εγκυμοσυνη και sleeve - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 48 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 714
    Senior Member
    Να σας κάνω και λίγο να γελάσετε. Ο μικρός μου το βράδυ γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα ξυπνάει και φωνάζει "μάμα, μάμα μου πού είσαιιι" πολύ δυνατά. Τρομαγμένη εγώ τρέχω να δώ τί έπαθε. "Τί είναι αγάπη μου?" του λέω. "Αγκαλιά μάμα, μου λέει. Ηρτε ατυνομία πιάσει κόκο μου" (Ο κόκος είναι ένας λούτρινος παπαγάλος που κοιμούνται μαζί, δεν κοιμάτε χωρίς αυτόν). "Πια αστυνομία αγάπη μου? του λέω προσπαθώντας να μην γελάσω. "Ατυνομία μάμα, ήρτε μέσα πίτι μας πιάσει κόκο μου. Οχι πιάσει κόκο μου, κόκο μου καλό, όχι άτακτο". "Δεν ήρθε καμιά αστυνομία αγάπη μου, του λέω, όνειρο ήταν. Ο κόκος σου είναι εδώ, νατος". Ξάπλωσε και ξανακοιμήθηκε αγκαλιά με τον κόκο του και δεν τον άφηνε το πρωί, τον πήγε μαζί στο σχολείο για να μην τον πιάσει η αστυνομία!!! χαχαχαχαχαχα Πλάκα είχε!

Senior Member
    Τουλάχιστον το έψαξε! Εδώ ίωση παθαίνουν και παίρνουν ντεπόν ή αντιβίωση και οι γιατροί τους λένε σταμάτα το θηλασμό γιατί δεν κάνει, θα περάσει το φάρμακο στο μωρό. Όταν όμως συνταγογραφούν αβέρτα ντεπόν σιρόπι ή αντιβίωση στο ίδιο το μωρό τότε δεν πειράζει??? Ακόμα κι έτσι να έιναι, καλύτερα να παίρνει το φάρμακο μέσα από το θηλασμό παρά κατευθείαν!

Senior Member
    Originally posted by Christine1312
    Τουλάχιστον το έψαξε! Εδώ ίωση παθαίνουν και παίρνουν ντεπόν ή αντιβίωση και οι γιατροί τους λένε σταμάτα το θηλασμό γιατί δεν κάνει, θα περάσει το φάρμακο στο μωρό. Όταν όμως συνταγογραφούν αβέρτα ντεπόν σιρόπι ή αντιβίωση στο ίδιο το μωρό τότε δεν πειράζει??? Ακόμα κι έτσι να έιναι, καλύτερα να παίρνει το φάρμακο μέσα από το θηλασμό παρά κατευθείαν!
    Εγώ έπερνα ντεπόν και μια χαρά του έδεινα το γάλα μου. Εδώ το ίδιο το μωρό έπερνε μορφίνες, το ντεπόν θα το πείραζε?

Senior Member
    Γειά σας Σλιβομανούλες!Μήπως είδατε το κρακεράκι μου;
    Ξέρω είναι μικρό πολύ πλέον και δύσκολα να το πάρει το μάτι σας...
    Έχω μέρες όμως να διαβάσω νέα του κι αναρρωτιέμαι
    αν όλα συνεχίζουν να βαίνουν καλώς στην ονειροχώρα!

Senior Member
    Ναταλακι μου ομορφο! ολα καλα απλα ηθελα ενα διαλλειμα πως μου εισαι σε σκεφτομαι και γω! πες μου τι κανεις! σε φιλω!!!!!

Senior Member
    Νατο το κορίτσι μας!!!! Ελπίζω όλα να είναι καλά κούκλα μου!

Senior Member
    γεια σου Πωλινακι μου ολα καλα ευτηχως εσυ τι κανεις?

Senior Member
    Και εγώ λέω καλά καλή μου. Με τα πάνω μου και τα κάτω μου!!!!!

Senior Member
    Καλώς το κορίτσι μου!Κι ό,τι είχα αρχίσει ν'ανησυχώ!
    Μπράβο του που είναι καλά!Κοιλίτσα αποκτήσαμε ή όχι ακόμα;
    Διαβάζω πως ζυγίζουμε κι 100 ολόκληρα γραμμάρια!Πωπωωωωωω!
    Καλά είμαι κι εγώ...αντέχω...Έφυγα από Θεσσαλονίκη κι ήρθα στο πατρικό μου.
    Εντωμεταξύ σκεφτόμουν πως χθες το βράδυ είχαμε ένα χρόνο επέτειο συνάντησης.
    Εκεί πάνω στο φρούριο,με τις φραουλογρανίτες μας ν'ακούμε το live δίπλα στα κανόνια
    και να λέμε αν "σε θυμάται" η σοκολάτα κι όλα τα υπόλοιπα μας...Κι εκείνα τα υπέροχα μαλλιά σου...
    Εγώ ακόμα τότε πονούσα κι ήμουν σαν το καημένο...Αχ...Κέρκυρα,Κέρκυ� �α ΜΕ το Ποντικονήσι!

Senior Member
    καλα ειναι η κοιλιτσα χθες ενιωσα και το μωρο! ενα τοσο δα καρουμπαλακι εχω κανει χαμηλα, αλλα απο δω και περα θα μεγαλωνει γρηγορα και οσονουπω θα στογγυλεψω και εγω! χαχαχα
    το μωρο το ενιωσα , σαν να εχεις ενα χρυσοψαρο στην χουφτα, πολυ απαλες σπασμοδηκες κινησεις! τοσο απιστευτο... ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ νωρις αλλα κοβω το κεφαλι μου οτι ηταν το μωρο :saint2:

χΑΧΑ περασε κιολλας ενας χρονος Ναταλακι μου ε? αχχχ τι ωραια που ηταν ε? και η συναυλιααα και η γρανιτουλα και η κουβεντουλα μαςςςςςς αντε βρε ξαναελα!
    ελπιζω να εισαι καλα στο πατρικο και να ηταν επιλογη καθαρα δικη σου και αυθορμητη!
    οριστε εισαι και πιο κοντα μου ακομα τωρα! με ενα καραβακι τσουπ!!! :roll:

Senior Member
    Με καραβάκι απο Κατερίνη για Κέρκυρα και τσουπ δε συνάδουν!Πώς το κόβεις να χαράξω πορεία;Γύρος Ελλάδας;
    Τα καλοκαίρια γενικά έρχομαι στα πάτρια εδάφη,απλά αυτή η φορά φέτος είναι αλλιώς...Λόγοι ανάγκης μου ρίχνουν άγκυρα εδώ.

Ώστε ένιωσες το τρυφερούδι μας;Ούτε μπορώ να φανταστώ πόσο συγκλονιστική στιγμή ήταν!Λογικά αντάξια
    του πρώτου χτυποκαρδιού που ακούσατε...Μεγάλη απώλεια για τους άντρες να μην είναι σε θέση να το βιώσουν αυτό!
    Πώς είναι ο τρελαμένος πατέρας;Ακόμα τον τρέχεις να σου φέρνει ό,τι σου μπήκε στο μυαλό και μετά να μην το θέλεις;
    Φύλο μάθαμε;Θέλουμε να μάθουμε ή προτιμούμε να είναι κίντερ έκπληξη;Πάντως θα σου πήγαινε αγόρι νομίζω...
    Εννοείται να είναι πάνω απ'όλα υγιές(γιατί τα έξυπνο,όμορφο,χαρισματικό,� �υχάριστο κλπ. του τα κληροδοτείτε εσείς)!
    Ακόμα κοιμάσαι όλη μέρα;Πώς είναι η μέρα σου γενικότερα;Πηγαίνεις βολτούλες;Μπάνιο στη θάλασσα;Για πες!Για πες!

Senior Member
    Ναταλακι ομορφο σαν καπως να μπερδευτηκα και νομιζα οτι εννοουσες την Πατρα! μη με συμμεριζεσαι παιδι μου οι ορμονες ξεσαλωνουν το ιδιο και ο εγγεφαλος ! κατα τ'αλλα ελπιζω να εισαι καλα εκει γιατι θα σκασω μυτη σαν κομαντο και θα τα κανω ολα λιμπα

το ενιωσα και πραγματικα δεν ξερω πως να σας δωσω να καταλαβετε το μεγαλειο που ενιωσα εκεινη τη στιγμη την πληροτητα? το οτι υπηρχα μονο εγω και εκεινο? το οτι ενιωσα οτι ο Δημητρης μου εκανε το μεγαλητερο δωρο? δεν ξερω πως να το περιγραψω οτι και να πω θα ειναι πολυ φτωχο πραγματικα.
    Ημασταν με το αμορε και κατι λεγαμε στον καναπε και γελαγαμε -εγω ξαπλωμενη- με την κοιλια κατω απ τον ανεμηστηρα :P σε καποια φαση ηρεμω απ τα γελια και οπως πηρα μια βαθεια ανασα και την εβγαλα, στην απολητη ηρεμια και γαληνη... ενιωσα ενα τακ τακ! γρηγορο! απαλο οπως σου ειπα σαν να κρατας ενα ψαρακι στην παλαμη!
    ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ! ελατηριο οχι αστεια! ο Δημητρης κοκκαλο! τι επαθες μου λεει! εκει με πηρανε τα ζουμια για 2 λογους, πρωτον γιατι ενιωσα το παιδι μου!την υπαρξη του την κινηση του! και δευτερον ηθελα τοσο πολυ να το νιωσει και εκεινος , αλλα ηταν αδυνατον, και προσπαθουσα με καθε λεπτομερια να του το δωσω να το καταλαβει, αλλα μπα, εκεινα τα κουταβισια τα ματια με κοιταγαν ολο παραπονο σαν να μου ελεγε... και εγω? χεχε

οχι δεν τον τρεχω τον καημενο μου βρε Ναταλακι , γενικα ειμαι καλοβολος ανθρωπος απλα μια μερα μου ειχε θυμιθει ραβανι, ασχετο και ειχαμε τρεχαματα! χαχαχαχα απο τοτε ειμαι κυρια! xaxaxa

το φυλο δεν καταφεραμε να το δουμε γιατι ηταν ζορικο και ολο στριφογυρνουσε, ομως αυτο μου εδωσε την ευκαιρια να οργανωσω την επομενη φορα μια εκπληξη για εμας και την οικογενεια μας. ακου τι θα κανω!
    Στο επομενο ραντεβου αν δει το φυλο ο γιατρος.................. θα του πω να μην μας το ανακοινωσει αλλα να το γραψει σε ενα φακελο και να το κλεισει.
    γυριζοντας σπιτι και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ θα σταματησω στο ζαχαροπλαστειο και θα κανω παραγγελια τουρτας με βαση το περιεχομενο του φακελου! ΔΗΛΑΔΗ! αν ειναι κοριτσακι η γεμιση της τουρτας να ειναι ΡΟΖ και αν ειναι αγορακι να ειναι ΓΑΛΑΖΙΑ! απ εξω φυσικα θα ειναι ΚΑΤΑΣΠΡΗ!!!
    Θα μαζεψω μερικα αγαπημενα προσωπα, για το κοψιμο της τουρτας και βουαλααααα εκει θα γινουν τα αποκαληπτηρια!
    οποτε θα ειναι και για εμας εκπληξη!

η νυστα εχει φυγει αλλα ηρθαν οι ημικρανιες, αλλα κλασικα σιγα μη μασησουμε :P
    μπανακι με αφηνει μονο θαλασσα με μηδεν ηλιο αλλα ακομα δεν πηγα, βολτες παω αβερτα αλλα χαλαρα, η κοιλιτσα αρχιζει και φαινετε και τι καμαρι η δικια σου!
    η ορεξη ουτε μειωθηκε ουτε αυξηθηκε, το ιδιο και τα κιλα ακομα στα -4 , εξετασεις πολυ καλες, και παμε καλα! (φτου φτου )

Ναταλακι μου απ τη μερα που εμαθα πως ειμαι εγκυος (ειχα πει πως δεν θα το πω αλλα μιας και ανεφερες για το αγορι) ειχα προαισθημα οτι ειναι αγορι, και γενικα δεν ειμαι ατομο των προαισθηματων κλπ κλπ. ειμαι προσγηωμενη και ρεαλιστικη μεχρι αηδιας :P (ξενερωτη) χαχα
    τωρα θα δουμε σ'ευχαριστω πολυ πολυ που ρωτησες ζουζουνα!
    ευχομαι να εισαι καλα και ευτιχισμενη αλλιως ειπαμε ριξε συρμα!
    σου στελνω ολη μου την αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :love:

Senior Member
    Σε διαβάζω βουρκωμένη κι ανατριχιασμένη...Ένα μικρό του ποσοστό το ζω κι εγώ μέσα από σένα,κρακεράκι μου!
    Σας έχω εικόνα με τον Δημήτρη όλο αυτό που περιέγραψες...Είστε ευλογημένοι ν'αγαπιέστε τόσο δυνατά
    κι αυτό το ψαράκι μέσα σου είναι από τα τυχερότερα στον κόσμο!Υπέροχη η ιδέα σου για τα αποκαλυπτήρια!
    Πάντως από την αρχή που μάθαμε για την ύπαρξη του σκέφτηκα αγόρι.Δε σου το είπα,αλλά το έλεγα και τις προάλλες
    σ'ένα τηλεφώνημα,που μιλούσα για σένα με κάποια κοπέλα του φόρουμ.Είστε κάθε μέρα στη σκέψη μου με μόνη ευχή
    να είστε κι οι δύο υγιείς!Σας φαντάζομαι να βολτάρετε στην πανέμορφη Κέρκυρα,τώρα που έχω και προσλαμβάνουσες.
    Κυρίως να κάθεσαι κάπου στη θάλασσα και να συντονίζεται ο ήχος της με το νερένιο του περιβάλλον...Mοναδικό το φετινό καλοκαίρι!

Nα μου σας προσέχεις!

Φιλάκια πολλά πολλά! :love: :love:

Senior Member
    Τέλιο συνέσθημα φιλενάδα!!! Μέχρι να το νιώσει όμως και ο Δημήτρης σου θα περάσει ακόμα κανά-ενάμιση μήνας. Εκεί να δεις πλάκα, που θα βλέπεις την κοιλιά σου να πηγαινοέρχετε, ηδικά μετά τον 7 μήνα!!!!! χαχαχα

Εγώ το παρομίαζα σαν ποπ-κορν που εκρίγνετε μέσα μου!!! Ετσι μου θύμιζε τις πρώτες φορές που το ένιωθα!!!

Senior Member
    Μιτσόκολο, καλημέρα και από μένα!
    Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου!!!
    Χαιρόμαι πολύ με όλες αυτές τις στιγμές που περνάς! Θυμάμαι και τα δικά μου κι είναι λες και πέρασε κανένας αιώνας!
    Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι κοπέλα μου! Σου στέλνω βάιμπς αγάπης (όχι ότι έχεις λίγα, αλλά πάρε και από μένα!)
    Φιλάκια πολλά!

Ναντινάκι μου μια ερώτηση: Που βρίσκεις όλες αυτές τις υπέροχες εικόνες που βάζεις κάθε φορά. ΄Έχεις για κ ά θ ε περίσταση μια όμορφη κι έξυπνη εικόνα! Απίστευτο! Και ενώ τα λένε όλα μόνες τους τις εμπλουτίζεις και με ωραία κείμενα! Πολύ όμορφο! :bisou:

Page 33 of 48 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast