Results 61 to 75 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
01-07-2010, 22:34 #61
καλησπέρα και πάλι
Λοιπόν σήμερα
Πρωί: 1 μίλκο μικρό και κουλούρι με κασέρι
Μεσημέρι: Λαζάνια με κιμά και λίγη σαλάτα
Απόγευμα: 1 κρέμα καραμελέ και 1 παγωτίνι
Βράδυ: 3 κριμ κράκερς+1 τυράκι babybel και λαζάνια
Ξεφύγαμε λίγο σήμερα, αλλά ευτυχώς όχι πολύ!
- 02-07-2010, 11:05 #62
καλημερα!!!
σημερα θα ειναι δυσκολη μερα στη δουλεια γιαυτο τα γραφω γρηγορα γρηγορα για να παω να συνεχισω
Πεμπτη 1/7/10
πρωι:1/2 σπανακοπιτα+1 φετα ψωμι+κατικι+ντοματα
δεκατιανο:κουλουρι με τζατζικι και ντοματα
μεσημερι:1 κολοκυθοκεφτε με τζατζικι ντοματα και 1/2 φετα ψωμι
απογευμα:2 πηρουνιες φασολακια με ψωμι, 4 γκοφρετινια,
βραδυ: 1/2 γιαουρτι,2 κουτ σουπας ρυζι 4 maltesers
αυτα, αντε και καλο σκ
03-07-2010, 09:51 #63
Καλημέρα και από μένα.
Αχ χθες το ξεφτίλισα. Όλη τη μέρα έτρωγα! και να αισθάνομαι και δυσφορία! (που να μην αισθανόμουν δηλαδή!)
Θα τα γράψω και θα με φτύσω!!Τα γράφω όλα μαζί...
Γάλα με 2 weetabix
3/4 πιροσκί με τυρί
6 σφολιατίνια με σουσάμι
Φιλέτο μοσχάρι ψητό με πατάτες στην actifry χωρίς λάδι και λίιιγη σαλάτα
1 κομμάτι σπανακοτυρόπιτα σπιτική
1 μικρό μπριός με γαλοπούλα και μανούρι
1 παγωτίνι
Νομίζω αυτά είναι!
Φτου σου κοπέλα μου!!
05-07-2010, 17:06 #64
καλα Χριστινα δεν εφαγες και παρα πολλα ενταξει, αστο για αργοτερα το ξεματιασμα που θα ανοιξει πιο πολυ το στομαχι
εγω αυτο το Σ/Κ ανακαλυψα ενα πραγμα που μπορω να φαω μονοκομματα σχεδον, και ειναι ο λουκουμας. τον εφαγα σε 1 τεταρτο, βεβαια μετα ειχα την σχετικη αναγουλα του εφαγα ενα βοδι αλλα το φχαριστηθηκα οταν το ετρωγα.............
παρασκευη
1/2 σπανακοπιτα
1 κουλουρι θεσσαλονικης
1/2 αγγουρι, 1/2 γιαουρτι
1/2 κολοκυθοκεφτε
3 κ.σ ρυζι
1 κ.σ τζατζικι
5 τηγανιτους γαυρους
3 πηρ χοιρινο με κριθαρακι
3 λουκουμαδες με μελι σπιτικους
σαββατο
3 λουκουμαδες με μελι σπιτικους
4-5 κερασια
2 κομματακια μπουγατσα με τυρι
1 μαργαριτα με ντοματα και κατικι
1 λουκουμα
1 σουβλακι+5 τηγ πατατες
2 μπισκοτα Nutri cookies(χαλια)
κυριακη
2/3 κρουασαν 7 days
4 κερασια
6πτιμπερ+ φραπε γλυκο
1/2 καλαμποκι
1/2 σουβλακι+σαλατα+1/2 φετα ψωμι
1 τοστ με ντοματα και κατικι
1 παγωτο ξυλακι σχεδον ολο
1 φετα τσουρεκι με μελι
2 πηρουνιες κριθαρακι με αγγουρι
06-07-2010, 08:36 #65
Καλημέρα και από μένα
Κυριακή
1 κομματι κέικ και 1/2 ποτήρι χυμό
2 κριτσίνια πολύσπορα
Πουρέ με κουνέλι λεμονάτο και 2 πηρουνιές σαλάτα
1 μπάλα παγωτό
Πήγαμε σε γάμο κι έφαγα λίγο ψωμί με τυροσαλάτα και μετά λίγο από το κυρίως πιάτο (χοιρινό με πατάτες+ρύζι)
Γλυκό περίμενα, περίμενα, αλλά άργησαν να το σερβίρουν και εντωμεταξύ φύγαμε!
Χθες
1 Κασερόψωμο
1 κομμάτι παστίτσιο και λίγη σαλάτα
1 παγωτίνι και 1/2 χυμό
5 πηρουνιές κρέπα με τυρί, γαλοπούλα και μανιτάρια (πεινούσα, αλλά με έπιασε δυσφορία!!)
Σάβατο δε θυμάμαι ακριβώς να γράψω! Πάντως η ζυγαριά έδειξε λίγο προς τα πάνω. Ξέρω ότι δεν είναι λίπος (ένιωθα φουσκωμένη όταν ζυγίστηκα) απλά θα προσέχω όσο μπορώ.
Πάντως αυτό που λες το παθαίνω πολύ εγώ. Ενώ τρώω λίγο ή κανονικά τέλος πάντων νιώθω ότι έχω φάει ολόκληρο αρνί!! Γενικά όταν τρώω με πιάνει πολύ γρήγορα δυσφορία κι ενώ πεινάω και θέλω κι άλλο φαγητό αναγκαστικά σταματάω τελείως ή τρώω σε δόσεις!
06-07-2010, 09:44 #66
αυτα θα εχουμε με την σληβ, δεν προκειται να ξαναφαμε σαν ανθρωποι, καημο το εχω να παω σε μια ταβερνα και να ΦΑΩ απ'όλα και τα μπινελικια στην αρχη και την μεριδα μου και ταυτοχρονα να πινω και το κρασακι μου, αυτα και μετα ξυπνησα.....
εγω επισης δεν μπορω να φαω και να πιω μαζι με τιποτα αλλα και να πιω κατι μετα απο λιγο, μου καθαριζει το στομαχι και ξαναπειναω απο την αρχη, και αυτος ειναι ο λογος που με το ζορι πινω 1 ποτηρι νερο την ημερα.
εχθες εφαγα
πρωι:5 λουκουμαδες με μελι
δεκατιανο: 1 φετα κεικ+1 φετα καρπουζι
μεσημερι:3 φετες ψωμι με κατικι και ντοματα+1 αγγουρι
απογευμα:1/3 μεριδας μοσχαρι με ρυζι και μελιτζανες+1 φετα κασερι
βραδυ: 2 cupcakes με γεμιση λεμονι+5 maltesers
φιλακια
06-07-2010, 11:52 #67
Με τη σλιβ όντως κομμένα τα σαβουριάσματα που ξέραμε!!!
Κι εμένα μου τη δίνει ειδικά όταν πεινάω πραγματικά!!! Αλλά με την εγκυμοσύνη έχει ενταθεί το φαινόμενοτης δυσφορίας!!Χθες ενώ πείναγα το βράδυ 5 μπουκιές κρέπα και ουφ και ουφ πήγαινα!!
Γενικά κι εγώ με το φαγητό παράλληλα δεν πίνω, αλλά σε μια ταβέρνα ένα κρασάκι ας πούμε γουλιά γουλιά το είχα. Φυσικά συμβαίνει αυτό που λες ότι μετά αδειάζει πιο γρήγορα το στομάχι και πάλι πεινάς οπότε θέλει προσοχή.
Πάντως με το νερό πρέπει να προσπαθήσεις για περισσότερο ....είναι πολύ λίγη η ποσότητα που πίνεις! Και απο φαί λίγο τρως βλέπω τελικά!
Εμένα σίγουρα έχει ανοίξει περισσότερο το στομάχι μου και ίσως να είναι φυσιολογικό ίσως να το προκάλεσα κι εγώ εν μέρει! Πάντως συνεχίζω να τρώω λιγότερο από ένα κανονικό άνθρωπο, αλλά θέλει προσοχή στα τσιμπολογήματα και στην ποιότητα φαγητού!
Φιλάκια και από μένα!
07-07-2010, 10:51 #68
καλημερα,
εχθες το βραδυ με επιασε με τρελη κραμπα στο ποδι, δεν μπορουσα να το κουνησω για κανενα μισαωρο, τρομακτικη εμπειρια και πολυ πονος, ελπιζω να μην το ξαναπαθω, και στην πρωτη ειχα κραμπες αλλα τοσο εντονη πρωτη φορα,
κατα τα αλλα με το φαγητο τα ιδια
πρωι:1 φετα τσουρεκι με μαρμελαδα+2 μπισκοτα πτιμπερ
δεκατιανο:1/2 φετα κεικ+ 2 φετες ψωμι με τζατζικι και ντοματα
μεσημεριανο:2/3 μεριδας μοσχαρι με ρυζι και μελιτζανες+1 φετα ψωμι
απογευμα:1 παγωτινι
βραδυ:1/2 μεριδα μπαμιες με χοιρινο+1/3 κρουασαν με μερεντα
παντως δεν νομιζω να ανοιγει το στομαχι τοσο ευκολα, εγω το καταλαβαινω απο το νερο, δηλ απο την αρχη εως τωρα μπορω και πινω 4-5 γουλιες μονοκομματα, για κανε και εσυ το τεστ ποσο μπορεις?
07-07-2010, 15:26 #69
Καλημέρα και από μένα! Αυτό με τις κράμπες δεν το ήξερα για την εγκυμοσύνη ότι παθαίνεις...
ένα ένα τα μαθαίνω!
Λοιπόν από διατροφή
Τρίτη
1 μήλο+1 νεκταρίνι
3 κριμ κράκρες σίκαλης+1 τυράκι babybel
1 καλαμάκι χοιρινό, 1 κοτόπουλο, μισή πίτα και λίγες πατάτες στην actifry
1 παγωτό scandal
1 πράσινο τσάι
2 κομμάτια από ατομική πίτσα
Με τις δυσφορίες συνεχίζω, αλλά χθες και σήμερα λίγο καλύτερα! Πήγα και γιατρό μου έγραψε συμπληρώματα να ξεκινήσω!
Όσον αφορά το νερό πίνω 3/4 έως 1 ποτήρι νερό με τη μία (στο 1 απότομα πονάω), και μπορώ μετά από λίγο (15' πχ) να φάω και κάτι!! Δε χρειάζεται δηλαδή να περιμένω μισάωρο! Φυσικά το αποφέυγω! Επίσης αποφεύγω και μετά το φαγητό για καμιά ώρα όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά για να μην αδειάσει το στομάχι γρηγορότερα!
08-07-2010, 08:55 #70
Καλημερίζω το μικρό μας τόπικ!
Δεν ξέρω τι καιρό κάνει στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά εδώ στο Βορρά βρέχει καρέκλες!
Λοιπόν χθες Τετάρτη
1 μπολάκι fitness με γάλα
1 κασερόπιτα
Μριζόλα χοιρινή με πατάτες (1 μικρό πιάτο)
2 κορνεδάκια με κρέμα
1 τοστ
08-07-2010, 10:52 #71
καλημερα
χριστινα απο θεσσαλονικη εισαι και συ?
εγω παντως δεν μπορω να πιω τοσο νερο μονοκομματα ακομα
οι κραμπες ειναι κλασικο φαινομενο εγκυμοσυνης, μετα τον τεταρτο ομως.
σημερα θα παω για τον μεγαλο υπερηχο και ειμαι ενθουσιασμενη που θα δω το μωρο μου........
εχθες εφαγα
πρωι:1 σπανακοπιτα
μεσημερι:1/2 μεριδα μπαμιες με χοιρινο,1 γεμιστη πιπερια, 1 ντοματα, 1 κ.σ τζατζικι σπιτικο
βραδυ: 1 κομ σπιτικη πιτσα, 1 ποτηρι μπυρα, 1 μπαλα παγωτο
09-07-2010, 08:41 #72
Καλημέρα,
Γεννημένη μεγαλωμένη στην Αθήνα είμαι, αλλά τα τελευταία 2,5 χρόνια περίπου ζω στον Έβρο!! Πολύ Βορρά δηλαδή!! Θεσσαλονίκη έχω φίλους και τους επισκέπτομαι όσο μπορώ. Μάλιστα την άλλη εβδομάδα θα είμαι εκεί για κάτι σεμινάρια που θέλω να κάνω! και κανένα ψωνάκι φυσικά!!
Εγώ έκανα το δεύτερο ραντεβού όπου ακούσαμε την καρδιά! Δεν το πίστευα!!
Βάσια ήθελα να σε ρωτήσω, μπάνιο στη θάλασσα σου επιτρέπει ο γιατρός σου? Έκανες στην εγκυμοσύνη τώρα ή πριν? Εμένα μου είπε όχι ("δεν το συνιστώ, αν είναι κάνε αλλά με δική σου ευθύνη" οπότε με φόβησε λογάκι!) Ξέρω όμως ότι άλλοι το επιτρέπουν.
από φαγητό
Πέμπτη
1/2 μπουγάτσα με κρέμα
3 κριμ κράκερς σίκαλη+1 τυράκι babybel
Μοσχάρι με κριθαράκι (γιουβέτσι) 1 μικρό πιάτο, λίγο ψωμί και λίγο τζατζίκι
1 φέτα ψωμί με φιλαδέλφια
1 παστούλα (1/2 παλάμη χεριού) σπιτική με σοκολάτα
1 μπολ φίτνες με γάλα
Ζυγίστηκα σήμερα και η ζυγαριά έδειξε λίγο λιγότερο οπότε συνολικά είμαι +300 γρ από την αρχή! Πάλι καλά!
09-07-2010, 13:55 #73
ασε εγω απο την αρχη εφτασα +5, τι ηθελα και ζυγιστικα σημερα, μου χαλασε η διαθεση, οχι ομως και η ορεξη μην τρελαθουμε,
για το μπανιο μου ειπε κανονικα μονο να ειναι καθαρα τα νερα, στην αδερφη μου ειπε 15 λεπτα μεσα στην θαλασσα.
ε οχι και να μην κανεις ενα μπανιο ολο το καλοκαιρι, εγω ηδη εχω κανει 5 και φευγω αυριο για 10 μερες.
εχθες εκανα τον μεγαλο υπερηχο και ολα βαινουν καλος. περιμενω κοριτσακι και παλι!!!!!!!!!!
που να δεις πως φαινοταν η καρδια στον υπερηχο, σαν πουλακι που πετουσε, και ανοιγοκλεινε τα φτερα, ειδαμε ποδαρακια χερακια, μας εδειξε και την φατσα σε τρισδιαστατο, μου φανηκε πολυ ομορφο(αρχισε παλι η κουκουβαγια)
εχθες εφαγα:
πρωι: τυροπιτα κουρου, φραπε με ζαχαρινη
δεκατιανο: μια χουφτα φετες μπανανας αποξηραμενες
μεσημερι: 1 πιπερια γεμιστη+ντοματα+τζατζικι
απογευμα: 3 κουταλιες φιδε, 1 φραπε γλυκο
βραδυ: 1/2 μπιφτεκι, 4 πατατες φουρνου, 1 μπαλα παγωτο, 1 κεκακι
καλες διακοπες να περασω, ελπιζω να μην παχυνω πολυ και τα λεμε στις 21
φιλακια
11-07-2010, 19:28 #74
Αχ τι καλά! Διακοπούλες!! Καλά να περάσεις εύχομαι!!!
Φιλάκια πολλά πολλά!
Θα περιμένω εδώ!! χοχο
28-07-2010, 08:37 #75
Αχ μόνη μου έμεινα εδώ και θα τα λέω με τον εαυτό μου!!
Που είναι η Βάσια οεο?
Λοιπόν θα πω την πρόοδο μου!
Είμαι στον 3ο μήνα και από κιλά ευτυχώς ειμαι στα ίδια ακόμα! Αν και νιώθω λίγο πρησμένη σε κοιλιά-στομάχι, αλλά αφού η ζυγαριά λέει άλλα....Από διατροφή είμαι λίγο ότι να ναι...τρώω φαγητό, φρούτα όσο μπορώ, λαχανικά ελάχιστα και ευτυχώς έχω περιορίσει αρκετά τα γλυκά! Γενικά τρώω πολύ μικρά και συχνά γεύματα, αισθάνομαι καλύτερα έτσι! Το στομάχι μου περνάει δύσκολες ώρες ειδικά προς το βράδυ...τρομερή δυσφορία και αναγούλες! (όχι εμετούς). Αφού τα συμπληρώματα με το ζόρι τα παίρνω ειδικά το σίδηρο (μπλιαχ!)
Ελπίζω μόλις κλείσει και ο 3ος μήνας να τελειώνω με αυτά γιατί βαρέθηκα. Ξέρω ότι πολλές κοπέλες το περνάνε πιο δύσκολα από μένα, αλλά κι εμένα με ταλαιπωρεί αρκετά αυτό. Κατα τα άλλα καλά πάω, αρχές Αυγούστου θα πάω να με δεί ο γιατρός πάλι και να δούμε από εκεί και πέρα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....