ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Originally posted by irenevaladia
    «Δε παλεύεσαι!!!» ? που λένε και εδώ στην Κρήτη?

Irene πατριωτακι?!
    Ελα ρε συ! Καλα χαμπαρι δεν ειχα παρει τοσο καιρο!

Senior Member
    αμαν Κρητη ειστε και οι δυο! αμαν αμα μαγειρευεις σαν την Ιρενε, καηκαμε Τετη.
    Να μη γραφεις τι τρως πουλακι μου κ ξελιγωνομαστε...

Senior Member
    Αχ μαγειρευω bad μου...το εχουμε εμεις οι Κρητικες αυτο με την μαγειρικη..
    ..και οχι μονο..γκουχου γκουχου..

Εμενα παντως κοριτσια , οσο ημουν σε προσπαθεια αποκτησης παιδιου λες και ειχαν λυσσαξει ολοι και με ρωτουσαν , εισαι εγκυος, ποτε γεννας, σε ποιο μηνα εισαι κλπ τετοια ωραια που μου εκαναν την ψυχολογια χαλια. Ειχα και το αγχος μου , ειχα και τα επιπλεον κιλα που συσσωρευονταν , ειχα και το πρηξιμο απο την ορμονοθεραπεια...
    Η χειροτερη περιοδος της ζωης μου μακραν...
    Ενιωθα πραγματικα να ανοιξει η γη να με καταπιει...περιμενα να μεινω μονη να ξεσπασω σε κλαματα. Δεν ξερω τι με ενοχλουσε πιο πολυ...Το οτι ημουν παχια και φαινομουν σαν εγκυος ή το οτι δεν εμενα εγκυος ενω το ηθελα τοσο πολυ.
    Πωπω τα θυμηθηκα και με επιασε το κεφαλι μου πρωι πρωι.

Senior Member
    εμενα ακριβως αυτο με τσατισε στη μανα μου οταν σε ενα ζευγαρι που για πολλά χρονια δεν ειχαν κανει παιδακι (δεν ξερω αν και πόσο προσπαθούσαν αλλα δεν ρωταω τετοια προσωπικά πραγματα) συνεχεια τους ευχοταν με ιδιαιτερη ένταση

"αχ, και σας ευχομαι να κανετε ενα παιδακι", "μακαρι να σας δωσει ο θεος ενα παιδακι" και την ιδια ευχη ξανα και ξανα, καμια δεκαρια φορες κατα τη διαρκεια της βραδιάς μεχρι που ημουν έτοιμη να της πω να το βουλώσει γιατι ουτε εγω την άντεξα. (φυσικα και της τα χωσα στο αμαξι στην επιστροφη)

Δυστυχως αυτα συμβαινουν...ειτε καλοπροαιρετα ειτε κακοπροαιρετα.
    Παντως ειναι ενα ζητημα πολυ λεπτο, που θελει ιδιατερη προσοχη. Δεν μπορεις να ρωτας τον αλλο γιατι δεν εχεις παιδι με την ιδια ευκολια που τον ρωτας που αγορασε την ταδε τσαντα.
    Ειναι κι αυτο ενας ειδος ρατσισμου, που (επαναλαμβανομαι) ευχομαι να μη βιωσει κανενας.

Senior Member
    Πάντως το θέμα των παιδιών είναι γενικά ευαίσθητο και καλό είναι να μην το συζητάμε ποτέ. Έχω μια ξαδέρφη που προσπαθεί εδώ και 5 χρόνια να κάνει παιδί και δεν μπορεί. Το ότι τη ρωτάει ο καθένας 'άντε πότε θα κάνετε παιδι;" της έχει δημιουργήσει φοβερό άγχος και την κάνει κουρέλι. Προσωπικά της είπα να βάζει στη θέση του όποιον τη ρωτάει, ώστε να μην το ξανακάνει ούτε σε αυτή ούτε σε άλλη γυναίκα

Senior Member
    απαπα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν ακουγα ολα αυτα που τους ειπαν...ευχομαι να μη μαθω, ειμαι κ ευεξαπτη οταν οι αλλοι μιλανε ασχημα...ενας Θεος ξερει, μπορει και να τους εδερνα ισως οντως μερικες σφαλιαρες χρειαζονται μερικοι που λενε τετοια ασχημα πραγματα.
    Ξερω κ απεξω να μη τα πουν τα λενε απομεσα τους, αλλα οταν τα λενε απεξω οφειλουμε κ να απαντησουμε! αν μη τι αλλο ειμαστε ετοιμολογες γυναικες κ δε θα αφηναμε να μας κανει την ψυχολογια χαλια ο καθε μπιπ. Δυστηχως αυτο το τελευταιο ακομα το δουλευω κ γω, αν το πετυχει καποια ας μου δειξει τον δρομο!

Το θεμα ειναι οτι προτιμαμε να τα καταπινουμε ολα , παρα να μπουμε σε αντιπαραθεση...ισως να φταιει η χαμηλη αυτοεκτιμηση, δεν ξερω...τουλαχιστον για μενα ετσι ισχυει. Παντα υπερευαισθητη και χαμηλων τονων ημουν, παντα προσεχα πως θα πω το οτιδηποτε να μη φερω τον αλλον σε δυσκολη θεση...
    Αυτο ομως εχει εγκλωβιστει μεσα μου και τα τελευταια χρονια εχω γινει φοβερα νευρικη, ακομη ομως δεν εχω βρει διεξοδους κι εξακολουθω να αφηνω τους αλλους να μου κουρελιαζουν τη διαθεση...
    Αντε να βρεις θαρρος να παλεψεις με 35 κιλα ετσι....

Senior Member
    TETH ούτε εγώ σε είχα πάρει είδηση! Ηράκλειο;

Senior Member
    Ρεθυμνο Irene μου.
    Αλλα Ηρακλειο εχω ζησει 4 χρονια λογω σπουδων.

Senior Member
    Dalia

βασικά πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο το σοκ όταν αντιλαμβάνεσαι πόσο αγενής και γελοίος μπορεί να είναι κάποιος, που εκείνη τη στιγμή δεν σου έρχεται τι να πεις. Όπως λέει και η badgirl πρέπει να μάθουμε να απαντάμε και στην έσχατη περίπτωση ας ρίξουμε καμιά ανάποδη

Αν θες τη γνώμη μου πάντως οι ευγενικοί και χαμηλών τόνων άνθρωποι σαν εσένα εκτιμούνται εκεί που πρέπει, οπότε μη το σκέφτεσαι. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει τελικά.

Senior Member
    TETH πολύ μου αρέσει το Ρέθυμνο! Από το καλοκαίρι έχω να έρθω? Εγώ μένω Ηράκλειο.

Senior Member
    Ηρακλειο αγαπημενο, κυριως για shopping!

Senior Member
    εγω είμαι παντρεμενη 5 χρονια και δεν έχω παιδια, ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας , οταν με ρωτανε πότε θα κάνω παιδι , χαμογελάω και απαντάω : όταν ο καλος θεούλης μου φέρει ένα.
    ε τι στο καλό θα τα βάλουν και με τον θεό ?
    και όταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast