εγκυμοσυνη και sleeve - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 48 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 714
    Senior Member
    Χριστινακι μου καλημερα!
    στο γιατρο εχω ραντεβου 23/5 μια μερα πριν τα γεννεθλια μου, ελπιζω να παρω το καλητερο δωρο και να μου τραγουδησει η καρδουλα του!!!
    παλι τα ιδια ο μπεμπακος ε? αχ βαχ!
    διατροφη κανεις κατι ιδιαιτερο? η γευματακια?

Senior Member
    Αχ με το καλό, με το καλό!! Εγώ όταν το άκουσα έπαθα πλάκα!!!! Κατασυγκινήθηκα!!! Και δεν το περίμενα γιατί όπως είπα εμένα προέκυψε τυχαία η εγκυμοσύνη και δεν ένιωθα έτοιμη οπότε είχα πάθει ένα σσοκ!
    Με τη διατροφή δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Το πρωί δημητριακά ή και τίποτα, ανάλογα το χρόνο. Δεκατιανό φρούτα και γιαούρτι συνήθως, μεσημεριανό κανονικά φαγητό με τα όλα του (μια κανονική μερίδα) και από κει και πέρα έχω θέμα, γιατί το απόγευμα θέλω σαν τρελή κάτι γλυκό (και συνήθως το τρώω) και το βράδυ δεν προλαβαίνω να φάω κάτι νωρίς (κανένα τοστ ή δημητριακά με γάλα) και τρώω αργά (10,30 συνήθως)! Χθές έφαγα κατά τις 20,30 ένα τοστ κι ήμουν καλά μετά. Έχει να κάνει με το παιδί πως είναι!! Ελπίζω με τον καιρό που θα στρώσει κι αυτό (αμήν, αμήν) να στρώσω κι εγώ. :P

Senior Member
    αχ ευχαριστω!!! αντε με το καλο να στρωσεται και σεις παρεουλα με το μπεμπη! χιχιχι
    παντως μια χαρα τη βρισκω τη διατροφη σου και το φρουτακι σου και το γαλατακι σου, κομπλε!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    cristine επειδή λες ότι θέλεις κάτι γλυκό,εγώ δοκίμασα την κρέμα καραμελέ sweet and balance της γιώτης και την μούς σοκολάτα sweet&balan δεν περιέχουν ζάχαρη (που απαγορευεται στους σληβάτους) αλλά σουκραλόζη και γίνονται με νερό η γάλα light ,η κρέμα καραμελέ ήταν θεική!!! η μους δεν μου άρεσε γιατί είχε πολύ σοκολατένια γεύση (κουφό αλλά μου φάνηκε too much).έχει και σολοκάτ αυτή η σειρά,δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις

Senior Member
    Αγγελουδάκι ευχαριστώ!
    Από τη συγκεκριμένη σειρά έχω φτιάξει το μιλφέιγ, το οποίο ήταν πολύ ωραίο, αλλά η ποσότητα ήταν πολύ κοροιδία. Βλέπεις όλη αυτή την κουτάρα και στο τέλος βγαίνει μια λουρίδα γλυκό (ακριβώς το μισό από το κανονικό μιλφέιγ Γιώτης) και μου το έλεγε και 8 μερίδες!!!! Με λέιζερ να έκοβα τις φέτες τόσες μερίδες δε θα έβγαιναν! Πάντως την κρέμα καραμελέ θα τη δοκιμάσω!! Νομίζω ότι μέχρι να απεξαρτηθώ λίγο από τα γλυκά, τα light προιόντα θα με βοηθήσουν (σαν μεθαδόνη ένα πράγμα!)

Μιτσόκολο το πρωί και το μεσημέρι κάνω καλή διατροφή. Πάω και στο γραφείο οπότε έχω και χρόνο για τα φρουτάκια μου! Το πρόβλημα είναι όταν γυρνάω σπίτι και κυρίως από το απόγευμα και μετά. Δεν ξέρω, δεν έχω και διάθεση για να φτιάξω κάτι υγιεινό να φάω (φρούτα ή σαλάτα), αλλά και όταν μου έρχεται η φλασιά δεν υπάρχει και χρόνος να το κάνω. Οπότε ότι μου βρίσκεται εύκολο!

Γενικά με τα φρούτα και τα λαχανικά το παλεύω πολύ να τα τρώω. Δεν το έχω από μονη μου. Αν όμως μου φέρουν μια έτοιμη σαλάτα λαχανικών ή φρουτοσαλάτα σπάνια λέω όχι, οπότε είναι λίγο και θέμα βαρεμάρας! :blush:

Senior Member
    αχχαχαχαχαχχαχαα γελάω για το μιλφέιγ,το λατρευω σαν γλυκό και όταν είχαν πρωτοβγεί τα s&B είχα σκοπό να το πάρω να το δοκιμάσω και ετυχε και πέτυχα στην εκπομπη που έχει το ΣΚΑΙ κάθε κυριακή να δω τον μάγειρα εκεί να φτιάχνει μία παραλαγή του και όταν είδα πόοοοοοοοοοοοοοσο μικρό ήταν σκέφτηκα τόσα λεφτά δεν τα πετάω για 3 κομμάτια γλυκό!πήγα χτες να ξαναπάρω κρεμα καραμελέ αλλά είχε γίνει ανάρπαστη!και πήρα την κρέμα ζαχαροπλαστικής να δοκιμάσω και ίσως φτιάξω μόνη μου μιλφέιγ με σφολιατίνια!η κρέμα καραμελέ πάντως είναι κ οικονομική λύση έχει 1.55 περίπου και βγαίνουν 4 μπολάκια

Senior Member
    Aggeloudaki την έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλή η κρέμα ζαχαλοπλαστικής. Έχει και συνταγές μέσα. Εφτιάξα με αυτή το τιραμισού και βγήκε πολύ καλό. Σλουρπ!

Senior Member
    παμε δειλα δειλα στην 8η εβδομαδα με απιστευτη νυστα και κουραση που με ριχνει συχνα πυκνα στο κρεββατι, νιωθω λιγο πιο ευαισθητη και ευσιγκινιτη , αλλα δεν χαλιεμαι ξερω οτι οι ορμονες μεσα μου οργιαζουν, η διαθεση για σεξ ειναι στα υψη επισεις , η ορεξη για φαγητο παραμενει η ιδια, πολλα μικρα γευματα, κιλα τα ιδια για την ωρα.
    Αυριο εχω υπερηχο για καρδουλα ,προσευχομαι να ειναι ολα τελεια... θα ειναι το καλητερο δωρο γεννεθλιων.
    ελπιζω αυριο να ερθω με ζεστα καλα νεα!

Senior Member
    πολυ ωραία νέα μιτσόκολο
    έχεις γεννέθλια αύριο??

Senior Member
    γεια σου ζουζουνιτσα! μεθαυριο εχω, ελπιζω να πανε ολα καλα! esy kala eisai? :love:

Senior Member
    μακάρι να πάνε όλα καλά.....
    και μεθαύριο θα σου πούμε και χρόνια πολλά.....
    καλά είμαι!(με εξαίρεση οτι σκέφτομαι τον πρωην... )

Senior Member
    μακαρι κοριτσακι μου!!!
    ε οσο ναναι θα το σκευτεσαι, λογικο ειναι, αλλα μη σε περνει απο κατω!!!

Senior Member
    Καλημέρααααα και καλή εβδομάδα.
    Μιτσόκολο περιμένω τα νέα σου από τον δόκτωρ!! Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    μιτσοκολοοοο το ακούσατε το μπεμπε????αχ θέλω και εγώ :spin:

Senior Member
    ʼντε,κρακεράκι!Πες μας τα νέα!Όλων μας οι καρδιές χτυπούν σήμερα για τον χτύπο αυτής του μωρού μας!

Page 21 of 48 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast