εγκυμοσυνη και sleeve - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 48 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 714
    Senior Member
    :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love:

:*

Senior Member
    καλημερα! χρονια πολλα κ χριστος ανεστη! στη μαμα κ το σπορακι της:blush: mitsokolo( τι ονομα κ αυτο?χιχιχι) καθε φορα που το γραφω χαμογελαω!.. ο μικρος μου δεν ειναι κ πολυ μικρος πια! μεγαλωσε το σκατουλι μου ειναι 3 χρονων κ 3 μηνων. τον πηρα κ πηγαμε κ μειναμε σε μια σουιτα! τα δυο μας! περασαμε τελεια! χιχιχι

Senior Member
    Αλίνα, λες το καλοκαίρι να στείλω μόνο του τον κύριο στην Συρία, και να κανω και εγώ το ίδιο με σένα? Να πάω σε ένα ξενοδοχείο με τον μικρό μου για καμιά βδομάδα? χεχεχε Φυσικά όχι σουίτα γιατί βδομάδα δεν λέει, θα είναι πολλά λεφτά, αλλά και ένα απλό δωμάτιο μας κάνει!!!!

Senior Member
    Xρονια πολλα Νινακι και σ'ευχαριστω πολυ! χιχιχι.. καλα εκανες και εφυγες με τον πριγκιπακο σου να ξεσκασετε λιγακι!
    λοιπον γραφω και τα σημερινα ευτηχως δεν ειχα αναγουλες σημερα και κατι εκανα... ας πουμε :smug b:

~πρωι : 1 freddo & 1/2 φετα τσουρεκι (σπιτικο)
    ~δεκ. : 1 μπαλα κρεμα παγωτο φρεσκο
    ~ μεσ. : 2 φετες τζιαπατα στο φουρνο με κοτοπουλο τυρι ντοματα και καρρυ
    ~ απογ.: 1 χυμο φρουτων χωρις ζαχαρη & 1 φετα τσουρεκι
    ~ βραδυ : 1 ποτηρι γαλα & 1 φρυγανια ολικης

Senior Member
    μιαμ μιαμ μου αρεσουν οι επιλογες σου! μαλλον κ στο σπορακι! σου(χιχι ευχομαι να μη σε πειραζει να το λεω ετσι!?) *Πωλινα μου να το κανεις!!! απλα κανονισε ενα εστω βραδυ σε σουιτα! τα αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις! χαχαχα εγω σκεφτομαι οτι μονο ο λογαριασμος του νερου που χαλασα οσο εκατσα εκει θα ειναι παραπανω απο αυτα που εκανε η διαμονη μας! μεσα θα τους εβαλα τους ανθρωπους.μονο που δε βγαλαμε λεπια κ εγω κ ο γιος μου

Senior Member
    χαχαχαχαχα Αλινα μου εδώ για να κλείσω σουίτα θέλω 250-300 ευρώ το βράδυ!!!!!!!!! Με συμφέρει πιο πολύ να κλείσω εισιτήριο να ερθω κρήτη και να πάμε εκεί σε σουίτα!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    μια χαρα! βγαλε εισιτηρια κ ελα εδω! θα μεινεις μαζι μας στο σπιτι κ μια μερα σε σουιτα! θα σου ερθει σιγουρα πιο οικονομικα.κανονησε να ερθεις μονο εποχη που να μην ειναι φουλ σεζον γιατι κ εδη οι τιμες εκτοξευονται τοτε

Senior Member
    καλημερα!! ευχαριστω πολυ Νινακι χαχαχα! οχι καθολου δεν με πειραζει!
    κοριτσια θελω βοηθεια μολις πηρα τον προγγενετικο ελεγχο στα χερια μου, ξερει καμια να με βοηθησει? εχω αγωνια μεχρι να παω αυριο στο γιατρο ....

Senior Member
    θα το κανονήσουμε Κατερινάκι μου.

Τι θες μιτσοκόλο μου? Τι σε προβληματίζει? τι δεν καταλαμβαίνεις?

Senior Member
    ξερεις τωρα μεχρι αυριο που ειναι να παω στο γιατρο εχω την αγωνια μου να μαθω πιο πριν , και σαν μανουλες ηλπιζα λογω πειρας να ξερετε πανω κατω αν ειναι καλες οι παρακατω :

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΡΥΘΡΑΣ lgG ------ θετικο
    ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΡΥΘΡΑς lgM ------ αρνητικο

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ lgG ---- ΑΡΝΗΤΙΚΟ
    ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ lgM ---- ARNHTIKO

ANTIΣΩΜΑΤΑ CMV lgG ----- ΘΕΤΙΚΟ
    ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ CMV lgM ----- ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ HIV I+II ----- ARNHTIKO

Senior Member
    Λοιπον

Αντισωματα ερυθρας είναι οκ

Αντισώματα τοξόπλασμα, λόγο του ότι είναι αρνητικό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον σκυλάκι σου να είναι πάντα πεντακάθαρο και να μην έρχεσε σε επαφή με αγνώστου ταυτότητας κατοικίδια. Βασικά αυτό είναι απλά για να ξέρεις πόσο πολύ να προσέχεις ή όχι από τα ζώα. Αν ήταν θετικό θα σύμενε πως πέρασες είδη τοξόπλασμα και δεν χρειάζετε τόση προσοχή.

CMV δεν ξέρω τί είναι.

HIV I + II Εννοείτε ότι το θέλουμε αρνητικό (είναι η υπατήτηδα).

Εγώ τα βλέπω τέλεια τα αποτελέσματά σου.

Senior Member
    σ'ευχαριστω πολυ γλυκεια μου! ο σκυλακος μου ειναι εμβολιασμενος και καθαρουλης αλλα ουτος η αλλως του εκανε ο αντρας μου εναν χωρο μεγαλο να μενει διπλα απο το σπιτι πλεον και οχι μεσα, τωρα που ειναι αρχη τουλαχιστον, και ευτηχως εδω δεν εχουμε γατουλες και αλλα κατοικιδια οποτε πιστευω καλα!
    σ'ευχαριστω και παλι, θα επιβεβαιωσω και αυριο εννοειτε μετα το ραντεβου μου με τον γιατρο!

Senior Member
    Ωραία, πολύ καλό αυτό που σκέφτηκε ο άντρας σου!!!!! Θα περιμένουμε να μας πεις τί θα σου πει ο γιατρός!!!!! Τώρα είσαι στην 5 προς 6 βδομάδα? όπου και νασε θα αρχίσει η καρδούλα να κτυπάει!!!!!!!!!!!! Με το που το ακούσεις, πίστεψέ με, θα δακρύσεις!!!!!!!!

Senior Member
    ναι ο καλος μου στα ωπα ωπα :love: xaxaxa αυριο εχω υπερηχο στις 11 ειμαι στην 5η εβδομαδα Πωλινακι μου!!!! γυρω στην 6η ειπε θα ακουσουμε καρδουλα και ανυπομονω!!!!!!!! ηδη το σκευτομαι και συγκινουμαι πολυ!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by mitsokolo

ANTIΣΩΜΑΤΑ CMV lgG ----- ΘΕΤΙΚΟ
    ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ CMV lgM ----- ΑΡΝΗΤΙΚΟ

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ HIV I+II ----- ARNHTIKO
    είναι τα αντισώματα για τον κυτταρομεγαλοίο,σημαίνει το igG πως καποια στιγμή νόσησες και το ΙgΜ δείχνει πως αυτη την στιγμή δεν υπάχει λοίμωξη:yes:

τα HIV 1-2 είναι τα αντισώματα του ΑΙDS,της ηπατίτηδας είναι HCV

Page 12 of 48 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast