Results 601 to 615 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
09-08-2011, 11:25 #601
Originally posted by Christine1312
Εγώ πάντως για το Β επιπέδου σου θα ειμαι εδώ! Όχι σα μερικές μερικές που εξαφανίζονται!! χαχαχαχα :P:P
Γλαύκη μου, κάνε με να ζηλέψω! Που μένεις κι έχεις κοντά τη θάλασσα για μπανάκια?
Καλή μέρα να έχουμε!
Φιλάκια σας!!χεχε
γεια σου χριστίνα με τον μπέμπαρο τον γελαστό. Μίτσο έχει έναν γιο μμμμμ , μα τι παιδί είναι αυτο να το φας!!!!
Υπομονή σήμερα ολοι μας με την ζέστη ωχχχχ
- 09-08-2011, 12:47 #602
Αχ ευχαριστώ για τα κομπλιμάν κοπέλα μου!! Κι έλεγα παλιά: "μα καλά τι ψωναρες γονείς βάζουν παντού εικόνες από τα παιδιά τους???!!!!" και τώρα μη χάσω η τρελή και δεν κάνω ανάρτηση στο φέισμπουκ!! ΧΑΧΑ
Κι εσείς Κατερίνα μου δεν πάτε καθόλου πίσω! Από νάζι και σκέρτσο άλλο τπτ! Είναι βέβαια λίγο μεγάλη η Μαριλένα για μας!! Θα περιμένουμε λοιπόν το Μιτσόκολο που θα είναι ότι πρέπει ηλικιακά! Δε μας χαλάει νησιώτισσα νύφη και δη Κερκυραία!
:tumble::tumble:
09-08-2011, 13:19 #603
Καλημερα ομορφιες! Τι γινετε!;;; Προξενιο μυριστηκα και ηρθα!! Ωστε δεν σας χαλαει ε; ΧαχΑα ελπιζω να μην θελετε και προικα ; :P η πρασινοματα μου βρηκε γαμπρο απο τωρα; ;;; Αχαχαχα
09-08-2011, 13:30 #604
Α ότι πρέπει! Κι εμείς γαλαζοπρασινομάτηδες (προς το παρόν τουλάχιστον!), ύψος 65 εκ και βάρος 7.800 κιλά, χαριτωμένοι και αφράτοι (ιδιαίτερα στα μαγουλάκια!) Προίκα δε μας νοιάζει!! Είμαστε λαρτζ τύποι, όπως βλέπεις!!
Σκεφτείτε το! Μπορεί να μην είμαστε διαθέσιμοι για πολύ!
Μα τι λέω μες στη ζέστη?? :smirk:
Εσύ πως πας κοπέλα μου?
09-08-2011, 14:42 #605
τελειες αναλογιες! θα σας παρουμε! εκλεισε :lol: :lol: :lol:
μια χαρα κοριτσαρε παω! στογγυλευω μεν, σταθερη στα κιλα δε! την νιωθω συνεχεια μα συνεχεια! απορω ποτε κοιματε??? :lol:
09-08-2011, 16:01 #606
Originally posted by mitsokolo
τελειες αναλογιες! θα σας παρουμε! εκλεισε :lol: :lol: :lol:
μια χαρα κοριτσαρε παω! στογγυλευω μεν, σταθερη στα κιλα δε! την νιωθω συνεχεια μα συνεχεια! απορω ποτε κοιματε??? :lol:
09-08-2011, 20:40 #607
Γεια σας κοριτσια.Κατυ αυτο με το λοξυγγα 2 παιδια εκανα δεν μου ειχε τυχει!Λες να μην το θυμαμαι?Χριστινακι να τον χαιρεσαι τον γαλαζοπρασινοματη σου!Αν περασει τους 6 μηνες κ δεν αλλαξει το χρωμα μετα δυσκολα αλλαζει.Παντως τα περισσοτερα γεννιουντε με γαλανα ματια.Καλη μου μενω σ'εναν πραγματι ευλογημενο τοπο,στη Μεσσηνια κ ειδικοτερα στην Καλαματα.Συνδιασμος βουνου κ θαλασσας!Ατελειωτες παραλιες,μπορεις να κανεις μπανιο σε ολο το Μεσσηνιακο κολπο,με κοκκινη αμμο,με λευκη,με χαλικι,με κροκαλα,με πρασινογαλανα νερα,οπως τη θες.Και οχι παγωμενη σαν της Κερκυρας!Εσυ που μενεις?Μιτσοκολακι μου ολα καλα βλεπω!Εχουν αρχισει την παραγωγη οι γιαγιαδες,κεντηματα δαντελες,πανες σεντονακια η ακομα?Παντως εγω ψωνιζω,κοιταζω μωρουδιακα για τη φιλη μου που ειναι στο κρεβατι κ την εχω καταβρει!Παντως τα κοριτσιστικα αλλη χαρη κ μεγαλη ποικιλια.Οσο γιατη νυφη υπαρχει κ αλλος ενδιαφερομενος!Ανηψιος μου κουκλος,2,5 ετων.....
09-08-2011, 22:42 #608
Οχι Γλαυκη μου δεν εχουν ξεκινησει τα φρουφρου ακομα -ευτηχως- παντως για μενα ζεστη θαλασσα = βρωμικη θαλασσα !
τις κρυσταλλενιες θαλασσες μας δεν τις αλλαζω με τιποταααααααα
10-08-2011, 09:52 #609
Καλημέρα στα κορίτσια, στη νύφη και τη συμπεθέρα!!!
Βλέπω έχει ζωντάνια το κορίτσι μας! Μπράβο! καλό αυτό!
Με το λόξυγγα ξέρω ότι έχουν μέσα στην κοιλιά, αλλά δεν είχα νιώσει ποτέ εγώ. Μια φίλη μου της είχε τύχει σε υπέρηχο και ακουγόταν! πολύ γέλιο λέει!
Γλάυκη μου, τα κατάφερες και ζήλεψα! Πολύ ωραία ακούγεται η περιοχή σου! Δυστυχώς δεν έχω πάει καθόλου κατά κει! Εγώ ζω Ορεστιάδα!
Τα μάτια του μικρού μου όλο περιμένω να αλλάξουν γιατί δε μοιάζει με τα δικά μας, ούτε και στου κουμπάρου :lol::lol:, αλλά προς το παρόν τίποτα! Θα δείξει. Αν και τον συνίθισα έτσι τόσους μήνες και μου φαίνεται πως αν αλλάξουν θα μου φανεί διαφορετικός και δε θέλω!
Λοιπόν μιτσόκολο βλέπω υπάρχει ανταγωνισμός! Δεν ξέρω εσύ θα αποφασίσεις, αλλά .... εμείς είμαστε πιο κοντά, είμαστε κι εμείς βορειοελλαδίτες και λατρεύουμε την Κέρκυρα ! ! ! :lol::lol::lol:
:starhit::starhit:
10-08-2011, 15:42 #610
γεια σου βρε συμπεθερα! :lol: :lol: ειπαμε εκλεισε η κουμπαρια! :P αυτο με το λοξυγγα μου το εχουν πει και μενα , πρεπει να εχει πολυ πλακα! καλα η κυρια σημερα εκατσε πισω απ τον αφαλο μου και δωωωωστου κλωτσια! ανατριχιλα με επιασε! χαχαχαχα τι τσαντιλα ειναι αυτη???? λυπαμε το γιο σου συμπεθερα μου! :lol:
10-08-2011, 15:45 #611
θελει να κανει αισθητη την παρουσια της...αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυ
10-08-2011, 15:51 #612
γεια σου μιγκ κοριτσαρε! τι κανεις? ναι βρε ειδες το τοσοδουλι? μα ειναι δυνατον να γινετε ΤΟΟΟΣΟ αντιληπτη? αφου λεω αργοτερα τι θα κανει που θα παρει βαρος? χαχαχα
στην γιορτη μου μου εκανε το πιο ομορφο δωρο παντως!
την ενιωσε και ο αντρας μου!!!
ειχα ξαπλωσει ηρεμη και ενιωθα που κουνιοταν... σε καποια φαση λεω.. βαλε το αυτι σου στην κοιλια μου! παιδια.. σαν να το ηξερε η σκατουλα με το που βαζει το αυτι του στην κοιλια μου του δινει 2 δυνατες μεσα στο αυτι! αφου ενιωσα και τρανταγμα και ο αντρας μου τρομαξε ! χαχαχαχα ενιωσα τοση μα τοση ευτηχια που επιτελους την ενιωσε! ηταν το καλητερο δωρο στη γιορτη μου πραγματικα!
10-08-2011, 15:53 #613
αγαπη μου καλα ειμαι...εσυ??πω πω με συγκινησες..απιστευτες στιγμες..ο δικος μου οποτε τα ενοιωθε εκανε το σταυρο του....χαχαχα
10-08-2011, 16:03 #614
καλα και γω κοριτσαρε ευχαριστω! φοβερες στιγμες τι να πεις! πολυτιμες... εκανε το σταυρο του ε? αχαχαχαχαχαχαχα πλακα θα ειχε! :P :P :P
10-08-2011, 21:23 #615
χαχαχαχαχ αστα.....στο πρωτο τα απολαμβανεις ολα..στο δευτερο εισαι προετοιμασμενος...που να δεις οταν θα βγει με το καλο η μπουμπου τι εχει να κανει....θα πεσει να σε προσκυναει..χαχαχαχα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....