Results 271 to 285 of 714
Thread: εγκυμοσυνη και sleeve
-
07-05-2011, 17:45 #271
Originally posted by mitsokolo
αποκτησει μια σχεση ΠΑΘΟΥΣ με τον υπνο, χθες κοιμηθηκα 14 ωρες!
- 07-05-2011, 17:51 #272
χαχαχα ολοι αυτο μου λενε ! ασε μιλαμε ωρες ωρες δεν μπορω να κρατηθω! κοιμαμαι στην κυριολεξια ορθια
08-05-2011, 20:33 #273
ενταξει χθες και σημερα εχω χασει τη μπαλα με το φαγητο, οχι οτι δεν προσεξα αλλα επειδη δεν τα εγραψα. η μνημη μου με απατα εδω και πολλα χρονια ετσι αμυδρα αμυδρα , εναν καφε, κατι κοτοπουλα , φετα, μαρουλι, γαλα 2 μπισκοτα σπιτικα κουκιζ, 2 χυμους , μια γρανιτα.... ουφ... εμμμ εμ... δημητριακα με γαλα, ελιες..... και καλα κρασια δε θυμαμαι αλλα!
οι ορμονες λιγο ξεφευγουν, φρικαρω πιο ευκολα, βλεπω απιστευτους εφιαλτες, φοβαμαι μερικες φορες χωρις λογο, οτι ναναι δηλαδης , οι ορμονες οργιαζουν κανονικοτατα!
χαλαλι, να ειναι καλα το νινι μου και θα αντεξω τα παντα! :love:
09-05-2011, 12:06 #274
Χαλάρωσε μιτρόκολο μου! Να προσπαθείς να εισαι ήρεμη για το νινάκι σου!! Και να κάνεις αναπνοές βαθιές και ήρεμες όσο μπορείς. Κι εσύ θα ηρεμείς και το μωρό σου θα παίρνει περισσότερο οξυγόνο!
Αυτά φυσικά είναι θεωρητικά! Σε καταλαβαίνω που αγχώνεσαι διότι εγώ με την εγκυμοσύνη, ένα κατάλαβα: Είμαστε έρμαιο των ορμονων μας!! Αμα αυτές είναι καλά σκεφτόμαστε θετικά, αν όχι...την κάτσαμε! Όλα μαύρα φαίνονται!
Πάντως προσπάθησε να είσαι cooooooool!
09-05-2011, 12:25 #275
μιτσοκολο , βλέπω ότι τα πίνεις τα φρεντακια σου? είναι ντεκαφεινε? οσο για τις ψυχολογικες μεταπτωσεις μετα το 3μηνο θα ηρεμήσεις κοριτσακι μου, είναι ο πρωτος καιρός. Είναι που το σώμα σου κανει όλη την δουλειά τωρα μεχρι να σχηματιστεί ο πλακούντας και να αναλάβει έργο. Εκει θα ηρεμήσεις. Ολα αυτα όμως είναι σημαδια ότι όλα πανε καλα. Σου μοιρίζουν ασχημα τροφές τώρα? εγω θυμαμαι ο συζυγος έπλενε τα δόντια του στο μπάνιο , ήμουν στο δωμάτιο ( άρκετα μακρια) και του έλεγα ,πλένεις τα δόντια σου?? μεχρι εκει μοιριζα την οδοντόκρεμα ελεος!!
09-05-2011, 13:13 #276
καλημερα Χριστινακι και Κατη μου! τι κανετε? προσπαθω βρε κοριτσια αλλα οι ορμονες νικανε οι ρουφιανες τουλαχιστον τις τελευταιες μερες, αχ βαχ.
Λοιπον επειδη πριν μεινω εγκυος εκανα ερευνα για τον καφε! χιχιχι θα σας πω. ο ντεκαφεινε κατ'εμε ειναι ο χειροτερος καφες! ειναι αρκετα επεξεργασμενος! και δεν ξερω ουτε με τι τροπο ουτε με τι ουσιες! οποτε το συζητησα με τους γιατρους μου , οπου συμφωνησαν, και μου επετρεψαν 1 καφε την ημερα -εκτος φραππε- που ουτος η αλλως εχω κοψει χρονια. οποτε ειμαστε οκ με αυτο το θεμα.
τωρα απο μυρωδιες.... μια φορα με πειραξε πολυ στο τραπεζι η μαγειριτσα - το Πασχα-
ενα θυμητικο -που οκ δεν το στηριζω στην εγκυμοσυνη γιατι παντα ετρωγα φλασιες με τα φαγητα-
κατα τ'αλλα εχω κραμπουλες χαμηλα, το στηθος ολοενα και μεγαλωωωωωωωνει και ειναι ευαισθητο..
που και που καμια ελαφρια ζαλαδιτσα καιιιιιιιιιιιιι τιποτα αλλο!
παλι καλα δηλαδη, γιατι θα λυπομουν και το αμορε μου :lol: :lol: :lol: :lol:
τι κανουν τα μπομπιρακια σας? :bouncing:
09-05-2011, 13:31 #277
Σε αυτό με τον ντεκαφεϊνέ συμφωνώ κι εγώ. Καλύτερα να πίνεις ένα γαλλικό ή ελληνικό. Εγώ αν και δεν πίνω γενικά καφέδες (1 την ημέρα κι αν!) στην εγκυμοσύνη με είχε πιάσει μανία για καφέ. Ήθελα και 2-3 την ημέρα να πίνω και ήταν βάσανο!
Νομίζω ότι γενικώς τα πας μια χαρά μέχρι στιγμής, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!! Φτου φτου!
Το δικό μου το μικρό παέι καλά να μη το ματιάσω! Το Σάββατο ήμουν μόνη όλη μέρα με το παιδί κι ευτυχώς ήταν πολύ καλό το μαναράκι μου. Και Κυριακή αρκετά καλά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι αν και δε θα εκπλαγώ αν όχι, γιατί όπως είπα με το πρόγραμμα και τον ύπνο είμαστε μαλωμένοι!
09-05-2011, 13:34 #278
επιτέλους πηρα την κόρη μου απο παππου-γιαγια . Μολις μπηκαμε στο σπιτι το παιδακι μου αναστεναξε με ενα μεγαλο αχχχχ! ψυχουλα μου. Αρχισαμε τα ξενυχτια παλι..... χθες κοιμηθηκε 8,30 ξυπνησε 11,30 για πιπιλα,12,30 για γαλα και μετα στις 5 μια και καλη και μου εφερε την τσαντα της για να παει βρεφικο τετοια χαρα ειχε που θα πηγαινε σχολειο ( εγω παλι οχι 5 τα χαραματα γμτ) . 7,30 περασε το σχολικο. φιλακια
09-05-2011, 13:35 #279
Originally posted by *Katie
. Σου μοιρίζουν ασχημα τροφές τώρα? εγω θυμαμαι ο συζυγος έπλενε τα δόντια του στο μπάνιο , ήμουν στο δωμάτιο ( άρκετα μακρια) και του έλεγα ,πλένεις τα δόντια σου?? μεχρι εκει μοιριζα την οδοντόκρεμα ελεος!!
Εγώ το άδειαζα και το καθάριζα συνέχεια, διότι μονίμως μου μύριζε!!! Τι πράγμα ήταν αυτό! Νομίζω ότι μια έγκυος στο πρώτο τρίμηνο μπορέι να δουλέψει άνετα στη Δίωξη Ναρκωτικών για να ξεκουράσει κανένα σκύλο!
09-05-2011, 13:38 #280
Αρχισαμε τα ξενυχτια παλι..... χθες κοιμηθηκε 8,30 ξυπνησε 11,30 για πιπιλα,12,30 για γαλα και μετα στις 5 μια και καλη και μου εφερε την τσαντα της για να παει βρεφικο τετοια χαρα ειχε που θα πηγαινε σχολειο ( εγω παλι οχι 5 τα χαραματα γμτ) . 7,30 περασε το σχολικο. φιλακια
Φιλάκια πολλά κορίτσια! Πάω κι εγώ σπίτι στον κανακάρη μου! :tumble::tumble:
09-05-2011, 13:41 #281
Originally posted by Christine1312
. Σου μοιρίζουν ασχημα τροφές τώρα? εγω θυμαμαι ο συζυγος έπλενε τα δόντια του στο μπάνιο , ήμουν στο δωμάτιο ( άρκετα μακρια) και του έλεγα ,πλένεις τα δόντια σου?? μεχρι εκει μοιριζα την οδοντόκρεμα ελεος!!
Εγώ το άδειαζα και το καθάριζα συνέχεια, διότι μονίμως μου μύριζε!!! Τι πράγμα ήταν αυτό! Νομίζω ότι μια έγκυος στο πρώτο τρίμηνο μπορέι να δουλέψει άνετα στη Δίωξη Ναρκωτικών για να ξεκουράσει κανένα σκύλο!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
09-05-2011, 13:43 #282
κατη της αρεσε που γυρησε σπιτι ε? ψυχουλα μου! χαχαχαχ
Χριστινακι υπομονη!!!!!!!!!!!! και ευχαριστωωωω
φιλακια στα μπομπιρακια !!! αντε να σας εχω και απο κοντα μπας και γινει κανενα συμπεθεριο :lol: :lol:
10-05-2011, 20:42 #283
μιτσοκολο μου ναι της άρεσε πολυ αφου ετρεχε πανω κατω και φωναζε απο χαρα. Σημερα είχε μια υπερενταση και ήταν και ο καιρος χαλια αλλα την εβγαλα για μια βολτα να ηρεμήσει και να κανω και εγω το περπατημα μου. πως πας ? εχεις αναγούλες καθόλου?
10-05-2011, 20:47 #284
Originally posted by Christine1312
10-05-2011, 20:51 #285
σπιτι μου σπιτακι μου σαν να ελεγε μωρε το γλυκουλι! :bouncy: εμ ετσι ειναι το σπιτι μας το καλητερο μερος του κοσμου! και το πιο ασφαλες!
αναγουλες καθολου εκτος απο κατι ψιλοκραμπουλες που νιωθω στη μητρα, και που και που καμια ζαλαδο-αδυναμια, τιποτα αλλο, ουτε μυτη λαγονικο, ουτε αναγουλες εμετους ουτε θυμητικα , κυλαει χαλαρα! προσπαθω να τρωω σωστα, και κοιμαμε σαν βοδι 14-15 ωρες τη μερα, νιωθω απιστευτη κουραση, λες και δουλευω οικοδομη! :lol: :lol: :lol:
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....