εγκυμοσυνη και sleeve - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 48 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 586 to 600 of 714
    Senior Member
    Mιτσοκολο προσπαθεις να μου χαλασεις τον τιτλο της κακιας πεθερας?Ετσι ειναι κουκλα μου!οσοι γινονται κορμαρες την κανουν!
    θελουμε να μαθαινουμε νεα σου σαν πιο παλια που εισαι κ για το αναρχικο στοιχειο που μεγαλωνει μεσα σου αλλα μ'αρεσει να σου κανω κ πλακιτσα!

Senior Member
    μιτσο χρονια πολλά και ευτυχισμένα!!! με το καλο το παιδάκι σου να έρθει και του χρόνου θα γιορτάζετε με αυτό ανάμεσά σας να ζουζουνίζει!!!!
    Εμείς είμαστε καλά , μια βδομάδα ακόμη και μετά διακοπές. το παιδάκι μου είναι πολύ καλά , τρέχει αρχίζει και λύνεται η γλώσσα του σιγά σιγά και μας λέει και κάνει απίστευτα αστεία πράγματα.
    Επίσης το μαγικό είναι οτι μετά απο 1,5 χρόνο αυπνίας έχει βάλει μια σειρά στον ύπνο του και επιτέλους ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    Φιλιά κορίτσια μου!

Senior Member
    χρονια πολλα αγαπη μου...να τα χιλιασεις με υγεια αγαπη και ευτυχια..με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας..και με εναν πονο που λενε..φιλια...

Senior Member
    Καλησπέρα στο τσακ προλαβαίνω για τις ευχές! Χρόνια πολλά και από μένα κούκλα μου!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και κυρίως να νιώσεις την ευτυχία που έρχεται σε συσκευασία των τριών περίπου κιλών!!
    Εμείς καλά πάμε! Όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα!
    Κατερίνα μου πως πάτε με τις ετοιμασίες? Φαντάζομαι πως και πως περιμένετε! Θα περάσει κι αυτή η εβδομάδα και΄μετά βουρ!!
    Γλάυκη μου όλο στις διακοπές γυροφέρνουν οι κουβέντες αυτή την περίοδο, εσύ θα πας πουθενά?
    Φιλάκια σε όλες!

Senior Member
    Katie migg & χριστινακι ειστε γλυκητατες που με θυμηθηκατε να ειστε καλα και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ομορφες ευχες! Οτι επιθυμητε και εσεις κοριτσια! Υγεια και χαρα στις οικογενειες μας τιποτα αλλο! Κατιε και κοριτσια χαιρομαι πολυ οταν μιλατε για τα παιδακια σας και τα κατορθωματα τους ειναι πολυ γλυκο! :love:

Senior Member
    μίτσο πως είσαι απο κιλά τώρα? επόμενος υπέρηχος??

Senior Member
    Γεια σας κοριτσια!Γιατι αγορι δεν εχουμε εδω σιγουρα!Μ'αρεσει που γραφω εδω ενω εχω κανει τα παιδακια μου κατι δεκαετιες πριν.Παιδι η ιδια.Εκανα την κορη μου 17 κ το γιο μου 19.Αλλα αυτοαναγορευτηκα η κακια πεθερα της Μιτσοκολο!Παλι δεν εφαγες,ε?
    Χριστινακι φετος διακοπες δεν παιζει!Μας φαγανε η γαμοι κ το εξοδα!Παντρευεται ο γιος της αδελφης μου,ο γιος της κουνιαδας μου(μικρος,εμεινε εγκυος το κοριτσι του),η κορη του κουμπαρου μου κ 2-3 αλλοι.....Που καιρος!Ευτυχως που εχουμε θαλασσα κ κανω μπανακια!

Senior Member
    Κατερινακι ειμαι στα 83 κιλα τωρα ο επομενος υπερηχος στις 22 Αυγουστου και μετα απο λιγες μερες καπακι η Β´ επιπεδου .. Φιλια!

Senior Member
    Γλαυκη μου έμπειρη μικρομάνα μου, μου αρεσει που γράφεις εδώ και έχουμε την συμβουλή σου εμείς οι ψαρομένες πρωτομανούλες και μελλοντικές. Πάνε οι διακοπές σας τις έφαγαν τα δώρα γαμων. κλαψ κλαψ.

Μιτσο μου θα είμαι διακοπες οταν θα έχεις τα καλα τα νέα , αλλά θα τα μάθω απο Σεπτέμβη που θα γυρίσω. Καλά αποτελέσματα β΄επιπέδου και μετά καλά bebeψώνια!!!!! θα σου δίνουμε συμβουλές για καρότσια και κρεβάτια χεχε!!!

Λοιπόν το παιδάκι μου το κρατάει η μανα μου για λίγες μέρες τωρα που έκλεισε ο βρεφικος σταθμός και διακοπεύει στην Ναύπακτο, οπότε είμαι free. Την Πέμπτη θα βγω με κορίτσια ΜΟΝΟ! Παραλιακή μάλλον να στρατάρω το νέο κορμί!!! Ανυπομονώ. Το μόνο που σκέφτομαι και με χαλάει είναι που δεν θα μπορώ να πιω ένα σφηνάκι ρε αδερφέ! από την άλλη οι άλλες χαίρονται γιατί με έχουν σοφέρ. πφφφ

Senior Member
    μακαρι να πανε ολα καλα στην Β' μακαρι!!! σευχαριστω! οσο για τις συμβουλες θα χρειαστω πιστευω :P που θα πατε διακοπες?

Senior Member
    Ναύπακτο και μετά βόρεια στις Σέρρες

Senior Member
    τωρά είδα τι μου έγραψες για το φαγητο στο αλλο τοπικ αλλα θα σου απαντησω εδω, γιατι νομιζω οτι και αλλες εγκυες σλιβατες μπορει να αντιμετωπισουν το θεμα αυτο. εγω οταν ημουν έγκυος και οχι σληβατη, θυμαμαι οτι ειχα αποστροφη απο το φαγητο δεν μπορουσα να φαω μεγαλη ποσοτητα γιαυτο και πηρα μονο 9-10 κιλα. για να μπορεσω να παρω οσα περισσοτερα θρεπτικα συστατικα επειδη με ειχαν φοβησει οτι θα χασω μαλλια, δοντια και αλλα πολυτιμα, έκανα πολλα συχνα και μικρα γευματα. θυμαμαι οτι αν με εβλεπε κανεις θα ελεγε οτι τρωω ολη μερα αλλα εγω έτρωγα στο μικρο πιατακι ( πραγμα περιεργο για μενα τοτε) .

Τωρα εσυ με την σληβ ενα παραπανω. Οποτε ίσως αν κανεις γευματα ακομη και 2 μπουκιες καθε 1-2 ωρες (οχι μπουρδιτσες αλλα απο το φαγητο σου) ετσι ωστε να μπορεις να μαζευεις σιγα σιγα βιταμινες και να μην πεσεις και ψυχολογικα. Εγω το παθαινα αυτο "επεφτα" οταν δεν ετρωγα σωστά- αρκετα. Και σορρυ αν σε εχουμε πρηξει για το θεμα απλα προσπαθω να θυμηθω και εγω πως ηταν και να βοηθησω αν μπορω.
    Πως τα πας με την ζεστη στην εχει βαρεσει ή ακομη? ( εγκυος και καλοκαιρι = δυσκολο πραγμα) αλλα τι λεω ????? εδω κουβαλουσες 64 κιλα παραπανω και τωρα θα νοιαστεις??? ακυρη η ερωτηση παμε σε επομενη.. χαχαχαχαχ

Senior Member
    κατερινακι ισως εχεις δικιο για το φαγητο... σημερα καλα τα πηγα παντως.. οσο για τη ζεστη παντα μου την ''εδινε'' την σιχαινομαι σε οποιο βαρος και αν βρισκομουνα, αλλα οντως δεν σιγκρινετε με τα 64 κιλα + :P :P μπαλαρινα νιωθω! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    κατερινακι ισως εχεις δικιο για το φαγητο... σημερα καλα τα πηγα παντως.. οσο για τη ζεστη παντα μου την ''εδινε'' την σιχαινομαι σε οποιο βαρος και αν βρισκομουνα, αλλα οντως δεν σιγκρινετε με τα 64 κιλα + :P :P μπαλαρινα νιωθω! :lol: :lol: :lol:
    xaxaxaxaxaxa!!!! κανονικά!!!

Senior Member
    Καλημέρα στα κορίτσια! Μεγάλα και μικρά!
    Είπα να δώσω το παρόν από το ταπεινό γραφείο μου!
    Μιτσόκολο μου χαίρομαι που συνεχίζεις καλά! Η ζέστη ούτως ή άλλως μας δυσκολεύει όλους πόσο μάλλον μια εγκυμονούσα! Εγώ τις τελευταίες μέρες ένιωθα τέτοια αδυναμία και σε συνδυασμό με τριχόπτωση που είχα ήμουν απολύτως σίγουρη ότι ο σίδηρος μου έχει πέσει (κάτι που μου συμβαίνει συχνά!) Πήγα κι έκανα γενική αίματος (σίδηρο, ασβέστιο κλπ) και τελικά όλα είναι μια χαρά!! Μάλλον μόνο κούραση και ζέστη φταίει!
    Εγώ πάντως για το Β επιπέδου σου θα ειμαι εδώ! Όχι σα μερικές μερικές που εξαφανίζονται!! χαχαχαχα :P:P
    Γλαύκη μου, κάνε με να ζηλέψω! Που μένεις κι έχεις κοντά τη θάλασσα για μπανάκια?
    Καλή μέρα να έχουμε!
    Φιλάκια σας!!

Page 40 of 48 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast