εγκυμοσυνη και sleeve - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 48 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 571 to 585 of 714
    Senior Member
    δεν θελω να κρινω καμια κοπελα αλλα πραγματικα το παιδι το περιμενει πως και πως...δεν ειναι μονο το φαγητο αλλα και πως θα νοιωσει με τη μαμα εκεινη τη στιγμη...

Senior Member
    καλημερα στη ομορφη παρεα!!!
    μιτσοκολο μεγαλωνει η κοιλιτσα και η κοριτσαρα μας! τα μαθηματα με βοηθησαν και εμενα πολυ. Οσο για τον θυλασμο και την μικρη ποσοτητα φαγητου εχω να πω το εξης. εγω δεν ημουν σληβατη αλλα απο την τρεχαλα μου τον πρωτο καιρο δεν ειχα χρονο να φαω, ετρωγα οπως στη σληβ και λιγοτερο. Απλα ο οργανισμος οπως ειπε και η φιλη Χριστινα χρησιμοποιει το λιπος σου για να κανει την παραγωγη. Επιπλεον λογω αρτιριακης πιεσης , δεν ετρωγα καθολου αλατι,
    καθως επισης καθολου φρουτα-λαχανικα-οσπρια κλπ φουσκωτικα και αεριουχα φαγητα διοτι ειχαμε τρομερους κολικους. οποτε τι μενει??? τιποτα..... Αλλα μια χαρα το θηλασα το παιδακι μου με τα ζορια μου αλλα τα καταφερα. Καποτε οταν δεν υπηρχαν τα ξενα γαλατα ολες θηλαζαν και οσες δεν ειχαν γαλα , ειχαν παραμανες που θηλαζαν τα παιδια τους. Τοτε δεν ειχαν ομως και πολυ φαι , ετρωγαν λιγο ωστοσο τα καταφερναν οι περισσοτερες. Θεωρω οτι θα τα πας μια χαρα αρκει να το θελεις και να προσπαθησεις ( χωρις ενοχες) . Οσο παει....
    Όλες οι μανες που προσπαθησαν ειναι αξιεπαινες και respect!!! δεν εχει σημασια πόσο τελικα καταφεραν να τα θηλασουν , αλλα η προσπαθεια.
    Μιτσο να το παρεις το βιβλιο που θα σου πει η Χριστινα ειναι σουπερ και θα σε βοηθησει να αντιμετωπισεις τις μ@@@ιες που θα ακους κατα καιρους.

Χριστινακι μου, καλα εκανες και τον βουτηξες τον μπεμπη , εμενα ο γιατρος μου ειχε πει απο 6 μηνων και εγω το εβαλα 5μ. Το λατρευουν το νερο τα περισσοτερα παιδια, ( αφου ειναι το οικιο περιβαλλον τους , εκει μεγαλωσαν 9 μηνες στην κοιλια). εμενα η δικια μου κανει σαν την παλαβη για την θαλασσα.

Μιγκ μου καλα 93,4 μου φαινεται απιστευτο . Χιλια μπραβο!!!!!!! ειναι μεγαλα τα παιδακια σου εσενα?

Senior Member
    ευχαριστω katie...ο μεγαλος πεντεμισι και η μικρη δυομιση...το δικο σου?
    χριστινα και εγω εβαλα τον μπεμπη τοτε απο 6 μηνων...

Senior Member
    Originally posted by migg
    ευχαριστω katie...ο μεγαλος πεντεμισι και η μικρη δυομιση...το δικο σου?
    χριστινα και εγω εβαλα τον μπεμπη τοτε απο 6 μηνων...
    1,5 το κοριτσακι μου και χθες το αφησα στους παπουδες γιατι εκλεισε ο βρεφικος σταθμος και εγω δεν μπορω να παρω αδεια ακομη. θα την δω τωρα σε 2 εβδομαδες και ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ!!

Senior Member
    ωχ δυσκολα τα πραγματα....τι να κανεις ομως..ευτυχως που εχεις βοηθεια...εγω αναγκαστηκα να σταματησω την δουλεια γιατι δεν ειχα που να τα αφησω...ολα περνανε απο το χερι μου και το χερι του συζυγου(ευτυχως που βοηθαει αλλιως θα την ειχα κοπανησει τωρα)

Senior Member
    πραγματι ειμαι τυχερη! ειναι μακρια βεβαια οποτε και εγω δεν εχω βοηθεια γενικως αλλα σε μια αναγκη με σωζουν. Σε καταλαβαινω που σταματησες την δουλεια , ειναι φυσικο αν δεν εχεις βοηθεια ... τι να κανεις? Παντως έχεις ανέβει πολύ στην εκτίμηση μου ... και απίστευτη μαμά που έβαλε την οικογένεια πάνω από την καριέρα της και ισχυρή θέληση για να αλλάξεις τον εαυτό σου ριζικά χωρίς καμία βοήθεια!! έτσι για να παίρνω παράδειγμα που παραπονιέμαι καμιά φορά. Αν μου πεις και οτι κάπνιζες κιολας και το έκοψες ε τοτε να μην ξαναγκρινίαξω ποτέ!!!

Senior Member
    δεν ανοιγει η σελιδα οποτε katie δεν μπορω να σε διαβαζω..τι ειναι αυτο παλι??

Senior Member
    τωρα σε ειδα...οχι δυστυχως...το καπνισμα ειναι βαρβατο και μαλιστα τωρα ακομα πιο πολυ..αστα...αφησα πολλα πισω για τα παιδια...δεν ειναι καλο γιατι πολλες φορες εχω νευρα και δεν μου φταινε τα παιδια σε τιποτα...ελπιζω ομως..καποια στιγμη ισως μπορεσω να κανω πραγματα για μενα γιατι ονειρευομαι ακομα πολλα...

Senior Member
    αστα μιγκ!!! μιτσοκολακι εσυ καπνιζες προ εγκυμοσυνης και αν ναι πως την παλευεις τωρα?

Senior Member
    Κορίτσια καλημέρα! Χαίρομαι που η παρέα μεγαλώνει παρόλο που είναι Αύγουστος!
    Για το μπάνιο του μωρού χαίρομαι με αυτά που λέτε γιατί το φοβόμουν λίγο μήπως έκανα κακό ειδικά στο δέρμα του. Εντωμεταξύ η θάλασσα που πήγαμε δεν ήταν και η πιο καθαρή και είχα ένα αγχος μην πάθει κανένα ερεθισμό το δέρμα του και μου τα ψάλλει κανονικά η παιδίατρος! Εγώ στα λέγα και τέτοια!
    Μιγκ μου όντως σου αξίζουν πολλά μπράβο! Πήρες πολύ γενναία απόφαση! Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά χωρίς κάποια βοήθεια απέξω! Τουλάχιστον να σκέφτεσαι τη θετική πλευρά ότι προσφέρεις τον πολύτιμο χρόνο σου στα παιδάκια σου που τον έχουν ανάγκη! Και αργότερα όταν μεγαλώσουν περίσσοτερο θα μπορείς να εντάξεις κάποιες δραστηριότητες για σένα μέσα στη μέρα σου.
    Τώρα βέβαια τι μιλάω κι εγώ, έναν έχω, μικρό, βοήθεια ευτυχώς έχω και ακόμα ψάχνω να βρω τις ισορροπίες μου! Ντρέπομαι που το λέω σε σας, αλλά ακόμα δεν έχω συνέλθει, είμαι λίγο στα χαμένα. Και ακόμα η διάθεση μου είναι άμεσα συνηφασμένη με του παιδιού. Αν αυτό είναι καλά και χαρούμενο είμαι κι εγώ, αν δεν είναι γινομαι ανυπόφορη!!!Μια κοπέλα μου έλεγε ότι αυτή κοντά στον 1,5 χρόνο αρχίσε να στρώνει, οπότε έχω μέλλον!!!:roll::lol::lol:

Senior Member
    Κοριτσια προσφατες κ μελλοντικες μαννουλες γεια σας!Παγκοσμια εβδομαδα μητρικου θηλασμου απο 1-7 Αυγουστου.Το συνθημα του φετινου εορτασμου"Μιλα μου!Θηλασμος- μια τρισδιαστατη εμπειρια".Η εφημεριδα Θαρρος της Καλαματας εχει δισελιδο αφιερωμα απο παιδιατρο ειδικο συμβουλο θηλασμου με 15 λανθασμενες οδηγιες που δινουν συνηθως παιδιατροι,μαιες,γυναικολο γοι,νοσοκομες κ συγγενεις σε λεχωνες σχετικα με το θηλασμο.Θα ηθελα να σας το μεταφερω αλλα δεν ξερω πως.Η πηγη ειναι το ΑΠΕ-ΜΠΕ.Βρητε το σας παρακαλω κ διαβαστετο.Εγω παντως νιωθω πολυ περηφανη που θηλασα την κορη μου 20 μηνες κ το γιο μου 10.Μεταφερω 2 σειρες μονο.

Αν ολα τα βρεφη θηλαζαν αποκλειστικα για τους πρωτους 6 μηνες της ζωης τους,και μετα θηλαζαν συμπληρωματικα μεχρι τα δυο τους χρονια η και περισσοτερο,το ποσοστο θνησιμοτητας των παιδιων κατω των 5 χρονων,θα μειωνονταν κατα 13-20%σε παγκοσμιο επιπεδο.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες!
    Γλαύκη μου γεια σου! Εντελώς συμπτωματικά διάβασα προχθές κάτι ανάλογο στο ίντερνετ σε αυτό το λινκ. Είναι αρκετά ενδιαφέρον!
    http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/05/15.html

και στο ίδιο σάιτ κάτι πιο χιουμοριστικο!!!
    http://www.mitrikosthilasmos.com/200...post_2493.html

Συγχαρητήρια που θήλασες και τόσο πολύ! Στη σημερινή κοινωνία είναι κατόρθωμα!
    Τι κάνετε οι υπόλοιπες? Πως τα πάτε?

Senior Member
    Σωτηρία, μέλλουσα μαμά, σου εύχομαι πολλά χρόνια πολλά για τη γιορτή σου σήμερα!!! Φιλιά

Senior Member
    Kαλημερα κ χρονια πολλα στο Μιτσοκολακι μας.Να εισαι παντα υγιης κ ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ με το καλο να ερθει κ η πριγκιπεσσα σου!Οσο για τη διατροφη μη νομιζεις οτι δε τα διαβαζω,ασε που το καταλαβα γιατι ειχες χαθει,αλλα μερα που ειναι δε θα σου γκρινιαξω!Το αναβαλλω γι'αργοτερα!Οχι οτι θα το γλυτωσεις!Προς γνωση κ συμμορφωση......:grin::grin:
    Το διαβασες αυτο που ειχα πει?Ειναι αυτο που βρηκε η Χριστινα.Χριστινακι ευχαριστω!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Senior Member
    Γιωτα μου και Γλαυκη κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και εγω σας ευχομαι καθε ευτηχια και υγεια στη ζωη σας.
    Γλαυκη δεν χαθηκα μονο για τη διατροφη καλε σιγα μπαμπουλας εισαι? χαχαχα
    απλα κατα καιρους εχω δωσει τοσα πολλα εδω μεσα και εχω παρει τα @ και αυτο με ξενερωνει λιγο, εχει αρχισει το υφος και οι προσβολες και δεν γουσταρω , εχουν φυγει και πολλα ατομα που ηξερα και γιαυτο αραιωνω..

Χριστινακι μας πως εισαι? κατιε? φιλια σε ολες να περνατε καλα πανω απ ολα και χαλαρα!

υγ: η δικια μου κανει πανικο μεσα, πολυ ανταρτισα ρε παιδι μου! :bigsmile::bigsmile:

Page 39 of 48 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast