εγκυμοσυνη και sleeve - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 48 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 631 to 645 of 714
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Πολινάκι θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!Εφόσον κάνεις αυτό που πρέπει ΔΕΝ γίνεται να μην χάσεις!Απλά συζητησέ το με το γιατρό και την διατροφολόγο,πήγαινέ τους και ένα ημερολόγιο διατροφής να δουν τι ακριβώς τρώς!Και όσο μπορείς ΜΗΝ αγχώνεσαι (ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αυτό ) κολάς χειρότερα!Και μην συγκρίνεις τι κάνουν οι άλλοι σληβάτοι!Έτσι έκανα και εγώ μετά την επανεξέταση του μήνα μου,σκεφτόμουν εγώ έχασα 6.700 και υπήρχαν άλλοι που έχασαν ακόμα και 18 κιλά!Και μετά τα έβαλα κάτω και λέω τις βλακείες λες,είναι δυνατόν εσύ που ξεκίνησες 106 να χάσεις τα ίδια με κάποιον που ήταν 150 ? Και για να είμαι ειλικρινής ανεβαίνω κάθε μέρα στην ζυγαριά αλλά δεν αγχώνομαι όταν δείξει 300 ή 500 γρ παραπάνω από χτες!Ξέρω πως όσο κάνω ότι πρέπει όλα θα κυλήσουν σωστά και στον χρόνο τους!ο καθε ένας μας είναι διαφορετικός και ο οργανισμός του έχει τους δικούς του ρυθμούς!

Senior Member
    Αγγελουδάκι μου, εγώ όμως συγκρίνω με άτομα που ξεκινήσαμε περίπου τα ίδια κιλά.... Και εγώ ανεβαίνω καθημερινά στην ζυγαριά, αλλά δίνω συμασία μόνο στο εβδομαδιαίο ζύγισμα, και εκείνο είναι που συγκρίνω.

Senior Member
    τα παιδια εως τους 24 μηνες περνανε την στοματικη φαση και απο τους 24 εως τους 36 μηνες περνανε την πρωκτικη φαση, κατα την οποια πρεπει να μαθουν την τουαλετα, αφου θα πρεπει να μαθουν να ελεγχουν τους σφικτιρες και την ουρηθρα, αλλα κα να αντλουν ευχαριστηση απο αυτο, σε περιπτωση που η στοματικη φαση καθυστερησει να ολοκληρωθει ή/και το παιδι εχει καποιο σχετικο αγχος λογω πιεσης ή/και το παιδι δεν εχει ή ειχε την πρεπουσα επαφη με τη μητερα απο τις πρωτες μερες της ζωης του, τοτε η πρωκτικη φαση καθυστερει-επιρεαζεται και οι γονεις πρεπει να δειχνουν κατανοηση και να εχουν υπομονη. Προσοχη, η φαση αυτη εναι το πρωτο κρισημο σημειο στην σεξουαλικοτητα του παιδιου

οσο για την απωλεια...θελω και γω να χασω τα τελευταια 7 κιλα αλλα θελω ν τα χασω αργα αργα για ν βοηθησω στην χαλαρωση...και το βαριεμαι αυτοοοοοοο...θελω να παψω να εχω αυτα τα γρηγορα σκαμπανεβασματα κιλων για παντα! απλα δεν εχω μαθει να περιμενω και να το κανω σωστα ολο αυτο!!!!! που θα μου παει ομως....

Senior Member
    Α! και κατι αλλο σχετικο με το θεμα....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ασχετο...τι ειναι body lift??

Senior Member
    Originally posted by gilie-
    τα παιδια εως τους 24 μηνες περνανε την στοματικη φαση και απο τους 24 εως τους 36 μηνες περνανε την πρωκτικη φαση, κατα την οποια πρεπει να μαθουν την τουαλετα, αφου θα πρεπει να μαθουν να ελεγχουν τους σφικτιρες και την ουρηθρα, αλλα κα να αντλουν ευχαριστηση απο αυτο, σε περιπτωση που η στοματικη φαση καθυστερησει να ολοκληρωθει ή/και το παιδι εχει καποιο σχετικο αγχος λογω πιεσης ή/και το παιδι δεν εχει ή ειχε την πρεπουσα επαφη με τη μητερα απο τις πρωτες μερες της ζωης του, τοτε η πρωκτικη φαση καθυστερει-επιρεαζεται και οι γονεις πρεπει να δειχνουν κατανοηση και να εχουν υπομονη. Προσοχη, η φαση αυτη εναι το πρωτο κρισημο σημειο στην σεξουαλικοτητα του παιδιου

οσο για την απωλεια...θελω και γω να χασω τα τελευταια 7 κιλα αλλα θελω ν τα χασω αργα αργα για ν βοηθησω στην χαλαρωση...και το βαριεμαι αυτοοοοοοο...θελω να παψω να εχω αυτα τα γρηγορα σκαμπανεβασματα κιλων για παντα! απλα δεν εχω μαθει να περιμενω και να το κανω σωστα ολο αυτο!!!!! που θα μου παει ομως....
    Εγώ με τον γιό μου δεν είχαμε την πρέπουσα επαφή τις πρώτες μέρες της ζωής του, αφού ήταν θερμοκιτήδα για 35 μέρες... και τροφή άρχισε να λαμβάνει την 8 μέρα της ζωής του το περίφημο 2 ml ανά 4ωρο. Λες γιαυτό να μην μπορούμε ακόμα να κόψουμε το πανάκι μας?

Senior Member
    Originally posted by gilie-
    ασχετο...τι ειναι body lift??
    Είναι πλαστική χειρουργική για όλο το σώμα!!!

Senior Member
    για να ειμαι ηλικρινης δεν εχω ιδεα για την πανα αφου ο δικος μου ειναι μολις 20 μηνων, αυτο που εγραψα εινα αποσπασμα απο βιβλιο της παιδοψυχιατρικης το οποιο διαβαζω... αλλα δεν εχω ακομη διαβασει αρκετα γενικως για να μπορω να καταλαβω την αξια αυτου που γραφω. Συγουρα παντως οταν λεει για καθυστερηση στοματικης φασης εννοει το παιδι να τρωει ολες τις τροφες αναλιωτες κα σε στερεη μορφη ωστε να λειτουργει σωστα το εντερο αρα και να ελεγχει καλητερα την διαδικασια το παιδι. Τωρα για την επαφη, δεν ξερω ακριβως σε ποιο επιπεδο το εννοει και ποση σημασια εχει...ψαξτο λιγο παντως ισως να ειναι κατι ποιο απλο απο οτι νομιζεις, συγουρα παντως θελει συζητηση ηρεμια και κατανοηση

Για ολο το σωμα???????

με φοβηζει οπως το ακουω αλλα κα μο αρεσει πολυ...κανενα site?

Senior Member
    μια χαρα πεταχτηκες...και γω τα σκεφτομαι ολα αυτα που γραφεις...πφφφ...παλιοκαταστ αση!

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!Ειπα να επιβεβαιωσω τον τιτλο της κακιας πεθερας!Ειμουν πολυ μεγαιρα μαμα που εμαθα την κορη μου στους 16 μηνες κ το γιο μου στους 17 να λενε τα κακα τους κ τα τσισα τους?Τα παιδια μαθαινουν ευκολα αλλα πρεπει να ασχοληθεις.Με το βρακακι οταν ειναι σπιτι,ειδικα το καλοκαιρι κ φυσικα κ θα σου βρεξουν κ θα σου λερωσουν.Υπαρχει κ η αλλη αποψη που κανει κ η νυφη μου με τα ανηψια μου.Οποτε θελουν να κοψουν την πανα μονα τους.Δεν προλαβαινω ν'ασχοληθω.Εγω ομως δεν το αντεχα το αλλαγμα τους.Πιο ευχαριστα αλλαζε τα παιδια μου η αδελφη μου παρα εγω.Γι'αυτο εκανε κ 4 μετα.
    Το μικρο μου το παιδακι που ειναι?γιατι χαθηκε? Μιτσικολο υποσχομαι οτι δε θα σε μαλωσω οσο κ αν δεν εχεις φαει κανονικα!Ελα να μας πεις τα νεα σου!Φιλια πολλα σε ολες!Να'στε καλα κ να χαιροσαστε τα μωρα σας!

Senior Member
    οι μηνες εχουν παντα μια αποκληση αναλογα το παιδι φυσικα. Το θεμα ειναι να μη δημιουργηθει στο παιδι αγχος και πιεση, εγω ξερω κοπελα που μαλωνε με ξηλιες το παιδι της για να μαθει να χρησιμοποιει την τουαλετα. Πιστευω οτι τα παιδακια χρειαζονται υπομονη κατανοηση και συνεπεια, ιδιετερα σε τετοια σιμαντια θεματα.
    Οι περισσοτεροι απο μας περνουμε ελαφρα τετοια θεματα, οπως η κουνιαδα μου, κανει οτ να ναι και μετα λεει απλα "εγω εκανα αυτο και δεν επαθε τιποτα το παιδι μου",διαφωνω καθετα και προσωπικα οταν γραφει ο Τσιαντης διαβαζω, ξεστραβωνομαι και προσπαθω να κανω το καλητερο.

Λιγα λογια για τον Τσιαντη (δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο απλα τα βιβλια του)

Τσιάντης, Γιάννης

Ο Γιάννης Τσιάντης είναι αναπληρωτής καθηγητής παιδοψυχιατρικής, διευθυντής της παιδοψυχιατρικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Παιδιού και Εφήβου και πρόεδρος του τμήματος ψυχοθεραπείας της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ψυχιατρικής. Τα τρέχοντα ερευνητικά ενδιαφέροντά του είναι η πρόληψη και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας των βρεφών και νηπίων μέσω των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η εκτίμηση της αποτελεσματικότητας της ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας.

Senior Member
    Originally posted by Destinity22
    πωλινα γειααααα!!! :
    Καλημέρα κουκλίτσα μου!!! Σε σκεφτόμουνα χτες το βράδυ, αλλά δεν σε πήρα γιατί δεν ήμουνα μόνη.

Σχετικά με την πλαστική, εγώ το ψάχνω γιατί θέλω το κάτω μέρος του σώματος (κοιλιά, πλαινά, περιφέρια, μηρούς) να τα κάνω όλα με ένα χειρουργείο. Ξέρω ότι γίνετε, έχω βρει και αρκετούς γιατρούς που το κάνουν (στο εξωτερικό, βλ. Αμερική) αλλά μου πέφτει λίγο μακριά, και προσπαθώ να βρω κάτι πιο κοντά. Το δύσκολο με αυτό το χειρουργείο είναι ότι για να γίνει πρέπει να έχει μεγάλη ομάδα ο χειρούργος. Ομως η ανάρρωσή του είναι πολύ πιο ανόδυνη από το να κάνεις ξεχωριστά κάθε χειρουργείο, και έχεις μόνο μία τομή γύρω γύρω από το σώμα στο σημείο που κάθετε το βρακάκι, και από μία στο κάθε εσωτερικό του ποδιού (αν κάνεις και αυτό το χειρουργείο).
    Ξεφύγαμε πολύ από το θέμα όμως!!!

Ναταλάκι μου, πήρες το μιτσοκόλο τηλέφωνο?

Senior Member

με τη μαυρη μπλουζα (5ος) με την μπλε (6ος)

[img]http://[/img]

Senior Member
    Ουάου,η χειλαρού μας!Η παραγγελία μας δηλαδή μέχρι τώρα βαίνει καλώς!
    Πέρασαν κιόλας τόσοι μήνες,κρακεράκι μου,ε;Σε λίγο θα έχουμε γεννητούρια με το καλό!
    Απίστευτο μου φαίνεται!Χαίρομαι πολύ που είστε όλοι καλά και αναπτύσεστε με υγεία!
    Το βάρος σου δεν το σχολιάζω!Είσαι το όνειρο κάθε πρώην παχύσαρκης σε ενδιφέρουσα!
    Στείλε μου καμιά φωτογραφία να σε δω...και τον υπέρηχο άμα μπορείς...Νιώθω πολύ απούσα απ'το θαύμα αυτό!
    Κι εννοείται μόλις γεννηθεί περιμένω κι άλλες φωτογραφίες!Δε μου γεννάς που δε μου γεννάς Θεσσαλονίκη
    δε θα χάσω κάθε στάδιο του φορουμωρού μας!Αχ...Μας ελειψες πολύ εδώ πάντως,να ξέρεις...
    Φιλάκια πολλά πολλά πολλά,γοργόνες μου!

Senior Member
    Ναταλακι μου γλυκο!!! πολυ χαιρομαι που απαντησες και μενα μου ελειψες πολυ !
    εμενα να δεις ποσο απιστευτο μου φαινετε που περασε ο καιρος, που μεγαλωνει μεσα μου που τη νιωθω που! που! που!
    θα ανεβασω την κοιλια μου εδω στο τοπικ και τον υπερηχο θα στον στηλω με ε-μαιλ (αν μπορεις γραψτο μου σε πμ)

σε φιλω πολυ και λατρευω τις κουκλες στην φανταστικη εικονα που ανεβασες!!!! :bouncing:

Page 43 of 48 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast