ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Senior Member

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ....

Περα απο τις μετρησεις που κανουμε, τον αγωνα που γινεται γενικα για να μπουμε σε ενα νουμερο μικροτερο, προτεινω να μεταφερουμε τροπους, εμπειριες για να μαζευει και το σωμα, αλλα και να χανουμε ποντους....

Περα απο τα κιλα που θελω να χασω, πραγματικα βλεπω γολγοθα το να φτασω και παλι μειον 21 ποντους περιφερεια (βασικα θελω να φτασω στους 100 και τωρα ειμαι 121)...

Τι μπορουμε να κανουμε για να τους χασουμε????

Διαβασα σε site που προωθουν ειδη αδυνατισματος (τυπου xs, lipotox, μηλοξυδο κλπ) και ολα λενε πως χανεις σε 1 μηνα με τη χρηση τους περιπου 3 ποντους... πως θα "μπουμε"???

σκεφτομαι να αρχισω τον αλλο μηνα τα xs παλι... μηπως κ βοηθησουν λιγακι...

Senior Member
    Το μόνο που εμένα με έχει βοηθήσει είναι μασάζ χειρός από έμπειρο μασέρ για να μην κάνει εκχυμώσεις, όπου δεν εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα αλλά βελτιώνεται η εικόνα και η υφή του δέρματος, διατροφή πολύ καλής ποιότητας (ψητά-βραστά-ανάλατα-χωρίς καφέ και τσιγάρο και όσο γίνεται λιγότερο κρέας) και γυμναστική με βάρη-μικρά βάρη πολλές επαναλήψεις.
    Η διαφορά σε πόντους από τον πρώτο μήνα είναι ικανοποιητική.
    Και, ανάλογα με την ηλικία πάντα, στην δικιά μου ηλικία ας πούμε , όλη αυτή η ιστορία των πόντων θέλει πολλήηηηηηηηηηηη υπομονή.-

Senior Member
    ποσο εισαι βρε κατ???

πολυ καλες συμβουλες...

εχω δει σε ενα spa που πηγαινω κατα διαστηματα, πως κανουν μασαζ κοιλιας ή περιφέρειας ή μπρατσα που αποσο μου ειπαν αν το κανεις σε τακτα διαστηματα βλεπεις αποτελεσμα... σε ποσο τακτα ομως?????

επισης, λεγοντας πως με μια κρεμα εχεις απωλεια πχ 3 ποντους... αυτο ισχυει για οσο χρησιμοποιει το συγκεκριμενο σωληναριο? ή αν κανεις γενικα χρηση της κρεμας αυτης για 2 μηνες πχ..? αν συνεχισεις, η απωλεια σε ποντους συνεχιζεται?

Senior Member
    θα συμφωνήσω με την κατ!

το γνωστό τρίπτυχο

διατροφή - γυμναστική - μασαζάκι

ισχύει και εδώ!

η γυμναστική θα πρέπει να περιλαμβάνει τόσο αερόβια προπόνηση όσο και προπόνηση με βάρη. μην αμελείτε κανένα από τα δύο
    προσωπικά κάνω ένα ομαδικό πρόγραμμα, κάτι διαφορετικό κάθε μέρα (γιόγκα, πιλάτες, hips - abs, βαράκια) διάρκειας 3 τετάρτων ή μίας ώρας και πρίν ή μετά κάνω και 20 - 30 λεπτά διάδρομο (αναλόγως τις αντοχές κάθε φορά). προσπαθώ να το κάνω 4 φορές την εβδομάδα και όταν το τηρώ κατα γράμμα βλέπω άμεσα αποτελέσματα.

όσον αφορά το μασαζάκι, χρησιμοποιώ την γνωστή σε όλους μας λούφα σε καθημερινή βάση και μετά βάζω είτε κάποια αδυνατιστική κρέμα (αυτή της garnier είναι φτηνή και καλή) ή εναλλακτικά baby oil (και αυτό πολύ καλή επιλογή). το μασάζ σε ειδικό στούντιο για αυτό τον σκοπό είμαι σίγουρη ότι θα έχει θεαματικά αποτελέσματα αλλά...... στοιχίζει!!!!

όσο για τη διατροφή, εγω και εδώ θα υποστηρίζω ότι το λίγο και απ' όλα είναι η ιδανική λύση!!!!!!!!

και νερό κορίτσια!!! μην ξεχνάτε το πολύ νερό!!!!!!

Senior Member
    Τα πρώτα δέκα μασάζ γίνονται από δύο φορές την εβδομάδα, μετά μία φορά την εβδομάδα και ακολουθείς τη συντήρηση όσο θέλεις (και αντέχεις να πληρώνεις)
    Οι κρέμες θέλουν καθημερινή χρήση και βλέπεις αποτέλεσμα μετά το μήνα.
    Και πάλι, τονίζω, ανάλογα με την ηλικία, τα παραπάνω κιλά και τη γενικότερη κατάσταση του δέρματος. Μία από χρόνια εγκατεστημένη κυτταρίτιδα δεν φεύγει ούτε σε ένα, ούτε σε δύο μήνες...πρακτικά δεν φεύγει ποτέ. Ωστόσο με προσοχή και επιμονή βελτιώνεται αισθητά σε ηλικίες κάτω από τα σαράντα μετά τον πρώτο μήνα περίπου!
    ΄Οσο για το πόσο είμαι...θα ανοίξω τόπικ κάποια στιγμή με τίτλο "middle ages"!
    YΓ-που να το δει η NADINE αυτό, δεν θα πιστεύει στα μάτια της!

Senior Member
    :Ρ ελα μωρε middle ages!!!

οταν λεμε αεροβια γυμναστηκη, ειναι διαδρομος-ποδηλατο κλπ? η επεσα εξω...?

εγω προσωπικα ειμαι στη φαση αδυνατιζω..... παχαινω..... αδυνατιζω..... παχαινω.... κοιταριτιδα δεν εχω εντονη, δε με ενοχλει καν... Αλλα εχω εντονες ραγαδες δυστυχως.... αλλα και παλι δε θα τα βαψω μαυρα.... το θεμα ειναι να χαθουν οι ποντοι... τα σαπουνακια με φυκια κλπ κανουν τη διαφορα τελικα?

Senior Member
    Originally posted by mtsek85

εγω προσωπικα ειμαι στη φαση αδυνατιζω..... παχαινω..... αδυνατιζω..... παχαινω.... κοιταριτιδα δεν εχω εντονη, δε με ενοχλει καν... Αλλα εχω εντονες ραγαδες δυστυχως.... αλλα και παλι δε θα τα βαψω μαυρα.... το θεμα ειναι να χαθουν οι ποντοι... τα σαπουνακια με φυκια κλπ κανουν τη διαφορα τελικα?
    ναι... όταν λέμε αερόβια εννοούμε χαλαρό τρεξιματάκι, έντονο περπάτημα, ποδήλατο, ελλειπτικό, κωπηλατικό, κολύμβηση, kick boxing, χορό και γενικά οτιδήποτε μας κάνει να λαχανιάζουμε. οτιδήποτε γυμνάζει τον μυ της καρδιάς.

για τις ραγάδες baby oil κορίτσι..... πάχια στρώση από baby oil η βαζελίνη εναλλακτικά......... σε καθημερινή βάση!!!!!

τα σαπουνάκια που λες ψιλοβοηθάνε.......... να θυμάσαι πάντως ότι όλα αυτά μαζί αλληλουποστηρίζονται και βοηθάνε συνδιαστικά........ αν πχ τρώς κάθε μέρα πίτσα και σοκολάτες και χρησιμοποιείς και τα φύκια στο μπάνιο, μη φανταστείς ότι θα αποκτήσεις τον κώλο της monica belluci μόνο απο τα φύκια........ φύκια και μεταξωτές κορδέλες!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by kat201161
    ΄Οσο για το πόσο είμαι...θα ανοίξω τόπικ κάποια στιγμή με τίτλο "middle ages"!
    YΓ-που να το δει η NADINE αυτό, δεν θα πιστεύει στα μάτια της!
    βλακείεεες......... ναταλία......... για βάλε τάξη εδώ πέρα......

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri

ναι... όταν λέμε αερόβια εννοούμε χαλαρό τρεξιματάκι, έντονο περπάτημα, ποδήλατο, ελλειπτικό, κωπηλατικό, κολύμβηση, kick boxing, χορό και γενικά οτιδήποτε μας κάνει να λαχανιάζουμε. οτιδήποτε γυμνάζει τον μυ της καρδιάς.

για τις ραγάδες baby oil κορίτσι..... πάχια στρώση από baby oil η βαζελίνη εναλλακτικά......... σε καθημερινή βάση!!!!!

τα σαπουνάκια που λες ψιλοβοηθάνε.......... να θυμάσαι πάντως ότι όλα αυτά μαζί αλληλουποστηρίζονται και βοηθάνε συνδιαστικά........ αν πχ τρώς κάθε μέρα πίτσα και σοκολάτες και χρησιμοποιείς και τα φύκια στο μπάνιο, μη φανταστείς ότι θα αποκτήσεις τον κώλο της monica belluci μόνο απο τα φύκια........ φύκια και μεταξωτές κορδέλες!!!!!!
    για το μασαζ εχω ακουσει τα καλυτερα για τοπικη κυτταριτιδα κ χαλαρωση αλλα δεν ειμαι ο τυπος του μασαζ, ειδικα εδω στο νησι. Το καλοκαιρι μονο οταν ερχονται ξενοι που κανουν μασαζ στην παραλια κανω 2-3 φορες αν ειμαι πιασμενη πο τη δουλεια...ΘΕΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, σου περνανε ολα, ξεχνας και την κυτταριτιδα...

για τις κρεμες δεν ξερω κ πολλα αφου τις παιρνω, τις βαζω 3 μερες κ μετα δε ξαναβαζω ποτε...πιστευω ομως οτι αν τις θεωρουσα ουσιωδης στην απωλεια ποντνων δε θα σταματουσανα βαζω...κ οτι το υποσυνειδητο μου ξερει καλυτερα

Οσο για τη σωστη διατροφη ποτε δεν ετρωγα πιτσες κτλ αλλα απο μικρη ειχα...νομιζω ειναι κληρονομικο το θεμα, ή μαλλον ορμονικο που ειναι κ κληρονομικο...
    Παντως να πω οτι με τα σκαμπανεβασματα στα κιλα (οταν παχυνα τραγικα πολυ) ειδα αυξηση στην κυτταριτιδα αλλα κ μειωση τωρα πλεον αρκετη!

Τελος αυτο περι αεροβικης, τα ειπες ολα σοφι κ με καλυψες....εκτος απο...
    αυτο http://us.commercial.lifefitness.com...summittrainers ,
    πιανεις μεγιστη καρδιακη συχνοτητα με τη μια ενω στο διαδρομο θα πρεπε να τρεχεις σαν τρελη...
    που θελω να καταληξω...οτι παιζει ρολο τι αεροβικη κανουμε, αλλα στην τελικη ας κανουμε οποιαδηποτε αεροβικη, καλο κανει...απτο να καθομαστε καναπε κ να τρωμε τσιπς!

ΑΑΑΑ κ για το babyoil που λετε για τις ραγαδες τι εννοειται? κανει καλο τις σβηνει?
    ειμαι τιγκα στις ραγαδες απο την εφηβεια...ποτε δεν εβαλα τιποτα παροτι επαιρνα...

Senior Member
    α ειπα οτι θεωρω τα βαρη νο1 tropo αντιμετωπισηs ποντων>?

Senior Member
    γυμναστικουλα.μονο με γυμναστικουλα χανονται οι ποντοι ακομη κι αν τρως κανονικα.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    αυτό ειναι!

Senior Member
    παντως μερα με τη μερα εχω μεγαλυτερες αντοχες στο γυμναστηριο και φυσικα κανω περισσοτερο απο τις ασκησεις... για να δουμε αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    συμφωνώ απόλυτα...... τα βάρη "μαζεύουν" το σώμα ακόμα και αν το νούμερο της ζυγαριάς παραμένει σταθερό! επίσης όσο ο μυικός όγκος αυξάνεται, είναι δυνατόν το βάρος να αυξηθεί κατά 1 - 2 κιλά...... αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι παχύναμε! ίσα ίσα...... δείχνεις πολύ πιο αδύνατη και καίς περισσότερες θερμίδες........ περισσότεροι μυς = περισσότερες χαμένες θερμίδες!!! μην το ξεχνάτε αυτό!

Senior Member
    παντως μερα με τη μερα εχω μεγαλυτερες αντοχες στο γυμναστηριο και φυσικα κανω περισσοτερο απο τις ασκησεις... για να δουμε αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!
    πολύ λογικό! και όσο περισσότερο συνεχίζεις, τόσο περισσότερο θα αντέχεις και θα φεύγεις από το γυμναστήριο όλο και λιγότερο κουρασμένη.

Page 1 of 2 12 LastLast