ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Senior Member
    μαρεσε παααααρα πολυ αυτο το σχολιο σου σοφι...!!!! αχ αντε να δουμε, θα ειμαστε το καλοκαιρι τελικα κορμαρες? θελω τωρα με το δωρο του Πασχα να παρω καμια κρεμα για συσφιξη και τα lipotox μαλλον, να επισπευσουμε την ολη διαδικασια αδυνατισματος!!!!!!!!

Originally posted by sofi22ri
    Originally posted by badgirl11
    α ειπα οτι θεωρω τα βαρη νο1 tropo αντιμετωπισηs ποντων>?
    συμφωνώ απόλυτα...... τα βάρη "μαζεύουν" το σώμα ακόμα και αν το νούμερο της ζυγαριάς παραμένει σταθερό! επίσης όσο ο μυικός όγκος αυξάνεται, είναι δυνατόν το βάρος να αυξηθεί κατά 1 - 2 κιλά...... αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι παχύναμε! ίσα ίσα...... δείχνεις πολύ πιο αδύνατη και καίς περισσότερες θερμίδες........ περισσότεροι μυς = περισσότερες χαμένες θερμίδες!!! μην το ξεχνάτε αυτό!

Senior Member

ΑΑΑΑ κ για το babyoil που λετε για τις ραγαδες τι εννοειται? κανει καλο τις σβηνει?
    ειμαι τιγκα στις ραγαδες απο την εφηβεια...ποτε δεν εβαλα τιποτα παροτι επαιρνα...
    λοιπόν κορίτσι...... οι ραγάδες δεν είναι τίποτα περισσότερο από "σκισμένο" δέρμα, αποδομοιμένο που προσπαθεί να επουλωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. σε όλη αυτή τη διαδικασία η λέξη κλειδί είναι μια και μοναδική: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!!!!!!!!! αυτό ισχύει είτε έχεις ραγάδες που θέλεις να διορθώσεις είτε δεν έχεις και θες απλά να τις προλάβεις..............δύο κινήσεις πρέπει να κάνεις:

1. να πίνεις πολύ νερό ώστε να ενυδατώνεται σωστά ο οργανισμός.

2. να βάζεις πολύ πλούσια ενυδατική ή baby oil, ατσιγκούνευτα πρωί και βράδυ! βάζουμε πλουσιοπάροχη στρώση και "μαλάζουμε" μέχρι να απορροφηθεί! ειδικά σε στήθος και ποπό και γενικά όπου έχουμε πρόβλημα..........
    νομίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αν κάνεις κάτι τέτοιο...... εγώ χάρη σε αυτά που σου λέω δεν έκανα ποτέ μου ραγάδες και πρόλαβα και την κυτταρίτιδα σε πολύ πρώιμο στάδιο και χωρίς να ξοδέψω περιουσίες σε "τσουχτερές" αδυνατιστικές κρέμες......

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    μαρεσε παααααρα πολυ αυτο το σχολιο σου σοφι...!!!! αχ αντε να δουμε, θα ειμαστε το καλοκαιρι τελικα κορμαρες? θελω τωρα με το δωρο του Πασχα να παρω καμια κρεμα για συσφιξη και τα lipotox μαλλον, να επισπευσουμε την ολη διαδικασια αδυνατισματος!!!!!!!!
    μτσεκάκι μου μ' αρέσει που το 'χεις πάρει τόσο ζεστά το πράγμα και συμφωνώ με το γυμναστήριο, τη διατροφή και την κρεμούλα. διαφωνώ με το χαπάκωμα........ γιατί να πάρεις λιποτόξ?????? αν κάνεις σωστά όλα τα παραπάνω, θα σου είναι άχρηστο! φύλαξε τα λεφτά σου και πάρε κανένα γκομενέ ρουχαλάκι καλύτερα......

Senior Member
    το πιστευετε πως δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε babyoil! σα λαδακι ειναι δλδ? πως μοιριζει?

Senior Member
    ναι είναι σαν λάδι και μυρίζει τέλεια...... ειδικά το ροζ!!!!!!! δοκίμασέ το..... εγώ το είχα πρωτοδοκιμάσει πιτσιρίκα στην κατασκήνωση....... τότε ήταν must!!!!!!! έκτοτε δεν το εγκατέλειψα ποτέ.........

Senior Member
    θα παρω να το δοκιμασω κ αυτο λοιπον....! να δουμε τι αλλο θα κανουμε για να γινουμε θεες (και θεοι μη ξεχναμε τους αντρες της παρεας!)

Senior Member
    παντως μερα με τη μερα εχω μεγαλυτερες αντοχες στο γυμναστηριο και φυσικα κανω περισσοτερο απο τις ασκησεις... για να δουμε αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!
    καλα μη χαιρεσαι πολυ, σε περιμενει κατραπακια εκει που λες ναιιιιι τα παω καλα, νιωθω δυνατη, φυσαω κτλ σου αλλαζει ο γυμναστης προγραμμα κ βρισκεσαι να προσπαθεις να ισορροπησεις πανω σε μια μπαλα να κανεις κοιλιακους χαχαχαχα
    Μη πω οτι μολις σου αλλαξει προγραμμα θασαι πιασμενη παντου χεχεχ μαζοχισμος αλλα...it feels good.
    Ποσο καιρο γυμναζεσαι? εχεις προγραμμα καταρχας?

α ειπα οτι θεωρω τα βαρη νο1 tropo αντιμετωπισηs ποντων>?
    συμφωνώ απόλυτα...... τα βάρη "μαζεύουν" το σώμα ακόμα και αν το νούμερο της ζυγαριάς παραμένει σταθερό! επίσης όσο ο μυικός όγκος αυξάνεται, είναι δυνατόν το βάρος να αυξηθεί κατά 1 - 2 κιλά...... αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι παχύναμε! ίσα ίσα...... δείχνεις πολύ πιο αδύνατη και καίς περισσότερες θερμίδες........ περισσότεροι μυς = περισσότερες χαμένες θερμίδες!!! μην το ξεχνάτε αυτό!
    δεν επισπευδεται η εσωτερικη διαδικασια ο,τι κι αν βαλεις ή δε βαλεις...ετσι πιστευω, δεν ξερω μακαρι να βγω ψευτρα...
    δε θυμαμαι ποτε να βαζω τις κρεμες που παιρνω ουτε τα εκαστοτε χαπια, πχ λεκιθινη cla. Ισως το υποσυνηδειτο μου μου δειχνει το δρομο οτι δεν εχει νοημα να τα παιρνω ή να τα βαζω...σκεψου κ αυτο!

Senior Member

ΑΑΑΑ κ για το babyoil που λετε για τις ραγαδες τι εννοειται? κανει καλο τις σβηνει?
    ειμαι τιγκα στις ραγαδες απο την εφηβεια...ποτε δεν εβαλα τιποτα παροτι επαιρνα...
    λοιπόν κορίτσι...... οι ραγάδες δεν είναι τίποτα περισσότερο από "σκισμένο" δέρμα, αποδομοιμένο που προσπαθεί να επουλωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. σε όλη αυτή τη διαδικασία η λέξη κλειδί είναι μια και μοναδική: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!!!!!!!!! αυτό ισχύει είτε έχεις ραγάδες που θέλεις να διορθώσεις είτε δεν έχεις και θες απλά να τις προλάβεις..............δύο κινήσεις πρέπει να κάνεις:

1. να πίνεις πολύ νερό ώστε να ενυδατώνεται σωστά ο οργανισμός.

2. να βάζεις πολύ πλούσια ενυδατική ή baby oil, ατσιγκούνευτα πρωί και βράδυ! βάζουμε πλουσιοπάροχη στρώση και "μαλάζουμε" μέχρι να απορροφηθεί! ειδικά σε στήθος και ποπό και γενικά όπου έχουμε πρόβλημα..........
    νομίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αν κάνεις κάτι τέτοιο...... εγώ χάρη σε αυτά που σου λέω δεν έκανα ποτέ μου ραγάδες και πρόλαβα και την κυτταρίτιδα σε πολύ πρώιμο στάδιο και χωρίς να ξοδέψω περιουσίες σε "τσουχτερές" αδυνατιστικές κρέμες......
    μηπως λοιπον δεν ειναι θεμα δερματος αλλα ακριβως αυτο...παλια δεν επινα νερα,,,απο κρεμες δε το συζητω δεν εβαζα ποτε...
    εχω στην κοιλια, στομαχι, μεση, απειρες. δε μενοχλουν πια, ειναι τοσο ξεθωρες που σαν τατου τις αντιμετωπιζω...
    δε μπορω τις κρεμες το καλοκαιρι...τον επομενο χειμωνα θα δοκιμασω εντατικα...αν βαζω τωρα μετα το ντουζ θα γινει τιποτα? εγω γιατι νομιζω οτι θα παπαριασει περισσοτερο χαχαχαχα

Senior Member
    ίσα ίσα ρε χαζό! μετά το μπάνιο είναι ιδανικό να βάζεις κρεμούλα γιατί "σφραγίζει" την υγρασία του μπάνιου. και επειδή λες ότι δεν είσαι ιδιαίτερα του πασαλείματος και σε ενοχλεί, δε θα σου πρότεινα το baby oil ακριβώς γιατί αφήνει κάπως... γλιστερή αίσθηση. πήγαινε στο σούπερ μάρκετ ή ακόμα και στα χόντος. εκεί θα βρείς ένα σωρό "ενυδατικές" κρέμες σώματος. πάρε όποια σου κάνει κλίκ αρκεί να έχει την ένδειξη "για πολύ ξηρές επιδερμίδες" ή "εντατική αναδόμηση" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. αυτές τις απορροφά τελείως το δέρμα και δε θα σε ενοχλούν καθόλου. άσε που οι περισσότερες μυρίζουν τόσο ωραία που θέλεις να τις φάς! δοκίμασε το ρε...... θα δείς διαφορά.... είμαι σίγουρη!!!

και νερό κορίτσι.... πίνε νερά, χυμούς και τρώγε άφθονα φρούτα και λαχανικά.... οτιδήποτε έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό να το κυνηγάς! είναι σωτήριο...............

Senior Member
    ναι οκ απο αυτα τρωω, πλεον πινω κ νερο πολυ λογω τζιμ, (ο νεος μου φιλος το γυμναστηριο χεχε)
    Λοιπον πηρα ενα λαδακι γιαα μασαζ για αρχη που λεει πανω 2-3 φορες τη βδομαδα κ αυτο θα θυμαμαι να το κανω...
    το καθε μερα με δυσκολευει, θα αρχισω ομως κ εναν ορο της σαντατζελικα που ειχα παρει, οσο για ραγαδες ειχα παρει την σιμουλσιουμ, θα ψαξω να τη ξεθαψω μηπως κ τη βαζω εστω σε μεση κ κοιλια πριν ζεστανει ο καιρος κ σιχτιριζω...
    ναι το babyoil δε το παω καθολου, μονο στη θαλασσα βαζω επειδη κανω λιγ αμπανια κ δινει χρωμα αμεσως,..κ μετα πλενομαι 100 ωρες να φυγει, τα γλιστερα δεν τα παω!

κρεμα απλη ενυδατικη σωματος εχω, αλλα κ αυτη την "πεταει το σωμα μου με τη ζεστη, ανεβαζω ευκολα θερμοκρασια εγω, im on fire μονιμως. αστα βραστα χαχαχαχα παντως σε εγγυμοσυνη θα βαζω μηπως κ δεν κανω κ αλλες ραγαδες...αλλιως μια ραγαδα θα γινω ολοκληρη!
    σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!

Senior Member
    βασική προυπόθεση για να έχουν αποτέλεσμα όλες αυτές οι κρέμες που αναφέρεις είναι να τις χρησιμοποιείς σωστά και με συνέπεια..... οπότε πιάσε δουλειά!

εγώ αρνούμαι να ξαναξοδέψω τόσα ευρώ για εξειδικευμένες (και καλά) κρέμες........ τις δοκίμασα πολλάκις και ο κώλος έμενε πάντα ο ίδιος.... οπότε ποιός ο λόγος?????

την μεγάλη αλλαγή την είδα με διατροφή, διάδρομο, υγρά και......... μαλάξεις!!!!!! (ελπίζω να μην το διαβάσει άντρας τούτο δω....................) μόνο εγω επιτρέπεται να μαλάζω τον κώλο μου.... το ξεκαθαρίζω!!!!!

Senior Member
    χαχαχχα ε μωρε αφου τις πηρα μη πανε χαμενες...αλλα παλι χαμενες θθα πανε μαλλον. Μα για τις μαλαξεις τις θελω...

Senior Member
    πάντα μου άρεσαν οι επιστημονικές συζητήσεις...........

Page 2 of 2 FirstFirst 12