Results 616 to 630 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
10-08-2011, 21:33 #616
Καλησπέρα κορίτσια. Πολύ χαίρομαι μιτσο μου που όλα παν καλά.
Τον λόξιγκα στο μωρό τον νιώθεις σαν απανωτά ρυθμικά χτηπηματάκια. Πολλοί το περνάν για κλοτσιές. Εμένα τον έπιανε πολύ συχνά. Εχει πολύ πλάκα. Της αδελφής μου, που έκανε κοιλιά, φαινόταν η κοιλιά της να πετάει συνεχώς!!! Εμένα δεν φαινόταν τίποτα, αφού ούτε κοιλιά είχα ούτε τίποτα.
- 11-08-2011, 14:12 #617
καλημερα! νασαι καλα Πωλινα μου , ευτηχως μεχρι τωρα παμε καλα και ηρεμα, και τα ακροβατικα που κανει εκει μεσα η κυρια! χαχαχαχα
24-08-2011, 10:14 #618
Καλημέρα λέω στο άδειο θέμα μας! Τι κάνεις μιτσοκολάκι μου? Πως τα πας? Κυλάνε όλα ομαλά? Κανένας άλλος δεν κυκλοφορεί κατα δω μου φαίνεται...όλοι διακοπεύουν!
08-09-2011, 09:19 #619
χριστινακι τι κάνεις πως πάει το μπεμπε?
Μιτσόκολο που είσαι ?? πως πήγε ο υπερηχος τον Αυγουστο? όλα καλά ? ¨Εχεις καιρό να εμφανιστείς και ψιλοανησυχώ. Αν είσαι διακοπές καλά να περνάς και δεν σου κρατάμε κακία :kiss::kiss:
08-09-2011, 10:40 #620
Καλημέρα, Κατερινάκι!
Καλά είμαι και το μωρό μια χαρά πάει. Τον βαφτίσαμε, Εμμανουήλ και τον φωνάζουμε Μάνο!
Εσείς πως περάσατε?
Κι εγώ ανησυχώ για το μιτσόκολο. Ελπίζω να είναι όλα καλά!
08-09-2011, 11:15 #621
Να σας ζήσει και με το όνομα Χριστίνα μου !!!! Να έχει υγεία και τύχη!. Η Μαριλένα άρχισε να τρώει μονη της με το κουταλι ( καλα χαμοςςςς) και χθές έκανε και από μονη της γιογιο για πρωτη φορα!!! Καλά έχουμε εξελίξεις!! Πώς πας με την διατροφή σου? φτάνεις στόχο? Θηλάζεις ακόμη ?
09-09-2011, 10:44 #622
Καλημέρα κούκλα!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Καλά τι εξελίξεις έχετε εσείς? Πολλά μπράβο για την πρόοδο σας! Ήταν δύσκολο να τα καταφέρετε?
Εμείς τώρα αρχίσαμε φρουτόκρεμα και λαχανικά-κοτόπουλο ή μοσχάρι το μεσημέρι και το απόγευμα ρυζάλευρο. Φυσικά συνεχίζουμε το θηλασμό ενδιάμεσα και η παιδίατρος μου είπε πάντα προτεραιότητα έχει το γάλα σου. Δε θα αφήνεις το γάλα σου για να τρώει κρέμα. Καλύτερα λιγότερη κρέμα και περίσσότερο γάλα παρά το αντίθετο. Εγώ με τα κιλά μου πάω με αργούς ρυθμούς (άλλα 3 έμειναν να χάσω από την εγκυμοσύνη!) Θέλω λίγο μαστίγιο! Αραιωσα και το γυμναστήριο αυτό το μήνα γιατί ψάχνουμε για σπίτι (άλλο άγχος κι αυτό!) και πήγα γραφείο περισσότερες ώρες! ʼντε να δούμε!
09-09-2011, 11:57 #623
3 μονο!!!! καλά θυμάμαι πο πριν λίγους μήνες έλεγες 10 και μου φαίνεται καταπληκτικο που μετά από τόσα χρόνια σληβ και τα καταφέρνεις με δίαιτα και χάνεις τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πραγματικά χίλια μπράβο . Θα τα καταφέρεις και τα λοιπα 3 . πόσα είναι τώρα δλδ? Απλά είναι πολύ παρήγορο διότι εκεί που είσαι θα έρθω και δεν τρέφω αυταπάτες ,ξέρω ότι μια ζωη θα παλεύω με το βάρος μου σε όποια κιλα και να είμαι.
Εγώ προσπαθώ να ξεκινήσω gym που τόοοοοσο θέλω και δεν βρίσκω χρόνο πουθενά! Τι θα κάνω ? Πήγα χθες με το μωρό και πήρα το πρόγραμμα αλλά ....εύχομαι αποψε να γυρίσει λίγο νωρίτερα ο συζυγος απο την δουλεια και να μπορέσω να παω. έχω κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές και με λίγα κιλά παραπάνω να χάσω ξέρω πως το αποτέλεσμα που έχω στο μυαλο μου δεν θα το καταφέρω αν δεν γυμναστω να σφιξω και να χασω ποντους.
09-09-2011, 12:18 #624
'Ασε 3 από την εγκυμοσύνη. Έχω άλλα 4-5 για να πάω στο επιθυμητό μου! Απλά το έχω σπάσει για να μου φάινεται πιο εύκολο. Δε μου φταίει όμως κανείς. Αν συμμαζευόμουν λίγο καλύτερα θα τα είχα ήδη χάσει όλα! Σε ευχαριστώ πάντως για το κουράγιο που μου δίνεις!
Όσο για το χρόνο....σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ κάθε μέρα αναρωτιέμαι πως γίνεται να μη μου φτάνουν οι ώρες για να κάνω τις δουλειές μου???? Δεν παλεύεται εύκολα να έχεις παιδί και να δουλεύεις! Για το γυμναστήριο πάλεψε το! Έστω και 2 ώρες την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν! Και το αποτέλεσμα θα δείξει καλύτερα και θα σε βοηθήσει να χάσεις κι άλλα ή μετά να διατηρηθείς!
09-09-2011, 12:44 #625
θα προσπαθησω Χριστινα μου, γιατι πραγματικα δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.
όσο για τα κιλακια , ακου τον εαυτο σου τι λες.... μιλάμε για 5-8 κιλακια ενω κάποτε είχαμε δεκαδες να χασουμε. Ελα τα τελευταια θα τα καταφερουμε μαζι, γιατι και εγω τωρα με τα γραμμαρια παιζω, εχει αρχισει να ψιλοκολλαει το θεμα.
09-09-2011, 12:52 #626
Κατερινάκι μου πάει τουαλετα η μικρούλα σου? αχ τί καλά!!! Εμένα έμαθε και πήγαινε στο σχολείο μόνο (στο σπίτι τα έκανε πάνω του, ποτε δεν τα έλεγε και ούτε δεχόταν να πάει τουαλέτα ή στο καθικάκι του) τον Ιούλιο, αλλά μετά μίναμε σπίτι και τώρα πια και πάλι δεν δέχετε να βγάλει το πανάκι του. Πάντος δεν τον καταλαβαίνω. Ξέρει ολόκληρα τραγούδια, παραμύθια, ιστορίες, κάποτε μιλάει σαν μεγάλος και δεν μπορεί να πει μαμά θέλω κακά ή τσισάκια μου. Αν είναι δυνατόν.......
Αχ κοριτσια, μιλάτε για 5-8 κιλά μακριά από τον στόχο σας, και εγώ είμαι ακόμα στα 96, 24 κιλά μακριά από τον τελικό στόχο και δεν βλέπω να τον φτάνω ποτέ........
09-09-2011, 13:06 #627
πωλινα χθες τα εκανε στην πανα και δεν ειπε και τπτ. Σημερα να δουμε , ελπιζω να μην ηταν απλα μια αναλαμπη. Οσο για τα κιλα θα σε μαλωσω ακους τι λες? 24 κιλα ενω είχες 50 αρες??? Σε καταλαβαινω γίνεσαι ανυπομονη και βλεπεις και αλλες απωλειες και αναρωτιεσαι. Εγω παντως δεν ξερω κανεναν που να τρωει τοσο λιγο και προσεκτικα σαν και εσενα και να μην εφτασαν στο στοχο τους. Ξερω πολλους που τσιμπολογουσαν, τρωγαν γλυκα κλπ και δεν τα καταφεραν , ποτε δεν συναντησα καποιον με την δικη σου διατροφικη συμπεριφορα και να μην τα καταφεραν τελικα εστω και πιο αργα απο τους υπολοιπους. Η υπομονη και επιμονη αγαπες μου ειναι αρετες που τις χρειαζομαστε για να φτασουμε εκει που θελουμε .
09-09-2011, 13:25 #628
Αχ Κατερινάκι μου, όταν βλέπω εσένα και τα άλλα κορίτσια να έχετε χάσει τα 28 κιλά σε 3 μήνες και όχι σε 6 όπως εγώ, ξέρεις πόσο πολύ απογοητεύομαι? Δηλαδή τώρα έχω 1μιση μήνα και έχω χάσει μόνο 3μιση κιλά. Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα. Και ειδικά επειδή ξέρω πως προσέχω το τί τρώω. Οκ δεν λέω, τρώω και εγώ τα παράνομά μου, αλλά δεν είναι δα και σε καθημερινή βάση, ούτε και σε υπερβολική ποσότητα.....
Τώρα θα μου πεις, αν χάνώ έστω και 2 κιλά τον μήνα, σε 10 μήνες θα έχω χάσει άλλα 20 κιλά. όμως θα συνεχίσω να χάνω? αυτό είναι το θέμα....
Μακάρι να φτάσω στον στόχο μου, αν και μου φαίνετε σαν απλό όνειρο....... Κιας μην είναι το 72, ας είναι 80.... τέλος πάντον, ας μην σας ζαλίζω άλλο....
09-09-2011, 13:37 #629
Πωλινάκι συνέχισε έτσι και μην απογοητεύεσαι! Κάθε κοπέλα χάνει με διαφορετικό τρόπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να προσέχεις και να μη χάνεις! Εγώ από την αρχή που έκανα την επέμβαση δεν έχανα πάνω απο 2-4 κιλά το μήνα. Τον πρώτο μήνα μάλιστα που ήμουν με υγρά και αλεσμένα δεν έχασα πάνω από 8 κιλά. Μου πήρε σχεδόν 1 χρόνο για να χάσω 30 κιλά. Σιγα το νούμερο δηλ!
Και να ξέρεις όσο πιο αργά χάνεις τόσο πιο έυκολα θα διατηρηθείς μετά! Επαναλαμβάνω κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά να σου πω τι μου έμαθε η σλιβ μετά από 4 χρόνια? Αν αλλάξεις διατροφικές συνήθειες και τρως σωστά θα χάσεις κιλά και θα διατηρηρθείς καλύτερα! Αν τρως σαβούρες και δεν προσέχεις όσα και να χάσεις στην αρχή θα τα πάρεις!
09-09-2011, 13:55 #630
Μακαρι Χριστινακι μου και εγώ να συνεχίσω να χάνω και να μπορέσω να κρατίσω την απώλειά μου. Φυσικά εγώ θα έχω και το κίνιτρο ότι αφού θα κάνω body lift, δεν λέει να ξαναπάρω μετά τα κιλά μου, σωστά? θα είναι πολύ χαζό!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή