Results 511 to 525 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
08-07-2011, 09:36 #511
Ξεχασα ο επομενος υπερηχος ειναι στις 21 ιουλιου και σημερα περνω τα αποτελεσματα μου για την κυστικη ινωση !
- 08-07-2011, 09:56 #512
αυτο ειναι το μυστικο της επιτυχιας μιτσο μου. και εγω με περηφανια μπορω να πω οτι πλεον οι επιλογες που κανω ειναι υγειινες και σωστες , τα γλυκα εχουν περιοριστει , σχεδον αφανηστει απο την διατροφη μου , και το καλο ειναι οτι ολο αυτο το κανω επειδη το θελω οχι επειδη πρεπει. Σαν να εχει αλλαξει η αισθηση της γευσης και δεν μου κανουν αισθηση πια οι κακες τροφες. Πραγματικα μαγικο! Στην αρχη και εγω η ιδια ειχα αμφιβολιες για την σληβ, πλεον ειμαι ευγνομων που την πηρα αυτη την αποφαση παρα τις κοντρες που ειχα με τους κοντινους μου.
08-07-2011, 10:10 #513
Πιστευω το μυστικο επιτυχιας της σληβ ειναι να κανεις μια καλη αρχη χωρις ζαχαρη και αλατι , σαν το διαολο το λιβανι τα απεφευγα , γιαυτο πλεον δεν τα ζηταω , γιατι δεν εχω δει λιγες περιπτωσεις που τρωνε ξανα γλυκα και αλμυρα σχεδον αμεσως και μετα το χρονο περνουν βαρος η δεν χανουν το επιθυμητο . Θα το δεις Κατι μου οσο τρως με τον τωρινο σου ρυθμο ολα θα κυλανε ρολοι! Αντε μας ευχομαι να φτασουμε στο στοχο μας αργα η γρηγορα!
08-07-2011, 10:37 #514
η αληθεια ειναι οτι στην αρχη παλεψα με το μυαλο μου πολυ.. ζοριστηκα ...στενοχωρηθηκα αλλα τελικα μετα απο μηνες ήρθε ο καιρος που απλα νιωθω οτι δεν τα εχω αναγκη ολα αυτα, νιωθω μεσα μου "καθαρη" αποτοξινομενη... καταλαβαινεις τι εννοω ε?
πραγματι υπαρχει πολυς κοσμος που λεει αφου χανω που χανω ας τρωω και γλυκα και αλμυρα. απλα προδιαγραφουν πορεια αποτυχιας...απλα κριμα που υποβαλανε τον εαυτο τους σε τετοια διαδικασια. τεσπα ομως ξεφυγαμε απο το θεμα.
πηγες για κανενα μπανιο τελικα ή ακομη? αχ οταν θα πας δεν ειναι απιθανο μολις μπεις στην θαλασσα να αρχισει να κουνιεται το μωρακι σου. Και οταν μεγαλωσει λιγο ακομη η κοιλιτσα σου οταν μπαινεις μεσα απο την ανωση θα ανεβαινει πανω εχει πολυυυυ πλακα!!!
η χριστινα που ειναι???
10-07-2011, 14:02 #515
αχ Κατι μου κατεβηκε το θεμα και τωρα ειδα την απαντηση σου, δεν εκανα μπανιο ακομα αν και ψηνομαι να παω σημερα το βραδακι εξαλου η παραλια ειναι απεναντι απ το σπιτι μου, οποτε οκ.χεχεχε.
Σημερα 16η εβδομαδα κυησης κλεισμενοι 4 μηνες παμε για τον 5ο με το καλο απο αυριο!
ολοι με ρωτανε που ειναι οι κοιλια και νευριαζω, γκρρρ..
τωρα τωρα θα σκασει μυτη μπααααααααααααα.... εγω τη βλεπω παντος ειδηκα οταν ξαπλωνω ειναι στρογγυλη και σκληρη χιχιχ.
ανυπομονω να δω το μωρο μου παλι! 10 και σημερα!
αχ φανταρος καταντησα! :lol:
λοιπον χθες εφαγα
~πρωι. 1 μπαρα all bran & μισο φρεντακι
~δεκ. 1 φετα φρεσκο ψωμι χωρις ψυχα με ντοματα & lavach quirit
~μεση. 1 χυμο χωρις ζαχαρη
~απογ. 1 μπαλα βανιλια
~βραδυ. 1 φετα κεικ καρυδας με κρεμα δικο μου
ξερω χαλια τα χθεσινα εκανα πραγματικη προσπαθεια για να φαω ειχε και μια ζεστη σημερα συμμορφωθηκα :lol:
10-07-2011, 21:44 #516
Αλλα σου ελεγα στο αλλο τοπικ πριν,τωρα θα σε μαλωσω....Ειναι αυτη διατροφη γυναικας που κυοφορει εστω κ σλιβαρισμενης,εστω κ αν κανει ζεστη?Του γιατρου σου του το λες?Κ εσυ κ το μωρο εχει αναγκη απο καλη τροφη,πρωτεινες κλπ.Καθε μερα!!!Το μωρο ουτε ξερει ουτε πρεπει να κανει διαιτα.Αφου θες το καλυτερο για το μωρο σου.....Αλλα αφου σημερα συμμορφωθηκες....Μην το ξανακανεις....Φιλια...
10-07-2011, 22:03 #517
οχι Γλαυκη μου αν δεις τι τρωω γενικα καμια σχεση, μα και συ ετυχες τη χειροτερη μερα? χαχαχα
το προσεχω το νινι μου εννοειτε
11-07-2011, 00:13 #518
σημερα
~πρωι. 1 τοστ & μισο ποτηρι γαλα
~μεση. 1 κομματι μουσακα
~απογ. 1 φετα κεικ καρυδα
~βραδυ. 1 τοστ & λιγο χυμο ανανα χωρις ζαχαρη
λιγο αργοτερα 1 μπολακι καρπουζι
11-07-2011, 12:13 #519
καλημερα καλημερα!
τρελλη ζεστη που σε μαστουρωνει εδω στο νησι!
Χθες μου εφερε το μαναρι μου εναν καταλογο με κουνιες (δουλευει σε επιπλα) φωτιες μου αναψε!
ειμαι αρκετα επιφιλακτικη με το θεμα αυτο, και δεν ηθελα να ''βλεφαριασω'' ακομα πραγματακια για το μωρο, αν ηταν δυνατο να τα επερνα ΟΛΑ αφου γεννησω!
αλλα τελος παντων απο μερους του ηταν τοσο ομορφο και γλυκο που κοντεψα να λιωσω :bigsmile:
xθες ειχα ξαπλωσει στο πλαι και ενιωθα το μωρο απ τη μερια εκεινη! χαχαχα ειχε πολυ πλακα το ζουζουνι, λες να το ταλαιπωρησα? να το ξεβολεψα? του αρεσει εκει μεσα? ααααχ τρελλομανααα!!! :bouncing:
11-07-2011, 12:16 #520
μιτσοκολο ειδες το τικερ μου??? ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
πως τον καταφερες ρε συ τον μουσακα καλοκαιριατικο... Μπραβο! Δοκιμασες τον χυμο ροδι?
11-07-2011, 12:18 #521
καλα ε δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!! 79??? πωπω φανταζομαι τη χαρα σου!!! εγω εδω με το 8αρι κανω μονιμες κωλοτουμπες στον αερα! χαχαχα μπραβο ρε κοριτσι!! παμε γερα για το στοχο
Οχι δεν τον δοκιμασα, ειναι ξινος?
11-07-2011, 13:03 #522
λιγο ναι ειναι . τι εγινε δεν του αρεσουν τα ξινα του μπεπε?
11-07-2011, 13:11 #523
τωρα ειδα το ποστ σου , πρεπει να γραφαμε ταυτοχρονα χεχε!
ειναι πολυ γλυκος με αυτο που εκανε! και εγω ετσι αισθανομουν και δεν ειχα παρει τπτ μεχρι τον 8 μηνα. Μετα ετρεχα και δεν εφτανα, αφου να φανταστεις η συρταριερα του μωρου ηρθε οταν εγω ειμουν στην κλινικη και επρεπε να την στησουν ν ατην απολημανουν κλπ. Η συμβουλη μου ειναι οταν μπεις στον 7ο μηνα οπου τα πραγματα ειναι σιγουρα και αναποφεκτα χεχε, τοτε βουρ στα μαγαζια. τα επιπλα κανουν πανω απο μηνα, το καροτσι μπορει να αργησει κανα μηνα. Αλλα για τωρα δεν εχεις να απασχολησε ακομα αν δεν το θελεις. Καταρχην δεν ξερεις και το φυλο ακομη.
Αντε κανε καμια βουτια καλε αφου καηκες απο την ζεστη.... και μια για μενα . μακια
11-07-2011, 13:20 #524
Καλημέρα κορίτσια!! Τρέχω και δε σας βλέπω συχνά! Βλέπω ότι πάμε πολύ καλά! Μιτσόκολο μου μια χαρά τα πας. Συνέχισε τη σωστή διατρόφή! Ούτως ή άλλως πρέπει να τρως καλά για σένα διότι το μωράκι θα παίρνει αυτά που χρειάζεται. Αλήθεια τι παίρνεις από συμπληρώματα? Σίδηρο, ασβέστιο κλπ. ? Ίσως να το έγραψες και πιο πριν, αλλά δε θυμάμαι.
Katie μου συγχαρητήρια για το 7!! Συνέχισε έτσι! Σας χαίρομαι κορίτσια που το πήρατε σοβαρά και ώριμα το θέμα της σλιβ και τώρα σας είναι εύκολο να προσέχετε! Μπράβο!
Εγώ έχω ξεκινήσει και γυμναστήριο και μου έμειναν 5 κιλά από την εγκυμοσύνη και μια κοιλίτσα που δεν ξέρω αν θα μαζέψει τελείως. Έχω μπει σε όλα τα παλιά μου ρούχα, εκτός από 2 στενά τζιν που έχω και περιμένουν στη ντουλάπα!! Συνεχίζω να νιώθω ότι φεύγουν αργά τα κιλά παρόλο που προσέχω τη διατροφή και θηλάζω. Και αυτό είναι κάτι που με αγχώνει για το μέλλον, όταν θα σταματήσει ο θηλασμός και ο μεταβολισμός μου θα πέσει. Φόβαμαι μήπως είναι δύσκολο να κρατηθώ στα κιλά μου! Και ακόμα μεγαλύτερος ο φόβος μου ότι θα τα ξαναπάρω!
Ναντίν μου μια πανέμορφη επιλογή εικόνας και πάλι!! Μπράβο! Chapeau που λένε!
Ο μικρός μου πάει καλά! Εδώ και μια βδομάδα του σταμάτησα το βραδινό θηλασμό (των 3:30) και τον ξεγελάω με πιπίλα. Την πρώτη μέρα έκλαψε κανένα τέταρτο πριν ξανακοιμηθεί, αλλά τις επόμενες ξύπναει, δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται. Το μπαρ ανοίγει πλέον μετά τις 06:00 το πρωί!!!
Κανα δυο μέρες κάνει πιο ανήσυχο ύπνο, αλλά ίσως να είναι από τη ζέστη. Αυτά!
11-07-2011, 20:28 #525
Χριστινα μεγαλο μπραβο για την απωλεια!!! 5 κιλακια ακομη και μετα βουρ στο στενο τζινακι. Αργα να φευγουν δεν πειραζει ετσι πρεπει κιολας. Δεν θα τα ξαναβαλεις αν προσεχεις το τι τρως Χριστινα μου, δυστυχως εμεις έχουμε ταση για το ριμαδι το παχος και πρεπει μια ζωη να προσεχουμε , αυτο το εχω παρει αποφαση πια. Ενας διαρκης αγωνας. Οσο για την κοιλια μην περιμενεις οτι θα μαζεψει πριν να περασει χρονος απο την γεννα. Το σωμα επανερχεται μετα το χρονο στην προηγουμενη κατασταση του και εγω με αυτη την κοιλια γυρω στους 7 μηνες ειχα φρικαρει. ολοι μου το λεγανε και εγω δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα.
Μεγαλο μπραβο για το κλεισιματος του μπαρ μεταμεσονυκτια!! μεγαλο επιτευγμα. Συνεχισε και θα δεις μεχρι το χρονο θα σου κοιμηθει σερι ολο το βραδυ. Η ζεστη ειναι θεμα για ολους μας, απλα υπομονη.
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....