Results 31 to 45 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
04-06-2010, 18:26 #31
χμμμ ετσι λενε και οι οδηγιες, βεβαια ο γυναικολογος μου λεει οτι δεν το ενδιαφερει και οτι το παιδι το φροντιζει εκεινος με συμπληρωματα...αλλα η αληθεια ειναι οτι δε θελω να αισθανομαι αδυναμη, να ειμαι εγκυος και να εχω και ενα παιδι...μαλλον βλεποντας και κανοντας θα το παω...τι 6-9 μηνες τι 12...δε χαθηκε και ο κοσμος θα περιμενω λιγακι!
- 22-06-2010, 16:45 #32
αποφασισα να ξεαραχνιασω το θεμα μου, για να αρχισω να κραταω ενα ημερολογιο, οχι πως θα πιεστω σε τιποτα αλλα ετσι μπας και βλεπω τι τρωω και κοκκινιζω λιγο!!!!!!!!!!
αυριο θα παω και στον γυναικολογο να με ζυγισει οποτε θα σας γραφω και την αυξηση ανα μηνα
το προγραμμα που ακολουθει ειναι αυστηρως ακαταλληλο και ισχυει μονο για εκγυμονουσες
(αυτο δικης μου επινοησης για να παρηγοριεμαι)
πρωι: 1 κομματι πιτσα σπιτικη, 1 καπουτσινο
δεκατιανο:1 γιαουρτι, 2 βερυκοκα
μεσημερι: 1 μεριδα φασολακια με μοσχαρι
απογευμα: 4 μπισκοτα,
βραδυ: 1 κολοκυθακι γεμιστο+1 κ.γλ κατικι+1/2 φετα ψωμι
πιο βραδυ:1 πτι φουρ, 2 φετες κασερι+1/2 φετα ψωμι
και εχουμε ακομα μεχρι το βραδυ, τα οποια θα γραψω αυριο
22-06-2010, 17:15 #33
Κοπελιά,σε πήραμε πρέφα!
Είχες το μοναδικό τόπικ για sleeve,εκεί στους 6 μήνες μετά.
Ανοίξαμε άλλο,γενικά για όλους τους μανικωμένους και δε σε παίζαμε πια.
Και σκαρφίστηκες αυτό που μόλις θυμήθηκες να ξαραχνιάσεις μπας και πέσει πελατεία.
Πάντως ΕΓΚΥΟΣ δεν είσαι!Αν θέλεις να σου δώσουμε λίγη προσοχή,είναι αξιοπρεπέστερο
να το ζητήσεις ευθέως εφόσον αποτυγχάνεις να την κερδίσεις από μόνη σου!
"Αυτά με κάθε φιλική διάθεση,μη νομίζεις!!!!!!"
22-06-2010, 17:23 #34
ευτυχως εφυγε ο συναδελφος γιατι 10 λεπτα γελαω μονη μου,
καλα δεν παιζεσαι με τιποτα
εγω φταιω που το παιδι μου εχει μεγαλο ογκο να απλωθει και χανεται?
μωρε εγω θα την παρω την ψευτικη κοιλια και πεστε οτι θελετε
22-06-2010, 17:40 #35
και τωρα που το θυμηθηκα, ποια ανοιξε το τοπικ για την σληβ μετα το δικο μου, χωρις καμμια προτερη εμπειρια ομολογουμενως?
τυχαιο δεν νομιζω?
22-06-2010, 17:52 #36
Originally posted by basia
εγω φταιω που το παιδι μου εχει μεγαλο ογκο να απλωθει και χανεται?
μωρε εγω θα την παρω την ψευτικη κοιλια και πεστε οτι θελετε
--->Barbapapa
Τι σκέφτηκε να πει προς υπεράσπιση της η απεγνωσμένη!Πως το παιδί παίρνει το σχήμα της κοιλιάς της και χάνεται...
Κρίμα...κάποτε είχε τα πιασιματάκια της αλλά είχε και σώας τας φρένας!Τώρα φαντάζεται εγκυμοσύνες
και παιδιά αμοιβάδες!Δε μου λες;Κάθε μήνα που έχεις περίοδο,ξαπλώνεις ακίνητη στο κρεβάτι
μήπως είναι πρώτα σημάδια αποβολής;Και ομολογεί και πως θ'αγοράσει ψεύτικη κοιλιά!Κρίμα!Κρίμα το κορίτσι!
23-06-2010, 09:51 #37
παλι καλα που δεν εχω περιοδο γιατι σε λιγο θα ειχα αρχισει να ανησυχω και εγω!!!!!!!!!!
μεχρι και η μαμα μου μου το ειπε σημερα,
καλα που θα παω στο γιατρο σημερα και θα φερω φωτογραφιες γιατι θα αρχισουν να με αμφισβητουν και αυτοι σε λιγο
και μην πεις τιποτα οτι κλεβω φωτογραφιες απο ξενα μωρα, θα ειναι και ο αντρας μου μαζι, αυτος τουλαχιστον ειναι ο μονος που το ενιωσε μαζι με μενα μια φορα που κουνηθηκε και το ξερει σιγουρα...........
23-06-2010, 22:30 #38
Λοιπόν όταν πρωτοδιάβασα αυτό το τόπικ το βρήκα πολυ ενδιαφέρον ως προς το πως περνάει μια μανικωμένη την εγκυμοσύνη και σκεφτόμουν 'ωραία κάποια στιγμή θα μου χρησιμεύσουν αυτά που λέγονται εδώ'. Δεν περιμένα βέβαια ότι θα με αφορούσε άμεσα...Έλα όμως που μας τα φέρνει έτσι η ζωή και βρέθηκα έγκυος χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το έχω προγραμματίσει! Οπότε θα γράφω κι εγώ εδώ και φυσικά θα δέχομαι συμβουλές και βοήθεια από έμπειρες μητέρες, μανικωμένες και μη!
Για την ιστορία είμαι 29 χρονών, παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο περίπου και πριν 3 χρόνια έκανα σλιβ. Όσον αφορά τη μητρότητα βρίσκω τα ένστικτα μου να κοιμούνται ακόμα κι ελπίζω να ξυπνήσουν άμεσα! Φυσικά είμαι φοβισμένη για τη ζωή μου που πρόκειται να αλλάξει και για τις ευθύνες που θα πέσουν πάνω μου! Θα προσπαθήσω να το πάω βήμα βήμα για να μη φρικάρω τελείως!
Όσον αφορά την εγκυμοσύνη είμαι ακόμα στον πρώτο μήνα, έκανα το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και εναν υπέρηχο και μου έγραψε να κάνω τις πρώτες εξετάσεις αίματος. Μέχρι στιγμής είμαι καλά, δεν αισθάνομα κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό. Όσον αφορά τη διατροφή μου θα γράψω σε γενικές γραμμές τι τρώω.
Πρωινό (συνήθως δεν προλαβαίνω)
Δεκατιανό (κράκερς με τυρί ή κουλούρι ή κάποια πιτα και κάποιο φρούτο)
Μεσημεριανό (γεύμα συνήθως ισορροπημένο με πρωτείνες, υδατάνθρακες και λαχανικά)
ποσότητα όση μπορώ
Απογευματινό (εδώ έχω πρόβλημα γιατί με πιάνει λιγούρα για γλυκό, αν αντισταθώ φρούτο, γιαούρτι
Βραδυνό (σαλάτα με τυρί ή φαγητό από το μεσημέρι σε μικρότερη ποσότητα)
Πίνω ένα ντεκαφεινέ στη δουλειά, πίνω αρκετό νερό και προσπαθώ να τρώω όσο πιο πολλά προϊόντα ολικής αλέσεως (ρύζι, ψωμί, παξιμάδι)
Φυσικά ελπίζω να μην το παρακάνω με τα κιλά, αλλά δεν έχω ιδέα πως θα αντιδράσει το σώμα μου και η διάθεση μου! ʼντε να δούμε!
24-06-2010, 09:39 #39
καλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που θα ειμαστε 2, αντε με το καλο το μωρακι σου,
γραφε και εσυ τι τρως για να παραδειγματιζομαστε,
εγω εχθες το παραεχεσα:
πρωι: 1 κομματι σπιτικη πιτσα, φραπε ντεκαφεινε με ζαχαρινη
δεκατιανο: 4 βερυκοκα
μεσημεριανο:1 1/2 κολοκυθακι γεμιστο + 1 κ.γ κατικι
απογευμα:1 κομματι καρπουζι+2 κουλουρακια
βραδυ:5 πηρ. καρμποναρα, 1/2 πακετο πατατακια, 1 κ.γ παγωτο(για να μου φυγει η αλμυριλα)
φοβερο βραδυνο ε? και πανω απο ολα υγιεινο!!!!!
στο γιατρο ειμαι 70,4 κιλα με ρουχα και παπουτσια( σε αυτον αρχισα 68,4), δηλαδη εχω βαλει 2 κιλα ακριβως.
καλα ειναι γενικως, αλλα ειδικως επειδη ειχα χασει και 2 οταν πρωτο εμεινα εγκυος λογω αναγουλων δεν ξερω σιγουρα.
το σιγουρο ειναι οτι τρωω βλακειες και πρεπει να τις κοψω, η περιοδος χαριτος περασε.
κατα τα αλλα το μπεμπε μου ειναι καλα, χαιρει ακρας υγειας, ειναι 300 ολοκληρα γραμμαρια και ολο κουνιεται.........
φυλο μας ειπε χωρις σιγουρια γιαυτο το αφηνω για να το ανακοινωσω μετα τον μεγαλο υπερηχο στις 8 Ιουλιου, που εκει θα μαθουμε σιγουρα
24-06-2010, 11:50 #40
Μπράβο με το καλό εύχομαι και σε σένα. Απ'ότι βλέπω δεν τρως μεγάλες ποσότητες από τις βλακείες. (god bless sleeve!!) οπότε μην αγχώνεσαι και πολύ. Όλα με μέτρο!
Κι εμένα η εγκυμοσύνη με πέτυχε σε μια περιόδο αυτοσυγκράτησης με το φαγητό (όχι πολλά γλυκά και βλακείες) που ελπίζω να κρατήσει!! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στο μέλλον όμως....φοβάμαι μη με πιάσει καμιά μανία και δε συμμαζεύομαι! Μένει να το δούμε.
Εσύ σε ποιο μήνα είσαι τώρα? Γενικά άλλαξες κάτι από τη διατροφή σου? πχ περισσότερο κόκκινο κρέας ή κάτι τέτοιο?
Εγώ έκανα τον πρώτο υπέρηχο χθες (μια κούκίδα άνθρωπος!), μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αίματος και σε δύο εβδομάδες να ξαναπάω για να ακούσει την καρδιά. Εγώ είμαι στα 78 κιλά. Είχα πάρει τον τελευταίο χρόνο κάποια κιλά (από 74 που ήμουν) και δεν τα είχα χάσει όλα! Θα προσπαθώ να γράφω κι εγώ τι τρώω για να βοηθάμε η μία την άλλη! Θα μπω προς το βραδάκι να σου πω!
Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι μόνη μου!
24-06-2010, 12:20 #41
εγω την αλλαξα την διατροφη μου αλλα προς το χειροτερο, πριν προσεχα πολυ, τωρα τιποτα
επειδη με το που εμεινα εγκυος αρχισαν οι αναγουλες, 2 μηνες ετρωγα οτι μπορουσα και με τραβουσε μονο και μονο να μην αναγουλιαζω, καθολου κρεας, με μπισκοτα, ζυμαρικα και κοκα κολα την εβγαζα.
τωρα τρωω απο ολα, αλλα δεν με νοιαζει να ειναι διαιτης, οτι με τραβαει το τρωω, θα δωσω ενα διαλλειμμα στον εαυτο μου και βλεπουμε.
παντως πειναω παραπανω, μαλλον οχι πεινα, τραβηγμα,
αλλα και επειδη δεν ετρωγα βλακειες πριν, μολις φαω μια μπαρα σοκολατα ας πουμε κατευθειαν αναγουλιαζω και το μετανιωνω, δεν πτοουμε ομως, σε καμμια ωρα μπορει να φαω καποιο αλλο γλυκο, εκει ακαθεκτη!!!!!!!!
ευτυχως οπως λες οι ποσοτητες ειναι μικρες, αυτο με παρηγορει και μενα
α, ειμαι 5 μηνων(20 εβδομαδων)
24-06-2010, 21:57 #42
Καλησπέρα....θα γράψω τι έφαγα σήμερα
Πρωί: Γάλα με 2 weetabix και μέλι + Καφέ ντεκαφεινέ φραπέ με 1 κγ ζάχαρη
Μεσημέρι: Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα (την έτοιμη του Uncle Ben's), ρύζι μπασμάτι και σαλάτα
Απόγευμα: 1 μπάρα παγωτό cool&slim και 1 καπουτσίνο ντεκαφεινέ μέτριο
Βράδυ: το ίδιο με το μεσημεριανό
Ποσότητες δε μέτρησα. Τρώω σε μικρό πιάτο το φαγητό και όση σαλάτα μπορώ οπότε σε γενικές γραμμές νορμάλ μερίδες.
Το θέμα μου εμένα είναι η ζάχαρη και το τσιμπολόγημα! Αυτό πρέπει να προσέχω περισσότερο.
Καλά, χθες όσο περίμενα στο γιατρό βλέπω μια κοπέλα η οποία από πίσω δεν φαινόταν καν έγκυος! Από μπροστά τη βλέπω και είχε μια διακριτική χαριτωμένη κοιλίτσα. Τη ρωτάνε σε ποιο μήνα είναι και λέει ένατο!! Τρελάθηκα!! Η κοπέλα δε χρειάστηκε μάλλον ούτε ρούχα εγκυμοσύνης να πάρει! Φορούσε κολάν κι ένα ελαστικό μπλουζάκι! Πόσο τις ζηλεύω αυτές τις γυναίκες!! Εγώ να δω πως θα καταντήσω! χοχο
25-06-2010, 10:16 #43
καλημερα!!!!!
εγω εχθες εφαγα
πρωι:1 σπανακοπιτα+ φραπε με ζαχαρινη
μεσημερι: 1/2 μεριδα φασολακια με μοσχαρι+1 ντοματα+1 κ.σ κατικι+1 ψωμακι ατομικο
απογευμα: μιση κρεπα με μαυρη σοκολατα ξηρους καρπους και σιροπι βυσσινο
βραδυ: 1 ατομικο ψωμακι με 1 μπιφτεκι+1 φετα ντοματα+1 κ.γ κατικι
ενδιαμεσα:4 βερυκοκα
και εγω ετσι θελω να γινω, να μην πριστω καθολου γιατι στην πρωτη μου ειχα γινει σαν μπαλονακι.......
αλλα ειναι θεμα ορμονων κυριως........
καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!!!
25-06-2010, 12:47 #44
Καλημέρα!
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, το κατίκι Δομοκού είναι τυρί με ήπια γεύση όπως πχ το ανθότυρο και το μανούρι ή έχει έντονη γεύση? Είναι καλό για κάποιον που προσέχει τη διατροφή του? Όλο το βλέπω στο ράφι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και γενικά μου αρέσουν πολύ τα τυριά!!
Αλήθεια πόσο χρονών είναι τώρα η κορούλα σου? Εσύ πόσο χρονών είσαι? Μέχρι στιγμής βλέπεις διαφορά από τη μία εγκυμοσύνη στην άλλη?
25-06-2010, 12:57 #45
Χριστινακι μου συγχαρητηρια σου ευχομαι...τωρα το ειδα με το καλο να ερθει το μπεμπε σου να προσεχεις και οτι καλυτερο....Αντε και μ εναν πονο ...Αρχιζετε και πολαπλασιαζεστε εσεις οι εγκυμονουσες ...ελπιζω να προστεθουν κι αλλες στην παρεα σας.... :P
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....