Results 451 to 465 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
24-06-2011, 10:08 #451
Μιτσο μου θα πας για φυσική γεννα έτσι? εννωω δεν υπάρχει κάπιο πρόβλημα, πχ στην όραση ή κάτι που να σε στέλνει κατευθειαν κεσσαρική.
- 24-06-2011, 10:09 #452
καλημερα Πωλινα μου, ναι φυσιολογικο τοκετο εκτος απροοπτου βεβαια :bouncing:
24-06-2011, 10:13 #453
Ε καλά εννοείτε, τα απρόοπτα είναι πάντα μεσα στο πρόγραμμα!!!! Χαίρομαι που πας για φυσικό τοκετό!!! Αν και με βάση τα λεγόμενα την αδελφής μου οι πόνοι είναι πολλοί, πιστεύω πως είναι ότι πιο συγκινιτηκό.... και εγώ δεν μπορώ να το ζήσω.....
24-06-2011, 10:30 #454
και γω Πωλινα μου και μακαρι να τα καταφερω, μπροστα στο μεγαλειο της φυσης και στην συγκινηση θα φαω οσους πονους χρειαστει, αλλα και να τυχει κατι και χρειαστει επισκληριδιο ναι μεν θα στεναχωρηθω αλλα και παλι θα φερω το παιδι μου στον κοσμο! και θα ειμαι η πιο χαζοευτηχισμενη μαμα :P :P :P
24-06-2011, 10:44 #455
Στο εύχομαι ούτε επισκληρίδιο να χρειαστεί ούτε τίποτα, και να βγει το μικρούλη μας με ένα πόνο και υγιέστατο!
24-06-2011, 10:57 #456
μακαρι Πωλινα μου σευχαριστω πολυ πολυ!!!!
24-06-2011, 11:01 #457
Καλημέρα στα κορίτσια!!!
Εχω καιρό να γράψω, αλλά σας διαβάζω συνέχεια! Μιτσόκολο πολύ ευχάριστα τα νέα σου και πολύ τα χάρηκα!! Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι !!! Με τον ύπνο και τα όνειρα πως πας? Γενικά αισθάνεσαι καλύτερα τώρα που μπήκες στο δεύτερο τρίμηνο? Λένε είναι το πιο ομαλο κι ευχάριστο απο τα τρία τρίμηνα της εγκυμοσύνης! Καλά μπάνια εύχομαι επίσης στη ωραία θάλασσα του Ιονίου!!!
Αυτό που είπε και η Αλίνα για τα μωράκια που είναι ζωηρά στην κοιλιά ότι είναι και μετά ισχύει γενικά άραγε? Πάντως και σε μένα έτσι είναι! Κινητικό στην κοιλιά και τώρα δεν μαζεύτεται....τρέμω τι θα γίνει όταν αρχίσει να περπατάει και να τρέχει!!!! Αφού τώρα που είναι σχεδόν 5 μηνών, τον βάζουμε στην κούνια να κοιμηθεί και μισή ώρα γυρνάει σ υ ν έ χ ε ι α! Μπρούμυτα, ανάσκελα, στο πλάι, οριζόντια, κάθετα!!! Και τελευταία μαγκώνει συνέχεια τα πόδια και τα χέρια του στα κάγκελα και φυσικά κλαίει να πάμε να τον ξεμπλέξουμε!! Τι πράγμα είναι αυτό! Μιλάμε για πολύ ζόρι!! Και αν είναι τελικά προορισμένο από την κοιλιά να είναι έτσι τι μπορώ να κάνω η έρμη?
Οι άλλες μανούλες τι λένε? Σόρυ που σας ζαλίζω με τα δικά μου, αλλά καινούρια μανούλα είμαι κι εγώ και αποζητώ τις γνώμες και τις εμπειρίες σας!! Τα δικά σας βλαστάρια τι κάνουν Polinaki και Katie? Φιλάκια πολλά!
Την καλημέρα μου!!
24-06-2011, 11:14 #458
Χριστινα μου καλημέρα. Και εμένα ο γιος μου μέσα στην κοιλιά ήταν δραστήριος για όσο καιρό έμεινε εκεί μέσα δηλαδή. Μετά στην θερμοκιτίδα, αν και έπερνε μορφινες που υποτίθετε τον αδρανοποιούσαν, συνεχώς έβγαζε τα μηγανήματα από πάνω του και μου έλεγαν οι νεογνολόγοι εκεί ότι είναι πολύ δραστήριο μωρό και ότι οι μορφίνες δεν τον πιάνουν!! (το χειρότερό μου ήταν όταν έβγαλε τον αναπνευστήρα και ήμουνα εκεί και κτυπούσαν οι συναγερμοί ότι δεν ανέπνεε - περασμένα ξεχασμένα όμως!!!). Ακόμη και τώρα δεν τον προλαβαίνεις με τίποτα. Είναι ένα μωρό το οποίο για να κάτσει πρέπει να είναι μόνο μέσα στο αυτοκίνητο!!!!! Τώρα τελευταία που έχει μεγαλωσει και κάνει διαλόγους, έχω βρει τον τρόπο και διαπραγματεύομαι μαζί του για 10 λεπτά ηρεμίας!!! Πχ μου λέει Σάββατο πρωί ότι θέλει να πάμε στο παζάρι, (που ούτος ή άλλως θα πάμε) και του λέω για να πας, θα κάτσεις εκεί να παίξεις με τον Mcqween σου μέχρι να σε φωνάξω εντάξη? Εντάξη λέει, πάει κάθετε 10 λεπτά το πολύ και παίζει, και μετά έρχετε πάλι!!!! Ομως αυτά τα 10 λεπτά είναι παράδεισος για μένα!!!!
Το άλλο που κάνω είναι τον αφήνω να αδιάσει όλα τα μπαούλα με τα παιχνίδια του και να παίξει, αλλά μόνο στο δωμάτιο του. Εξω από το δωμάτιο βγαίνει μόνο 1 παιχνίδι. αν βγουν 2, το ένα πάει αμέσως στα σκουπίδια. Το κάναμε 4-5 φορές μέχρι που έμαθε.
Γενικός προσπαθώ να βρω τρόπους να τον κρατήσω όσο πιο πολύ γίνετε γιατί αν τον αφίσω μόνο του μετά δεν θα βρω σπίτι τίποτα όρθιο. δεν είναι ότι σπάει πράγματα, απλά το ότι δεν κάθετε με τίποτα κάπου και θέλει να τα ανακατεύει όλα, να ξέρει τα πάντα, να τα κάνει όλα μόνος του!
24-06-2011, 11:40 #459
Ωχ!! Από πίσω έρχομαι κι εγώ! Θα τα ζήσω κι εγώ αυτά μου φαίνεται! Πάντως φαίνεσαι να χειρίζεσαι πολυ σωστά κάποια πράγματα! Όπως αυτό με τα παιχνίδια ή με τις διαπραγματεύσεις. Πίστευω ότι τα παιδιά χρειάζονται όρια και πρόγραμμα. Όχι στρατιωτική πειθαρχία, αλλά κάποιες βάσεις να μην είναι τελείως αχαλίνωτα! Το χειρότερο μου είναι να βλέπω κακαμαθημένα παιδιά που κάνουν ότι θέλουν, παίρνουν ότι θέλουν κι οι γονείς είναι στον κόσμο τους! Βέβαια μεγάλα λόγια μη λέω....:tumble::tumble:
24-06-2011, 11:47 #460
Ούτε στρατιωτάκι τον έχω, αλλά ούτε κακομαθημένο. Πχ θα πάμε στο jumbo? θα διαλέξει μόνο 1 πράγμα, και μόνο μέχρι 10 ευρώ, και μόνο από τις επιλογές που θα του δείξει η μαμά. Πρώτες 2 φορές είχαμε κλάματα και για τιμωρία δεν πήρε τίποτα. Μετά έμαθε.
Η πάμε υπεραγορά, δεν θέλει να κάθετε στο καροτσάκι μέσα, θέλει να τρέχει στους διαδρόμους. Η συφωνία μας είναι αν κάτσει στο καροτσάκι μέσα το πρώτο πράγμα που θα πάρουμε και θα του το ανοίξω κιόλας είναι σοκολατούχο γάλα και θα πάρουμε και για σπίτι. αν δεν κάτσει δεν παίρνει. Η αν κάτσει και μόλις πιει το δικό του ξεκινήσει γκρίνια και διάφορα, αμέσως πάνε πίσω στο ψυγείο και τα υπόλοιπα σοκολατούχα και μένει ο αντρέας χωρίς γάλα.
Ή στό παζάρι που πάμε, δεν θέλει να με κρατάει από το χέρι. η συφωνία μας είναι ότι θα περπατάει δίπλα μου και θα κρατάει για όλη την διάρκεια την τσάντα που έχουμε μαζί μας για τα πράγματα. αν το κάνει αυτό, θα πάμε στο πάρκο να ταίσουμε τα παπάκια, αν δεν το κάνει, θα πάμε σπίτι και δεν έχει πάρκο.
Είναι δύσκολο, αλλά βρίσκεις τρόπους να συνεργαστεί μαζί σου
24-06-2011, 12:37 #461
Λέγε λέγε να μαθαίνω!!! Πολύ σωστή σε βρίσκω! Νομίζω ότι και το παιδί μαθαίνει αν είσαι σταθερός σε αυτά που του λες και δεν αλλάζεις συνέχεια τακτική και τη μία του κάνεις το χατίρι και την άλλη όχι.
Κάπως έτσι θέλω να είμαι κι εγώ (όπως κάνεις εσύ) κι ελπίζω να τα καταφέρω!
24-06-2011, 12:42 #462
κοίταξε μου πήρε πολύ καιρό για να μάθει, όμως επειδή πχ πάμε κάθε Σάββατο υπεραγορά και παζάρι, έχει μάθει πως σήμερα πχ είναι σάββατο, θα πάμε εκεί, και αν είναι όπως συφωνίσαμε σωστός θα πάρει και το ανάλογο μπράβο. Είναι μεστο προγραμμα του πλέων. Αφού άμμα βλέπει κάπιο άτακτο παιδάκι στην υπεραγορά ειδικά, μου λέει "τούτο παιδάκι άτακτο, όχι πιάσει γαλατάκι" !!!
24-06-2011, 13:36 #463
mitsokolo πολυ χάρηκα που είναι όλα καλά!!!! Αντε κ καλό β επιπέδου
εκει είναι που θα τρελαθεις γιατι βλέπεις ενα μωρο μεγάλο με το προσωπάκι που θα μοιαζει πολυ με αυτο που θα αντικρίσεις τη ''μέγαλη μέρα'' της γέννας
να απολαυσεις το καλοκαιρακι κουκλα!!!! ερχονται ζορικα καλοκαιρια)
27-06-2011, 08:47 #464
Χριστινιω τι κανεις βρε ψυχη? Ταλαιπωρη μανα και εσυ!! Χριστινα να εισαι χαρούμενη που καθεται στο κρεβατι του και το παλευει μονος του, αλλα παιδια δεν κάθονται δευτερολεπτο. Αν μεινεις σταθερη στην ρουτινα σου τοτε θα μαθει και δεν θα εχεις προβλημα. Τωρα εμενα το παιδακι μου ηταν ζωηρο στην κοιλια αλλα και μετα. Μολις απεκτησε την αυτονομια του δλδ μπουσουλησε, σηκωθηκε και μετα περπατησε ηρεμησε!! Μπορει να κλαιει επειδη τσαντιζεται που δεν μπορει να κανει μονο του τις κινησεις που θελει.
27-06-2011, 09:47 #465
Καλημέρα κορίτσια. Τί κάνετε? Μιτσοκόλο μου πως είσαι? Το Σάββατο πήγα σε ένα πανέμορφο μοναστήρι και άναψα εκτός από το 1 κεράκι για όλα τα φιλαράκια μου εδώ και το 1 για την Ναταλία μας, άναψα και ένα ειδικά για σένα και το μικρούλι σου, και παρακάλεσα τον Αγιο να σου πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Φιλακια κουκλίτσα μου
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία