Results 706 to 714 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
11-10-2011, 23:41 #706
αχου μωρε ευχομαι να της πανε ολα καλα της κοπελας και υπομονη!
οσο για τις ποιοτητες που λες, και γω δεν περνω φιρμες σιγα.... και εμεις τι παθαμε που τα βαλαμε βρε γλαυκη μου , και γω εχω ψωνισει απ τα τζαμπο και μερικα ρουχαλακια απο τα μαδερκεαρ βαμβακερα, εκανα το λαθος και πηγα στην ΑΛΟΥΕΤ και ημουνα ετοιμη να τους ριξω ντοματες, ενα ζακετακι 0-3 σχεδον 60 ευρω?????? δεν ειμαστε καλα! και ποσο να το βαλει το καημενο? 1-2 μηνες? υμαρτον
- 17-10-2011, 09:41 #707
δηλαδη ποσες μελλουσες μανουλες εχουμε στο φορουμ??
με το καλο και με ενα πονο κοπελες μου!
δηλαδη αυτο που λενε με τις εγκυους και τις μεγαλες ποσοτητες δεν ισχυουν ε? γιατι απο οτι βλεπω η μιτσος (!)(ποιο ειναι το ονομα σου αληθεια???χιχιχιχι) οχι μονο δεν βαζει αλλα χανει και κιλα! ειδα και τις φωτο!!! φαινετε μια τελειαμικρη κοιλιτσα!!!!! και εισαι σε αρκετα προχωρημενη εγκυμοσυνη ετσι δεν ειναι?
15-12-2011, 11:01 #708
Να σου ζήσει και από εδώ κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!
16-12-2011, 01:02 #709
Κρακεράκι μου,φαντάζομαι εδώ θα μπεις και θα γράψεις όποτε βρεις χρόνο.
Σου συγκεντρώνω λοιπόν όλες τις μέχρι τώρα ευχές για το αστεράκι μας!
Originally posted by fae!_prits_
Αυτα ειναι!!! Να σου ζησει κουμπαρουλα μου!!!Originally posted by filipparas
mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!Originally posted by onelifeonechance
Μιτσοκολο μου να σου ζησει το μωρακι!! Να ειναι υγιες και ευτυχισμενο!!Originally posted by monahoiot
Να ζήσει η κορούλα σου Μιτσοκολάκι μας! Μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχη και υγιής, ευτυχισμένη και πάντα να περιβάλλεται με αγάπη!Originally posted by Γλαύκη
Nα μας ζησει το καινουριο Μιτσοκολακι!Να ειναι γερο κ τυχερο στη ζωη του κ οι γονεις του να το χαιρονται κ να το δουν οπως επιθυμουν!Originally posted by *Katie
Πωπω ΜΙΤΣΟΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ !!!! να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο με τους δυο του γονείς στο πλάι του.Originally posted by polinaki1983
Μιτσοκόλο μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, πάντα γερό και δυνατό!!!!!!!!Originally posted by Eli (αδερφή της Κatie)
Να ευχηθώ και εγώ στην νέα μαμά αν και δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω να της ζήσει το μωράκι της και να είναι όλοι γεροί και ευτυχισμένοι! :bigsmile:Originally posted by welldah
Μιτσόκολο να σου ζήσει το μωράκι σου!!!Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μιτσόκολο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά σας γιατί θα έχετε ένα αληθινό αγγελάκι στο σπίτι σας.Originally posted by Ava
Τι όμορφα νέα είναι αυτά!
Μιτσόκολο, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, το ωραιότερο δώρο των Χριστουγέννων! Να είναι γερή και καλότυχη και να γεμίσει το σπιτικό σας με ευτυχία!Originally posted by alalumaki
Μιτσόκολο να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη η κορούλα σου....
Και μόνο που αξιώθηκε να έχει μανούλα εσένα,καρδιά μου και να είναι το θαύμα μιας τόσο μεγάλης αγάπης έχει προικιστεί με τα πολυτιμότερα!
Να μας ζήσει,γερό,φωτισμένο,ελεύθ� �ρο,γεμάτο αγάπη κι ιδιαίτερα χαρίσματα!Να'στε κι εσείς πάντα καλά,με τις φτερούγες σας γύρω του!
16-12-2011, 04:20 #710
να χαιρεσαι τη γλυκουλα σου κ να ειναι παντα γερη,δυνατη κ χαρουμενη! χιχιχ κ η μαμα το ιδιο βεβαια
16-12-2011, 09:29 #711
Μιτσοοο!! Αχ εκανες μωρακιιι!! Να σου ζησει!!! Να ειναι παντα ευτυχισμενο με χαρα, υγεια, ειρηνη και αγαπη!! Εχομαι τα καλυτερα για το νινι!! Πολλα φιλακια!! Χχχχχ
28-05-2012, 18:53 #712
Originally posted by NADINE
Κρακεράκι μου,φαντάζομαι εδώ θα μπεις και θα γράψεις όποτε βρεις χρόνο.
Σου συγκεντρώνω λοιπόν όλες τις μέχρι τώρα ευχές για το αστεράκι μας!
Originally posted by fae!_prits_
Αυτα ειναι!!! Να σου ζησει κουμπαρουλα μου!!!Originally posted by filipparas
mitsokolo να σου ζήσει το μωράκι, να είναι υγιές και ευτυχισμένο!!! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!Originally posted by onelifeonechance
Μιτσοκολο μου να σου ζησει το μωρακι!! Να ειναι υγιες και ευτυχισμενο!!Originally posted by monahoiot
Να ζήσει η κορούλα σου Μιτσοκολάκι μας! Μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχη και υγιής, ευτυχισμένη και πάντα να περιβάλλεται με αγάπη!Originally posted by Γλαύκη
Nα μας ζησει το καινουριο Μιτσοκολακι!Να ειναι γερο κ τυχερο στη ζωη του κ οι γονεις του να το χαιρονται κ να το δουν οπως επιθυμουν!Originally posted by *Katie
Πωπω ΜΙΤΣΟΚΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ !!!! να είναι πάντα υγιές και ευτυχισμένο με τους δυο του γονείς στο πλάι του.Originally posted by polinaki1983
Μιτσοκόλο μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, πάντα γερό και δυνατό!!!!!!!!Originally posted by Eli (αδερφή της Κatie)
Να ευχηθώ και εγώ στην νέα μαμά αν και δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω να της ζήσει το μωράκι της και να είναι όλοι γεροί και ευτυχισμένοι! :bigsmile:Originally posted by welldah
Μιτσόκολο να σου ζήσει το μωράκι σου!!!Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μιτσόκολο να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Είμαι σίγουρη ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά σας γιατί θα έχετε ένα αληθινό αγγελάκι στο σπίτι σας.Originally posted by Ava
Τι όμορφα νέα είναι αυτά!
Μιτσόκολο, να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, το ωραιότερο δώρο των Χριστουγέννων! Να είναι γερή και καλότυχη και να γεμίσει το σπιτικό σας με ευτυχία!Originally posted by alalumaki
Μιτσόκολο να'ναι γερή, δυνατή και ευτυχισμένη η κορούλα σου....
Και μόνο που αξιώθηκε να έχει μανούλα εσένα,καρδιά μου και να είναι το θαύμα μιας τόσο μεγάλης αγάπης έχει προικιστεί με τα πολυτιμότερα!
Να μας ζήσει,γερό,φωτισμένο,ελεύθ� �ρο,γεμάτο αγάπη κι ιδιαίτερα χαρίσματα!Να'στε κι εσείς πάντα καλά,με τις φτερούγες σας γύρω του!
oτι και να πω ειναι λιγο, εχω να μπω καιρο αλλα τωρα ειδα τις πανεμορφες ευχες σας και δεν σας κρυβω οτι κλαιω χαμογελωντας! η ζωη ειναι ωραια με ενα παιδι! σε κανει πιο δυνατο ανθρωπο, ποιο δημιουργικο, ποιο χαμογελαστο... σας ευχαριστω και παλι! οτι καλητερο για τον καθενα ξεχωριστα! με συγκινησατε πολυ .. ματςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς xxxxxxxxxx
28-05-2012, 20:58 #713
που εισαι βρε μιτσοκολο??? χαιρομαι τοσο πολυ για τα νεα σου. Πραγματι ενα μωρο σου αλλαζει την ζωη εντελως. Η δικη μου κορη ειναι λιγο αρρωστη αυτες τις μερες , οχι τπτ τρομερο, βηχα και μυξες τα κλασσικα. Πες μας νεα σου, πως ειναι η ζωη με την μπεμπα, με τα κιλα σου και τις ποσοτητες σου πως εισαι τωρα?
29-05-2012, 08:13 #714
Μιτσοοοοο!!! R u back for good??? μας ελειψες ταττουατζου μου! Ακομα να κανω τα ταττου που ελεγα...!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση