Results 16 to 30 of 72
-
15-03-2010, 23:26 #16
συγνωμη αλλα δεν αναιρεσα τιποτα.δεν νομιζω να ειπα πως τα κιλα ειναι ο λογος που δε μενω εγκυος αλλα σιγουρα πουθενα δεν κανουν καλο.ομως εσυ καθαρα με πνευμα ειρωνικο και καυστικο με ρωτουσες αν ο αντρας μου νευριαζει και αλλες κακιες.αμεσως καταλαβα οτι αυτα που ειπες τα ελεγες για να με πικαρεις.αλλα δεν σε παρεξηγω γιατι φανταζομαι πως για να αντιδρας ετσι στους γυρω σου θα εισαι πολυ ασχημα μεσα σου.επιπλεον συγνωμη αν σας επρηξα νομιζα πως το φορουμ αυτο υπαρχει για να αλληλοβοηθιομαστε.ομως ενταξει δεν θα απογοητευθω γιατι εισαο μειοψηφια.οι περισσοτεροι ειναι προθυμοι να σε ακουσουν και να σε βοηθησουν.
- 15-03-2010, 23:41 #17
Πωπω!!!ΚΕΛΥ μου φωτιά και λαύρα είσαι.Έλα βρε δεν είπε τίποτα κακό η changes.Απλά ήθελε να σου δείξει πόσο καλά είναι τελικα τα πράγματα στη ζωή σου.Έχεις έναν άντρα που σε υπεραγαπάει.Κανένα πρόβλημα υγείας και όλα τα εχέγγυα για να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι.
ʼρα πρέπει να δεις τα κιλά σου σαν ένα ασήμαντο πρόβλημα που θα το λύσεις όπως και όποτε το θελήσεις.
Δεν νομίζω πως εννοούσε ότι πρήζεις εμάς,αλλά την γκρίνια που βγάζουμε καμιά φορά στους αγαπημένους μας ενώ μια χαρά μας πάνε τα πράγματα.
Κουλ.
15-03-2010, 23:41 #18
κελυ μου το οσκαρ το παιρνω εγω!!!!!
χειροτερη απο εμενα δεν υπαρχει...χαχαχα!!
μην αγχωνεσαι καθολου ....κοψε ψωμια και γλυκα και το βραδυ μετα της 6 προσπαθησε μα μην τρως!
κανε βολτιτσες και ΣΕξ ,,βοηθαει...χιχιχ ιχι
15-03-2010, 23:41 #19
Λοιπόν ξεκινάς από τώρα και φτιάχνεις την διατροφούλα σου σιγά σιγά μαζί μας
Όλες τα έχουμε περάσει αυτά με τις γουρουνιές που νομίζουμε ότι και καλά δεν μπορούμε να κόψουμε?
Αλλά μπορείς??. φώναξε το δυνατά όταν διαβάσεις το μήνυμα μου φώναξε
ΝΑΙ ΜΠΟΡΏ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚʼΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
Θα μπαίνεις συχνά εδώ θα μας λες τι τρως ή τι έχεις σκοπό να μαγειρέψεις την επομένη??
και σιγά σιγά μαζί θα τα χάσουμε τα κιλάκια σου?.
Μην ξεχνιόμαστε πρέπει να είσαι κορμάρα στα βαφτίσια του μικρού σου
Γιατί ΌΛΑ τα μπορούμε αν το θελήσουμε
Εντάξει κούκλα μου?.......
Υ.Γ. Μπορεί να το πήγα λίγο μακριά μέχρι τα βαφτίσια??.
αλλά εκεί θα το πας και εσύ και θα σε καμαρώνουμε όλες?.
15-03-2010, 23:48 #20
αχ σας ευχαριστω παρα πολυ τωρα με ανεβασατε κι αλλο!!!και ναι κλαφτηκα λιγο(οχι οτι ειπα κατι ψεματα βεβαια)για να μου πειτε ενθαρρυντικα λογακια.το εχω καταφερει κι αλλες φορες (εχω φτασει και 58 κιλα στα 18 μου.τωρα ειμαι 25)και.....ΝΑΙ!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!σας ευχαριστω και παλι!!!!!!
15-03-2010, 23:50 #21
Το παν είναι η σωστή διατροφή
θα σε βοηθήσει και για να τρέφεται σωστά το έμβρυο
κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης?όταν με το καλό??
αλλά ξεκίνα από τώρα?.
Αύριο χωρίς να μπαίνεις σε στερητικές καταστάσεις κανόνισε τι θα φας?.
Όχι τίποτα φοβερό απλά πράγματα?.
πρωινό
δεκατιανό
μεσημεριανό
απογευματινό
βραδινό
και απλά προσπάθησε να μην τσιμπολογάς από παντού?
15-03-2010, 23:55 #22
τι ύψος έχεις?
16-03-2010, 00:58 #23
Originally posted by Μαφάλντα
Πωπω!!!ΚΕΛΥ μου φωτιά και λαύρα είσαι.Έλα βρε δεν είπε τίποτα κακό η changes.Απλά ήθελε να σου δείξει πόσο καλά είναι τελικα τα πράγματα στη ζωή σου.Έχεις έναν άντρα που σε υπεραγαπάει.Κανένα πρόβλημα υγείας και όλα τα εχέγγυα για να κάνεις ένα υγιέστατο μωράκι.
ʼρα πρέπει να δεις τα κιλά σου σαν ένα ασήμαντο πρόβλημα που θα το λύσεις όπως και όποτε το θελήσεις.
Δεν νομίζω πως εννοούσε ότι πρήζεις εμάς,αλλά την γκρίνια που βγάζουμε καμιά φορά στους αγαπημένους μας ενώ μια χαρά μας πάνε τα πράγματα.
Κουλ.
besides του οτι εχεις και γαμω τα nick,εισαι και ο ανθρωπος μου.γιατι να ειναι τοσο δυσκολο για τις αλλες να get το ρεζουμε με τη μια;τελοσπαντων.καλη καρδια
16-03-2010, 07:04 #24
Συμφωνώ απόλυτα με changes Που ήθελε να καταδείξει το προφανές, ότι εισαι μια χαρά και το κυριότερο: ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
Μπράβο ρε changes που ειχες τη δυναμη να της το δειξεις κι ας έφαγες το κραξιμο εξαιτιας της νευρικής φύσης όσων κάνουν δίαιτα.
16-03-2010, 08:31 #25
Kαλημερα...Εγω καταλαβαινω τους προβληματισμους της Κελυς παντως.
Δυστυχως τα επιπλεον κιλα δεν βοηθουν στην προσπαθεια αποκτησης παιδιου, κι εγω εχω δει πολυ περισσοτερο παχυσαρκες απο μενα να μενουν εγκυος και να γεννανε, αλλα εγω προσωπικα βιωσα το δικο μου προσωπικο γολγοθα σε εναν πολυετη αγωνα με την ανεξηγητη υπογονιμοτητα και τωρα, χρονια μετα , κανοντας τον απολογισμο μου μεσα μου πιστευω οτι αυτα τα επιπλεον κιλα μαζι με το συσσωρευμενο αγχος δε με αφηναν να εκπληρωσω το στοχο μου.
Ξεκινησα προσπαθειες για παιδι στα 29 μου με μολις 7 κιλα παραπανω απο το ιδανικο . Τα περισσοτερα απο τα κιλα που ακολουθησαν και εκατσαν σαν αηκωτο βαρος επανω μου προηλθαν απο τη φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθουσα επι χρονια , δεν το λεω σαν δικαιολογια, αλλα οταν δεν μπορεις να βρεις το λογο που δε μενεις εγκυος δοκιμαζεις τα παντα, γινεται αυτοσκοπος, αλλα για οποιον δεν το εχει ζησει (και ειλικρινα το ευχομαι να μην το ζησει κανεις) ειναι κατι που δεν μπορει να καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι.
Τα υπερφαγικα επεισοδια που επισης ξεκινησα την ιδια περιοδο ολοκληρωσαν την καταστροφη μου...Τελικα καταφερα κι εμεινα εγκυος στα 106 κιλα, ειναι η πρωτη φορα που το λεω και ντρεπομαι για τον εαυτο μου....Οταν ηρθε η στιγμη να με ζυγισει η γιαρος μου ετρεμα κυριολεκτικα. Σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου, το μοναδικο μου αγχος ηταν να μην γινουν αιτια τα επιπλεον κιλα μου να στραβωσει αυτη η πολυτιμη κυηση. Τελικα ολα πηγαν καλα, καταφερα με πολυ προσοχη (και πεινα) να παρω μολις 2 κιλα και να γεννησω ενα υγιεστατο μπεμπη πριν απο εναμιση χρονο.
Παρολα αυτα, συναισθηματικα μεσα μου υποθετω οτι υπαρχουν ανοιχτοι λοιγαριασμοι γιατι οι κακες συνηθειες δε με εχουν εγκαταλειψει. Καθε μερα τρωω σαν να ειναι η τελευταια μερα της ζωης μου, υποσχομαι στον εαυτο μου οτι αυριο θα προσπαθησω να τραφω σωστα κι ομως μολις ξημερωνει η επομενη μερα ξανα τα ιδια...Γι αυτο το λογο σταματησα και τις επισκεψεις στη διαιτολογο, τι να μου κανει η κοπελα αφου το δικο μου το μυαλο δε λεει να ξεκολλησει;
Για μενα θεωρω οτι ο μεγαλυτερος εχθρος στην προσπαθεια μου να απαλλαγω απο τα επιπλεον κιλα μου ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος ...
Πως αποκταμε αυτοελεγχο ομως βρε παιδια; Το θελω πολυ μεσα μου...γιατι δεν μπορω να το κανω πραξη;;;;;
16-03-2010, 11:17 #26
Εννοείται ότι όλοι καταλαβαίνουμε τους προβληματισμούς της Κέλυς. Ότι δεν έχει σχέση αν η ζωή σου είναι 'καλή' γιατί εσύ μέσα σου δε νιώθεις καλά και αυτό έχει σημασία. Για κάποιο λόγο δεν βρίσκουμε τη δύναμη και τον αυτοέλεγχο και μπορεί να γίνει ένας μεγάλος φαύλος κύκλος.
Προσωπικά το πήρα απόφαση κάποια στιγμή. Ξύπνησα και το ακολούθησα. Και επειδή γενικά είμαι βουλιμική, είδα ότι το βασικό είναι να μην αφήνω τον εαυτό μου πολλές ώρες νηστικό και χωρίς καλές γεύσεις. Γιατί όποτε έκανα αυστηρές και άνοστες δίαιτες γυρνούσε μπούμερανγκ.
Τώρα που βρήκα το στόχο μου είμαι ευτυχισμένη. Όσο υπερβολικό και να ακούγεται. Νεύρα από τη δίαιτα δεν είχα ποτέ. Νεύρα μου δημιουργούσε η ανημπόρια μου να βρω τη δύναμη.
16-03-2010, 11:37 #27
Βρε Δαναη, τετοια ατομα σαν εσενα που εχουν καταφερει τοσα πολλα μονοι τους με μεγαλη προσπαθεια και εσωτερικη αλλαγη θελω να βλεπω και να παιρνω δυναμη...
Συγχαρητηρια ειλικρινα...αυτα τα κιλα σε ποσο διαστημα τα εχασες; με διατροφη και ασκηση να υποθεσω...
Λες οτι εισαι βουλιμικη...εισαι ακομη;
Καταφερνει τελικα κανενας να απαλλαγει απο τα παιχνιδια του μυαλου;Η' παντα ειναι εκει , περιμενοντας μια στραβοτιμονια μας ;
Οπως και να χει...αξιζει να προσπαθησει κανεις βλεποντας οτι καποιοι τα καταφεραν ...
16-03-2010, 11:47 #28
Dalia μου είμαι γυμνάστρια. Αυτό το λέω αμέσως για 2 λόγους. Πρώτα για να καταλάβετε πόσο σημασία έχει η άσκηση. Τα κιλά τα πήρα όταν σταμάτησα τη γυμναστική. Δεύτερο γιατί στο χώρο μας η εμμονή με το σώμα και τα βουλιμικά, δυστυχώς είναι πολύ συχνά. Δεν αποτέλεσα εξαίρεση. Στα 15 ήθελα να ειμαι σαν τα μοντέλα στην τηλεόραση, έκανα 5 ώρες προπόνηση τη μέρα, έτρωγα σα βουλιμική και όταν τέλειωσα τη Γυμναστική ακαδημία πήγα στο άλλο άκρο. Κλείστηκα στο σπίτι, πήρα 45 κιλά(το βλέπω και δεν το πιστεύω) και γενικά με πήρε απο κάτω με τρομερά βουλιμικά επεισόδια.
Αν έχω απαλλαγεί, δε νομίζω. Δεν το θεωρώ και κακό όμως αυτό. Θέλω να πω ότι μου αρέσει που έχω κάποιο φόβο και αυτό με κάνει προσεχτική και με αυτοέλεγχο. Ελπίζω μόνο να μην ξαναπέσω. Αυτό πάντως που λέω συχνά είναι ότι για να βρεις τη δύναμη πρέπει να αποφασίσεις ότι πάνω από όλα ο στόχος και η ισορροπία σου. Τους γύρω σου πρέπει να τους αγνοείς εντελώς σε αυτό το θέμα, είτε είναι καλοπροαίρετοι είτε όχι. Το κέντρο στην προσπάθεια είναι ο εαυτός μας και το τι θέλουμε να πετύχουμε.
16-03-2010, 12:38 #29
Εχεις απολυτο δικιο και πιστευω οτι ο καθενας μεσα του εχει τη δυναμη να προσπαθησει και να τα καταφερει...Γιατι δυστυχως χωρις προσπαθεια και θεληση δε γινεται τιποτα.
Στο σταδιο που εισαι εσυ τωρα, σχεδον απαλλαγμενη απο ολο το περιττο βαρος εισαι σε θεση να αντιμετωπιζεις αυτο το "φοβο" σαν κατι θετικο.
Εγω απο την αλλη που ειμαι ακομη στην αρχη της προσπαθειας αυτος ο φοβος γιγαντωνεται μεσα μου και γινεται τροχοπεδη στην προσπαθεια μου. Στο χερι μου ειναι να το αλλαξω, να αλλαξω τον τροπο που βλεπω τα πραγματα , τον τροπο που βλεπω τον εαυτο μου και το πως του αξιζει να γινει...
Ομως ο ιδιος μου ο εαυτος με εχει απογοητευσει τοσες φορες...Δεν ξερω...
16-03-2010, 12:40 #30
τα γλοκοφας σου εδωσε για απωλεια βαρους???
αυτα τα χαπια τα παιρνει η μαμα μου επειδη εχει ζαχαρο....
περιεργο.....
Originally posted by ΚΕΛΥ
καλησπερα καλοι μου φιλοι!λοιπον αυτες τις μερες χαθηκα επειδη ντρεπομουν και να μπω ακομη να σας πω τις γουρουνιες που κανω.ειμαι σε απογνωση!ΔΕΝ μπορω να το ραψω με τιποτα!!!το αποκορυφωμα ηταν σημερα που πηγα στο γυναικολογο μου γιατι οπως σας εχω ξαναπει προσπαθουμε για μωρακι και ενω τα βρηκε ολα πολυ καλα μου ειπε οτι το βαρος μου και την περιοδο αποσυντονιζει αλλα και τη γονιμοτητα επηρεαζει,καταλαβαινετε ποσο χαλια ειμαι;;;οταν γυρισα σπιτι εκανα το βημα μετα απο ενα χρονο να ανεβω στη ζυγαρια και αντικρυσα θεαμα θριλερ!!!!τι σας ελεγα;οτι το πιο πολυ μου ηταν το 85;;ξεχαστε το!!!ειμαι 91 κιλα!!!!!!!!!!!!εχω τρελαθει.δεν προκειται να καταφερω να τα χασω.σκεφτομαι ολο το φαι.ο γιατρος μου ειπε να παρω τα γκλουκοφας καπως ετσι λεγονται επειδη υποτιθεται θα με βοηθησουν να χασω βαρος.ναι λοιπον,ειμαι η μεγαλυτερη γουρουνα!μπορω να παρω το οσκαρ δε νομιζετε;;;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....