιο και του μωρού είναι στον πρώτο όροφο και έτσι ο δεύτερος μένει ανέπαφος.

Senior Member
    ναι ρε γαμωτο ασε .. ενω ειναι ωραια τα μεγαλα, ανετα, μπορεις να φιλοξενησεις κλπ να κανεις ενα παρτυ γεννεθλιων πχ για το νινι, στο καθαρισμα ειναι κλαφτα χαραλαμπε

Senior Member
    Στο καθάρισμα μέχρι πρόσφατα έφερνα κοπέλα και το καθάριζε, μετά μου πρότεινε η αδελφή μου να μου το κάνει και να την πληρώνω και έτσι ερχετε κάθε Σάββατο που εγώ πάω για ψώνια και το κάνει λαμπίκο! αλλιώς δεν θα τα έβγαζα πέρα με τίποτα!

Senior Member
    καλημερααα :roll:
    πωπω μερες εχω να γραψω εδω...

Ολα πιστευω πως πηγαινουν καλητερα, η νυστα εχει μειωθει, ωστοσο ηρθαν μερικοι πονοκεφαλοι, η κρεββατοθεραπια συνεχιζεται πιο ελαφρυα πλεον, σηκωνομαι και ψιλοβολταρω με προσοχη (να περνουμε και λιγο αερα ε?)
    συνεχιζω τα utrogestan (3 τη μερα)

το επομενο ραντεβου για την αυχενικη διαφανεια ειναι στις 23 Ιουνιου (τρελλη αγωνια) ελπιζω να μου κοψει και τα χαπια γιατι νιωθω πριξημο λογο του οτι ειναι καθαρη ορμονη, ωστοσο εχασα αλλο ενα κιλο.
    με τη διατροφη προσπαθω να την παλεψω δεν εχω καθολου σχεδον ορεξη,αλλα προσπαθω να τρωω απ ολα.
    θελω να ξεκινησω παλι να γραφω και εδω τι τρωω καθε μερα (γραφω και στο sleeve και διατροφη) ελπιζω να μην σας φανει κουραστικο, αλλα ειναι 2 τελειως διαφορετικες ενοτητες. οποτε το σκεφτηκα ετσι :eureka:

πολυ καλημερα σας!!! :bouncing:

Senior Member
    10/6

~πρωι : 1 φρυγανια ολικης με βουτηρο και μαρμελαδα φραουλα δικη μου & μισο φρεντακι
    ~δεκ. : 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
    ~μεσημερι: δεν εφαγα το ζαβο
    ~απογ. : 1 μπαλα παγωτο βανιλια 0%
    ~βραδυ : 1 τορτιγια με 1κγ. κετσαπ 2 φετες μπεικον γαλοπουλας & παρμεζανα

11/6

~ πρωι . 2 δαχτυλα παστα φλωρα με δικη μου μαρμελαδα φραουλα & μισο φρεντακι
    ~μεσημερι . 4κσ. μπριαμ με φετα
    ~απογευμα. 1 μπαλα παγωτο 0%
    ~βραδυ. 1 μπολακι ταυλανδεζικο - noodles ψιλο με λαχανικα τσιλι λαιμ και κοτοπουλο-

(κενο 2 μερες λογο κενο μνημης :lol: )

14/6

~πρωι . 1 λεπτη φετα φρεσκο ψωμι με ζαμπον 0-3% & μιλνερ και ενα φρεντακι μετριο
    ~δεκ. . 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι χωρις ζαχαρη
    ~μεσημ. . 1 μπολακι παγωτου , τονοσαλατα (τονο αγγουρακι , μαρουλι φρεσκο κρεμυδακι) χωρις λαδι αλατι ξυδι νιεντε !
    ~απογ. . 2 μπισκοτα παπαδοπουλου
    ~βραδυ . 1 ποτηρι γαλα & 1 φρυγανια ολικης αλεσης

15/6

~πρωι. 1 φετα φρεσκο ψωμι με ζαμπον 0-3% μιλνερ &1 φρεντακι μετριο
    ~μεσ. 3 μικρα σουτζουκακια 1 δαχτυλο παρμεζανα & 4 πιρουνιες πρασινη σαλατα (μαρουλι αγγουρι κρεμμυδακι φρεσκο ολα απ τον κηπο μου )
    ~απογ. 1 φετα μωσαικο
    ~ βραδυ. 6 πατατακια ολικης αλεσης με πιπερι , ειναι καινουρια βασικα δεν ειναι πατατακια, σαν κρακερακια ειναι της LAYS με 3 δημητριακα

17/6

~πρωι . μισο φρεντακι μετριο & μια φετα ψωμακι φρεσκο (χωρις ψιχα παντα) με lavache qui rit!
    ~μεση. 2 κσ. φασοκακια γιαχνι 3 δαχτυλα μοσχαρακι & 1 μινι babybel
    ~απογ. 1 ζελε sweet & balance
    ~βραδυ. 1 φετα ψωμι με βουτηρο ζαμπον 0-3% & μιλνερ

Senior Member
    ~πρωι . μισο φρεντακι μετριο & 1 τοστ ζαμπον 0-3% & μιλνερ
    ~δεκ. ενα φετακι μωσαικο (βουτυρο κακαο ελαχιστη ζαχαρη μπισκοτα ολικης) & 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι χωρις ζαχαρη
    ~μεση. μισο σουβλακι κοτοπουλο &μιση πιτα αλαδωτη
    ~απογ. 1 ποτηρι γαλα 2%
    ~βραδυ. το αλλο μισο σουβλακι & την αλλη μιση πιτα αλαδωτη :smirk:

Senior Member
    μιτσοκολακια μου τι κανετε? αντε 3 μερες ακομη αναμονη και μετα .... να σου φυγει και το αγχος!
    Εισαι καταπληκτικη με το φαγητο σου 1,5 χρονο μετα. Αληθεια πεινας ή καλυπτεσαι με αυτα που τρως?

Senior Member
    καλησπερα Κατι μου!!!! καλα ειμαστε καλα! εδω ξεκουραζομαστε ακομα! αχ ασε εχω μια γλυκια αλλα πολυ εντονη ανυπομονησια!!!
    με καληπτει αρκετα το φαγητο μου δηλαδη οκ δεν νιωθω πεινα, εξαλου στα ενδιαμεσα πινω και νερο, χυμους κλπ και οκ νιωθω κορεσμο...
    τωρα με τη ζεστη να δω τι θα κανω που συνηθως δεν ετρωγα τιποτα , αλλα θα προσπαθησω ενταξει για το καλο του νινιου! χιχιχ
    εσεις τι κανετε??

Page 27 of 48 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast